آنالیز : Call of Duty: Ghosts در صدر جدول پیش فروش

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
cod-ghosts-052913.jpg

اطلاعات مربوط به آنالیز کمپانی Cowen & Co که مبتنی بر آمار فروش NPD و اطلاعات پرفروشترین های سایت آمازون میباشد. بیان می کند که Call of Duty: Ghosts با 73 امتیاز در صدر پیش فروش های تعطیلات امسال (میلادی) میباشد. این امتیازات، بر اساس نمونه های می باشد که از این منابع در طول پنج سال اخیر مشاهده شده است. بعلاوه این کمپانی اعدا میکند که آمار آنها 96 تا 97 درصد دقیق هستند.

همانطور که گفته شد Call of Duty: Ghosts با 73 امتیاز رتبه ی اول را دارد و به دنبالش به ترتیب Watch Dogs و Grand Theft Auto 5 با امتیاز های 69.6 و 58.4 قرار دارند. البته Creutz تصدیق میکند که آمار GTA V مشخصا کاملا درست نمی باشند، زیرا که اطلاعات کمپانی، فقط پیش فروش هایی که از زمان E3 2013 ثبت شده را حساب کرده ، در حالی که این عنوان از تاریخ نوامبر 2012 برای پیش فروش موجود بوده است.

عنواین مولتی پلتفرم در این لیست رتبه های بالاتر دارند و همچنین اولین عنوان انحصاری نسل بعد که در رتبه پنجم قرار دارد Killzone Shadow Fall برای PS4 است. Forza 5هم با رتبه ی هفتم بالاترین انحصاری X1 است. لیست کامل :

1. (Call of Duty: Ghosts (73
2. (Watch Dogs (69.6
3. (Grand Theft Auto V (58.4
4. (Battlefield 4 (54.7
5. (Killzone: Shadow Fall (30.3
6. (Assassin's Creed IV (29.2
7. (Forza 5 (18.8
8. (Diablo III (18.2
9. (Batman: Arkham Origins (17.2
10. (Dead Rising 3 (15.0
11. (Ryse (13.2
12. (Saints Row IV (10.1
13. (Knack (7.7
14. (Gran Turismo 6 (5.0
15. (Beyond: Two Souls (3.3
16. (Wolfenstein: The New Order (3.2
17. (Drive Club (3.0
18. (Splinter Cell: Blacklist (2.9
19. (The Bureau: Xcom Declassified (0.4
20. (South Park: The Stick of Truth (0.2

منبع

اوج Gta بعد از کنفرانس E3 بوده ولی اینا اومدن امار قبل E3 رو اعلام کردند
اگه امار همین لحظه اعلام شه ... قول میدم پیشفروش Gta از CoD بیشتر نباشه کمتر نیست

مگ الکییه ؟!
:|

تغییر نسل هم رو فروش اش تاثیری نذاشته و نمیزاره ip ای که تو این نسل فروش میلیارد$ داشته تو نسل بعد هم با عقل جور در نمیاد بخواد کمتر از 1میلیارد فروش کنه
ولی جدی ترین رقیبش GTA هست

یعنی این جهش 180 درجه کاربران بازی سنتر یک شگفتی به نظر می رسه.. اونهای که حداقل یوزرشون 3 سال قدمت داره می فهمند چی میگم..

در کل من تمام COD ها حال کردم و وقتی هم بازی های شوتری مثل Crysis و BF و... رو بازی میکنم به ارزش COD پی میبرم البته در قسمت داستانی.. واقعا جذابیت و روند سریعی که این بازی داره تکرار شدنی نیست من وقتی هیلو 4 رو داشتم بازی می کردم هی به خودم فحش می دادم که "تو رو خدا فقط تمام شو" دیگه وسط بازی خوابم گرفته بود ولی وقتی COD تموم می شه آدم احساس میکنه خیلی زود تمام شد و دو ست داره دوباری ادامه پیدا کنه

98d1a694e2d564afc5585164575a270a-call-of-duty-ghosts-gets-literal.jpg

من fps باز نیستم اصلا که بخوام فن cod یا bf باشم، هر دوتاشونم هروقت بی کار باشم و بازی درست حسابی نباشه توی بازار بازی می کنم، این عکس رو گزاشتم برای fun

البته Creutz تصدیق میکند که آمار GTA V مشخصا کاملا درست نمی باشند، زیرا که اطلاعات کمپانی، فقط پیش فروش هایی که از زمان E3 2013 ثبت شده را حساب کرده ، در حالی که این عنوان از تاریخ نوامبر 2012 برای پیش فروش موجود بوده است.
1. (Call of Duty: Ghosts (73
2. (Watch Dogs (69.6
3. (Grand Theft Auto V (58.4
مطمئناً این آمار درست نیست :دی اگه بود با توجه به این از این 2 تا هم زودتر میاد با اختلاف فضایی اول بود :دی

یعنی این جهش 180 درجه کاربران بازی سنتر یک شگفتی به نظر می رسه.. اونهای که حداقل یوزرشون 3 سال قدمت داره می فهمند چی میگم..

در کل من تمام COD ها حال کردم و وقتی هم بازی های شوتری مثل Crysis و BF و... رو بازی میکنم به ارزش COD پی میبرم البته در قسمت داستانی.. واقعا جذابیت و روند سریعی که این بازی داره تکرار شدنی نیست من وقتی هیلو 4 رو داشتم بازی می کردم هی به خودم فحش می دادم که "تو رو خدا فقط تمام شو" دیگه وسط بازی خوابم گرفته بود ولی وقتی COD تموم می شه آدم احساس میکنه خیلی زود تمام شد و دو ست داره دوباری ادامه پیدا کنه
البته خدایی زودتر از بقیه که تموم میشه ولی خب دلچسب تره کلا :d

و ابلهان همچنان:|:|:|
خيلي از اين به اصطلاح " ابلها " شامل من و بقيه افرادي ميشه كه طرفدار COD هستيم و داريم پست جنابعالي رو ميخونيم!! بنابراين لطف كنيد و عقايد شخصيتون رو براي خودتون نگه داريد:d
===

بخش عمده اي از پيش فروش GTA برميگرده به قبل از نمايشگاه E3 ( سال 2012 ) و همون طور كه تو متن خبرم اشاره شده اين تنها بخشي از فروششه. بنابراين دوستان WD فن دلشون رو صابون نزنن چون در مجموع فروش GTA تو رده اول يا دوم قرار ميگيره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or