من یک پروفایل داشتم که اونو با برنامه پروفایل ادیتور پچ کردم تا تمامی اچیمنتها باز بشن و امتیاز بره بالا و بعد از اون مثل شما شد و دیگه هیچ اچیمنتی ثبت نمیشد و هر کاری هم کردم درست نشد و خوشبختانه من بک اپ از پروفایلم قبل از تغیرات داشتم و از اون استفاده کردم و فکر نکنم این مشکل ربطی به پر شدن پروفایل داشته باشه و حتما شما با یه برنامه تو پروفایل دستکاری کردی که اینجوری شده.سلام بچه ها دستگاه من دیگه اچیمنت بازی جدید قبول نمیکنه 220 تا بازی رو پروفایلم هست هر بازی دیگه ای میزارم ثبتش نمیکنه میشه بازیهایی که رو پروفایم هست پاک کنم؟
همون کاری که برای پروفایل کردی رو برای سیو ها هم انجام بده، اکثر سیو ها با همون روش برمیگرده. من که خودم امتحان کردم کار کرد.دوستان من پروفايل هام رو كه corrupted شده بودن ، درست كردم با اين روش ، يعني الان اچيومنت ها و gamersscore و بقيه چيز ها هست ، ولي وقتي بازي مي زارم ، سيو ها رو نميشناسه ، چيكار كنم ؟؟؟
تقريبا سيو 200 تا بازيم توشه ، كمك كنيد![]()
ممنون میشم راهنمائی کنید.راستی عکسهای صفحه اول مثل اینکه خراب شده میشه لینک سالمش رو بزارید یا یه توضیح بدید که اون مرحله اخر چطور با Xtaf_Release_Gui باید تغییرات رو سیو کنیم.
با تشکر
من خیلی وقته آفلاین بازی میکنم. کلا آفلاینرم!یک راه بهتر!
دکمه XBOX بزرگرو بزنید<"Download Profile"<ای میل و پسوردتونو صحیح وارد کنید و تموم :d