bebakhsid fingilish mizanam
shoma dorost patch kardi vali bayad lt 1.91 berizi chon dashboard jadid az system random ap 25 estefade mikone ke ba lt 1.9 ghabel shenasayee nist va ba lt1.91 ghabel shenasayee dar zemn tavajoh kon ke hatman bazi haro patch kony bad ejra kony chon dakhel site abgx360 neveshte ke momkene bazie patch shode ro ham bekhune vali ehtemal flag va ban shodan dastgah bala mire chon lt 1.91 az system security payeenee be dalili ke goftam barkhordareسلام
من طبق همه ی گفته های پست اول پیش رفتم ولی باز صفه سیاه شد
فریمور 2.13599 و lt1.9
در ضمن هنگام patch کردن کمتر از 1 دقیقه طول کشید و به اینترنت هم وصل بودم
چند تا بازی هستن مثلا COD: MW2 . COD Black OPS . AC: Brotherhood . Need For Speed و یکی دو بازی دیگه! با برنامه ABGX360 چک کنی می تونی متوجه این موضوع بشی...یه سوال از کجا بفهمم بازی پچ ap25 میخواد؟
يعنى الان شما ال تى ١.٩١ داري؟من همه این کاز ها رو که گفتین انجام دادم اما بازم اون صفحه ی سیاه رو میاره
firmware و dashboard رو هم update کردم اما ....
اگه فریمور 1.91 داری اما بازی ها اجرا نمیشه یعنی اینکه بازی شما پچ نیست! پچ کنی اجرا میشه....من دوبار firmware زدم
مطمئنم
بار اول error not supported میداد اما الان صفحه سیاه میاره
والا من 4 تا dvd همین طور که گفتین پچ کردم اما نشداگه فریمور 1.91 داری اما بازی ها اجرا نمیشه یعنی اینکه بازی شما پچ نیست! پچ کنی اجرا میشه....
با سسلام خدمت همه دوستان
من اوایل امسال دستگاهمو با کرایسیس2 ابدیت کردم یعنی شد!!!
چون اگه میدونستم صد سال دیگه اینکارو نمیکردم
حالا هم هیچی در مورد فریمور *و ال تی وچیزای دیگه نمیدونم حالا چند تو سوال داشتم*
ممنون میشم اگه یکی جواب بده
1 این فریمور و ال تی دستگاه رو از کجا باید فهمید
2 ایا تا این لحظه راهی پیدا شده که بشه *COD 6-7 رو بازی کرد
3 دستگاه من با کراسیس2 ابدیت شد و بعدشم هامفرونت رو بازی کردم حالا هم این پستها رو خوندم ولی درست متوجه نشدم
تنها راه، باز کردن کنسول و وصل کردنش به کامپیوتر هست که بشه فهمید CFWش چیه.جواب مارو نمیدین
باید فایلی که پسوند dvd. داره رو رایت کنی! وقتی فایل ISO رو پچ کردی کنار همون، یه فایل با اسم مشابه میاد اما پسوندش dvd. است. روی اون دو بار کلیک کنی برنامه IMGBURN باز میشه! بعد سرعت رایت رو انتخاب کن و تیک Verify رو هم بردار...بچه ها یه کمکی هم به ما بدید من همه کارارو درست انجام میدم دی وی دی هم رایتش کامل میشه اما هیچی توش نیست و خام میمونه![]()