آموزش استفاده از Shader effects در ePSXe 1.7

• Thread starter Thread starter Breaker
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Breaker

کاربر سایت
با سلام خدمت همه دوستان
تو اين تايپيك آموزش استفاده از Shader effect رو در gpuPeteOpenGL2.dll يا در واقع PeteOpenGL 2.9 كه قويترين پلاگين گرافيك پلي استيشن 1 هستش رو آموزش ميدم.البته حتما اساتيد طرز استفاده از اونو بلدن ولي اگه بقيه هم گرافيك بي نظير بازي هاي PS1 رو بعد از اعمال Shader effect ببينند حتما دلشون مي خواد كه دوباره يه سري به بازي هاي اين كنسول بزنند.:cheesygri
1.ابتدا پك Shader effect رو براتون ميزارم دانلودش كنيد.و داخل پوشه نرم افزار يه پوشه جديد به اسم Shader درست كنيد.تمام پوشه هاي داخل فايل زيپ رو همونطور كه هست داخل اين پوشه قرار بديد.
2.نرم افزار رو راه بندازين.اول حتما بايد gpuPeteOpenGL2.dll رو داخل پلاگين هاي نرم افزار داشته باشيد.
3.از قسمت تنظيمات گرافيك رو انتخاب كنيد.سپس Pete's OpenGl 2 Driver 2.9 رو انتخاب كنيد و گزينه Config رو بزنيد.
4.تبfull screen ******s رو پيدا كنيد.دوتا تيك داره هر دوتا رو بزاريد.
5.در قسمت Shader effects يه فلش به طرف پايين نشونه رفته اونو كليك كنيد.
6.چند شماره داره واسه انتخاب كردن.شماره 3 و 5 يكيشو ميتونيد انتخاب كنيد.الان ميگم به چي بستگي داره كه كدوم يكي رو انتخاب كنيد.
7.برگرديد به داخل پوشه Shader كه پك رو اونجا گذاشتيد.ملاحظه ميكنيد كه گزينه هاي زيادي مثل 2xScale shaders , 4xScale shaders و AA shaders و ... وجود داره.داخل يكيشون بريد و پسوند فايل ها رو نگاه كنيد.آدرس محل فايل رو از بالاي پنجره ويندوز كپي كنيد.
8.برگرديد دوباره به محل Shader effect در Opengl و گزينه 3 رو نگاه كنيد اگر پسوند فايل انتخابي شما با شماره 3 ميخوره كه روي مربع كناري فلش كليك كنيد و آدرس محل Shader رو كه كپي كرديد بريزيد روش و اگه با 5 جوره 5 رو انتخاب كنيد و آدرس Shader رو بهش بديد.با اين كار پلاگين از اون Shader استفاده ميكنه و گرافيك دلخواه شما رو اعمال ميكنه.البته بايد به تنظيمات بقيه OpenGL هم دقت كنيد و زياد بقيه رو بالا نبريد.
9.روبروي اون گزينه اي به اسم Shader level رو ميبينيد كه چهار گزينه داره و با فلش به سمت پايين انتخاب ميشن.اينها از كم به زياد هستند و ميزان اثر گذاري Shader رو نشون ميدن كه به نظر من شماره 2 هم خيلي زياده.:eek:
بعد ميتونين بريد و بازي رو راه بندازين.يه چيزي مشابه اين در دلفين گيم كيوب هست البته اونو از روي اين درست كردن.ولي شما اگه يه بار با Shader cartoon يا Anti aliasing بازي رو ببينيد واقعا حيرت زده ميشين و باورتون نميشه اين يه بازي PS1 باشه.:eek:
اميدوارم بدون اينكه به مشكلي بر بخوريد استفاده ببريد:love:
با تشكر:)
[

Attachments

• Like
Reactions: Kasra-M
دوست عزیز، ممکنه یه عکس مقایسه ای هم اینجا قرار بدین ؟

این هم دو تصویر برای مقایسه.البته حجم رو به شدت پایین آوردم تا سریعتر لود بشن.
بدون شیدر:
33c5fa5xbfujfkc983e8.jpg

با شیدر:

pyhxs7zcvstnan5wkjdl.jpg

سلام.زمانی که بازی رو راه میندازین کلید Delete رو فشار بدید.تنظیمات گرافیکی در بالا ظاهر میشوند.دوتای اولی مربوط به سرعت و فریم اجرای بازیه.بهتره تا بازی راه افتاد سریع این کلید رو بزنید و بلافاصله کلید End رو هم فشار بدید تا شماره 2 به 0 تبدیل بشه(تنظیمات به صورت شماره هستند) برای اینکه بازی در اثر حجم گرافیکی هنگ نکنه.بعد میتونید با کلید Page Down روی تنظیم بعدی برید و باز با فشار کلید End از شماره 0 به بالا اونو تنظیم کنید.0 کمترین حد اعمال و بالاتر بیشتر اعمال میشه.ممکنه بازی در هنگام اجرا مشکلاتی داشته باشه که با این تنظیمات درست میشه.عکس نمونه هم بزودی میزارم.
موفق باشید:)

اگه یه نگاهی به این سایت http://www.ngemu.com/psx بندازین میتونید ببینید که این پلاگین جزو جدیدترین و آخرین پلاگین های PSX بوده و چون از OpenGL استفاده میکنه نه از DX بنابراین قدرت گرافیکی بالایی داره بدون اینکه فریم پایین بیاد.Gsdx دقیقا مثل یه پلی استیشن واقعی عمل میکنه ولی با همه بازی ها سازگار نیست و یه عیب بزرگ که داره اینه که سرعت اجرای بازی بسیار بالاست و نمیشه اونو کنترل کرد.تقریبا 200.به جای استفاده از Gsdx میتونید از نرم افزار Psx 1.13 استفاده کنید.البته کیفیتش به اون نمیرسه ولی خوبه و ساده.واسه حرفه ای ها Pete's 2.9 عالیه.:)

اگه یه نگاهی به این سایت http://www.ngemu.com/psx بندازین میتونید ببینید که این پلاگین جزو جدیدترین و آخرین پلاگین های PSX بوده و چون از OpenGL استفاده میکنه نه از DX بنابراین قدرت گرافیکی بالایی داره بدون اینکه فریم پایین بیاد.Gsdx دقیقا مثل یه پلی استیشن واقعی عمل میکنه ولی با همه بازی ها سازگار نیست و یه عیب بزرگ که داره اینه که سرعت اجرای بازی بسیار بالاست و نمیشه اونو کنترل کرد.تقریبا 200.به جای استفاده از Gsdx میتونید از نرم افزار Psx 1.13 استفاده کنید.البته کیفیتش به اون نمیرسه ولی خوبه و ساده.واسه حرفه ای ها Pete's 2.9 عالیه.:)

پلاگین وقتی epsx 1.7 ریلیز شد اومد چندتا دیگه هم هستند البته برای 1.6 هم خوب هست

سرعتش برای من که خوب بود:pتازه با گرافیک 256 وقتی کیفیت گرافیک رو روی اخر میزاری (H x 4 - V x 4) کم هم میاره!:eek:.من فقط برای بازی کراش امتحان کردم:biggrin1:که گرافیکش فوق العاده بالا رفته بود مثل ps2 شده بود حالا برای بعضی برازی ها اشکال داره رو نمیدونم:-"

سرعتش برای من که خوب بود:pتازه با گرافیک 256 وقتی کیفیت گرافیک رو روی اخر میزاری (H x 4 - V x 4) کم هم میاره!:eek:.من فقط برای بازی کراش امتحان کردم:biggrin1:که گرافیکش فوق العاده بالا رفته بود مثل ps2 شده بود حالا برای بعضی برازی ها اشکال داره رو نمیدونم:-"

ميشه بگي سرعت زيادش رو چطوري كنترل ميكني؟ پلاگين Pete 2.9 خودش براي اين منظور گزينه كنترل فريم داره ولي Gsdx نداره. روشت چيه؟

براي اونايي كه نميتونن از پست اول فايل رو بگيرين از اينجا ميتونن بگيرن :

آخرین ویرایش:
ميشه بگي سرعت زيادش رو چطوري كنترل ميكني؟ پلاگين Pete 2.9 خودش براي اين منظور گزينه كنترل فريم داره ولي Gsdx نداره. روشت چيه؟

براي اونايي كه نميتونن از پست اول فايل رو بگيرين از اينجا ميتونن بگيرن :

البته مثل اينكه 2.5 هم اومده ولي ثبت نام ميخواست وقت نكردم اين كار رو بكنم. اگه كسي وقت كرد يه سر به اينجا بزنه و يه جايي آپلود بكنه.

برای من خودش سرعتش خوبه اما فکر کنم مشکل از اینجا باشه گذینه ی config رو بزنید و بعد گذینه ی video اونجا دو تا Configure هست اولی که تنظیمات gsdx رو میاره دومی هم که تنظیمات گرافیک مال خود شبیه ساز هست اونجا سرعتش رو تنظیم می کنید

این هم ورژن های جدید

pete_ogl2_guest_shaders_v1.2v4.zip

pete_ogl2_guest_shaders_v1.2v5.zip

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or