این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد

:dnearly ـه دیگه ! :d6 میلیون نفروخته.گفته انتظار داره تا پایان این ماه 6 میلیون بفروشه
نه اتفاقـا با این نظر هم موافق نیستمـ چون خودشون راضین از این مقدار فروش و دارن دنبالـه اش رو میسازن :dمنظورم اینه که بازیی که روی 5تا پلتفرم(PS3/PS4/X360/X ONE/PC) عرضه شده این مقدار" عدد خوبی محسوب نمیشه و شاید بشه گفت ضعیف هم بوده.با این نظر موافقی که؟:d
حدود 6 میلیون فروش آمار بدی نیستا.منظورم اینه که بازیی که روی 5تا پلتفرم(PS3/PS4/X360/X ONE/PC) عرضه شده این مقدار" عدد خوبی محسوب نمیشه و شاید بشه گفت ضعیف هم بوده.با این نظر موافقی که؟:d

حدود 6 میلیون فروش آمار بدی نیستا.
فرض کن هزینه ساخت بازی شده باشه 30 میلیون دلار، با بحث مالیات و هزینه های اضافیه دیگه بازی رو هم رفته 40 میلیون دلار هزینه اش شده باشه.
بگیم 6 میلیون فروخته و هر بازی 60 دلار میشه 360 میلیون دلار، که 320 میلیون دلار براشون میمونه. این کمه؟
انتظار فروش GTA و Call of Duty رو داری؟ :d
راک استار هم همین فکرو در مورد مکس پین 3 کرد که از فروش 5 میلیونی بازی راضی نشد
اولا من فرض گفتماولا هزينه بازي در حدود 100 ميليون دلار بوده
دوما سود بازي رو هم اينجوري جساب نميكنن.
اولا من فرض گفتم
دوما چرا میزنی فدات شم؟![]()
دوما سود بازي رو هم اينجوري جساب نميكنن.
صحبت از فروش Max Payne 3 شد کسی نمیدونه تا حالا چقد فروخته؟
بازی مورد علاقه آریا تونست به فروش 1 میلیونی دست پیدا کنه. به آریا تبریک میگم![]()
البته سونی تایید کرد نه سوتی:dسوتی تایید کرد:
InFamous Second Son بیشتر از The Last of Us پیش خرید شده![]()
خب اینا وقتی باندلش فروش آنچنانی نداشته چجوری فهمیدن چقدر بهشون کمک کرده!؟