این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
کرده بود بهتره بکنی کرده است! هنوز یه ماه سرنوشت ساز مونده! که خیلی چیزها رو عوض می کنه!خوب مایکروسافت اعلام کرده که در 25 روز اول عرضه کینکت 2.5 میلیون دستگاه از کینکت فروخته است. در حالی که برای امسال تخمین 5 میلیون دستگاه را برای کینکت ماکروسافت پیش بینی کرده بود.
خبر کامل:
Kinect sells 2.5 million in 25 days
باتشکر.
سونی اعلام کرد از زمان عرضه بیش از 4.1 میلیون واحد Move به فروش رفته است.
PS Move در حالی به این موفقیت دست یافته که تنها دو ماه از عرضه جهانی (یک ماه در ژاپن) گذشته است.
البته این امار شامل PS Eye و PlayStation Move navigation controller هایی که به صورت مستقل به فروش رفته اند نمیشود
سونی اعلام کرد از زمان عرضه بیش از 4.1 میلیون واحد Move به .فروش رفته است
PS Move در حالی به این موفقیت دست یافته که تنها دو ماه از عرضه جهانی (یک ماه در ژاپن) گذشته است.
البته این امار شامل PS Eye و PS Move navigation controller هایی که به صورت مستقل به فروش رفته اند نمیشود
خدایی عجب روزگاریه...
خودتم فهمیدی چی گفتی؟!
خدایی عجب روزگاریه...عجب........... .
تا اونجایی که ما میدونیم move به اون دسته گفته میشه و واحد فروش هم باید واسه اون لحاظ بشه نه برای ps eye............ .
دیگه اخر "خود گول زدن" هستش که اینم به اون اضافه کنیم....... .(تا دیروز ps eye فناوری کینکت بود حالا واسه بالاتر جلوه دادن میزان فروش move اینم به اون اضافه می کنن....عجب روزگاریه:d:d)
عزیز من مشکل ترجمه چیه؟البته من متن اصلی خبر رو دقیق نخوندم و لینک بالا برام باز نشد.نمی دونم خبر مشکل ترجمه داره یا نه.
The number does not include sales for the PlayStation Eye or Navigation Controller.
عجب........... .
تا اونجایی که ما میدونیم move به اون دسته گفته میشه و واحد فروش هم باید واسه اون لحاظ بشه نه برای ps eye............ .
دیگه اخر "خود گول زدن" هستش که اینم به اون اضافه کنیم....... .(تا دیروز ps eye فناوری کینکت بود حالا واسه بالاتر جلوه دادن میزان فروش move اینم به اون اضافه می کنن....عجب روزگاریه)
البته من متن اصلی خبر رو دقیق نخوندم و لینک بالا برام باز نشد.نمی دونم خبر مشکل ترجمه داره یا نه.البته این امار شامل PS Eye و PS Move navigation controller هایی که به صورت مستقل به فروش رفته اند نمیشود
خدایی عجب روزگاریه...
خودتم فهمیدی چی گفتی؟!
عزیز من مشکل ترجمه چیه؟
من نمی فهمم چی می ګید.اما فکر کنم منظور خبر این باشه که تعداد ۴.۱ میلیون تا از اون دسته های موشن کنترل (که بالاش توپ داره)فروخته شده است.و ممکنه مقدار زیادی هم pseye و navigation فروخته شده باشه اما توی آمار بالا لحاظ نشده.چرا ناراحت میشی عزیزم......... .؟
مگه این آمار مقدار ps eye +move نیست؟؟؟؟یعنی ps eye بعلاوه خود کنترلر move 4.1 میلیون فروختن دیگه......... .نه؟؟؟؟
اگه جواب سوال بالایی من بله هستش......پس چرا تو تیتر نوشته شده 4.1 میلیون move فروخته شده؟؟؟؟؟
مشکل ترجمه اینه شما وقتی خودت تو اخر متنت گفتی که فروش ps eye بعلاوه خود کنترلر move شده 4.1 میلیون در نتیجه تو تیتر دیگه نباید نوشته بشه سونی 4.1 میلیون move فروخته چون دروغ میشه............. .
فکر کنم منظورمو رسوندم.......... .(البته لینک واسه من هیتلر شاید تیتر خبر اینطور نوشته شده که اونوقت اون تیتر مشکل داره نه ترجمه شما)
Sales numbers of PlayStation Eye and the sub-controller weren’t given

To give this a bit of perspective, Modern Warfare 2 sold 123k combined between PS3, 360 and PC first week.
سلام mw2 این فروشش فقط تو اسپانیا بوده ؟gt5 تونسته ۹۲ هزار نسخه در اسپانیا در طول چهار روز به فروش بره و سونی انتظار فروش ۲۷۵ هزار نسخه ای این بازی رو در طول کریسمس داره.
به نقل از:meristation
البت من خبر رو توی n4g دیدم و توی اونجا یکی از اعضا همچین کامنتی ګذاشته بود.