PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell

آخرین ویرایش:
دوستان توی این تاپیک و بعضی تاپیک های دیگه ، خیلی اسیر حواشی لگبت و رنگین پوست و وووک و .... می شوند .
ول کنید این موضوعات رو حتی اگر زورچپون وارد بازی کرده باشند . قدرت دست سازنده و صاحب رسانه هست . یا باید تهیه نکرد و رد شد یا بی خیال موضوعات شد و از نیمه پر لیوان لذت برد

من نوعی با ۳۵ سال سن که با این موضوعات از راه بدر نمی شوم . جوان ترها باید خانواده شان نظارت داشته باشند که هر بازی تجربه نکنند .

صفحه ها بحث الکی می کنید که فلانی ترور شده ، فلانی خوشحالی کرده ، فلانی بیانیه داده .

ما وارد دنیای گیم می شویم که از مسائل ۳۰یا۳۰ و اقتصادی و ... فارغ و در دنیای بازی که تخیل در آن ساحل ندارد غوطه ور شویم نه اینکه این مسائل اینجا هم افکار ما رو درگیر کنه

بارها عرض کردم بازار فروش ایران ، به هیچ جای هیچ شرکتی نیست که ما بخواهیم فلان بازی رو تحریم کنیم یا نکنیم . حتی زبان فارسی در بازی ها قرار نمی دهند که خودش نشان از بی اهمیت بودن ما رو می ده . گاها زبان تایلندی و کره ای و ... هم دیده شده ولی فارسی نه .

خلاصه از این آخرین سرگرمی لذت ببرید و شده لحظه ای به ذهنتون آرامش دهید

گذاشتن تو قفسه مگه ده روز دیگه نمیاد ؟!
تو ژاپن معمولا باکس های بازی هارو حتی از دو سه ماه قبل تو قفسه ها می زارن...

توشون دیسک نیست، گاهی هم باکس های بازی رو بدون دیسک و با کد هم تو ژاپن می فروشن(خبر ندارم تو سایر دنیا از این کارها می کنند یا خیر)

خوشبحالت من کلا با قیافش حال نمیکنم :D
منم نگفتم با قیافه‌ش حال میکنم :دی
یه همچین چیزی که کله ش رو از حالت سبدی در بیاره ، صورتش هم بپوشونه! :دی
ساکرپانچ آرمور ها و اسکین های خفنی می‌سازه، مطمئنم ازشون.
eaffe5930d35c805c6029a22e07df0e9.jpg

منم نگفتم با قیافه‌ش حال میکنم :دی
یه همچین چیزی که کله ش رو از حالت سبدی در بیاره ، صورتش هم بپوشونه! :دی
ساکرپانچ آرمور ها و اسکین های خفنی می‌سازه، مطمئنم ازشون.
این سوسول بازیا تازه مد شده آقا محسن.ما دهه شستیا با قیافه های اینچنینی خاطره داشتیم و برامون چیز عجیبی نیست.عجیب بانو Eve هستش که صد البته با عجیب بودنش مشکلی نداریم :)

64817e7d14a89.jpg

این جو بیخودی که دور بازی شکل گرفته واقعا مسخرست تجربه ثابت کرده هر موقع این داستانا برای یه بازی پیش میاد فروش و‌ موفیقتش بیشتر میشه.
بنظرم شخصیت اصلی هیچ مشکلی نداره خیلی هم حس یه انتقامجو قوی و با جذبه رو میده.
مبارزات و گرافیک هم هر چیزی نشون دادن پیشرفت خوبی کرده بیصبرانه منتظر بازیم.

من خودم اصلا هایپ بازی نیستم با اینکه عاشق و شیفته شماره‌ اول بازی بودم.

ولی قیافه شخصیت بازی مشکلش چیه ؟!

طرف جلو چشمش خانوادش سلاخی شده،خودش کف خیابون بزرگ شده با شرایط سخت

انتظار دارین داف باشه؟!

:D

من خودم اصلا هایپ بازی نیستم با اینکه عاشق و شیفته شماره‌ اول بازی بودم.

ولی قیافه شخصیت بازی مشکلش چیه ؟!

طرف جلو چشمش خانوادش سلاخی شده،خودش کف خیابون بزرگ شده با شرایط سخت

انتظار دارین داف باشه؟!

:D
آره

images (1).jpg c5dc007b22860824f65921efb68fa68b.jpg َ eb4c05c51001561c4206e6985c540084.jpg 04a8a3f66d8530d993eb6f90d2642cc9.jpg
09c071953afc63f2d00e86bffa876b0b.jpg 7340fbd15b4037abea379c748a461cc7.jpg d0cfc8c8579e554fc8b0b108120b5dbc.jpg 05ab8db5ad5b848760cd2090dba64d47.jpg e2b8f2fbf8ce16c80774b674b378440f.jpg 60eef76feae5514eda63e8aae7f4b10f.jpg 81b73b81d7ffcd1d3935192dd2ab0bce.jpg 3bba1ff97c3a21f553c03a3643d9d71b.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or