شایعه Half Life 3 در دست توسعه است (تکذیب شد)

rahyarpaul

کاربر سایت
خبری که سالهاست همه چشم انتظار دیدن آن هستند. بالاخره سایه طلسم عدد 3 از روی عناوین والو برداشته میشود. به نظر می آید بالاخره، جواب بله است.
Tyler McVicker به تازکی اطلاعاتی از پروژه های والو و هاف لایف میدهد. که میتوان گفت حاوی اخبار خوبی برای vr بازها نیست ولی باعث ایجاد بارقه ای از امید، در دل طرفداران هاف لایف میشود.

رابین واکر پیش از ریلیز hald life alyx گفت که این آخرین عنوان در دنیای هاف لایف نیست و بلکه آغازی است برای بازگشت.
به نظر می آید هاف لایف در مسیر بازگشت است.

2021-11-27_21-18-25.jpg

حال در ویدیویی تایلر عنوان کرده که، عمده والو علاقه خود را به vr از دست داده اند که یکی از دلایل آن برتری facebook و quest2 میباشد و به همین خاطر توجه معطوف به استیم دک بیشتر شده است تا vr.
پروژه سیتادل هم دیگر قرار نیست یک عنوان vr باشد و به عنوان یک Rts shooter در دنیای هاف لایف عرضه میشود و تیم بزرگی در حال توسعه آن هستند و قرار است در دو سال آینده منتشر شود.
عنوان vr جدید هاف لایف که در دست ساخت است، به نظر می آید به دلیل عدم علاقه گروه کنسل شده است و عمده گروه به سمت توسعه استیم دک رفته اند.
هدست وایرلس vr جدید والو در دست توسعه است ولی سالها با انتشار فاصله دارد ولی بخاطر کاهش علاقه، قسمتی از گروه vr والو را ترک کرده اند و احتمال عرضه و به سامان رسیدن این هدست 50/50 است
و در آخر هاف لایف 3 در دست توسعه است ولی با تیمی کوچک.

پ.ن: به نظر میاد که بالاخره طلسم نسخه سوم داره شکسته میشه،پس تکذیبیه رو برمیداریم و امیدواریم که خیلی زود تاپیک هاف لایف 3 رو بزنیم.

آخرین ویرایش:
اخه وقتی نویسنده اصلی و همینطور اکثر طراحان اصلی بازی ولو رو ترک کردن اینا با چه کسایی میخوان به ساخت بازی ادامه بدن؟
امیدوارم اگر تا حالا نتونستن جایگزین های شایسته ای برای این افراد پیدا کنن ادامه ای هم از بازی نبینیم، چون این سری هر شماره که عرضه شده قشنگ صنعت بازی مخصوصا FPS رو به جلو هل داده و انتظارات ازش خیلی خیلی بیشتر از بقیه بازیاس

.
آلیکس رو بازی کن. گیبن تیم سازنده‌ی HL3 رو در باکیفیت ترین شکل آماده داره.

متاسفانه یکم داستان رو خراب کردن توی الیکس. در واقع اون حالت منطقی و بسیاررعلمی وقایع رو زیر سوال بردن. من خودم بازیرو تجربه نکردم البته و داخل یوتیوب دیدمش ولی از نظر داستانی به دوستمون حق میدم و نگرانیش به جا هست. ولی از لحاظ گیم دیزاین و استاندارهای بازیسازی دقیقا مثل قبل پیشرو هست و من نگرانی هام برطرف شده😊. برن اون نویسنده اصلیشو برگردونن کارو تموم کنن و خیال مارو راحت😁

• Like
Reactions: HalfLife G
همون اوایل با vr بازیش کردم و بی نظیر بود.
ولی بحث اینجاست که اون بازی یجورایی همه چیزش HL2 بود(از داستانش تا طراحی محیط و ....) ولی وقتی صحبت از HL3 میشه قضیه فرق داره و همه چیز از داستان گرفته تا گیم
پلی و طراحی و ..... باید بشدت روبه جلو باشه.
و چون اکثر مغز متفکرهایی که از شماره 1 با بازی همکاری داشتن رفتن یکم من رو نگران میکنه ( البته من کلا آدم نگران و بدبینی هستم در همه زمینه ها :D )

متاسفانه یکم داستان رو خراب کردن توی الیکس. در واقع اون حالت منطقی و بسیاررعلمی وقایع رو زیر سوال بردن. من خودم بازیرو تجربه نکردم البته و داخل یوتیوب دیدمش ولی از نظر داستانی به دوستمون حق میدم و نگرانیش به جا هست. ولی از لحاظ گیم دیزاین و استاندارهای بازیسازی دقیقا مثل قبل پیشرو هست و من نگرانی هام برطرف شده😊. برن اون نویسنده اصلیشو برگردونن کارو تموم کنن و خیال مارو راحت😁
البته بحث هایی مثه سفر در زمان تو همون HL2 هم بود ولی به قول تو یه رنگ و لعاب علمی داشت مثلا که باورپذیرش می کرد. ولی تو الیکس یه حالت هالیوودی و وارنری به خودش گرفت این قضایا.

.

Valve به شدت داره روی deadlock و HL3 کار میکنه تا حدی که یه استودیوی دیگه رو هم به خدمت گرفته که در توسعه بازیها بهش کمک کنن.
استودیوی Hopoo Games سازنده های عناوین تحسین شده DEADBOLT و Risk of Rain رو به مجموعه اضافه کرده:

After Gearbox's disastrous Risk of Rain 2 DLC launch, the roguelike's original devs announce their move to Valve: "We love making games – and will continue to do so, for years to come"

یه شایعه شده بود که والو app id ایجاد کرده که جدیده
IGCVersion_3488080/GetClientVersion/v1 IGCVersion_3488080/GetServerVersion/v1
بنظر مال دوتا هستن و برا همین نگفتیم، چون دیدم سایت همسایه تازه زده، گفتم که بدونید این هاف لایف 3 نیت
steam_api | 4 files | https://t.me/DOTA_DM · muk-as/DOTA2_WEB@b852476

مثل اینکه یخورده خبری هست

2025-02-26_21-45-00.jpg

تو دیتاها چندین کد HLX دیده شده و یکی از اونها که عجیبه، برا FSR3 هست
fsr و سایر آپکیلرها در مراحل آخر به بازی اضافه میشن و جدا قراره یه سورپرایز عجیب ببینیم.معلوم نیست
معرفی و ریلیز 2025. معلوم نیست
tyler mcvicker تو یوتیوبش یه جزییاتی گفته
  • Advanced NPC AI: Human characters in the game will have a mood-based system, reacting dynamically to sound, sight, and even smell. Their behavior changes based on what’s happening in the world around them.
  • Physics System Upgrades: The fluid simulation, flammability mechanics, and destructibility have been greatly expanded from what we saw in Half-Life 2. Objects and materials react to fire and water in a more realistic way, and destructible environments will have dynamic AI pathfinding adjustments.
  • Left 4 Dead-Style Replayability: While the game is not procedurally generated, certain elements will change every time you play. Health packs, enemies, and map blockages will randomly shift to keep things fresh, similar to Left 4 Dead’s AI Director.
  • Vehicle Simulation: The game will feature land vehicles like cars and trucks, and possibly even water-based vehicles with detailed driving physics.
هوش مصنوعی پیشرفته npc ها که به صورت پویا به صدا و بو و حرکات واکنش نشون میدهند
فیزیک پیشرفته تر نسبت به 2، که اجسام به آتش و آب واکنش شان میدهند
شبیه سازی وسایل نقلیه و نکته جالبتر تغییرات در هر بازی کردن هست که بسته های سلامت و محل های مسدود شده و جای دشمنان هر دفعه تغییر میکند.
_______
شاید این جمعه بیاید،شاید
@Natural Killer
عنوان تاپیکو عوض کن به
از شایعات تا رسیدن به روز وصال هاف لایف

مثل اینکه یخورده خبری هست

View attachment 368808

تو دیتاها چندین کد HLX دیده شده و یکی از اونها که عجیبه، برا FSR3 هست
fsr و سایر آپکیلرها در مراحل آخر به بازی اضافه میشن و جدا قراره یه سورپرایز عجیب ببینیم.معلوم نیست
معرفی و ریلیز 2025. معلوم نیست
tyler mcvicker تو یوتیوبش یه جزییاتی گفته

هوش مصنوعی پیشرفته npc ها که به صورت پویا به صدا و بو و حرکات واکنش نشون میدهند
فیزیک پیشرفته تر نسبت به 2، که اجسام به آتش و آب واکنش شان میدهند
شبیه سازی وسایل نقلیه و نکته جالبتر تغییرات در هر بازی کردن هست که بسته های سلامت و محل های مسدود شده و جای دشمنان هر دفعه تغییر میکند.
_______
شاید این جمعه بیاید،شاید
@Natural Killer
عنوان تاپیکو عوض کن به
تو این 21 سال اونقدر از این شایعات اومده و تکذیب شده که تا صفحه استیم رو نبینم باور نمیکنم :Wallbash:

آخر سر مشخص میشه آپدیت دوتایی ، ددلاکی چیزی بوده =((

تو این 21 سال اونقدر از این شایعات اومده و تکذیب شده که تا صفحه استیم رو نبینم باور نمیکنم :Wallbash:

ااینکه کد hlx داره و کم هم نیست وزیاده.
دیگه tease بازیگر g-man هم داریم و چند تا لیک دیگه.
بنظرم اینسری جدیه.

آقا این لیکرها رو ولش کن.
من از چندماه پیش دارم میگم بازی معرفی میشه ، ایمان بیار :))

شاید این جمعه بیاید،شاید
@Natural Killer
عنوان تاپیکو عوض کن به
به زودی همین تاپیک رو حسینیه.... میکنیم.
ناظم محترم انتقالش میده به بخش بازیها و بعدش ...

View attachment من میام وسط هرکی میخواد منو بزنه بزنه - فیلو.mp4

سردر تاپیک هم به جمال اسم خود بازی مزین خواهد شد:D

آیندگان تاپیکهای پرتعدادی که بعد از اپیزود دوم زده شد رو که نمیبینن :(

حداقل این رو که از 4سال پیش درش اخترشناسی کردیم رو شاهد باشن:D

آقا این لیکرها رو ولش کن.
من از چندماه پیش دارم میگم بازی معرفی میشه ، ایمان بیار :))

به زودی همین تاپیک رو حسینیه.... میکنیم.
ناظم محترم انتقالش میده به بخش بازیها و بعدش ...

View attachment 368848

سردر تاپیک هم به جمال اسم خود بازی مزین خواهد شد:D

آیندگان تاپیکهای پرتعدادی که بعد از اپیزود دوم زده شد رو که نمیبینن :(

حداقل این رو که از 4سال پیش درش اخترشناسی کردیم رو شاهد باشن:D
اگه بازی رسیده باشه به مراحل پایانی
شایعه روز اولم درست بوده حدود 3 سال پیش و بازی از اون زمان وارد فاز تولید شده که امسال یا سال بعد به انتشار برسه.
بنظرم به زمانش رسیده. من به والو اعتماد دارم، والو درسته گرافیک خوبی دارن بازیاش ولی مهمترین نکته توش جزییاته.
الان کانتر 2 تو بعد گرافیکی،پیشرفت عجیبی نداشته ولی یکسری جزییات جالبی تو کمبتش داره که واقعا جالبه.
اعتقاد دارم قراره یه بازی جذاب دیگه با یه فیزیک جذاب ببینیم، نه یه عنوان گرافیکی با موتور آنریل.
هم آلیکس و هم deadlock (سیتادل) نشون دادن که والو هنوزم خلاقه و میتونه ادامه هاف لایف رو بسازه.
بنظرم این دو بازی اعتماد به نفسی که میخواستن رو بهشون تزریق کرده.امیدوارم پورتال و l4d و ... هم ببینیم.
احتمالا بزودی تو این هفته یا هفته بعد یه کلکسیونی از شایعات هاف لایف 3 از 15-16 سال قبل تا امروزو بزنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or