من تقریبا یکماه پیش بازی رو گرفتم خیلی هم بازی کردم ولی هر چقدر تلاشم کردم که با بازی حال کنم نشد اولین مشکل و بزرگترین مشکلی که با بازی داشتم مومنت به شدت فضایی و غیرمنطقی بازی بود که اصلا با عقل جور در نمیاد، طرف از ارتفاع میپره چهار بار میچرخه بعد ایم می کنه میزنت، مشکل بعدی به نظرم اسلحههای بازی بود که اصلا حس خوبی نمیدن، اسلحه های قدیمی دهه نود اصلا به پای اسلحه های مدرن از نظر من نمیرسن، توی مدرن شاهکاری به اسم acr رو داشتیم که واقعا کیف میکرد ادم باهاش کیل میگرفت ولی اینجا با تنها گانی که حال کردم xm4 بود که اونم اصلا شبیه xm4 بلک اپس ۱ نبود در اخرم به نظرم مپای بازی اصلا بالانس نیستن مثلا توی مپ vorkuta اگه سمت اون ماهواره رسپان میشدی واقعا احتمال بردت خیلی میرفت بالا یا مپ derelict هم همینطور اگه سمت اون ساختمونه رسپان میشدی واقعا سر بودی نسبت به تیم حریف
درکل به نظرم mw3 با این که شاید بگید مپاش ریمیک بودن و چیز جدیدی نداشت ولی واقعا هم از نظر تعداد اسلحه ها و لذت شلیک باهاشون خیلی حس بهتری داشت هم از نظر مپ خیلی بالانس تر بود
ولی اینم بگم این بازی از نظر داستانی بهترین کالاف نسل ۸ و ۹ بود و بخش داستانیش فوق العاده بود.