PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اگر مثلاً همه بازی هایی که می خرم ظرفیت ۳ باشه و بیام ظرفیت ۲ اکسترا بخرم نمی تونم بازی های ظرفیت ۳ رو مولتی برم!؟ فقط موقعی می تونم که هم بازی ها ظرفیت ۲ بخرم و هم اکانت پلاس رو درسته!؟

دوستان اگر مثلاً همه بازی هایی که می خرم ظرفیت ۳ باشه و بیام ظرفیت ۲ اکسترا بخرم نمی تونم بازی های ظرفیت ۳ رو مولتی برم!؟ فقط موقعی می تونم که هم بازی ها ظرفیت ۲ بخرم و هم اکانت پلاس رو درسته!؟
چرا میتونی
اگه پلاس ظرفیت 3 باشه نمیتونی رو اکانت های دیگه انلاین بازی کنی

• Like
Reactions: Dark_Souls
والا استور کلا توی تخفیفه، بلک فرایدی، بعد تخفیفات ۳۰ سالگی، بعد تخفیفات TGA
ولی هیچ کدوم به درد نمیخورن، تخفیفات کیریسمسم همینه
والا فقط تخفیف پلاس میخام ولی انگار فقط رو پلاس تخفیفات اعمال نشده.پارسال همین موقع تخفیفات کریسمس رو پلاس هم اعمال شده بود

• Like
Reactions: rahmanshahi
دوستان بازی ها پرمیوم رو می خوام از اینترنت و سایت های فارسی دانلود کنم اما نمی دونم ریجن هر بازی پلاس چیه و چه ریجنی رو باید دانلود کنم از سایت ها (قبلا ریجن بازی رو از مثلا شاپ می پرسیدم و متناسب با اون دانلود می کردم الان چه کار باید بکنم)

اگر پلاس ظرفیت ۳ باشه اما بازی ظرفیت ۲ فکر کنم در این حالت هم میشه آنلاین بازی کرد اون بازی رو درسته!؟ در ضمن اگر می دونی لطفا بگو gta 5 که در همین پلاس هست رو میشه آنلاین با همین خرید پلاس بازی کرد (چون دادم مثل اینکه عنوانی به نام gta online هم هست نفهمیدم فرقش چیه)
چرا میتونی
اگه پلاس ظرفیت 3 باشه نمیتونی رو اکانت های دیگه انلاین بازی کنی

• Like
Reactions: mohsen2019
دوستان لطفاً بفرمایید از کجا اکانت ارزان اما مطمئن پلاس اکسترا تهیه کنم

پ.ن: بعضی از کانال ها با افراد هستند که مطرح نیستند اما قیمت ها خوبه این ها می تونه هکی باشه و بعداً دردسر درست کنه!؟

آخرین ویرایش:
اگر پلاس ظرفیت ۳ باشه اما بازی ظرفیت ۲ فکر کنم در این حالت هم میشه آنلاین بازی کرد اون بازی رو درسته!؟ در ضمن اگر می دونی لطفا بگو gta 5 که در همین پلاس هست رو میشه آنلاین با همین خرید پلاس بازی کرد (چون دادم مثل اینکه عنوانی به نام gta online هم هست نفهمیدم فرقش چیه)
نه نمیشه
در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم

• Like
Reactions: ps34 and Dark_Souls
▫️A Space for the Unbound
دوستان اگر از بازیای ادونچر خوشتون میاد این بازی پیکسلی که داستان زندگی جادویی دوتا نوجوونه رو از دست ندید. من یه ساعتی بازیش کردم و منتظرم بیاد رو پلاس ادامه ش بدم. حسو حال و فضاسازی بازی بینظیره. موسیقیش هم شاهکاره حتما با هدست بازی کنید

نه نمیشه
در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم
فکر می کنم بتونه از توی اکانت ظرفیت ۳ بازی رو اجرا کنه و از پلاسش هم استفاده کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or