rahmanshahi
کاربر سایت
والا استور کلا توی تخفیفه، بلک فرایدی، بعد تخفیفات ۳۰ سالگی، بعد تخفیفات TGAتخفیفات کریسمس شروع نشده؟
ولی هیچ کدوم به درد نمیخورن، تخفیفات کیریسمسم همینه
والا استور کلا توی تخفیفه، بلک فرایدی، بعد تخفیفات ۳۰ سالگی، بعد تخفیفات TGAتخفیفات کریسمس شروع نشده؟
چرا میتونیدوستان اگر مثلاً همه بازی هایی که می خرم ظرفیت ۳ باشه و بیام ظرفیت ۲ اکسترا بخرم نمی تونم بازی های ظرفیت ۳ رو مولتی برم!؟ فقط موقعی می تونم که هم بازی ها ظرفیت ۲ بخرم و هم اکانت پلاس رو درسته!؟
لطفا برام باز می کنی که در دو حالت بالا که گفتم کدوم میشه کدوم نمیشه (در این توضیحی که دادی نفهمیدم)چرا میتونی
اگه پلاس ظرفیت 3 باشه نمیتونی رو اکانت های دیگه انلاین بازی کنی
والا فقط تخفیف پلاس میخام ولی انگار فقط رو پلاس تخفیفات اعمال نشده.پارسال همین موقع تخفیفات کریسمس رو پلاس هم اعمال شده بودوالا استور کلا توی تخفیفه، بلک فرایدی، بعد تخفیفات ۳۰ سالگی، بعد تخفیفات TGA
در هر دو حالتی که گفتی میشه آنلاین بازی کردلطفا برام باز می کنی که در دو حالت بالا که گفتم کدوم میشه کدوم نمیشه (در این توضیحی که دادی نفهمیدم)
چرا میتونی
اگه پلاس ظرفیت 3 باشه نمیتونی رو اکانت های دیگه انلاین بازی کنی
I see what you did thereوالا استور کلا توی تخفیفه، بلک فرایدی، بعد تخفیفات ۳۰ سالگی، بعد تخفیفات TGA
نه نمیشهاگر پلاس ظرفیت ۳ باشه اما بازی ظرفیت ۲ فکر کنم در این حالت هم میشه آنلاین بازی کرد اون بازی رو درسته!؟ در ضمن اگر می دونی لطفا بگو gta 5 که در همین پلاس هست رو میشه آنلاین با همین خرید پلاس بازی کرد (چون دادم مثل اینکه عنوانی به نام gta online هم هست نفهمیدم فرقش چیه)
دوستان اگر از بازیای ادونچر خوشتون میاد این بازی پیکسلی که داستان زندگی جادویی دوتا نوجوونه رو از دست ندید. من یه ساعتی بازیش کردم و منتظرم بیاد رو پلاس ادامه ش بدم. حسو حال و فضاسازی بازی بینظیره. موسیقیش هم شاهکاره حتما با هدست بازی کنیدA Space for the Unbound
اگر پلاس ظرفیت ۳ باشه اما بازی ظرفیت ۲ فکر کنم در این حالت هم میشه آنلاین بازی کرد اون بازی رو درسته!؟ در ضمن اگر می دونی لطفا بگو gta 5 که در همین پلاس هست رو میشه آنلاین با همین خرید پلاس بازی کرد (چون دادم مثل اینکه عنوانی به نام gta online هم هست نفهمیدم فرقش چیه)
فکر می کنم بتونه از توی اکانت ظرفیت ۳ بازی رو اجرا کنه و از پلاسش هم استفاده کنه.نه نمیشه
در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم
چی کجا کِی من؟؟؟I see what you did there