Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
همونطور که بقیه بچه ها هم گفتن بنظر من هم فصل ۲ آرکین پیس روایی خیلی تندی داشت بخصوص اکت ۳ که واقعا سریع بود و خیلی از اتفاقات فرصت توضیح پیدا نکردن. همینطور برخی کرکترهای جانبی تر هم کمتر جای پرداخت و رشد داشتن. کاملا جا داشت حداقل ۳-۴ قسمت دیگه این سیزن ادامه پیدا کنه.
با این حال کلیت داستان کاملا عالی بود و هیچ ایرادی نداشت. ویژوالی هم که اصلا جای هیچ حرفی باقی نمیزاره، شاهکااااار. موسیقی هم که نگم براتون:(( واقعا آرکین در حال حاضر بهترین اتفاق دنیاس، هیچی جذاب تر ازش نداریم:دی

همونطور که بقیه بچه ها هم گفتن بنظر من هم فصل ۲ آرکین پیس روایی خیلی تندی داشت بخصوص اکت ۳ که واقعا سریع بود و خیلی از اتفاقات فرصت توضیح پیدا نکردن. همینطور برخی کرکترهای جانبی تر هم کمتر جای پرداخت و رشد داشتن. کاملا جا داشت حداقل ۳-۴ قسمت دیگه این سیزن ادامه پیدا کنه.
با این حال کلیت داستان کاملا عالی بود و هیچ ایرادی نداشت. ویژوالی هم که اصلا جای هیچ حرفی باقی نمیزاره، شاهکااااار. موسیقی هم که نگم براتون:(( واقعا آرکین در حال حاضر بهترین اتفاق دنیاس، هیچی جذاب تر ازش نداریم:دی
قسمت آخر 1:30 ساعت بوده. فیلمنامه رو برای این استدیو فرانسوی فرستادند، اینا چنان گرخیدند که گفتن با این زمان و بودجه کاملا غیرممکنه!:دی

واقعا من راضی بودم سال دیگه بیاد اما با سه قسمت دیگه.:(
در هر صورت با همینی که هست واقعا 10/10 است.:دی من خودم تمام این کاستی ها به چشمم نمیاد وقتی کلیت اثر رو نگاه میکنم.

پ.ن: حس نمیکنی Arcane شبیه Dishonoredعه؟:دی

آخه این چه چیز احمقانه ایی است که نیاز به تایید داشته باشه؟ واقعا این حرکتا رو درک نمیکنم.:/
Viktor was always meant to be asexual rep, as confirmed by Arcane co-creator Christian Linke

شکر میون بحث زیباتون در مورد Arcane
من راستش ندیدم فصل دو رو واسه همین نمی فهمم این Rush شدن و شخصیت های جدید و قسمت 6 گادلایک و اینا چیه.
حالا ایشالله این هفته می بینم

ولی دوست دارید ببینید چی خوندم و عشق کردم باهاش?

Then Proceed >:)>:)>:)

kagurabachi-vol-1-9781974747245_hr.jpg

Kagurabachi
Action
Ongoing

عادت اینه که اکثر این معرفی مانگاها من یه خلاصه از داستان بگم
ولی به نظرم کاگوراباچی بیشتر از خود داستان (که واقعا خوبه) این نحوه به وجود اومدن و تاریخ حضورش تو دنیای مانگاست که خیلی جذاب تره

تاکرو هوکازونو یه دیزاینر محصول جوون تو ژاپنه که از بچگی مانگاهایی مثل ناروتو رو دوست داشته
این بشر تو سن 22 سالگی میزنه به سرش که خودش مانگاکا شه
یکی دو تا وان شات که میزنه و می بینه از پسش برمیاد طرح اولیه داستان سریالی شو به شوئیشا میده و بعد یه سری بازخوردها از هیئت تحریریه اون جا، Kagurabachi برای انتشار هفتگی تو مجله شونن جامپ تایید میشه. اتفاقی که برای یه مانگاکای 23 ساله واقعا خیلی اتفاق بزرگیه. اصولا از این جا به بعد هر مانگاکای جوونی میفته تو کلوسئوم وحشیانه شونن جامپ و باید ببینه چقدر میتونه تو فضای رقابتی و به شدت سخت گیرانه این مجله دووم بیاره و عنوانش کنسل نشه

برای Kaurabachi و هوکازونو هر چند، شروع داستان به طرز عجیبی متفاوت تره! :دی

kagurabachi-colour-pages-v0-5e3j.jpg

کاگوراباچی اواسط سال 2023 شروع به پخش می کنه. شوئیشا (نشریه صاحب شونن جامپ) تو همون زمان ها قصد داشت سرویس آنلاین جدیدش که Jump+ بود رو هم تبلیغ کنه. هدف این نرم افزار ارائه مانگاهای شوئیشا به صورت آنلاین ـه و یکی از هوشمندانه ترین تاکتیک های ژاپن برای روندن خوننده های خارج از ژاپن از سمت سایت های غیرقانونی به سمت خودشونه. انتشار منظم چپترها و ترجمه هاشون با کیفیت اسکن خوب و تاخیر خیلی کم باعث شد این اپ شوئیشا سریع محبوب شه.
همین محبوبیت هم باعث شد شوئیشا توجه بیشتری به مخاطب های بین الملل اش کنه و ازشون به عنوان مخاطب بالقوه حساب ببره و مستقیم تو شبکه های اجتماعی، مانگاهای جدید رو براشون تبلیغ کنه و خودشون مستقیم ایجاد هایپ کنن.

we-killed-your-dad-v0-8865fltk3y.jpg

یکی دو سالی میشد که این اتفاق برای خیلی مانگاها می افتاد و اتفاقا بعضی هاشون چون تو فضای رقابتی جامپ به فنا می رفتن و کنسل می شدن، خیلی غم انگیز تر بود. چون اصولا خوننده های بین المللی هیچ وقت از ظهور مانگاها تو جامپ مطلع نمیشدن مگه این که بعد یکی دو سال کار خیلی معروف می شد و به همین خاطر اکثر کنسل شدن مانگاها اونور آب ژاپن سر و صدایی به پا نمی کرد

اما بعد اومدن Jump+ و تبلیغات بین المللی شوئیشا برای مانگاهای ژاپنی، خیلی از سری های جدید که ایده های جذاب داشتن مخاطب بین الملل هم جذب می کردن. ولی به خاطر عدم جذب مخاطب ژاپنی و رتبه های پایین تو رنکینگ شونن جامپ کنسل می شدن و مستقیم می خورد تو برجک کسایی که تو خارج با ذوق از همون اول دنباله روی این مانگاها بودن.

اتفاقی که برای کاگوراباچی می افته ولی خیلی خنده دارتره :))

شوئیشا قبل عرضه مانگا، شروع می کنه هایپ کردن سری و خلاصه داستان و شخصیت اصلی شو با عکس زیر به اینترنت معرفی می کنه و یه چند تا از صفحه های مانگا رو هم به صورت پیش نمایش قرار میده.

1732871379213.png

بر و بچ توییتر و ردیت هم می بینن "چـــــــــی"؟ به شخصیت edgy و اخمو که باباشو یه سری جادوگر کشتن و اینم میخواد با شمشیر جادویی ای که از باباش بهش ارث رسیده همشون رو بکشه و دیالوگ اش تو پیش نمایش "من هر روز صبح با نفرت تازه از خواب بلند میشم" ـه؟

LMAOOOOOOOOOO

به چپتر اول نرسیده کاگوراباچی حسابی تو کامیونیتی مانگاخون های بین المللی به جوک و Meme تبدیل شد و یه جورایی کردنش همون قضیه Morbious 8-}
بساط خنده ای بود این بشر شمشیر به دست تا یکی دو هفته. صورت هر بنی بشری رو این عکس بالا ادیت میشد
تیکه های معمول اینترنت به سری مینداختن. اهانتی در کار نبود ولی همه فکر می کردن قراره با این خلاصه داستان جنریک و شخصیت های سیاه و دِپ، مانگا در عرض سه چهار ماه به قعر جامپ سقوط کنه و منفجر شه. :-j

ولی همون جور که میدونید
Negative Publicity is still publicity

چشم همه به سقوط کاگوراباچی دوخته شده بود و تنها چیزی که کافی بود این که هوکازونو رنگ اصلی شو نشون بده
و خب تو چند چپتر اول این اتفاق نمی افته و مقدمه کاگوراباچی خیلی شروع معمولی ایه برای یه داستان شونن
ولی وقتی اولین آرک اصلی داستان و رویارویی چیهیرو با سوجو شروع میشه، ورق برای کاگوراباچی برمیگرده به نحوی که شاید سابقه نداشته >:)

فن انیمیشن گادلایک مبارزه سوجو با چیهیرو تو آخر آرک اول

View attachment ssstwitter.com_1732870759099.mp4

کاگوراباچی موفق میشه بعد از آرک اولش حسابی بین مخاطب های بین الملل معروف بشه. چون از همون اول خیلی ها به شکست یا موفقیت اش چشم دوخته بودن
ولی تو ژاپن اوضاع خطری بود.
مخاطب های شونن جامپ بعد از مقدمه ضعیف سری خیلی رغبتی به ادامه سری نشون ندادن و عملا کاگوراباچی هم داشت می رفت ته جدول

ولی به طرز عجیبی فن های بین الملل (و وقتی می گم بین الملل یعنی بین الملل!! منظورم فقط انگلیسی زبون ها نیستن) رسما نجات میدن کاگوراباچی رو
یه جایی نوشته بود خارجی ها می اومدن برای این که مطمئن شن کاگوراباچی ادامه پیدا کنه، جلدهای ژاپنی که ترجمه هم نداشت رو چند تا چندتا می خریدن!
Shit was Crazy
خوننده ژاپنی از همهمه فن ها خبردار میشن و حقیقتا کنجکاو میشن که کاگوراباچی چی داره که این همه فن خارجی داره

و از اون به بعد، با تغییر ادیتور مانگا و همزمان با اوج گرفتن آرک Razukaichi (آرک دوم سری) کاگوراباچی شروع می کنه تو ژاپن هم اوج گرفتن

GdPjFdtWoAMaro7.jpg

خلاصه که کاگوراباچی واقعا مانگای خوبیه و تو این یه سال حتی تونسته جایزه هم ببره از انتشاراتی های مختلف

این که چرا مانگا خوبه رو میذارم خودتون تجربه کنید
ولی فقط در همین حد بگم که شاید Kagurabachi بهترین اکشن رو بین همه مانگاهای شونن چند سال اخیر داشته باشه
پنل بندی و جوری که هوکازونو صحنه های اکشن رو میکشه یه چیز ماورایی ایه.
بیخود نیست مانگا تو کمتر از یه سال تو نظرسنجی مانگاهایی که ملت میخوان انیمه شه رتبه 7 رو گرفته و اگه یه مدت دیگه دوباره همین نظرسنجی رو برگزار کنن قطعا رتبه اش میره بالاتر

کاگوراباچی بخونید تا قبل از این که انیمه اش بیاد و معروف شه و لوس شه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• bezad
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or