ندیدم والا.1920 یا یه همچین سالی هم داره برای شماره بعدی، اون رو دیدی، چطوره؟
ندیدم والا.1920 یا یه همچین سالی هم داره برای شماره بعدی، اون رو دیدی، چطوره؟
View attachment 357502
هیچکی بهتر از جرمی برت نقش شرلوک رو به خوبی در نیاورده نه دوانی جونیور نه کامبربج .قشنگ تو نقش غرق شده .
گفتم قبل از تماشای دوباره پوآرو بشینم این جواهر رو دوباره از اول ببینم.
انتظار داشتم معما های سریال پیچیده تر باشه بیشتر تو فصل اول معما ها با گفتگو و تعریف گذشته حل میشه !
فصل دوم یکم بهتر شد ولی حوصله میخواد دیدن دوبارهاش به خصوص که صد بار از تی وی پخش شده ولی نسخه اصلی با صدای خود بازیگرا یک چیز دیگه هست.
تا الان پوآرو رو یک لول بالاتر ازش میدونم.
برای منی که از دنیای شرلوک هولمز دو نسخه فیلم با داونی جونیور و سریال با بازی کامبربچ رو دیدم، پوآرو رو توصیه میکنید؟ زیرنویس هاش درسته؟منم ۳ ۴ سال پیش پوآرو رو کامل دیدم و بعدش رفتم سراغ شرلوک هولمز، قشنگ سادگی هولمز مشخص بود. حالا پوآرو هم پروندههای پیچیدهای نداره ولی خب قطعا جذابتر و درگیر کنندهتره اما در کل هر دو حس و حال خوبی دارن. دیدنشون اصلا خسته کننده نمیشه. خصوصا پوآرو با اون موزیک فوقالعادش. برای اولین بار هم بود که هر دو رو زبان اصلی میدیدم و برای همین خیلی بیشتر چسبیدن.
واضح ترین تفاوتی که به چشم میاد، این بود که جرمی برخلاف بندیکت، شرلوک سوپر انسانی نیست و خیلی برای بیننده قابل باور تره وجود همچین کارآگاهی تو دنیای واقعی تا شرلوک بندیکتView attachment 357502
هیچکی بهتر از جرمی برت نقش شرلوک رو به خوبی در نیاورده نه دوانی جونیور نه کامبربج .قشنگ تو نقش غرق شده .
انتظار داشتم معما های سریال پیچیده تر باشه بیشتر تو فصل اول معما ها با گفتگو و تعریف گذشته حل میشه !
فصل دوم یکم بهتر شد ولی حوصله میخواد دیدن دوبارهاش به خصوص که صد بار از تی وی پخش شده ولی نسخه اصلی با صدای خود بازیگرا یک چیز دیگه هست.
یک چیز دیگه که شرلوک برت رو برای من جذاب تر میکنه اینه که بریتانیای دوران ویکتوریا قابل قیاس با دوران مدرن نیست.واضح ترین تفاوتی که به چشم میاد، این بود که جرمی برخلاف بندیکت، شرلوک سوپر انسانی نیست و خیلی برای بیننده قابل باور تره وجود همچین کارآگاهی تو دنیای واقعی تا شرلوک بندیکت
ولی خب به لحاظ جذابیت و سرگرمی شرلوک بندیکت و کارکتر هاش یه چیز دیگست.
برای منی که از دنیای شرلوک هولمز دو نسخه فیلم با داونی جونیور و سریال با بازی کامبربچ رو دیدم، پوآرو رو توصیه میکنید؟ زیرنویس هاش درسته؟
The Hound of the Baskervilles نوستالژیک ترینه برام تو شرلوکبهترین اپیزود شرلوک بندیکت هم برای من The Abominable Bride که برگشتن به گذشته.
جرمی برت بابت این نقش کلی جایزه گرفت! سریال به صورت پکهای vhs و DVD در موزه هنرهای نمایشی انگلستان نگهداری میشه. مجسمه و لوح تقدیر کلی تندیس دادن به این بابا! اصلا قابل قیاس نیست با بقیه شرلوکهای قلابی! من چند بار مرورش کردم از اول تا آخر! کلا مدل نگاه نافذش، مدل پیپ کشیدنش، مدل مشروب خوردنش و مدل حرف زدنش برای بهترین بازیگران جهان قفله! میشه برت رو با پاچینوی افسانه ای دهه هفتاد و هشتاد میلادی و اوایل دهه نود میلادی مقایسه کرد!View attachment 357502
قشنگه ولی رمانتیک تخیلی طوره اصلا به 1883 نمیرسه1920 یا یه همچین سالی هم داره برای شماره بعدی، اون رو دیدی، چطوره؟
!Took a big turn at the end of episode six