TV Center

23.jpg
هیچکی بهتر از جرمی برت نقش شرلوک رو به خوبی در نیاورده نه دوانی جونیور نه کامبربج .قشنگ تو نقش غرق شده .
گفتم قبل از تماشای دوباره پوآرو بشینم این جواهر رو دوباره از اول ببینم.
انتظار داشتم معما های سریال پیچیده تر باشه بیشتر تو فصل اول معما ها با گفتگو و تعریف گذشته حل میشه !
فصل دوم یکم بهتر شد ولی حوصله میخواد دیدن دوبارهاش به خصوص که صد بار از تی وی پخش شده ولی نسخه اصلی با صدای خود بازیگرا یک چیز دیگه هست.
تا الان پوآرو رو یک لول بالاتر ازش میدونم.

آخرین ویرایش:
View attachment 357502
هیچکی بهتر از جرمی برت نقش شرلوک رو به خوبی در نیاورده نه دوانی جونیور نه کامبربج .قشنگ تو نقش غرق شده .
انتظار داشتم معما های سریال پیچیده تر باشه بیشتر تو فصل اول معما ها با گفتگو و تعریف گذشته حل میشه !
فصل دوم یکم بهتر شد ولی حوصله میخواد دیدن دوبارهاش به خصوص که صد بار از تی وی پخش شده ولی نسخه اصلی با صدای خود بازیگرا یک چیز دیگه هست.

منم ۳ ۴ سال پیش پوآرو رو کامل دیدم و بعدش رفتم سراغ شرلوک هولمز، قشنگ سادگی هولمز مشخص بود. حالا پوآرو هم پرونده‌های پیچیده‌ای نداره ولی خب قطعا جذاب‌تر و درگیر کننده‌تره اما در کل هر دو حس و حال خوبی دارن. دیدنشون اصلا خسته کننده نمیشه. خصوصا پوآرو با اون موزیک فوق‌العادش. برای اولین بار هم بود که هر دو رو زبان اصلی میدیدم و برای همین خیلی بیشتر چسبیدن.

منم ۳ ۴ سال پیش پوآرو رو کامل دیدم و بعدش رفتم سراغ شرلوک هولمز، قشنگ سادگی هولمز مشخص بود. حالا پوآرو هم پرونده‌های پیچیده‌ای نداره ولی خب قطعا جذاب‌تر و درگیر کننده‌تره اما در کل هر دو حس و حال خوبی دارن. دیدنشون اصلا خسته کننده نمیشه. خصوصا پوآرو با اون موزیک فوق‌العادش. برای اولین بار هم بود که هر دو رو زبان اصلی میدیدم و برای همین خیلی بیشتر چسبیدن.
برای منی که از دنیای شرلوک هولمز دو نسخه فیلم با داونی جونیور و سریال با بازی کامبربچ رو دیدم، پوآرو رو توصیه میکنید؟ زیرنویس هاش درسته؟

View attachment 357502
واضح ترین تفاوتی که به چشم میاد، این بود که جرمی برخلاف بندیکت، شرلوک سوپر انسانی نیست و خیلی برای بیننده قابل باور تره وجود همچین کارآگاهی تو دنیای واقعی تا شرلوک بندیکت
ولی خب به لحاظ جذابیت و سرگرمی شرلوک بندیکت و کارکتر هاش یه چیز دیگست.

واضح ترین تفاوتی که به چشم میاد، این بود که جرمی برخلاف بندیکت، شرلوک سوپر انسانی نیست و خیلی برای بیننده قابل باور تره وجود همچین کارآگاهی تو دنیای واقعی تا شرلوک بندیکت
ولی خب به لحاظ جذابیت و سرگرمی شرلوک بندیکت و کارکتر هاش یه چیز دیگست.
یک چیز دیگه که شرلوک برت رو برای من جذاب تر میکنه اینه که بریتانیای دوران ویکتوریا قابل قیاس با دوران مدرن نیست.
اصلا اون دوران انقلاب صنعتی و اواخر قرن نوزده یک چیز دیگه هست.
بهترین اپیزود شرلوک بندیکت هم برای من The Abominable Bride که برگشتن به گذشته.
بریتانیای مدرن اصلا خیلی فضاش کسل کننده و سرد هست.

برای منی که از دنیای شرلوک هولمز دو نسخه فیلم با داونی جونیور و سریال با بازی کامبربچ رو دیدم، پوآرو رو توصیه میکنید؟ زیرنویس هاش درسته؟

آره به نظرم که قطعا ارزش دیدن داره. اصن اون حال و هوای قدیمی بودنش میتونه خیلیارو جذب خودش کنه. ولی خب در نهایت باید اینو در نظر داشته باشی که سریال خیلی قدیمیه و از خیلی جهات ساده به نظر میاد. من که حسابی به آرامش میرسیدم با فضای سریال :D اون زمان که صداسیما میدادش هم تمام قسمتاشو ندیده بودم و یه سری قسمت‌هارو هم به خاطر سانسور زیاد نشون نمیدادن. در کل کار خیلی با ارزشیه. چه تو بچگی دیده باشینش چه ندیده باشین. زیرنویسش هم آره اوکی هستش ولی یادمه فصل آخر خیلی تو در و دیوار بود. اما باقی فصلا مشکلی نداشتن.

• Like
Reactions: SiminSecret
View attachment 357502
جرمی برت بابت این نقش کلی جایزه گرفت! سریال به صورت پک‌های vhs و DVD در موزه هنرهای نمایشی انگلستان نگهداری میشه. مجسمه و لوح تقدیر کلی تندیس دادن به این بابا! اصلا قابل قیاس نیست با بقیه شرلوک‌های قلابی! من چند بار مرورش کردم از اول تا آخر! کلا مدل نگاه نافذش، مدل پیپ کشیدنش، مدل مشروب خوردنش و مدل حرف زدنش برای بهترین بازیگران جهان قفله! میشه برت رو با پاچینوی افسانه ای دهه هفتاد و هشتاد میلادی و اوایل دهه نود میلادی مقایسه کرد!

Unpopular opinion:

1923 >>>>>>> 1883 :دی

بزرگترین مشکلی که با 1883 داشتم این بود که خیلی تلاش میکرد درام سنگین واقع گرایانه باشه اما پر بود از صحنه های عجیب، یا دیالوگایی از دهن چهار تا کابوی در میومد که فیلسوفا هم در طول روز این حرفا رو به هم دیگه نمیزنن :دی
1923 باز تکلیفش با خودش مشخص بود، داستان اغراق شده ای داشت اما جذاب پیش میرفت حداقل برای من، امیدوارم فصل دومشم به خوبی اولی باشه.

پوارو یکی از بهترین سریال های کارکاهی بود دیدم چقدر دیوید سوچت خوب بود ولقعا اخرین قسمتش اشک میرختم سر این بشر چون مدت خیلی زیادی این نقشو بازی کرد و باهاش پیر شد.
اگر خواستین پوارو ببنید دوبله هم تونستین ببیند دوبله بدی در نیومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or