Booker DeWitt
کاربر سایت
اصلا سریالی هست که باهاش حال کرده باشی؟ موجبات غذاب میشه نبین خوب چکاریهخدا خودش بهت صبر بده
قبل دیدنش چند شات قهوه بزن که خواب بهت غلبه نکنه
اصلا سریالی هست که باهاش حال کرده باشی؟ موجبات غذاب میشه نبین خوب چکاریهخدا خودش بهت صبر بده
قبل دیدنش چند شات قهوه بزن که خواب بهت غلبه نکنه
آره تا دلت بخواداصلا سریالی هست که باهاش حال کرده باشی؟ موجبات غذاب میشه نبین خوب چکاریه
لازم نیست برن تو تورنت بگردند؛ سایت Archive کامل و بدون دردسر گذاشته:فیلم Fire Walk With Me بعد از فصل دوم سریال ریلیز شد که عمدتا نقش پیش درآمد بر اتفاقات قسمت اول سریالو داشت و یک تعداد زیادی Deleted Scenes داره که تحت عنوان Missing Pieces روی بلوری سریال عرضه شد، حالا یکسری از فن ها بعده ها اومدن این صحنه های حذف شده رو در جای مناسب خودش در فیلم قرار دادن یه نسخه 3 ساعت و خورده ای فن مید از سریال ساختن که شاید داخل تورنت بتونید پیداش کنید:
Twin.Peaks.Fire.Walk.with.Me.1992.Extended.Edition.1080p.Q2.FANEDIT.BluRay.DD.5.1.x264-TPFWWM
ترتیب دیدن فیلم و سریالش چطوریه؟لازم نیست برن تو تورنت بگردند؛ سایت Archive کامل و بدون دردسر گذاشته:
ترتیب دیدن فیلم و سریالش چطوریه؟
اون ۱۲ تا ۱۸ رو اسکیپ کنم یا ببینم؟فصل اول تویین پیکس
فصل دوم تویین پیکس (قسمت 1-11 خوبه؛ قسمت 12-18 بیهوده هست؛ از 19 تا 22 برمیگرده به اوج)
فیلم Twin Peaks: Fire Walk with Me (فیلم بالا Missing Pieces هم ادغام شده ولی به صورت جداگانه ضروری نیست!)
فصل سوم Twin Peaks
اون ۱۲ تا ۱۸ رو اسکیپ کنم یا ببینم؟
رفتم برا دانلودش من از طرفداران لاست و لفت اورز هستم امیدوارم اینم به قشنگی اونا باشهچیز خاصی نداره؛ دیوید لینچ جدا میشه از شورانری سریال؛ خیلی Soap Opera میشه!
برای اپیزودهای پایانی برمیگرده دیوید لینچ. برای من وقت تلف کردن بود. میتونی بزاری روی حالت Skip x2!
رفتم برا دانلودش من از طرفداران لاست و لفت اورز هستم امیدوارم اینم به قشنگی اونا باشه
من دانلود کردم ولی اول soa میبینم بعد اینفصل اول تویین پیکس
فصل دوم تویین پیکس (قسمت 1-11 خوبه؛ قسمت 12-18 بیهوده هست؛ از 19 تا 22 برمیگرده به اوج)
فیلم Twin Peaks: Fire Walk with Me (فیلم بالا Missing Pieces هم ادغام شده ولی به صورت جداگانه ضروری نیست!)
فصل سوم Twin Peaks
از نظر فنی هست، ولی به قدری میزنه تو جاده خاکی که اگه ندونی توی بعدا چی در انتظارته، احتمالا درجا سریال رو دراپ میکنی.من دانلود کردم ولی اول soa میبینم بعد این
الان 12-18 مگه جزو داستان نیست که میشه بیخیالش شد ؟!