Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
بازیو دیشب استارت زدم و تا اوایل چپتر سوم رفتم از همون اول شدیدا وایب بازیای دوران ps2 رو بهم میداد خصوصا منطقه چپتر یک حس و حال mk shaolin monks رو داشت برام تا اینجا بسیار بسیار لذت بخش بود با اینکه ضعف های ریز و درشت زیاد داشت (مثل اینپوت لگ و یه مقدار مشکل پرفورمنس و ضعف طراحی تو یه سری جاها) ولی درکل شاهکاره و شدیدا خوشحالم چین داره وارد بازار بازیای AAA سینگل پلیر میشه ورود چین از یه جهت باعث میشه بازیای بیشتری در سال منتشز بشه از جهت دیگه هم تلنگری برای شرکتای غربی میشه مقایسه wukong با بازیای یوبی و ea مثل مقایسه فسنجون با عنه (حداقل برای من)

همون یه ربع اول بازی برام کرش کرد،بعد چند ساعت دوباره کرش کرد.
یه جاهای خاصی افت فریم دارم مثلا زمان شروع بعضی کات سین ها البته زیاد نیست.بعد که بازی کردم دیگه همچی اوکی بود.
یک چپتر روی مود کوالیتی بازی کردم
و دو چپتر پرفورمنس
روی مود کوالیتی یهو بافت یک انمی یا یک ناحیه کش میاد.
از طرفی اون دوتا کرش کردن اول روی پرفورمنس بود.
ولی من مود پرفورمنس و گرافیکشو ترجیح میدم.
اینا تجربیات ps5 بود.

در کل دارم بازی میکنم و بازی لذت‌بخش هستش >:D<

فقط دو تا نکته

داستان بازی به شکلی که من بخش ژورنال که میخونم متوجه لور باس ها و داستان پشتشون میشم،یعنی تقریبا درک داستان و کلیات ماجرا بدون این بخش نمیشه البته این همه باس و کلی اطلاعات خوندن دربارشون هم حوصله می خواد.:-"

نکته دوم این که بعضی باس ها کلا ۶ یا ۷ مووست بیشتر ندارن ولی تعداد باس ها در عوض زیاده
قطعا بدون ژورنال برای خیلیا قابل فهم نیست چیز عجیبی هم نیست بیشتر برای اینه که chinese mythology/folklore برای مردم اکثر دنبا ناشناخته هست بخوایم مقایسه کنیم اگه کسی هیچ پیش زمینه ای از خدایان یونان و نورس نداشته باشه و بخواد gow پلی بده ممکنه خیلی چیزارو با رفتن خط اصلی متوجه نشه ضمن اینکه wukong خیلی رفرنس (هم کالچرال هم مدرن) و کاراکتر هایی داره که با خوندن ژورنال هم متوجه نمیشید

دوستان من دیتای سایت دانلودها رو برای استیم دانلود کردم منتها موقع نصبش از 128 گیگ فقط 40 گیگشو شناخت
الان دقیقا کسایی که بازیو بصورت فول آنلاک یا بکاپ نص کردن از کدوم سایت گرفتن که مشکلی پیش نیومده؟

روی ng+ هم یه دور رفتم. فکر میکردم سخت بشه ولی اصلا چالشی نداره. هرچیه همون دور اوله.
یه تروفی واسم باگ خورد و curios دراپ نشد. یه دونه tree pearl seed هم لوت نشد حتی در ng+. بگیر نگیر داره. متاسفانه گیاهش هم هر نیم ساعت واقعی یکبار میشه لوت کرد و با اینکه نزدیک ده بیست بار ساعت سیستم رو نیم ساعت نیم ساعت کشیدم جلو بازم دراپ نشد :D

خلاصه که با ۸۰ ساعت [۶۰ ساعت دور اول و ۲۰ ساعت دور دوم] پرونده این بازی زیبا رو بستم. صداگذاریه انگلیسی بازیه به قدری حرفه ای و زیباست که دوبله ی چینیش جز از دو مرحله اول قابل تحمل نبود واسم.

امیدوارم نسخه دومی هم در کار باشه ازش. هرچند فکر نکنم دیگه وقت و حوصله ای باشه. برقرار باشید.

• Like
Reactions: AM!R and jdepp
روی ng+ هم یه دور رفتم. فکر میکردم سخت بشه ولی اصلا چالشی نداره. هرچیه همون دور اوله.
یه تروفی واسم باگ خورد و curios دراپ نشد. یه دونه tree pearl seed هم لوت نشد حتی در ng+. بگیر نگیر داره. متاسفانه گیاهش هم هر نیم ساعت واقعی یکبار میشه لوت کرد و با اینکه نزدیک ده بیست بار ساعت سیستم رو نیم ساعت نیم ساعت کشیدم جلو بازم دراپ نشد :D

خلاصه که با ۸۰ ساعت [۶۰ ساعت دور اول و ۲۰ ساعت دور دوم] پرونده این بازی زیبا رو بستم. صداگذاریه انگلیسی بازیه به قدری حرفه ای و زیباست که دوبله ی چینیش جز از دو مرحله اول قابل تحمل نبود واسم.

امیدوارم نسخه دومی هم در کار باشه ازش. هرچند فکر نکنم دیگه وقت و حوصله ای باشه. برقرار باشید.
کلا پلات کردن بازی سخت نیست ولی اگه یه اشتباه انجام بدی یک کار را تو وقتش انجام ندی باید کامل یه دور دیگه بری .مثلا برای گرفتن تمام سلاح ها یه سلاح هست یه ایتم برای کرفت کردن میخواد به نام loong pearl تو هر دور بازی 5 تا بیشتر نمیده یعنی قطعا دو بار باید بری تا بتونی کرفتش کنی حالا من تو دور اول واندرینگ ویت را نزدم تمام مبارزه ها با اژدها را اسکیپ کردم برای اینکه اون سلاح را بگیرم باید 3 بار بازی را برم واقعا حوصله ام نمیکشه و باید تسلیم بشم و بیخیال پلاتش :(

• Wow
Reactions: NaViiDii
میشه سیو جدا کرد توی بازی من و دوستم داریم بازی میکنم میخوایم سیو هر کدوم جدا باشه میشه دستی سیو کرد یا نه مجبوریم روی همین سیو بریم جلو

استودیو سازنده در حال ساخت یک اکسپنشن در سبک و سیاق الدن رینگ واسه بازی هست و بعد از اون هم ساخت نسخه دوم شروع میشه.

Black Myth Wukong Following Elden Ring’s Lead With DLC Expansion Before Any Sequel - IGN

بازی ووکانگ با بودجه ۷۰ میلیون دلار ساخته شده و تا این لحظه ۷۳۰ میلیون دلار سود دهی رو به ثبت رسونده و گفته شده که تولید نسخه بعدی قرار نیست ۶ سال طول بکشه.

_________

۱. امیدوارم آب نبندن بهش
۲. امیدوارم مصداق "یا رب مباد که گدا معتبر شود" راه بندازیم واسش و کیفیت رو فدای کمیت کنن

منم بازیو گرفتم و به نظرم تا اینجا 7/10 خوبیه . گرافیک واقعا عالیه نسل نهمی ترین چیزیه که دیدم از نظر پرفورمنس هم مشکل خاصی نیست چهارتا فریم دراپ اینور اونور داره که خب خیلی مشکلی نیست . مشکلم بیشتر تکراری بودن کمبت و محدود بودن گشت و گذاره . کامبت تا اینجا صرفا فقط مربع و دایره زدن و صبر کردن برای پر شدن اسپل و هوی اتکه . دوتا چپتر رفتم تا الان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• reza8
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or