Name: Assassin's Creed Syndicate Developer: Ubisoft Quebec Port: Ubisoft Kiev Publisher: Ubisoft Director: Marc-Alexis Cote Writer: N/A Release Date: 19 November On PC MetaScore: N/A :System Requirements :Minimum System :Recommended System تصاویری از بازی: تاپيک PC بازي Assassin's Creed:Syndicate
این یه مشکل اساسی هست که خیلی ها دارن و حل شدنی هم نیس تا جایی که من توی فروم ubisoft هم چک ردم مگر اینکه اوریجینال بازی رو تهیه کنید و نصب کنید . توی همه ی نسخه های کرک شده این مشکل هست .
یعنی واقعا هیچ راهی نیست که این ارور کزایی stop working رفع بشه ؟ من تا حالا دو نسخه ازش دانلود کردم همین مشکل رو داره . البته جالبیش اینه فقط زمانی این ارور رو میده که از روی پل های اصلی که از روی رودخونه رد میشن میخوام عبور کنم حالا چه از روش بخوام عبور کنم چه از زیرش به محض رسیدن به اونجا ارور میده دقیقا امتحان کردم هیچ جا دیگه ارور نمیده کسی تا به حال به راه حل تجربی که خودش مشکلش حل شده باشه نرسیده ؟
حالا شما مطمن هستید نسخه ارجینال چنین مشکلی نداره ؟ میخواستم بدونم که اگ مشکل با نسخه ارجینال قطعا حل میشه نسخه ارجینال رو تهیه کنم
والا به نظر نه من به شخصه همه راه حل ها روکه تو اینترنت و خودم فکر میکردمو بقیه پیشنهاد دان انجام دادم حتی نسخه اورجینال تهیه کردم مشکل حل نشده که نشده به نظر میاد شانسی رو بعضی سیستم ها میاد رو بعضی ها نمیاد . ولی میشه لطف کنید مشخصات سیستمتون رو بگید ؟