1. به منظور آشنایی هرچه بیشتر با علاقمندی ها و همچنین ایجاد زمینه های تعامل و همکاری بیشتر با شما یاران وفادار و همیشگی بازی سنتر، پرسشنامه ای تحقیقی تهیه شده است که در بر گیرنده اطلاعات و علاقمندی های شما کاربران عزیز است. با پاسخ گویی به آن ما را یاری نمایید. برای مشاهده پرسشنامه کلیک کنید
    بستن اطلاعیه

مشکل در نشانگر یا موس wii

گفتگو در 'Wii' ایجاد شده توسط mafia007, ‏Oct 7, 2015.

  1. mafia007

    کاربر سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏Dec 29, 2010
    ارسال ها:
    41
    سلام

    یه دستگاه wii دارم وقتی روشنش میکنم نشانگری که شکل دست هست ظاهر نمیشه یا بعضی موقع ها میاد اونم از راه دور که یکم برم جلو دوباره نشانگره غیب میشه البته از هر 10 بار شاید یه بارش نشانگره ظاهر بشه
    رو دو تا دستش هم همین مشکلو داره اما دکمه Home یا دکمه + و - و حتی دکمه A راحت کار میکنه و مشکلی نداره

    دوستان تو رو خدا راهنمایی کنید اشکال از کجاست ؟ :-s
     
  2. arash_1996

    کاربر سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏Sep 18, 2014
    ارسال ها:
    105
    نام:
    آرش
    چند تا دلیل میتونه داشته باشه،یکی خرابی ویموت(دسته) ،خرابی سنسور و .....

    شما یه کاری انجام بده،دکمه ی قرمزی که کنار ورودی کارت sd دستگاتون هست رو نگه دارید و بلافاصله پشت ویموت یه دکمه ی قرمز رنگ هستش اونم فشار بدید ببینید درست میشه یا نه..
     
  3. mafia007

    کاربر سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏Dec 29, 2010
    ارسال ها:
    41
    انجام دادم بازم همونه فرقی نکرد
     
  4. arash_1996

    کاربر سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏Sep 18, 2014
    ارسال ها:
    105
    نام:
    آرش
    باتری ها ویموت هم چک کنید..
     
  5. highlight

    کاربر سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏May 17, 2007
    ارسال ها:
    685
    اگر هر دودسته ایراد داره ایراد از سنسور هستش
     
  6. mafia007

    کاربر سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏Dec 29, 2010
    ارسال ها:
    41
    منم شکم به سنسوره

    اگر سنسور خراب باشه چقدر باید هزینه کنم تا درست بشه ؟
     
  7. highlight

    کاربر سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏May 17, 2007
    ارسال ها:
    685
    چیز خاصی نداره احتمالا سیمش قطعی داره.سیم و اتصالات سنسور رو چک کنید.
     
  8. game-boys

    کاربر سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏Sep 6, 2015
    ارسال ها:
    478
    مشکلتون حل شد؟ از سنسور بود یا چیز دیگه ای