Developer : Kojima Production/Moby Dick Studio Publisher : Konami Platform: PC/Windows Genre : Action Adventure Release Date : 1 September 2015 H.D.D. : 23 GB .................................................................................................. سیستم مورد نیاز Spoiler OS : 7/8/10 64 Bit Only CPU : Core I5 Or Better RAM : 4 GB DDR III VGA : NVidia 650 GTX Directx : 11 رفع مشکلات بازی (آپدیت شد!) Spoiler سفید شدن صفحه پس از اجرای بازی MGS رفع : به محل Configuration بازی بروید ( در آدرس [/] ، سپس این را پاک کنید! 2-ساعت ویندوز رو به Bejjing تغییر بدید +08:00 (دومین روش برای رفع سفیدی صفحه بازی) 2- ارور MFPlat.dll (بازی اجرا نمی شود!) رفع : این ارور زمانی اتفاق می افتد که ویندوز شما به خصوص مدل N Version ، نرم افزار Media Feature Pack را نداشته باشد! لینک دانلود برنامه : Download Media Feature Pack for Windows 7 N with Service Pack 1 and Windows 7 KN with Service Pack 1 (KB968211) from Official Microsoft Download Center Spoiler 3- کسانیکه مشکل و ارور MSVCP,MSVCR و ZLIB1.dll دارند، باید فقط نرم افزار C++ دانلود کنند، اما ارور ZLIB1.dll ، باری دانلود آن، در گوگل سرچ کرده و پس از دانلود، در این فایل بریزید! لینک دانلود :zlib1.dll free download - DLL-files.com 4- برای رفع هر دو مشکل اجرای نشدن بدون ارور و سفیدی صفحه، علاوه بر تغییر تایم، در حالت Task Mangaer قرار دهید و آیکون در حال اجرای بازی را End Task کنید، بعد دوباره بازی را بیاورید!
اون مگنتی که دادم رو اگه کامل کپی کرده باشید باید بدون مشکل کار کنه. البته میگم چند لحظه باید صبر کنید تا سمت راست همین پنجره ای که عکسش رو گذاشتید لیست فایل ها رو بیاره.
سلام دیشب نسخه فیتگیرل دانلود کردن حدود 14 گیگه و ورژنش 1.10 هست آخرین ورژن همینه؟فکر کنم کل دی ال سی هارو داره فقط میخوام بدونم راهی نداره بازی رو 60 فریم قفل بشه؟ تو تنظیمات گرافیک همه گزینه ها روی high گذاشتم فقط تنها گزینه ای که تغییرش بدم فریم نزدیک 60 میشه post proceasing هست وگرنه با فعال بودنش فریم میره 34 تا 30 کلا الان فریمی که دارم 45 تا 55 هست رزلوشین هم گرفتم 1080 هست
تا اونجا که می دونم 50 ماموریت اصلی + بالای 100 تا ماموریت جانبی و چیز های دیگه. سیو های نسخه CPY توی این مسیر هست: C:\Users\%YourUsername%\Documents\CPY_SAVES\CPY\287700 از اونجا که نسخه فشرده فیت گرل بر اساس همین نسخه هست، سیو های اینم باید همونجا باشه.
مرسی. آقا من تو مرحله 11 که زنه تک تیراندازه رو دستگیر میکنه و بعد میره واسه زدن سیبلا گیر کردم میشه سیومو بذارم واسم این قسمتشو رد کنید؟ Sent from my SM-G920F using Tapatalk
راستش من خودم تو اون مرحله اسنایپر رو کشتم و ادامه دار نشد ماموریت. پیشنهاد می کنم اگر به مشکل خوردید از ترینر استفاده کنید. بعد که اون قسمت رو رد کردید ترینر رو غیر فعال کنید. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain: Trainer (+22) [1.0.1.0 - 1.10] {FLiNG} - Download - GTrainers
دوستا من وقتی مرحله اول را رد میکنم تو لودینگ مرحله بعد صفحه سیاه میشه دوستان راهنمایی کنید چه باید کرد
واس من که نشده فک کنم باگ باشه ولی اگه مشکل داری قبل از رفتن مراحل لباس اسنیک رو عوض کن دقیقا مثه دوش کار میکنه ( بعد این کار میتونی دوباره برگردی لباس قبلیت میبینی تمیزه ) پ.ن : این parasite suit خیلی چیزه جالبیه ولی حیف که دیر تو بازی معرفی شد
این یه خصوصیت بازی هست.هرچقدر بیشتر آدم بکشید هی این خون روی صورتتون بیشتر میشه و به اصطلاح دیمن اسنیک میشید.با کمک به افراد و قتل کمتر میره
درود بازی نسخه fit girl با کرک cpy رو گرفتم بازی رو تا اون save که باید تانکر آب رو داخل یک سوله میترکوندیم تا اژدها خاموش بشه رفته بودم سیو چند درصد بوده ؟ از کجا بگیرم کجا کپی کنم ؟