سازنده : Rocksteady Studios ناشر : Warner Bros سبک : Action - Adventure پلتفرم ها مرتبط : Windows, SteamOS, Linux, Mac تاریخ انتشار : Jun 23, 2015 تصاویر بازی : سیستم مورد نیاز بازی : : MINIMUM (OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz Memory: 6 GB RAM (Graphics: Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB Memory Minimum) | AMD Radeon HD 7950 (3 GB Memory Minimum DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 45 GB available space : RECOMMENDED (OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 - 3 GB Memory Recommended DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 55 GB available space مشکلات : متفرقه : تاپیک تصاویر بازی در BC >>> اینجا تاپیک PC بازی در BC >>> اینجا صفحه بازی در شبکه استیم >>> اینجا سایت بازی >>> اینجا
بکاپ استیم یعنی فایل های قفل شده است؟ خود فایل های اصلی بازی نیست؟ اگر این طوره فقط با خود استیم می شه فایل ها رو باز کرد. باید یه دور با استیم نصبش کنی که فایل هاش آنلاک بشه. بعدا می تونی از کرک استفاده کنی روش
بکاپ های استیم قابل دکریپت شدن هستند.نرم افزار sisinstall و یا steam lite این کار رو انجام میده.منتها به فایل کش منیفست بکاپ یا که فرمتش acf هست نیازمنده (فایل های .acf در پوشه /steam/steamapps) که خب باز دریافت نسخه انلاک شده به صرفه تر هست
خیلی عملیاتش سخته ! باید بگردی دنبال manifest بازی ، بعد با نرم افزار یه سری Command ها اجرا کنی و کلی دردسر داره باز اسم نرم افزار رو میدم : sisInstall
سلام دوستان یک خواهشی دارم اونم اینکه کسی سیو 99 درصد بازی یعنی بعد تمامی ماموریت های بازی مخصوصا رایدر که دیگه میریم سراغ رایدر که می خوایم دستگیرش کنیم و بازی تموم میشه ممنون میشم اگه کسی داره آپلود کنه
دوستان ریلیز جدید این بازی رو نصب کنید، حقیقتأ که فریم دهی بازی در تنظیمات گرافیکی بالا عالی و روان شده.
سلام . ببخشید من نسخه فیت گرل رو نصب کردم . توی گیم پلی محیط بازی خیلی روشنه و رنگ غیر طبیعی داره . میخواستم بدونم مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
سلام . ببخشید من نسخه فیت گرل رو نصب کردم . توی گیم پلی محیط بازی خیلی روشنه و رنگ غیر طبیعی داره . میخواستم بدونم مشکل از چی میتونه باشه ؟؟ نگاه کردم اتفاقی نمیفته کل تنظیمات رو زیر و رو کردم ولی نمیدونم مشکل از چیه ممکنه کرک بخواد ؟
سلام من بازیو تا مرحله هارلی کویین بردم اونجایی که باید 3 نفرو دستگیر کنی.نفر سومو که میرم بگیرم از بازی میاد بیرون یه آپدیت ۲ گیگی که آپدیت 7 بودو با کرک cpy ریختم ضمنا کسی اگه میدونه مشکل چیه یا سیو بالاتر داره بده این مرحلو رد کنیم
سلام. http://uupload.ir/files/4e7y_photo_2017-04-12_14-18-02.jpg این اروری هست که بعد از یکی دو دقیقه بازی بهم میده پرت میکنه بیرون از بازی.میشه راهنماییم کنین؟آخرین نسخه بازی رو هم دانلود کردم(CPY).