LG UJ6300 Review (43UJ6300, 49UJ6300, 55UJ6300, 65UJ6300) اینم بررسیش Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان ارزون ترين تي وي ٥٥اينچ 4k از چه قيمتي شروع ميشه؟ زياد دنبال قيمت ها نبودم توي سايت digibaneh كه يكي دو مدل ديدم (ال جي uh617v و سامسونگ ku7000) ظاهرا از ٣ت شروع ميشد حالا نميدونم قيمت الكي بود يا همين قيمت هستن در اصل بودجه براي تي وير٥٠اينج درنظر گرفته بودم بعد ترجيح دادم يه مقدار بيشتر كنم ٥٥اينچ بگيرم كيفيتش هم خيلي خوب نبود مهم نيست چون تصوير بزرگتر بهتر از كيفيت بالاتره + فقط براي يه اتاق هست و براي همين مصرف زيادي ندارم چه موردي رو پيشنهاد ميديد؟ چند مدل هم 50 اينچ معرفي كنيد شايد همون ٥٠ بگيرم
درسته اما دالبی ویژن خیلی مهمتره که خدا رو شکر اکثر OLED ها دارن... بدرد آینده میخوره! کنسول های آینده - فیلم های جدید و.... تا اونجایی که من اطلاع دارم گرفتن اینپوت لگ به یه دستگاه نیاز داره که الان اسم اون دستگاه یادم نیست خیال راحت مناسب برای بازی و ... ایپوت لگش 34 هست
سلام دوستان لطفا چند مدل تی وی فول اچ دی خوب بهم معرفی کنید .خصوصیات گیمیش مثل رسپانس تایم و اینپوت لگ زیاد برام مهم نیست در حدی باشه که تو ذوغ نزنه کافیه ولی کیفیت تصویر و زاویه دید و رنگ و اینجور چیزاش برام مهمه قیمتش هم تا ۱۵۰۰ باشه سایزش هم هرچه بیشتر بهتر ممنون میشم جواب بدید
400 تومن بذار رو بودجه این و بگیر مشخصات، قیمت و خرید تلویزیون ال ای دی هوشمند سامسونگ مدل 43K6960 سایز 43 اینچ | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
سلام دوستان، ارزونترین مانیتور 4k که سراغ دارین چی هست؟ ارزونترین مانیتور 4k hdr که سراغ دارید چطور؟ سپاس
دوستان سلام کسی اینجا ساند بار LG SJ9 داره ؟ میخوام ببینم ارزش ۳۶۰۰ تومن رو داره این ساندبار ؟ مخصوصا که دالبی اتموس هم هست ممنونم
در صورتی که فضا نداری ساند بار بگیر در غیر اینصورت با این پول میتونی بهترین ست بلندگو وامپلی فایر سینمایی بگیری.خواستی من راهنماییت میکنم
دوستان LG B6 چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟ فقط برای HDR gaming و ۴k بودن ... input lag خوبی داره ؟ قیمت ۸۵۰۰ ت
والله فضا که ندارم منتها خوب اگه قرار باشه سینمای خوب بگیرم خوب عقل سلیم میگه سینما بهتره مدا خاصی مد نظر دارین شما ؟ من خودم سونی ۹۲۰۰ رو دوست دارم آقا B6 نگیر الان B7 اومده ۸۹۰۰ تومن اینو بگیر
این سینماهای تجاری رو بریز دور!!! شما تا چه مقدار میتونید هزینه کنید تا من راهنمایی کنم.؟؟ مصرفتون موزیک هستش یا فیلم؟