آقایونی که بازی رو بر روی فلش مموری با X360 اجرا می کنن می شه بگن چرا پس از اینکه کنسول رو خاموش می کنیم و دوباره بعد از مدتی مب خوایم ادامه بدیم می گه باید بازی نسب بشه؟؟در ضمن فلش رو به عنوان کانفیگر کنسول نمی شه انتخاب کرد!! این فامیل مل بدجور مونده تو کف ادامه ماموریتها خودمم پیشش نیستم وگرنه براش راهی پیدا می کردم... خواهشن زود جواب بدید منتظره جواب منه
سلام دی ال سی جدید اومده من دوتاشو دانلود کردم کسی سراغ داره بعده این دی ال سی ها چیزی اومده ؟ و این دی ال سی ها اومده چیه اصلا
کلا ساخت همچین تصاویری هیچ کار خاصی نداره! یک آدم نوب که تا حالا فتوشاپ کار نکرده میتونه یک همچین چیزی درست کنه! کافیه یک عکس از بازی داشته باشه بزاره روی دسکتاپ و یک حاشیه بزاره و یک فریم 60 ـم بچسبونه گوشه تصویر و بگه این نسخه PC هست ولی این که گفتی 22 نوامبر بده واسه بدبخت کردن یوبی خیلی شک بر انگیزه هیچی از این راکستار بعید نیست البته خودم که فکر میکنم مثل GTA IV و San Andreas حدود 6-12 ماه بعد بیاد ولی بازم ممکنه همینطوری که میگی باشه!
اقا من بازی تا یه سری مراحلش رفتم حدودا 43% بازی رفتم الان دیگه مرحله ایی ماموریتی نمیده کسی هست بدونه باید چکار کرد ممنون
وقتی اولین مرحله رو با ترور رد می کنی یه سری فروشگاه نشون میده که یکیش عکس ماریج* داشت( فروشگاه weed):d کسی میدونه کجاس اگه میدونید بگید لطفا و یه چیز دیگه شنیدم توبازی بن خرید واین جور چیزا داره یه کم عطلاعات بدین لطفا
بچه ها چرا این تاپیک غیر فعال شده؟ الان چن رووووووزه من میام سر میزنم همین 83 تا صفحه رو داره فقط؟ نکنه جای دیگه در مورد gta v صحبت میکنین؟ Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
پ www.telegram.me/gta_5 کانال کامل بازی gta v . مد ها، عکس ها، ترفند ها، فیلم ها و ... راهنمایی کامل بازی تشریف بیارید.