سلام میخواستم بدونم راهی وجود داره که بشه بدون استفاده از memory card بتوان بازی رو روی flash memory ذخیره کرده ؟
میشه بیشتر توضیح بدی این وسیله چی هست؟ قیمتش چنده ؟ از کجا باید تهیه کنم؟ (من میخوام از زیر بار خرید یه مموری کارت 14 تومنی فرار کنم یه موقع مارو از چاله ندازی تو چاه
یه برنامس که برای فعال کردن کد بازی ها و ریختن سیو بازی ها روی فلش مموری ازش استفاده میشه ارزونه من هزار و پونصد خریدم. منظور تو این بود که سیو های بازی رو در همون هنگام انجامش ریخت روی فلش مموری؟ اگه منظورت اینه کد بریکر فکر نکنم مشکلتو حل کنه.
من با کد بریکر و فلش مموری بازم نتونستم یعنی تو منوی کد بریکر فلش رو نمیشناسه لطفا راهنمایی کنید مرسی
امکان اینکه شما save رو بتونین در خود بازی روی Flash Driveذخیره کنید متاسفانه وجود ندارد ولی با کمک برنامه های مثل Action Replay Max وCode Breaker سیو ها رو به فلش انتقال بدین لینک دانلود Action Replay Max Download لینک دانلود Code Breaker Download شما فلش مموریتون رو با فرمت FAT فرمت کنید مشکلتون حل میشه
سلام بعد از اینکه این برنامه action reply را دانلود کنیم چطور بریزیم روی ps2اگر میشه توضیح بدبد راستی با این روش میشه سیو برای ps2دانلود کنیم یا نه مثل کامپیوتر اگر اره لطفا یک توضیح سر راست بدین ممنون
دانلود نمیشه... خیلی وقته دانلود نشده ... لطفا دوباره اپلود کنید مرسی This file has been deleted. Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded.