من خودم هم هالف لایف 1 رو بازی نکرده بودم ولی به تازگی نسخه فارسیش رو گرفتم ! و اما در مورد این مرحله که گیر کردین باید یگم شما با همون ماشین که اول مرحله بهت دادن باید بیای اینجا و اگه ماشین چپ شده هم میتونی با تفنگی که اشیاء رو جذب میکنه ماشین رو به حالت اول برگردونی !
نه بن میشه نه تاپیک بسته میشه بابا کاری نکرده بیچاره!! انقدر دگم و خشک مغز نباشید خوب نیست :cheesygri ...
واقعا بازی زیبایی هستش در سبک خودش بی نظیره ... من هم یکی از طرفتاران این بازی هستم . فکر کنم از نام کاربریم پیدا باشه. در سبک اکشن زیباترین بازی هالف لیف است . در سبک ماجرایی سایبریا 1 و 2 . مخصوصا سایبریا1 که من باهاش زندگی کردم . راستی بهتون توصیه می کنم حتما این بازی را از دارینوس خریداری کنید . یعنی نسخه دارینوس باشه . فارسی ..... واقعا عالی دوبله فارسیش کرده دارینوس . افرادی هم که این بازی را انگلیسی بازی کردن توصیه می کنم نسخه دارینوس را خریداری . و دوباره بازی کنند ......
این رو گزاشتم اینجا چون هیچ کی به جز طرفداران hl نمیان اینجا و طرفداران hl هم همه با جنبه هستن:cheesygri مدیر ها هم که مطمئنا از این عکس استفاده کردن وخوششون اومده:cheesygri
به نظر من Half Life 2 بهترین بازی اول شخصه از همه نظر عالیه گیم پلی HL2 تو هیچ بازی نیست گرافیک بازی محشره موزیکهای بازی بی نظیرن . . . .
بابا با همون ماشینی که امدی باید راحتو ادامه بدی شاید هم اون هلیکوپتر دخل ماشینت رو آورده به همین خاطر از Save قبلی بیا قابلی نداشت
سلام دیدم تاپیک داره خاک میخوره گفتم یه پستی بدم :cheesygri کسی half life coastline to atmosphere رو که به تازگی وارد بازار شده بازی کرده ؟ نظرتون در موردش چی هست ؟ لطفا HL بازها خودشونو نشون بدن