در مورد داستان بازی: آمریکا، ۱۹۶۱ قتل ژنرال نازیها Deathshead پیروزی کوتاهی برای شما به همراه داشته است. با وجود این شکست ها نازیها همچنان در جهان حکومت میکنند. شما در نقش BJ Blazkowic هستید که ملقب به 'Terror-Billy' بوده و عضو مقاومت و آخرین امید بشریت برای آزادی هستید. تنها شما جرئت آن را دارید که اسلحه به دست تمام نازی ها را بکشید و انقلاب دوم آمریکا را ایجاد کنید.
MachineGames واقعا تو کارش استاده، اصلا این کیفیت از طراحی گیم پلی، داستان،صداگذاری عالی و شخصیت پردازی تو کمتر بازی امکانش هست که مجتمع بشه. گرافیکی هم که امروز نشون دادن، دیگه سنگ تموم گذاشته، فوق العادست.
عالی واقعا فقط کاش یکم تنوع محیطی بدن به بازی بهتر میشه مثلا برف یا بارانی با این رنگ امیزی نسبتا سرد بازی جوردرمیاد
اینا همون اعضای سابق استدیوی استار بریز هستن که شاهکار هایی مثل ریدیک و دارکنس رو ساختن !!! من هنوز تو حیرت هستم چه جوری این دو بازی آن چنان باید و شاید تو زمان خودشون مورد توجه قرار نگرفتن !!! اون دارکنس تو نسل هفتم از شاهکار هم اون طرف تر بود و خلاصه اعضای سابق استار بریز اومدن استدیوی ماشین گیمز رو ساختن و باز هم گل کاشتن و بازی ولفنشاینی هم که دادن بازم هم ترکوندن و تو نسخه دو بازی هم گرافیکش هم دیگه به اوج خودش رسیده و بقیه قسمت های بازی مثل گیم پلی و صدا گذاری و داستان و ..... رو خیال من یکی جمعه ..... خلاصه دستشون درد نکنه که چنین سازنده هایی هستن که هنوز بازی های داستانی و آفلاین محور رو زنده نگه داشتن . به خصوص این که الان مدت هاست بازی های اول شخص کمپین خیلی کم شده . 60 دلار خداییش برای چنین بازی کم هم هست . هر چی میگیرن نوش جونشون .
واقعا همینطوره، ارزش کار استودیو اینجا بیشتر نمایان میشه که مولتی پلیر هم تو بازی نمی چپونن تا کلی DLC و Season pass و... رو بندازن بجون گیمر و سود آنچنانی ببرن. در صورتی که بازیهائی هستن که حتی به اندازه 10 درصد ساخته های این استودیو استانداردهای یک شوتر موفق رو رعایت نمیکنن، ولی قبل معرفیِ کلیِ بازی اول اطلاعات S.Pass اون ریلیز میشه.
این مقاله جالبیه...حتما تونستید بخونید: Why a 25 year-old game is one of the most innovative, exciting reveals of E3 2017 | GamesRadar+
بازی توی E3 قابل بازیه و واکنشهای زیادی از سایتهای مختلف داره به دقایق ابتدایی بازی منتشر میشه که تا اونجایی که من دیدم همشون کاملا مثبت بوده البته از همون تریلر بازی هم مشخص بود که قراره با چی روبهرو باشیم این مقالهی GameInformer هستش که توضیحات چالبی داره: The First 20 Minutes Of Wolfenstein II: The New Colossus Are Bloody Brilliant
مقالهی Gamespot دربارهی مرحلهی ابتدایی بازی که BJ روی ویلچر قرار داره و کل مرحله به همین شکل انجام میشه : Wolfenstein 2’s Opening Wheelchair Combat Mission Is Bold And Empowering IGN هم بازی رو توی جوایز E3 2017 به عنوان بهترین شوتر انتخاب کرده : Best of E3 2017 Awards - IGN
شماره یک این بازی یکی از خر تو خرترین بازیهای عمرم بود البته دووم بازی نکردمچی میخواهد بشه شماره دومش ولی آخرین درجه سختی بازی کاری میکرد کلا سبک مبارزه عوض کنی کلی سنگر گیری کنی و این حرفها......این ببینیم چجور از آب در میاد!!!