Game Info Title: WWE 2K17 Genre: Violent, Simulation, Sports Developer: Visual Concepts , Yuke's Co., LTD Publisher: 2K Release Date: 7 Feb, 2017 سیستم مورد نیاز بازی MINIMUM: OS: 64-bit: Windows® 7 (latest updates Processor: Intel Core i5-3550 / AMD FX 8150 Memory: 4 GB RAM Graphics: GeForce GTX 660 / Radeon HD 7770 DirectX: Version 11 Storage: 50 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card Additional Notes: At least 2 GB DDR Video Memory RECOMMENDED: OS: 64-bit: Windows® 7, Windows® 8 (8.1) or Windows® 10 (latest updates) Processor: Intel Core i7 3770 / AMD FX-8350 Memory: 8 GB RAM Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290 DirectX: Version 11 Storage: 50 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card تصاویری از محیط بازی Spoiler
مثل همیشه بازی نیومده کرک میشه ... دمت گرم 2K تو دیگه سمت این مسخره بازی ها نرفتی ... فقط امیدوارم به نسبت نسخه 16 بهینه تر باشه
نسخه Corepack برای من 2 ساعت نصبش طول کشید. بازی به نسبت نسخه قبل بهینه تر هست اما تنظیمات گرافیکی همچنان کم هستند. کلا تجربه خوبی هست حتما نصب کنید
سلام من یه مشکل تو نصب بازی دارم چندین بار امتحان کردم درست نمیشه موقع نصب بازی تو 41.4 درصد گیر میکنه و همینطوری میمونه بار ها امتحان کردم دوباره نصب کردم نشده آخرین بار بعد 32 ساعت کنسل کردم نصبش رو فکر نمیکنم سیستم هم ضعیف باشه برای نصب یا اصلا ربطی داشته باشه به هر حال لطفا راهنمایی بفرمائید .
دوستان موقع اکسترکت کردن این فایل گیر میکنه و نصب رو ادامه نمیده jacket_00001.pac نسخه بازی corepack هست اگر کسی این فایل رو داره لطفا بگه حجمش چقدر هست و اگر کسی میتونه آپلودش کنه لطفا
داش ستاپ رو آپلود نمی کنه این ارور رو میزنه The uploaded file does not have an allowed extension. setup.exe
من نصب کردم در حال باز شدن این پیامو میده ترو خدا بگو چیکار کنم خیلی دوست دارم بازی کنم انتی ویروسو خاموش کردم ولی بازم ارور میده ویندوز 10 هم هستwwe2k has stopped working
دوستان بازی روریختم اما خیلی افت فریم شدیدی داره cpu cor i 5 ram 8 گرافیکم 2 کسی میدونه مشکل از کجاس ؟