این پایان نامه ی لعنتی تموم بشه، جشن خودم رو با خریدن این بازی و غرق شدن در دنیای Dirt آغاز می کنم ... تابستان ربسینگ (اعم از آرکید یا شبیه ساز) خوبی خواهیم داشت ... امروز Gravel معرفی شد و چند روز پیش هم ریمستر Baja معرفی شد ... احتمالا NFS جدید هم همون تابستان بیاد و GT Sport هم شاید اواخر تابستون بیاد و مهم تر از همه PC 2 هم که در راهه ... پ.ن : الان یادم اومد که Flatout 4 و GTR 3 هم در راهند !
بیاید یک تجدید خاطره کنیم با این سری دوست داشتنی، از سال 1998 تا حالا من که از 2003 باهاشم، شما چطور؟
گیم پلی جدید بازی، شاهد گرافیک و فیزیک عالی بازی روی PS4 هستیم. همینطور قسمت تیونینگ و تنظیمات ماشین رو نشون میده که فوق العاد کامل هست. دمیج مدل هم مثل همیشه عالی کار شده.
دوستان با این گیم پلی جدیدی که از بازی دیدم بنظر سبک بازی ارکید میومد درسته؟ یا طرف داشته خیلی حرفه ای بازی میکرده ما فکر کردیم ارکیده اگه ارکید باشه همه جوره میرم سمتش من با سه نسخه اول خیلی خاطرات خوبی دارم(با این که هیچ کدومشون رو تا اخر نرفتم) اینم گرافیکش تو مرحله پری الفا واقعا عالی بود مخصوصا تو قسمت بیابونی تو بیلد نهایی که فکر کنم فوق العاده بشه
همونطور که منصور گفت ارکید نبود، داشت با شبیه سازی کامل بازی میکرد. اما خیالت راحت باز همونطور که منصور گفت بازی 2 تا دیفیکالیتی (اگه اسمشو بزاریم) داره : 1- Gamer میشه یک چیزی تو مایه های DiRT 3 ، همونی که دوست داری 2- Simulation همون گیم پلی آشنای DiRT Rally با اضافات بیشتر و فیزیک بهبود یافته
لیست اچیومنت های بازی منتشر شد: Spoiler Thanks for Coming (5 points): Complete the Welcome Event International Rally R-3 (20 points): Earn the International Rally R-3 licence International Rally R-1 (25 points): Earn the International Rally R-1 licence International Rally H-C (15 points): Earn the International Rally H-C licence International Rally H-A (20 points): Earn the International Rally H-A licence National Stadium Pro-3 (15 points): Earn the National Stadium Pro-3 licence National Stadium Pro-1 (20 points): Earn the National Stadium Pro-1 licence International Off-Road C-3 (15 points): Earn the International Off-Road C-3 licence International Off-Road C-1 (20 points): Earn the International Off-Road C-1 licence A Bonafide Underdog Story (50 points): Get an overall win in the lowest eligible Vehicle Class in a Rally Event in Career First on the GRID (15 points): Qualify in the top spot in a Rallycross Event in Career Truckasaurus (15 points): Qualify for an A-Final in a Landrush Event in Career First you have to finish (10 points): Finish in first place in a Career Event Global Superstar (40 points): Win the Global Rally Series Rubbing, son, is racing (40 points): Win the FIA World Rallycross Championship It’s all terrain, dummy (40 points): Win the Landrush World Series Obsolete Models a Specialty (40 points): Win the Historic Legends Series …now watch this Drive (25 points): Complete all of the Advanced Driving Techniques at the DiRT Academy New R-Evolution (25 points): Own a vehicle equipped with all Grade A parts Textbook (15 points): Win your class in a multi-class Event in Career Never Raced or Rallied (5 points): Buy a vehicle from the Classifieds Make The Dream Work (10 points): Hire a fourth Engineer onto your Team Be Brave (20 points): Complete a Stage or race with the Fearless Preset active Four-titude (15 points): Earn the Fearless Bonus in a Stage or race I am the 7.7% (5 points): Win a Stage in Headcam Real turbulent juice (10 points): Cleanly land a jump longer than 65m Cleaned up nicely (10 points): Complete a clean Stage or race This is fine (10 points): Triumph in the face of adversity Mondays be like… (5 points): Get a bad case of the Mondays. Chapter and Verse (15 points): Set a time in every challenge in a single Joyride Chapter Always Believe (15 points): Achieve 10 Gold Medals in Joyride Precisely (15 points): Set a gold medal time in a Time Attack challenge without hitting a penalty marker Kenneth? What’s the frequency? (20 points): Destroy 100 blocks in 60 seconds in Joyride The Day Today (15 points): Finish in the second Tier or higher in a Daily in Community Events Delta Force (10 points): Finish in the top Tier of a Delta Daily in Community Events Flavour of the Week (40 points): Complete back to back Weekly Community Events DiRTy Dozen (60 points): Complete all 12 Stages of a Monthly Event in Community Events tankflybosswalk (15 points): Complete an Event in Jam Session The Nightman Cometh (10 points): Win a Stage at Night Taps Aff (5 points): Finish a Stage in sunny conditions in Community Events. Up and up (25 points): Get promoted to a new Tier in Pro Tour Sweaty (50 points): Complete 25 Events in Pro Tour Little Help? (5 points): Call in the Chief Engineer’s recommendations during a Service Interval Double Yolker (10 points): Take two Joker Laps and win a Rallycross race rAd-hoc (10 points): Repair your car on Stage and win the Stage Limp Home (10 points): Finish three sectors of a Stage with a flat tyre Tooled Up (10 points): Upgrade three facilities to Grade A quality Completed it mate (100 points): Win the Triple Crown
بشم سطح هیجان و صبر دوستان برایه این بازی بازی کمتر از 3 روز دیگه منتشر میشه انگار نه انگار اینقدر از بازی تریلر اومد ولی تاپیک اخم نگفته من که با همون تریلر گیم پلی اولیه از بازی رفتم پیش خرید کردم امیدوارم بتونه بازی راضی کننده باشه از بس شوتر بازی کردم دارم نابود میشم شبا خواب درایوکلاب میبینم فردا که لینکا بیاد میذارم تو تاپیک مربوطه(اکانت هکی بازا دریابن)
من و چندتا از بچه ها رو PC گرفتیم اما هنوز پریلود شروع نشده. ========================== گیم پلی از بخش رالی بازی نسخه PS4 PRO ================ گیم پلی از بخش رالی کراس بازی نسخه PS4 معمولی ============== گیم پلی از بخش "Land Rush" کراس بازی نسخه PS4 PRO
سلام یک سوال من خودم همون اول که درت3 امد بازی گرفتم خوردمش در واقع! اون اولا که بازی اومده بود خیلی خیلی سخت بود یک سیمیلوشین کامل بود آیا بعدش آپدیت دادن بازی ارکید شد؟آخه همون دکمه بازگشت به عقب ازش کم کرده بودن بازی خیلی خیلی سخت شده بود آپدیتی چیزی دادن که بازی راحت شده بود؟ و این شماره 4 آیا دکمه بازگشت داره؟
فردا بلاخره میشینیم پا یه بازی ریسینگ, لعنتی اصلا برا بازی هایپ نبودم امروز که به خودم اومدم که فردا قراره بازی لانچ شه خودجوش هایپم رفت بالا ببینیم فردا قراره بازی چی از اب دربیاد
نسخه سوم رو بر اساس میزان سختی و روشن بودن کمکها (Assist) مقدار شبیه سازیش فرق میکرد (در کل بیشتر آرکید بود کلا). اما شما احتمالا سختی رو بالا برده بودی، دکمه بازگشت به عقب و... هم داشت. (دمت گرم ،تو رو سختی بالا تمومش کردی) در مورد این نسخه باید بگم نه Rewind نداره، دلیل اصلیش هم اینه که بازی از سیستم لیدربورد استفاده میکنه (همون رده بندی رانندگان) واین ویژگی بدین منظور یکجورائی تقلب جساب میشه. اما بازی 2 نوع مدل رانندگی داره که میشه انتخاب کرد: 1 - گیمر برای راحتی بیشتر میشه مدل گیمر رو انتخاب کرد و تازه تو همین مدل رانندگی هم میشه کلی از Assist ها رو خاموش و روشن کرد (البته با خامو کردن تمام Assist ها مدل رانندگی تبدیل به سیمولیشنم نمیشه، هنوز مقدار زیادی از کمک ها در پشت صحنه توسط بازی مدیریت میشه) 2- سیمولیشن دوستانی که از مدل Dirt Rally و شبیه سازی چالش برانگیزش خوششون میاد، این نسخه از اون هم پا رو جلوتر گذاشته