(Release Date: February 14 2017(26/11/95 Designer: Jason VandenBerghe Publisher: Ubisoft Genre: Hack and Slash Platforms: Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows Modes: Single-Player, Multiplayer توضیحات:عنوانی جدید که شمارا به عمق تاریخ می برد.عنوان جدید شرکت یوبیسافت که به گفته کارگردان و طراح بازی حاصل یک دهه فکر، طراحی و کار است در مورد سه فرقه تاریخی و در اصل سه سلسله و اتفاقاتی که برای آنها پیش می آید . تمرکز اصلی بازی بر روی قسمت آنلاین است اما با این حال بازی دارای قسمت داستانی و تک نفره هم می باشد که به گفته دست اندر کاران دارای سوپرایز های زیادیست. در این بازی شما حتی قادر هستید سمتی از سلاح که با آن به دفاع می کنید یا به حمله می پردازید را تعیین کنید همچنین باید حواستان باشد که با تقلید و پیش بینی رفتار دشمنان خود بتوانید به خوبی از خود دفاع کنید.در هر سه فرقه 4 قهرمان از 4 دسته متفاوت از هر دو جنسیت حضور دارند.هر فرقه دارای ویژگی های کلیدی مخصوص بخود می باشد، همچنین هر کدام از قهرمان ها داری سلاح ها و شخصی سازی های جداگانه ای می باشد فرقه ها: The Knights Spoiler: شوالیه ها مفهاوم های نماد: نظم ریشه های اژدادی محافظت رنگ ها: (دانش , قدرت) (امید, پایداری) Spoiler: شوالیه ها شوالیه ها بر این این عقیده اند که خیلی (اگر نگوییم تمام)ویرانه های باستانی که این سرزمین هارا پوشانده اند، توسط اجداد آنها ساخته شده است.شوالیه هایی که قرن ها پراکنده بودند، امروز بالاخره تصمیم گرفتند تا زیر تنها یک پرچم به یک دیگر بپیوندند؛ آن هم پرچم "لژیون آهنین(Iron Legion)". اما امروز از این نام تنها آرمانی مانده تا یک وجودیت کامل. The Vikings Spoiler: وایکینگ ها مفهوم های نماد: آزادی غارتگران قبیله رنگ ها: (عشق, خطر) (مرگ, سختی) Spoiler: وایکینگ ها کسانی که فکر می شد برای همیشه ناپدید شده اند امروز با تعداد زیادی از جایی آن سوی دریا بازگشته اند. آنها به دلایل زیادی بازگشته اند، بازگشته اند تا چپاول کنند، سرزمین های جدیدی بگیرند ،مردمشان را گسترش دهند و از همه مهم تر خانه اژدادی خود را در شمال پس بگیرند. The Samurai Spoiler: سامورایی ها مفهوم های نماد: راز مهاجرت نجات یافتن رنگ ها: (جاودانگی, ارتباط عرفانی) (کنترل, آرامش) تاریخ با سامورایی ها مهربان نبوده، اصلیت آنها به اعماق خاور دور بر می گردد. آنها داستان امپراطور و وطنی را می گویند که در آخرید رویداد خشونت آمیز زمین به دریا و آتش واگذار شد. قهرمانان فراری و چادر نشین این بار آوارگی خود را رها کردند و برای خود ملتی تحت فرمانروایی امپراطوری قدرتمند تشکیل دادند.تا بار دیگر قدرت و عظمتی که زمانی ازآن سامورایی ها بود را به جهانیان نشان دهند. در زمانی که آنها روز به روز قدرتمند تر می شوند آنها طمع تلخ تبعید را از یاد نبرده اند، آنها از سرزمین مادریشان رانده شدند و در سرزمین جدید توسط دشمنانشان احاطه شدند اما آنها باید نجات پیدا کنند چرا که شاید آخرین ها از نسل خود باشند. توانایی های کلیدی: چاقو های پرتابی ژاپنی تیغه های سمی طوفان تیر و کمان Spoiler: سامورایی ها قهرمانان: Spoiler: The Knights نام: The Warden دسته: طلایه دار سلاح: Longsword Spoiler: The Longsword نام: The Peacekeeper دسته:قدرت سنگین نام:The Lawbringer دسته:دو رگه نام :The Conqueror دسته:آدمکش (Assassin) Spoiler: The Vikings نام:The Raider دسته: طلایه دار سلاح: تبر عظیم دانمارکی Spoiler: Great Dane Axe نام: The WarLord دسته: سنگین نام:The Valkyrie دسته:دو رگه نام:The Berserker دسته:آدمکش (Assassin) Spoiler: The Samurai نام:The Kensei دسته: طلایه دار سلاح:Nodachi Spoiler: Nodachi Picture: نام: The Shogoki دسته:قدرت سنگین نام:The Nobushi دسته:دو رگه نام:The Orochi دسته:آدمکش (Assassin) Spoiler: The Samurai کنترل ها: Spoiler: Controlers L2: Guard Mode R: Weapon Direction X: Dodge ■+■: (Guardbreak Throw(in Guard Mode R1 (Light Attack(In GuardMode R2 Heavy Attack عکس ها : Spoiler: Pics تریلر ها و تیزر ها: Spoiler: Trailers Spoiler: Trailers
داداش سرور های این بازی نت با کیفیتی می خواد دقیقا مثل سرورهای کالافه تو سرورایه کالاف اگه پینگت با اروپا زیر 150 بود راحت میتونستی بازی کنی اما اگه از 150 میرفت بالاتر یا سرچ نمیکرد یا تیرات نمیخورد اینجا هم همینه ولی به دلیل حساسیت بالا تو این بازی میندازتت بیرون این که تو بازیا دیگه راحت جوین میشی بخاطر کیفیت بالای سرورهاشه من با پینگ 250 میتونم برم تایتان 2 بازی کنم تیرام هم مثل هلو میخوره همیشه هم نفر اولم ولی این بازی باید یه نت با پینگ تایم زیر 150 و بدون تایم اوت داشته باشی من معمولا بعد از ظهرها پینگم میره رو 250 حتی نمیتونم دوئل بزنم ولی اخر شب ها و صبح ها پینگم میره رو 99 تمام حالت های بازی رو میتونم بازی کنم اوم با چه کیفیتی با همه پینگ زردم یا سبز تو هم صد در صد مشکل از پینگته اصلا نمیونه چیز دیگه ای باشه حتی اگه قبول نداشته باشی سرور ها درسته مثل سرورهای بتل یا تایتان نیست ولی مشکلی ندارن
موقع بازی کردن خیلی حواستون باشه کسی از نت دانلود نداشته باشه و یا حتی در حد دانلودهای کوچیک و چندلحظه ای. من امروز بازی می کردم و یه نفر از اعضای خونه تا میرفت تو اینستا و یه ویدیو میدید، من شوت میشدم بیرون. سیستم بازی خیلی حساسه.
نه نت کلا مال خودمه هیچکی نمیتونه استفاده کنه کلا سرورهاش مشکل داره من از دوستامم میپرسم اونا هم همین مشکل رو داره تازه اونا pcبازم هستن پلیرشون خیلی بیشتر از کنسول هست
سلام دوست عزیز من روی PS4 دو تا حساب دارم حسابی که پلاسم روی اون هست خیلی سریعتر وارد بازی میشه و مشکل خیلی کمی داره ولی روی اون یکی حسابم کلا اوضاع فرق داره و داغونه دیر وارد بازی میشم و خیلی هم قطعی داره. شما از حسابی که پلاس داره استفاده میکنید.
آقا این نامردیه اون نینجایهبد جور آنبالانسه از راه دور میزنه غیب میشه جفتک میندازهانقدر سریعه نمیشه دفاع کرداون رومیه هم سوپر کمبو تشریف دارن و خیلی وحشیفردا تیرکمون شاهم میارن تو بازی از دور دیگه امنیت نداریم
سنتریون عجیب کمبو میزنه یعنی عجیبااا, بدجور عاشقش شدم چند دست بازی کردم لول بالاها رو نابود کردم خوشم میاد نمی خواد استامینا هم کم بیاره واقعا کار باهش عالیه اگه تو محیط باز باشی راحت میتونی بزنیش من برشرکر پرستیژ 2 دارم تا حالا نشده به غیر از دوئل ازش بخورم تو میحط باز با جاخالی راحت میزنیش ولی امان از اون روزی که یه گوشه گیرت بیاره دیگه باید دسته رو بذاری کنار فقط تماشا کنی همین بلا رو تو دوئل سر طرف اوردم خودم حس میکنم خیلی نامردیه اینطوری, طرف سه چهارم دمیج منو زد یه گوشه گیرش اوردم تو 5 ثاینه نابود شد
فور آنر هم مثل ریمبو جریمه ای شدبدبخت شدمتو آپدیت جدیدی که میخواد منتشر بشه هرکی بازیو رو ترک کنه 10 مین جریمه میشه تو بازی راه نمیدهالبته قبلش 30 ثانیه وقت میده بهت که بری بیرون الان که سرورها مارو پرت میکنن بیرون تکلیفمون چیه؟چرا سرورهاشونو درست نمیکنن به جا این کارا؟
منظورشون از بیرون رفتن اینه که خودت بری بیرون یعنی وسطا بازی گزینه اپشن رو بزنی بری بیرون نه این که بخاطر نت داغونت لفت بخوری چون وقتی لفت میخوری خطایه اتصال به سیزن رو داری این جریان تو بخش انلاین اخرین ما هم بود که اگه نتت مشکل داشته باشه از کلنت افراد کم نمیکنه ولی اگه از بازی خارج بشی کم میکنه ناراحت نباش مشکلی پیش نمیاد