سازنده : Respawn Entertainment ناشر : Electronic Arts پلتفرم ها : PC, PS4, XB1 سبک : شوتر اول شخص تاریخ انتشار : 7 آبان 1395 بر خلاف نسخه پیشین، نسخه دوم دارای بخش تک نفره داستانی خواهد بود که به صورت کاملا آفلاین هم قابل بازی می باشد بازی همچنان دارای بخش چند نفره رقابتی خواهد بود و این بخش بهتر از نسخه اول باز خواهد گشت، 6 تایتان جدید با قابلیت شخصی سازی و ویژگی های مختلف به بازی اضافه شده بخش چند نفره بازی همانند نسخه قبل از سیستم سرور های ابری استفاده می کند داستان بازی در مورد جنگ استعماری بزرگی است که بر پایه جنگ داخلی و انقلاب ایالات متحده این بار در فضا شکل گرفته است استدیو Respawn Entertainment ساخت بازی را از اواخر سال 2014 آغاز کرده است، همچنین اعلام شده تمام DLC های بازی که در آینده منتشر می شود و شامل نقشه ها و مود ها و.. می باشد رایگان خواهد بود. تصاویر :
دوستان نسخه آخرین اپدیت بازی چنده؟؟ قرار نیست به این زودی ها اپدیت بیاد؟؟ میخوام دانلود کنم Sent from my SM-J510F using Tapatalk
داداش نسخه رو نمیدونم راستش ، ولی دقیقا قراره به این زودی ها آپدیت جدید بیاد . ولی تاریخشو نمیدونم .. . DLC جدیده ..
سرورایه این بازی برا من فلسفه خیلی جالبی دارن من با سرورا فرانکفورد که پینگ 130 دارم بعضی وقتا انچنان لگی دارم که نمیتونم یک لحظه هم بازی رو تحمل کنم بعدش میرم سرور رو میندازم رو نیویورک که پینگم باهاش 220 انگار نه انگار که ما لگ داشتیم تیرا حتی از خارجیا که پینگ 40 دارن بهتر میخوره
من تا ۳۵ ثانیه رفتم ولی کمتر نمیتونم. باید تمرین کنم. تمام تروفیا رو گرفتم برا پلات فقط همین تروی مونده
خوب بازی رو شروع کردم یه راست رفتم سر آنلاین خوب بود. فقط خیلی سردرگم بودم به نظرم فعلا باید آفلاین رو تموم کنم بعد بیام سراغ آنلاین. راستی بچه ها پینگ شما تو بازی چنده؟؟؟؟ برا من ۲۰۰ عه. خیلی زیاده؟؟؟ Sent from my SM-J510F using Tapatalk
نه تا ۲۰۰ مشکلی وجود نداره ، اگرم باشه اصلا حس نمیشه و آزار دهنده نیست ، راحت میتونی بازی کنی ، اما بالاتر بره داستان میشه من خودم ۱۵۰ تا ۲۰۰ بسته به تایمی که میرم بازی و وضعیت نتم متغیره !
تو این بازی باید کیفیت نتت از لحاظ نبود قعطی و تایم اوت بالا باشه اگه هم دیدی داری تو بازی لگ پیدا میکنی سرورها رو عوض کن تا تایم اوتش کمتر باشه پینگم تا 250 با هر سروری مشکل پیدا نمیکنه اما اگه بره رو 300 تیرها دیر میخورن به حریفت...کلا فسلفه پینگ رو این بازی به چالش کشیده