حرکت نینتندو به سمت تلفن‌های هوشمند چه آینده‌ای را برای آن رقم خواهد زد؟

S.X

کاربر سایت
Sep 26, 2011
851
نام
Sajjad
29181046658856438739.jpg


طی سال‌های گذشته، شایعات و حدس و گمان‌های بسیاری در ارتباط با تمرکز «نینتندو» بر روی تلفن‌های همراه به گوش رسیده و زده شده است. حتی چندی پیش هم شنیده شد که این ایده تقریبا به واقعیت نزدیک شده و می‌توان نام نینتندو را بر روی تلفن‌های هوشمند هم دید. پیشرفت روز افزون تلفن‌های هوشمند و حضور گسترده آن‌ها در فضاهای مختلف موجب می‌شود که این موضوع - حرکت نینتندو به سمت تلفن‌های هوشمند - بسیار وسوسه انگیز و مهم تلقی شود. از طرفی بسیاری از سهام‌داران هم خواستار این بوده‌اند که نینتندو دامنه دسترسی به عنوان‌های خود را افزایش دهد. با این حال نینتندو هنوز هم حرف روشنی نزده، طرح رسمی و واضحی ارایه نداده و سکوت اختیار کرده است. در همین بین ممکن است عده‌ای فکر کنند که زمان مناسب برای ارایه چنین ابزاری گذشته است. عده‌ای هم این موضوع را رد می‌کنند و امروز و فردا را زمانی مناسب برای ارایه تلفن هوشمند نینتندو می‌دانند.

سخت‌افزار به کار گرفته شده در تلفن‌های هوشمند قطعا تنها عاملی نیست که برای توسعه آن‌ها در نظر گرفته شود. بعد از این مورد، توسعه جنبه‌های نرم‌افزاری این ابزارها بسیار حایز اهمیت است. به طور مثال انتخاب سیستم‌عامل مناسب یکی از موضوعات مهم به حساب می‌آید. برخی از توسعه‌دهندگان ترجیح می‌دهند از سیستم‌عاملی شخصی و سفارشی - با پرداخت هزینه‌ای قابل توجه - استفاده کنند و برخی دیگر هم به سمت سیستم عامل‌های در دسترس از جمله اندروید می‌روند.


اندرویدِ گوگل تا حدی بسیاری موجب تغییر دنیای سیستم‌عامل‌ها، به خصوص سیستم‌عامل‌های همراه شد. بسیاری از شرکت‌ها از جمله سامسونگ، سونی، ال‌جی و HTC با تکیه بر این سیستم‌عامل و ویژگی‌های آن، تجارت و توافق‌های تازه‌ای را برای خود ایجاد کرده‌اند. شرکت‌های نام‌برده با میل خود و البته با کمال رضایت بسیاری از نرم‌افزارها و اپ‌های کاربردی خود را بر روی اندروید عرضه می‌کنند. نه فقط به خاطر این‌که «اندروید» با در اختیار داشتن 60 درصد از بازار جهانی یکی از بهترین سیستم‌عامل تلفن‌های هوشمند محسوب می‌شود، بلکه اطمینان از سازگاری بسیاری از نرم‌افزارها و بازی‌های در دسترس با این سیستم عامل، باعث می‌شود بسیاری از این شرکت‌ها با آغوشی باز از این سیستم عامل بهره ببرند. در کنار این نکته، ارایه یک رابط کاربری منحصرد به فرد و مخصوص به خود، سبب می‌شود تا اندروید بیشتر از این مورد علاقه و استفاده شرکت‌های مختلف قرار گیرد.


این ویژگی‌ها و بسیاری از ویژگی‌های دیگر موجب می‌شود که تصور کنیم اندروید می‌تواند انتخاب صحیحی برای تلفن هوشمند نینتندو باشد. استفاده از اندروید گوگل ضمن کاهش ریسک‌ها برای نینتندو، تا حد بسیاری می‌تواند تضمین‌کننده برخی از ویژگی‌های مهم از جمله ارتباطات، امنیت، سازگاری و قراردادهای ملزوم برای ساخت برنامه‌های کاربردی باشد.


04799874994612198956.jpg




موضوع مورد بحث دیگر مربوط به قیمت و هزینه‌هاست. در همین نقطه باز هم می‌توان به سیستم‌عامل گوگل و هم‌چنین اپل مراجعه کرد. اپل تقریبا بیشتر تمرکز خود را صرف ارایه محصولات صدرنشین کرده و از این نظر دیدگاه‌های مختلفی هم نسبت به آن وجود دارد. در طرف دیگر اندروید طیف وسیعی از محصولات را به کمک شرکت‌های مختلف در خود جای داده است. صدرنشین‌های آن جایگاه خاص خود را دارند اما ابزارهای میان‌رده و خوش قیمتی هم در بین محصولات آن وجود دارد که نکته قابل توجه آن‌ها قیمت مناسب و کارایی بالا است. حال نینتندو هم می‌تواند تمرکز خود را به جای معطوف کردن به جایگاه صدرنشین‌ها، معطوف به ساختارهای کم‌هزینه و کاربران جوان کند. ممکن است این برنامه موجب شود تا افکار و دیدگاه‌هایی که پیرامون اپل و محصولات آن شکل گرفته، در ارتباط با نینتندو و تلفن هوشمند آن رخ ندهد.


نگاه نینتندو به دنیای اطراف خود و برخی از محصولات از جمله «Sony Ericsson's Xperia Play» می‌تواند بسیار موثر باشد. اگرچه که Xperia Play به موفقیت قابل توجهی دست پیدا نکرد ولی این مورد می‌تواند به نینتندو در طراحی و ساخت تلفن‌هوشمند خود کمک شایانی کند. به طور مثال نینتندو می‌تواند به مانند Xperia Play دستگاه خود همراه با دکمه‌های فیزیکی، با ساختار کشویی، عرضه کند. این موضوع از آن جهت حایز اهمیت است که صفحه‌های لمسی برای گروه خاصی از بازی‌ها ایده‌آل هستند و برای بازی‌هایی از جنس محصولات نینتندو تنها یک صفحه لمسی جواب‌گو نخواهد بود و باید گفت که جایگزینی برای دکمه‌های فیزیکی وجود نخواهد داشت. ضمن این‌که نینتندو می‌تواند از یک کنترلر جدایی‌پذیر هم به مانند گیم‌پد سامسونگ برای ابزار خود استفاده کند. با این حال نینتندو این توانایی را دارد که ساختار مناسبی را برای هر دو بخش طراحی کند و با این طراحی به معرفی بهتر ابزار خود به دنیای بازی‌ها کمک کند.

پتانسیل بالای نینتندو در ارایه بازی‌های مختلف هم از دیگر موضوعات مهم است. حتا اگر نینتندو عنوان جدیدی را هم برای تلفن هوشمند خود در نظر نگیرد، می‌تواند دست به بازسازی و عرضه عنوان‌های کلاسیک بزند. حال تصور کنید نینتندو در این زمینه با چه فهرست مطلوبی مواجه است و با کمک آن‌ها می‌تواند ابزار خود را به شکلی مناسب تغذیه کند.


93364346236329480472.jpg


نینتندو اگر قصد داشته باشد تلفن هوشمند خود را بر مینای سیستم‌عاملی مانند اندروید عرضه کند، این بحث پیش می‌آید که این ابزار هم طبیعتا قادر است تمامی اپ‌ها و بازی‌های متعلق به اندروید را که در Google Play وجود دارند، پوشش دهد. در این حالت تفاوت خاصی با دیگر ابزارهای هوشمند شکل نمی‌گیرد. اما نینتندو می‌تواند ضمن ارایه محتواهای خاص، دسترسی آن‌ها را هم به محلی خاص منتقل کند. اتفاقی که برای «Amazon's Fire» رخ داد و اپ‌ها و بازی‌های اختصاصی را در فروشگاه مخصوص به خود در دسترس قرار داد. در این صورت نینتندو در دو حالت امکان جذب مشتری را برای خود فراهم می‌کند و هم از پتانسیل بازار اندروید و هم پتانسیل خود بهره لازم را می‌برد.



نینتندو قبل از آن‌که راجع به به تلفن هوشمند اقدام جدی کند، ابزاری مانند 3DS را در کنار خود می‌بیند. ابزاری که تا حدی به ساختار پلتفرم‌های موبایل نزدیک است و مهم‌تر از آن بسیار محبوب، مورد توجه و البته پرفروش هم است. نینتندو با ارایه تلفن هوشمند خود می‌تواند بخشی دیگر از پتانسیل خود را نشان دهد. اما در طرف دیگر حضور، نقش، تنوع و جایگاه تلفن‌های هوشمند در زندگی روزمره و هم‌چنین چالش‌های مالی و سرمایه‌گذاری هم از بحث‌های مهم به حساب می‌آیند.



87301770573323286998.jpg



این روزها تلفن‌های هوشمند دامنه وسیعی از امکانات را در اختیار قرار می‌دهند و در حال حاضر فقط قادر نیستند که برای کاربران خود یک عصرانه دلپذیر را آماده کنند. خواندن و نوشتن پیام‌های متنی مختلف، مرور ایمیل‌ها، دسترسی به فروشگاه‌های مختلف، کمک برای حضور پیوسته در شبکه‌های اجتماعی مختلف، تنظیم برنامه‌های گوناگون و بازی تنها بخشی از مواردی است که این ابزارها در اختیار می‌گذراند.

اما موضوعی که در این نقطه اهمیت پیدا می‌کند، نگاه افراد به نینتندو، دنیای درونی آن و البته تلفن هوشمند آن است.از خودتان، به عنوان کسی که عاشق Galaxy s5 یا iPhone 6 خود هستید، بپرسید که اگر نینتندو تلفن هوشمند خود را، آن هم با کیفیتی بالا و قیمتی ایده‌آل عرضه کند، حاضر هستید که به سمت آن بروید یا خیر؟ گره خوردن نام نینتندو به دنیای بازی‌ها ممکن است باعث شود که حضور آن در فضاهای دیگر با استقبال بالایی روبه‌رو نشود. البته این موضوع دو جانبه است و عکس آن هم صادق خواهد بود و ممکن است پیشینه‌ و پتانسیل بالای نینتندو به آن کمک به‌سزایی هم کند. با تمامی این موارد، حدس و گمان‌ها و تصورات ذهنی، آرزو داریم که اگر نینتندو در این مسیر قدم گذاشت، به بهترین نقطه آن دست پیدا کند.

منبع
 
آخرین ویرایش:

DieDie

کاربر سایت
Feb 28, 2010
2,772
نینتندو تو مارکت کنسولهای دستی و توقعی که مخاطبها از این مارکت و بازیهاش دارن اینقدر قوی هست که من حتی میتونم تصور کنم تو مارکت موبایل این توانایی رو داره که پلتفرم اختصاصی خودش رو داشته باشه مثل اپل.
 

Roter Jäger

کاربر سایت
Mar 17, 2009
1,750
نام
سهراب
کاملا این حرکت رو ساپورت میکنیم. اگر یکی بتونه تلفن های هوشمند رو تبدیل به یه پلتفرم بازی واقعی بکنه (نه مثل چیز مسخره ای که الان هستش) اون نینتندو ه.
 

DeanAmbrose

کاربر سایت
Nov 9, 2010
2,939
نام
Scott
من به شخصه خیلی خوشحال شدم
کاملا هوشمند این شرکت و افراد با استعداد داره
میتونی ساعت ها سرگرم بازی هاش باشیم
فوق العادس
 

veryhigh

کاربر سایت
Jan 8, 2009
3,987
نام
احمد
نینتندو تو مارکت کنسولهای دستی و توقعی که مخاطبها از این مارکت و بازیهاش دارن اینقدر قوی هست که من حتی میتونم تصور کنم تو مارکت موبایل این توانایی رو داره که پلتفرم اختصاصی خودش رو داشته باشه مثل اپل.

نه دیگه ! دنیای اسمارتفون ها خیلی متفاوته با کنسولهای دستی ، قرار نیست که فقط واسه بازی باشن ، اپل و نینتندو هم قابل مقایسه نیستن چون مسلما نینتندو قدرت نرم افزاری اپل رو نداره که بخواد پلتفورمش رو جلو ببره

به نظرم اگه از اندروید برای کارهای مختلف یه اسمارتفون یا تبلت استفاده بشه و برای بازی هم یه سیستم عامل اختصاصی داشته باشه که بتونه بازیای اختصاصیش رو داشته باشه (در کنار بازیای اندروید) چیز خوبی میشه (البته دردسر های خودش هم داره مثل دو نوع پردازنده و ...)
 

Fallen God

کاربر سایت
Jun 1, 2011
128
نام
Soshy
کاملا مخالفم . نینتندو باید اون اصالت خودشو و مرز بین کنسول های پورتابل و اسمارت فون ها رو حفظ کنه. اگر بخواد اسمارت فون بزنه و برند DSشو حذف کنه مجبوره eShop و به طور کلی نینتندو نتورک رو هم از زیربنا تغییر بده که من شخصا نمیپسندم.
 

Parsa13

کاربر سایت
Nov 16, 2011
2,224
نینتندو عادت نداره بازی هاش رو برای پلتفرم های دیگه عرضه کنه... واسه همین اگر بررر فرض یک روزی بره سراغ دنیای گوشی و تبلت احتمالا خودش یک سیستم عاملی چیزی میسازه... یا هم میره با سیستم عامل هایی مثل iOS یا بلک بری شریک میشه ... چون مثلا اگه بره گوشی اندرویدی بسازه وقتی یک بازی براش بسازه انگار رسما اون بازی رو برای رقیبش سونی هم ساخته..(تازه فقط سونی نیست و کلی شرکت دیگه هم که از اندروید استفاده میکنن میتونن ازش استفاده کنن و نینتندو عادت به این کارا نداره) مگه اینکه کاری کنه که بازی فقط با گوشی یا تبلت خودش سازگار باشه
در کل باید صبر کرد و دید نینتندو میخواد چیکار کنه...
 

nathan mckane

کاربر سایت
Jul 14, 2009
979
نام
عباس
دیگه عمر کنسولهای دستی به پایان رسیده. و اگر اندروید تی وی ها هم به صورت گسترده وارد بازار بشن همین بلا سر کنسولها هم میاد.
 

Roter Jäger

کاربر سایت
Mar 17, 2009
1,750
نام
سهراب
دیگه عمر کنسولهای دستی به پایان رسیده. و اگر اندروید تی وی ها هم به صورت گسترده وارد بازار بشن همین بلا سر کنسولها هم میاد.

این حرف یکم Naive هستش....اون کسی که کنسول دستی داشت و ادعای گیمر بودن و الان بازی اندرویدی انجام میده :d هیچوقت گیمر نبوده، و هیچ کنسول گیمری هم دنبال مزخرفات اندروید و IOS برای گیمینگ نمیره.
 

nathan mckane

کاربر سایت
Jul 14, 2009
979
نام
عباس
این حرف یکم Naive هستش....اون کسی که کنسول دستی داشت و ادعای گیمر بودن و الان بازی اندرویدی انجام میده :d هیچوقت گیمر نبوده، و هیچ کنسول گیمری هم دنبال مزخرفات اندروید و IOS برای گیمینگ نمیره.

همه که گیمر هاردکور نیستند دوست عزیز. همین کژول گیمر ها هستن که فروش اصلی کنسول های دستی قبلی رو رقم زدن و الان رفتن دور اسمارتفون و تبلتاشون و باعث شدن ی کنسول خوبی مث ویتا این فروش فاجعه بار رو داشته باشه. اگر این صنعت فقط با خریدی ک هاردکور گیمر ها انجام میدادن قرار بود بچرخه ک الان صنعت گیمی نداشتیم. الان WII U این فروش فاجعه بارش به خاطر چیه؟ چون اون خریدارای کژوال دیگه نرفتن سراغش و گرنه هر هاردکور گیمر وفادار نینتندو که باشه میره کنسولاشو میخره و این افراد تعدادشون به نسبت به گروه کژوال ها خیلی کمتره.
 

Fallen God

کاربر سایت
Jun 1, 2011
128
نام
Soshy
همه که گیمر هاردکور نیستند دوست عزیز. همین کژول گیمر ها هستن که فروش اصلی کنسول های دستی قبلی رو رقم زدن و الان رفتن دور اسمارتفون و تبلتاشون و باعث شدن ی کنسول خوبی مث ویتا این فروش فاجعه بار رو داشته باشه. اگر این صنعت فقط با خریدی ک هاردکور گیمر ها انجام میدادن قرار بود بچرخه ک الان صنعت گیمی نداشتیم. الان WII U این فروش فاجعه بارش به خاطر چیه؟ چون اون خریدارای کژوال دیگه نرفتن سراغش و گرنه هر هاردکور گیمر وفادار نینتندو که باشه میره کنسولاشو میخره و این افراد تعدادشون به نسبت به گروه کژوال ها خیلی کمتره.

نه فروش کم وی یو و نه فروش ویتا هیچ ارتباطی به تبلت و اسمارت فون نداره.
ویتا موقع ریلیزش مگه چند تا بازی داشت؟ عامل موفقیت یک کنسول چه پورتابل چه خانگی به بازیاشه (فقط توی ژاپن وضعش بهتر بود چون بازی خوب ولی region exclusive اونجا زیاد داشت) وی یو هم نتیجه سیاست گذاری های غلطه نینتندو بودش که البته الانم فروشش بهتر شده. فقط کافیه یه ماریو و زینوبلید یا حتی فایرامبلم بده بیرون تا دوباره کولاک کنه. گیمر هاردکور و کژوال هم بحثش متفاوته.الان واسه من شخصا تموم کردن cod aw روی درجه سختی وترن خیلی خیلی راحت تر از تموم کردن فایرامبلم هستش.
برند نینتندو خودشو تثبیت کرده وگرنه 3ds چهل میلیون دستگاه نمیفروخت(فقط و فقط به خاطر بازیای زیادش و ساپورت خوب بازیسازای مستقل که الان در هفته 10 تا بازی جدید براش میسازن) خود مایکروسافت و سونی هم سعی کردن قشر به قول شما کژوال رو جذب کنن ولی نتونستن.
 

nathan mckane

کاربر سایت
Jul 14, 2009
979
نام
عباس
ایا واقعا کسی متصور هست ک psp نسل بعدی داشته باشه? واقعیت امر اینه که ب زودی کنسولهای دستی تنها اسمارتفون ها و تبلت ها خواهند بود و نشانه هاش دیگه خیلی واضحه.
 

ebibatboy

کاربر سایت
Nov 27, 2009
549
همین دیگه!شما میگی چون ویتا اونجوری به خاک و خون کشیده شد دیگه کنسول های دستی از بین رفتند!از اونطرف باید بدونید که به فرض مثال 3DS توی 5 ماه گذشته 4 تا از بازی هاش به فروش دو میلیونی رسیدند.یعنی تقریبا هر ماه یک بازی پرفروش داشته.
 

ehsanservat

کاربر سایت
Dec 3, 2012
5,253
دیگه عمر کنسولهای دستی به پایان رسیده. و اگر اندروید تی وی ها هم به صورت گسترده وارد بازار بشن همین بلا سر کنسولها هم میاد.

من خیلی وقته این حرفا میشنوم اما واقعا این صحت داره؟

از زمانی که ویندوز موبایل یا ce روی گوشی ها پاکت پی سی بودن بعضی ها میگفتن دیگه عمر کنسولا دستی تمومه اما در واقعیت پاکت پی سی ها و ..... از بین رفتن اما کنسول ها دستی نه

نینتندو اولین کنسول دستیش به اسم Game & Watch سال 1980 عرضه کرد و به فروش 43 میلیونی رسید

کنسول دستی بعدی نینتندو gameboy بود در سال 1989 عرضه شد که به فروش 118 میلیونی رسید

کنسول دستی بعدی نینتندو gameboy color بود در سل 1998 عرضه شد که اینم به فروش 118 میلیونی رسید

کنسول دستی بعدی نینتندو gameboy advance در سال 2001 عرضه شد با اینکه فقط nintendo ds در سال 2004 عرضه شد اما gamreboy advance به فروش 81 میلیون کنسول رسید

nintendo ds در سال 2004 عرضه شد که هم بازی ها خود ds ساپورت میکرد هم کارتج بازی ها gameboy advance ساپورت میکرد و به فروش 155 میلیون کنسول در یک نسل رسید که رکورد ps2 زیر پا گذاشت nintendo ds با اینکه سخت افزار ضعیفی داره نسبت به رقبا اما فروش خیلی بالایی داره و هنوز فروشش ادامه داره




بسیاری از از دوستان گفتن دیگه نسل هشت کنسول دستی دورانش تموم شده چون اندروید اومده و ...... اما دیدیم که nintendo 3ds نسل هشتی تا الان بالا 45 میلیون کنسول فروخته تمام کنسول ها دستی نینتندو تو تمام نسل ها برنده نسلشون بودن



درباره تصمیم نینتندو برای ورود به بازار موبایل و اسمارت فون ها خیلی وقت پیش نینتندو رسما اعلام کرده بود اگر ما وارد اسمارت فون ها بشیم بازی ها خاصی رو برای اون ها تولید میکنیم اما بازی ها کنسول ها دستی روی اسمارت فون ها نمیاریم

به نظر من بازی هایی مثل سونیک جامپر که سگا برای اندروید منتشر کرده بود میشه


تو نسل هفت فقط یه بازی نینتندو به اسم new super mario bros به فروش 87 میلیون نسخه ای رسید این به این معنیه که نینتندو تو کنسول دستی و بازی ها منتشر شده اش موفقه اما میخواد بازار ها جدیدم به دست بیاره
 

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر