GTA V : Nvidia برای PC عرضه می‌شود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
08583948584952799276.jpg

PlayStation 4 و Xbox One هردو از چیپ‌های گرافیکی AMD استفاده می‌کنند و ممکن است ما برای Nvidia ابراز نگرانی کنیم ولی Nvidia نگران این موضوع نیست. Nvidia اعتقاد دارد بسیاری از PC گیمران سخت افزار جدید خود را برای انجام بازی‌های:" Call of Duty: Ghosts, Assassin's Creed IV, and Grand Theft Auto 5" یک دقیقه صبر کنید!

Chris Evenden مدیر ارشد بخش ارتباطات سرمایه‌گذاران شرکت Nvidia درمورد بازار PC و بازی‌های آن بیان کرد:"
بازار PC در حال تغییر و تحول است. لپ تاپهای جدید تحت فشار تبلت‌ها قرار گرفته‌اند. با این وجود فروش PC‌های مخصوص مانند سیستم‌های گیم و سیستم‌های ادارات در حال رشد هستند. این اختلاف بیان می‌کند که مصرف کنندگان چگونه از PCهای مختلف و با استفاده می‌کنند. بیشتر مصرف کنندگان PC را به عنوانی دستگاهی می‌بینند که با آن به اینترنت وصل می‌شود وب گردی می‌کنند، ایمیلشان را چک می‌کنند و ویدئو نگاه می‌کنند. ولی PC قابلیت‌های بیشتری نسبت به تبلت دارد، در مقابل طرفداران PC در حال آماده سازی سیستم‌های خود برای بازی‌های قدرتمند و فرنچیزهای پرطرفداری هستند که قرار است در پاییز عرضه شوند مانند:" Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V و Assassin's Creed IV."
او به طور مستقیم اشاره به عنوان‌هایی کرد که برای PC نیز عرضه خواهند شد. Nvidia به نظر چیزی را می‌داند که مصرف کنندگان نمی‌دانند.
همچنین Nvidia اعتقاد دارد درآمدزایی برروی PC بیشتر از ترکیب PlayStation و Xbox است.
Evenden در این مورد گفت:"
پلتفرم‌های باز مانند PC‌ و Android در بازار کنسول‌های در حال بزرگتر شدن و پیشرفت هستند. آنها از نوآوری‌های بیشتر سود می‌برند. در بررسی‌های انجام شده نزدیک به نیمی از توسعه دهندگان GDC برروی PC کار می‌کنند و 11% آنان برروی کنسول‌های نسل بعد کار می‌کنند. انتظار داریم درآمدزایی بخش بازی‌های PC تا سال 2015 به 20 میلیارد دلار برسد در حالی که در مجموع این درآمد برای هر دو PlayStations کمتر از 10 میلیارد دلار و برای Xbox نیز نیمی از این درآمد خواهد بود."
با توجه به صحبت‌های Evenden به نظر GTA V برای PC یک پورت ساده نباشد. اما Rockstar گفته است نسخه PC یک پورت است. Nvidia هم به 2 کنسول نسل جدید علاقه مند نیست. بیشتر عناوین سری GTA با تاخیری 6 ماهه نسبت به نسخه کنسولی برروی PC عرضه می‌شوند. هنوز نسخه PC بازی تایید نشده و 314,000 امضا برای عرضه بازی برروی PC جمع شده است.

به نظر این 3 بازی به صورت اتفاقی بیان نشده باشند چرا که NVIDIA به صورت مستقیم با Ubisoft و سازندگان Assassin’s Creed IV برای بهینه سازی بیشتر برای‌ PC و با Activision برای Call of Duty همکاری می‌کند. شاید ما باندلی از بازی را برروی سری کارت‌های گرافیکی GeForce GTX ببینیم.

Grand Theft Auto V در 17 سپتامبر برای PS3 و Xbox 360 عرضه می‌شود تاریخ عرضه‌ای برای نسخه PC بازی بیان نشده است.
منبع:
1
2
3

با تشکر از Mikhail Victor بابت اطلاعات تکمیلی

آخرین ویرایش:
از روزی که فهمیدم قوی ترین شرکت تولید کننده تراشه های گرافیکی دنیا با این دو کنسول نسل جدید کار نمیکنه علاقم به شرکت معظم انویدیا صد میلیون برابر شد .
کلا INTEL/NVIDIA کلاس کاریشون خیلی بالاتر از شرکت ابگوشتیه AMD یه
yahoo_21.gif

به امید امدن حضرت GM110 علیه سلام

- - -ویرایش - - -

:)) پس این پایرتها با چه پلتفرمی کار می کنن ؟ :-/

نکه تو با کنسولت کپی خور بازی نمیکنی :))
اتفاقا اکثرا بازیهارو کپی خور میکنم رو کنسولم بازیهای PC میخرم
طرف تو کل عمرش چهارتا بازی اوریج خریده حالا برا ما حس اوریج بازی میگیره

آخرین ویرایش:
قرار است در پاییز عرضه شوند مانند:" Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V و Assassin's Creed IV."

:-o ... امکان نداره یعنی اگر GTA V PC این پاییز بیاد یه سفر میرم شرکت R* رسما ماچش می کنم :d

از روزی که فهمیدم ابر قدرتمند ترین قوی ترین شرکت تولید کننده تراشه های گرافیکی دنیا با این دو کنسول نسل جدید کار نمیکنه علاقم به شرکت معظم انویدیا صد میلیون برابر شد .

به امید امدن حضرت GM110 علیه سلام

- - -ویرایش - - -

نکه تو با کنسولت کپی خور بازی نمیکنی ؟:))
اتفاقا اکثرا بازیهارو کپی خور میزنم رو کنسولم بازیهای PC میخرم :))
معلومه که کپی بازی نمیکنم !
باشه ;)
سود فروش بازیهای pc به هیچ وجه در حد فروش بازیهای کنسولی نیست.
پلتفرم مورد علاقه هر شخصی به خودش مربوط میشه ولی اکثر pc بازها پایرت تشریف دارن.

:)) پس این پایرتها با چه پلتفرمی کار می کنن ؟ :-/

درسته pc امار پایرتش بالاست خیلی هم بالاست ولی ببین چقدر کاربر زیاده که 10 تا یکی یا 100 تا یکی هم بازی بفروشن بازم این همه سود میکنن.
اگر steam وuplayوorigin امار فروش میدادن حساب کار دستتون میومد.
خبر از قیمت بازیها داخل این فروشگاها دارید؟
یه سر بزنید داخل سایتهای فروشنده cd key بازیها در ایران ببینید چه خبره .قیمتها مفته .
خودم که تو عمرم بازی اورجینال نمیخریدم در عرض 2 روز گذشته 3 تا بازی اورجینال خریدم.اساسین3 فکر میکنی چند؟26 هزار تومن مفت!

به به جناب vavi سابق چند وقتی بود کلمه ابر و اینطور چیزا رو نشنیده بودم دلم تنگ شده بود راستی تو یوزرهای قبلیت کلا کنسول رو قوطی میدونستی چی شد یه دفعه الان زدی جفتشو داری ؟ چند وقت پیشا هم یه سری حرفایی میزدی در مورد AMD و کنسول من شک کردم خودت باشی ولی الان ...

البته همین ابر قویترین گودزیلاترین قدرتمنترین خفن با کلاس کاری بالا وقتی فهمید جفت شرکتای کنسول سازی تحویلش نگرفتن از سره سوزش شدید ری به ری میحرفیدن و همچنین همین شرکت با خصوصیات بیان شده وقتی دید کسی چیپ هاش رو تحویل نمیگیره خودش افتاده به ساخت کنسول دستی و تبلت که کنسول دستی که کلا تر زد اون تبلت هم بنا به شایعات همچین خفن هم نیست و اونم یه چیزی میشه مثل کنسول دستیش ...

نمردیم کلاس کاری رو هم فهمیدیم ...

چرا زیادی بزرگش میکنید ! باور کنید دیگه مدتیه حس خبر خوندن تو بازی سنتر رو ندارم بیشتر کامنت ها رو میخونم :d هیجان بیشتری دارند :d

---------------------------------------------
Nvidia که کارش درسته یکی باشه ، اما الان حکم مادر عروس رو بازی کرده :d

این راک استار بیاد نسخه ی PC رو تایید کنه ملتی رو از سر در گمی در بیاره

یه نکته بگم
اگه کنسول بازا مثل pc بازها براحتی میتونستن از بازیهای کرک شده استفاده کنن شک نکن اوضاع وحشتناک برعکس بود
دلیلم هم اینه تو کشورهایی که عضو اقتصاد جهانی هستند یکی از الزامات کپی رایت هست پس بصورت قانونی که ما میریم و کنسولو میبریم مغازه کپی خورش کنه(من اطلاع دقیق از کپی خور شدن کنسول ندارم که میتونه طرف خودش هم تو خونه اینکارو بکنه یا کپی خور کردنش با دانگله یا نرم افزاریه) اونا این اجازه رو ندارن و اگه بکنن چندین برابر قیمت بازی باید جریمه بدن
در نتیجه کنسول بازا اکثرن ارجینال هستند اما pc نه نیاز به چیزی داره برا بازیهای کرک و نه ...
و تو اونجا با توجه به سرعتشون راحت از تورنت دانلود میکنن و میزنن به بدن
به نظرم دلیل اینه که اونا شدیدا تو امپاسن برا کپی باز کردن تو کنسول
بعد امار فروش pc هم اصلا دقیق نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or