سیستم مورد نیاز Mortal Kombat: Komplete Edition

amir xboxi

کاربر سایت
20130619_mortal_kombat.png

به تازگی سیستم مورد نیاز بازی Mortal Kombat: Komplete Edition منتشر شده که در زیر میتوانید ببینید ، این بازی قبلا برای کنسولها عرضه شده بود ، حال نسخه ی ادیت شده و ویژه ی بازی برای PC منتشر خواهد شد ، این بازی در 3 جولای ( 12 تیر ) به صورت نسخه ی دیجیتالی و در ماه آگوست ( مرداد ماه ) نسخه ی فیزیکی آن در فروشگاه ها موجود خواهد بود .

حداقل سیستم مورد نیاز :

CPU: Intel Core Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
Memory: 2 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850
DirectX: DX 10
Windows XP and DirectX® 9.0c and below not supported

سیستمی که پیشنهاد میشود :

CPU: Intel Core i5 750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Memory: 4 GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950
DirectX: DX 11

منبع

این بازی رو روی xb بازی کردم و به دست خدم ر..م به تمام خاطرات شیرینم از مورتال کامبت!طراحی و گرافیک این بازی بخصوص در زمینه چهره پرسوناژ ها رو میتونم تو یه کلمه توصیف کنم: شرم اور

این بازی رو روی xb بازی کردم و به دست خدم ر..م به تمام خاطرات شیرینم از مورتال کامبت!طراحی و گرافیک این بازی بخصوص در زمینه چهره پرسوناژ ها رو میتونم تو یه کلمه توصیف کنم: شرم اور
مطمئنی MK VS DC بازی نکردی؟
چون این MK واقعا عالی بود.و تا جایی که ممکن بود به نسخه های اولیه سری نزدیک شده بود

احتمالا همون طور که اون دوست عزیز تو پست بالایی گفت شما MK VS DC رو بازی کرده بودی.این یکی واقعا از همه لحاظ عالی بود.

احتمالا اصلا بازی نکردی !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or