Bleszinski: سونی‌ همه شما را بازی داده است

RattleSnake

کاربر سایت
53295569953560247966.jpg

Cliff Bleszinski طرح مشهور و سابق استدیو Epic Games در توییتر خود صحبت‌های جالبی را انجام داده است.

Cliff Bleszinski:"
شرکت Sony با بازی دادن عصبانیت گیمران در اینترنت امتیازاتی را خیلی راحت از گیمران بدست آورده است. بازیکنان بازی‌های AAA با بودجه کلان می‌خواهند، اینجا است که بازی‌های دسته دوم جایگاهی نخواهند داشت.
بدین ترتیب شما در هرجایی بازی‌های free to play و microtransactions را خواهید دید. بازی‌های دیسکی 60 دلاری دیگر در حال محو شدن هستند. از بازی‌هایی با کیفیت بصری خوب و ویژگی‌های جدید و نو انتظار بودجه‌ای بسیار زیاد می‌رود. مثلا بازی‌های Assassin's Creed توسط هزاران توسعه‌دهنده ساخته می‌شوند."

او ادامه داد:"
شما نمی‌توانید همزمان بازی‌ها با بودجه بازاریابی بسیار زیاد و همچنین بازار بازی‌های دسته دوم و اجراه‌ای را در اختیار داشته باشید. مردم اعداد درست نیستند.
من شرط می‌بندم. شرکت Sony بعضی کارهایی شبیه به مسائل مایکروسافت را انجام خواهد داد، آنان فقط از خشم کاربران در اینترنت به عنوان یک PR رایگان بهره بردند. شما بازی داده شدید.
برخی از شما به من گفتند بازی‌هایی با بودجه کم و پایین، متوجه می‌شوید این مثال چقدر احمقانه است درسته؟

Sony برای ما شام تهیه کرد."

مصرف کنندگان به موضع فعلی سونی درمورد PlayStation 4 بسیار علاقه مند هستند. اگر Bleszinski درست بگوید، واکنش‌های چقدر بد خواهد بود؟

منبع:
1
2

این حرفا از کسی که جیره خوره مایکروسافته و الان بساط گداییش بخاطر بی کاری و مصرف الکل زیاد پهنه اصلا بعید نیست. داره با زور خودشو به مایکرو میچسبونه ولی اونا هم شوتش کردن. پدر الکل بسوزه

عه کلیفی !؟ :دی

خوب دیسک بمیره , همین الانش هم هر گیمی رو با PSN دانلود میکنی مال تو میشه و به هر کی که دوست داری میتونی بدی اونم مجانی .

باز این حرف زد . عمو هر وقت کسی از تو نظر خواست اونوخ صحبت کن :دی به یوبی سافت بگین اینو بخره تا دیگه ول نچرخه تو خیابون تا حرف مفت بزنه :دی

- - -ویرایش - - -

عه کلیفی !؟ :دی

خوب دیسک بمیره , همین الانش هم هر گیمی رو با PSN دانلود میکنی مال تو میشه و به هر کی که دوست داری میتونی بدی اونم مجانی .

باز این حرف زد . عمو هر وقت کسی از تو نظر خواست اونوخ صحبت کن :دی به یوبی سافت بگین اینو بخره تا دیگه ول نچرخه تو خیابون تا حرف مفت بزنه :دی

جواب این سوالات خیلی ساده است:

اگه بازی‌های AAA اونقدر هزینه در بر دارن که باعث می‌شه بازی دست دوم در بازار جایی نداشته باشه، باید هزینه ساخت این بازی‌ها کاهش پیدا کنه.
بازاری که باعث شه بازی‌های دست دوم در اون جایی نداشته باشن، بازار سالمی نیست. به همین سادگی.

اگه به اینکه نزاشتیم درست یکی دیگه تو کیف پول ما باشه میگن بازی خوردن باشه ما بازی خوردیم .;) ببخشید اما یه سوال اگه ما بازی خوردیم اون ملتی که نمیدونن XBOX ONE 24 ساعت چک داره از خدا بی خبر رفته xbox one خریده بعد روز بعد نمیتونه بازی کنه چی میشه اسمش ؟ یا پدر مادری که xbox one میخرن از هیچی خبر ندارن ؟ اون وقت دست یکی دیگه در جیب ما باشه چی ؟ ما حتی مالکیت اون چیزی که خریدیم رو ندارم شما بهش چی میگی ؟

بله استاد بلهههههههههههههههه .

چجوری بازیای AAA تا حالا اینقدر خرج نداشتن؟

به هر حال سونی کسیو بازی داده باشه یا نه خیلی موفق بوده از نظر روانی جو رو به ضرر مایکرو بچرخونه

من موندم این کلیفی این همه دستمال مایکرو رو میزنه چرا از اپیک اومد بیرون ؟
الانم احتمالا از فرط بی کاری داره هزیون میگه

اون ناشری که رو وان پول بازی دست دو میگره روps4هم100درصد میگیره..شاید فقط بازی های انحصار سونی محدودیتی تو فروش دست دوم نداشته باشم

این تیکه صحبت ایشان جالب
بازی‌هایی با کیفیت بصری خوب و ویژگی‌های جدید و نو انتظار بودجه‌ای بسیار زیاد می‌رود.
الان ماکروسافت موفق شد بازی های با کیفیت خیلی خوب در E3 به نمایش بزار؟سر و ته کنفرانس یک دانه Ryse داشت که اونم همچین چیزه چشم گیری نداشت.هر بازی سطح پایین را هم که می خواستن معرفی کنند یکیشون میامد می گفت بازی محبوب من که مدت هاست منتظرش هستم بالاخره به صورت انحصاری روی Xone میاد.همه انتظار یک بازی قوی و چشم گیر را داشتند یک دفعه یک اژد ها می بینی داره میره شلیک می کنه به بقیه (بازی قبل دهه 90) .شاید واقعا منظورشون همین کیفیت ها است؟؟؟؟؟؟!!!

اگه بازی‌های AAA اونقدر هزینه در بر دارن که باعث می‌شه بازی دست دوم در بازار جایی نداشته باشه، باید هزینه ساخت این بازی‌ها کاهش پیدا کنه.
بازاری که باعث شه بازی‌های دست دوم در اون جایی نداشته باشن، بازار سالمی نیست. به همین سادگی.
از نظر اینها Dead Space 3 و Crysis 3 و FUSE و ... AAA هستن. وقتی شما یه اشغالی میسازی که ارزش تکرار نداره ارزش نگهداشتن نداره ارزش بازی کردن نداره خب ملت باید بفروشن اون رو تا بتونن چیز بهتری بخرن.

فرمولش اینه:
محصول خوب ( the Last of Usـ ) ----> Library
محصول بد (FUSE - DS3 و ...ـ) ----> Yard Sale

به ماکرویی ها ( کاربرای سایت رو نمیگم ) انگار فشار زیاد وارد شده .
موقعیتشون در خطر . دیگه اون کف هورا ها نیست .

الان ماکروسافت موفق شد بازی های با کیفیت خیلی خوب در E3 به نمایش بزار؟سر و ته کنفرانس یک دانه Ryse داشت که اونم همچین چیزه چشم گیری نداشت
اون Ryse هم گیم پلیش شبیه Bourne Conspiracy بود که 2007 اومد !! فقط شمشیر داره نه اسلحه گرم ! گرافیکش هم که چیز فک براندازی نبود ( لااقل تو E3 )

الام به نظر شما فورتزا5 یاQB.MGS Vخوب نبودن؟؟

MGS V بازی انحصاری نیست.من واقعا دلیل این کار kojima را متوجه نشدم که چرا بعد از این همه سال Trailer بازیش را روی Xbox به نمایش گذاشت در نتیجه شما اصلا روی MGS حساب نکن چون یک بازی مولتی پلتفورم است.QB هم شک نکن.من حاضرم شرط ببندم که بعد از یک مدتی در بدترین شرایط میاد روی PC دقیقا همان مسیری که Alan Wake طی کرد.اصولا ماکروسافت کوچکترین ارزشی برای عنوان های انحصاریش قائل نیست یعنی به راحتی عنوان هایی که داره را روی Console های دیگر عرضه خواهد کرد.من اهل بازی Race نیستم اما زمانی که Drive Club رو روی PS4 می بینم خیلی نظرم بیشتر جلب میشه تا Froza را.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or