سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی تا حالا از سایت دیجی کالا خرید کرده؟
میشه بش اعتماد کرد؟میخوام یه آیپاد 4 بخرم،به نظرتون سالم میفرسته؟![]()
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی تا حالا از سایت دیجی کالا خرید کرده؟
میشه بش اعتماد کرد؟میخوام یه آیپاد 4 بخرم،به نظرتون سالم میفرسته؟![]()
من دوتا دوربین دیجیتال + یک موبایل ازشون خریدمسالم هم رسیده دستم !
سایت خوبیه , قیمتاشم خیلی مناسبه . برا خرید اینترنتی بهترین پیشنهاده ...
سلام
من دوسال پیش ازشون یه گوشی خریدم،سالم و سلامت رسید
شک نکن![]()
من ازشون دوربین دیجیتال ، لپتاپ و آیپاد 4 خریدم...هیچ مشکلی نداره و مطمینه .24 ساعت هم تست داره...فقط چون جنس ها را تامین کننده هاشون میفرستن ممکنه 1 روز دیرتر بیاد...![]()
حالا که بحث شد میشه به چاره در مورد ادکلن هاش اعتماد کرد؟ قیمت اخه خوبه. یک شنل هست که تو بازار الان 120 هست اما فروشنده ها میگن که داره میکشه بالا قیمت ها. و مورد بعد اینکه تقلبیش هم هست زیاد.
رامتین
من از دیجی کالا یک بار گوشی موبایل خریدم که سالم بود. ولی اون Memory reader که مثلاً به عنوان هدیه باهاش میدن کار نمیکرد.
از چاره هم هارد اکسترنال و موس و وب کم و ... خریدم .. هارد که هنوز داره با وجود اینکه توی چمدون بوده و این ور اون ور پرت شده ، کار میکنه. بقیه هم هنوز کار میکنند.
شرکت روشنفکری ایالت غیاث آباد و حومه
http://www.xfire.com/profile/parsia/
اپیزود دوم : افلاطون : " به خدا سوگند که اگر روزی ملت استروفیزیک یاد بگیرند و مردمانی از پارس آن را به عید نوروز ربط میدهند."
اگه اون اشانتیون کار میکرد عجیب بود کار نکردن که عادیهولی اون Memory reader که مثلاً به عنوان هدیه باهاش میدن کار نمیکرد.
حالا دوستان برای خرید آی پاد تاچ کدوم رو پیشنهاد میکنید،چاره یا دیجی کالا؟
آره چاره هم خوبه ازش یه هدست Creative فیتالیتی خریدم ، هیچ جا گیر نمیومد![]()
شرمده من پست بی ربط میدم،کسی تو اصفهان جایی سراغ داره که iPod touch 4 بفروشه؟
منم چند تا گوشی و لپتاپی که تمام واحدهای پایتختو زیر و رو می کردی عمرا گیر می اوردی از Digi Kala سالم دستم رسید...اشانتیون هاشم که دیگه فبها !! (فبها همین جوریه؟!)
من چهار گوشی از دیجی کالا گرفتم به همراه لوازم جانبی که اشانتیون های جالبی دادن و کیفیت دستگاه ها فوق العاده بود و هیچ دردسری نداشت. پیک های دیجی کالا هم افرادی مخصوص خوده شرکت هستند و بسیار با ادب هستند. من انبار مرکزی دیجی کالا در سعدی هم رفتم که بسیار تحویل گرفتن و اطلاع رسانی خیلی خوبی کردن حتی اون موقع چیزی نخریدم.
در کل بهترین مکان برای خرید دیجی کالا هست. حتی پیشنهاد میشه الکی وقت خودتون رو در پاساژ های پایتخت و ... هدر ندهید و از دیجی کالا به راحتی و به صورت آنلاین یا تلفنی خرید کنید و در منزل تحویل بگیرید.
خریدار Persona 4 و LBP برای ویتا
تعویض Uncharted ویتا