با سلام خدمت تمامی طرفداران عزیز Wii
من دیدیم کسی زیاد در مورد بازیهاش حرف نمیزنه گفتم یه تاپیک جداگونه بزنم توش اخبار جدید بازیهای Wii رو بذاریم و در مورد شون حرف بزنیم
با سلام خدمت تمامی طرفداران عزیز Wii
من دیدیم کسی زیاد در مورد بازیهاش حرف نمیزنه گفتم یه تاپیک جداگونه بزنم توش اخبار جدید بازیهای Wii رو بذاریم و در مورد شون حرف بزنیم
اینم لیست یسری از بازیهای Wii
آخرین ویرایش به وسیله Fanboy_CAPCOM؛ 12-05-2007 در 12:39 AM
با تشکر از شما
کاش بازیهای Wii رو از بازیهای Virtual Consoleاش جدا میکردید.
می خوام یه لیست فقط از Vc بزارم
این بازی Harvest Moon Wii باید خیلی باحال باشه!![]()
مثلا ماهی گیری یا شخم زدن زمین با دسته های Wii می تونه واقعا جالب باشه...
من شاید به خاطر همین یه بازی ، Wii بگیرم!!!![]()
pesar che hali mide ba Wii koshty kaj bazi koni![]()
اینم لیست VC
پست قبلیم هم اصلاح شد و بازی Wii از VC جدا کردم
من بیشتر از همه بازیهای بالا دوست دارم سونیک لاک پشتهای نینجا سوپر ماریو و زلدا ( همشون ماله VC هست )رو بازی کنم
یاد جوونیام می افتم![]()
Virtual Console قسمتی هست که توی اون بازیای کنسول های قدیمی رو بوسیله شبیه ساز درونی Wii میتونید بازی کنید. مثلا لاک پشت های نینجا کنسول NES یا ُSNES یا حتی بازیهای N64 مثله Zelda Ocarina of Time رو. مشابه این قسمت در 2کنسول دیگه این نسل هم یافت میشه.
ضمنا این بازیها رو باید آنلاین بخرید و دانلود میشن و نمیشه به صورت "رسمی" از ROM های بازیهای استفاده کرد. در مورد اینکه چقد هک شده و چین و چونش من بیخبرم.
امکان هکشون تا حالا نیست.
میتونید بازی رو از اینترنت دانلود کنید و بریزید توی مموری ولی از اون طرف نمیتونید توی وی خودتون کپی کنید.![]()
The only Verdict is vengeance, a vendetta
, held as a votive not in vain, for the value and veracity of such
shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
یک راه نه چندان دلچسب که ربطی به VC نداره اینه که شما میتونید emulatorهای دستگاههای قدیمی مثل SNES رو به همراه ROMهاشون استفاده کنید اما در صورتی که دستکاه modchip داشته باشه. قطعا به تمیزی VC نیست و از این طریق شبیهساز N64 هم در کار نیست.
اگر Legend of Zelda Ocarina of Time رو بخواید چند سال قبل همراه emulator برای Gamecube منتشر شده، رسما توسط Nintendo.
Ocarina of Time was re-released in two different forms for the Nintendo GameCube as part of the The Legend of Zelda: Ocarina of Time Master Quest and The Legend of Zelda: Collector's Edition compilation discs. In both the Master Quest and Collector's Edition, the game was an emulated ROM instead of a port.
One significant difference in these versions is that Nintendo altered the original crescent moon and star symbol of the Gerudo to a design later used to represent the pirates in Majora's Mask, again due to Muslim protest.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time Master Quest was available for those who pre-ordered The Legend of Zelda: The Wind Waker in North America, as well as in a special GameCube bundle at Wal-Mart. In Europe and Australia the disc came in the same case as the initial pressings of The Wind Waker. The "Master Quest" in the title refers to a remixed version of the game that contained rearranged dungeons, much like the Second Quest of The Legend of Zelda (although in that game the dungeons are also found in different locations; the locations of the Master Quest dungeons are the same). Both the original game and the Master Quest are available on the disc.
The game was also re-released as part of the compilation The Legend of Zelda: Collector's Edition, which was available in GameCube bundles in Europe and North America, as well as by registering hardware and software, or by subscribing to official magazines or clubs. The disc also contained Zelda I, Zelda II, Zelda: Majora's Mask and Zelda Wind Waker Demo as well as a Zelda retrospective.
منبع:WikiPedia
خب من نبودم بازیهای جدیدی اومده و کسی هیچی ننوشته
منم الان حوصله ندارم کامل نقد کنم فقط یه توضیح کوتاه میدم لینک تورنت میذارم
Cooking Mama: Cook Offناشر Majesco
سازنده Office Creat
یه بازی شاد و سرگرم کننده , شما به عنوان یه آشپز معمولی بازی کنید و طی مراحل به یه سر آشپز ماهر تبدیل میشید
طرز تهیه انواع غذاهای امریکایی ایتالیایی ژاپنی چینی توش هست که به خاطر تنوع غداهای شرقی بیشترین غداها مربوط به ژاپن و چین هست
در بازی انواع و اقسام مینی گیمها وجود داره
IGN
Gamespot
ٍElebitsناشر و سازنده : Konami
یه بچه ایی از برق بدش میاد ارزو میکنه که از بین بره و ارزوش براورده میشه و با مشکلات زیادی روبرو میشه که از کرده ی خودش پشیمون میشه
بعد میفهمه برق به وسیله ی موجودات کوچیکی به نام Elebits تولید میشه و اونا پنهان شدن
حالا شما باید با اسلحه ی مخصوص اونا رو برگردونید (شبیه اسلحه ی مکنده هاف لایف هست )
IGN
Spider Man 3ناشر : Activision
سازنده : Vicarious Visions
خب این نیازی به توضیح نداره همتون اشنایید و مطمئنا یه تجربه ی جدیده
مثل نسخه های قبلی میتونید تو شهر بچرخید و با دزدهای درپیت خیابونی مبارزه کنید و امتیاز بگیرید و یا داستان اصلی پیش بگیرید
دانلود به وسیله ی تورنت
IGN
Gamespot
Shrek : the Thirdناشر : Activision
سازنده : Amaze
خب این مثل اسپایدر من نیاز به معرفی نداره
تریلر
دانلود به وسیله ی تورنت
Gamespot
TMNTناشر : Ubisoft
سازنده : Ubisoft Montreal
این بازی هم مثل مرد عنکبوتی و شرک همزمان با فیلم عرضه شدن
بعد از نابود کردن شردر لاک پشتها داشتن با صلح و صفا زندگی میکردن که سر و کله ی مکس وینتر پیدا میشه باید شرش رو از دنیا کم کنید و همینطور با فوت نینجاها مبارزه کنید
تریلر
IGN
لینکهای تورنت موقتی هست چند روز دیگه عوض میکنم و برای اونایی که لینک ندارن , میذارم
آخرین ویرایش به وسیله Fanboy_CAPCOM؛ 20-05-2007 در 07:19 PM
چند خبر گذرا از Wii
انتشار تریلری که نحوهی کنترل MK Armageddon با دستههای Wii نمایش میده
صفحهی دانلود تریلر اولی دومی ( این جدیدتره هست )
یوبسافت خبر اتشار Rayman Raving Rabbids 2 برای سال آینده تایید کرد و نینتندو خبر ساخت بازی Metroid Prime 3 : Corruption رو داد
جزیاتی در مورد Giutar Hero III که IGN منتشر کرده لینک
اینم لست بازیهایی که قرار تو تابستون برای Wii منتشر بشه
July 30--Mario Strikers Charged--Nintendo
August 20--Metroid Prime 3 Corruption--Nintendo
August 14--High School Musical: Sing It!--Disney Interactive Studios
August 14--Madden NFL 08--EA
August--Tiger Woods PGA Tour 08--EA
August--Space Station Tycoon--Namco Bandai
August--Brunswick Pro Bowling--Crave
August--Dave Mirra BMX Challenge--Crave
August--Pinball Hall of Fame: The Williams Collection--Crave
September--Battalion Wars 2--Nintendo
September--Brothers in Arms--Ubisoft
September--Looney Tunes: Acme Arsenal--Warner Bros.
September--George of the Jungle--Crave
Fall--Boogie--EA
بابا شما هم یه پستی بزنید اینجا ( در مورد بازی و اخبار بازی نه اسپم )
اگه هم نمیحواید بگید منم الکی پست ندم و هم وقتم الکی تلف نکنم![]()