کمک در بازی Call of Juarez

JustPCG

کاربر سایت
سلام

تو مرحله ای گیر کردم که تو قطار هستم و قطار هم رو پل هستش ، پشت در آخری گیر

کردم و نمیدونم چطوری ردش کنم پس بی زحمت...

کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکم کــــــــــــــــــــــــــــنـــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــد

آخرین ویرایش:
باید از رو سقف قطار بری یه جا روی قطار یه ماشین گان هست کنارش چند تا جعبه هست جهبه ها رو بچین

رو هم دیگه برو رو سقف

چرا میپره ولی اعصاب آدمو بهم میریزه تا بری رو قطار باید جعبه هارو بچینی رو هم وبه کمک اونا بری رو قطار بعدش بری اون درب آخر قطارو باز کنی بعد سریعا بگردی بری رو قطار بعد طرف زنی رو گروگان گرفته باید بکشیش
واقعا بازی قشنگیه این بازی
در ضمن جای این سوال تو تاپیک راهنمایی در هر بازی بود

الان چشم خورد به اين تابيك داغ دلم تازه شد. اون وقتا كه 360 نداشتم اين بازي رو واسه pc زپرتيم خريدم ولي نشد اجراش كنم. بعد هم كم كم فراموشش كردم. شما كه بازي كردين چجورياس؟ با وجود اين سيل بازيهاي خوب ارزش داره واسه 360 بخرمش؟:clover:

اینجا رو خیلی خوب یادمه ، باید با Sniper میرفتی و بالای تپه ای که در سمت راست قطار قرار داشت ، و تیرک چوبی ای که در رو مسدود میکرد ، هدف قرار میدادی.

الان چشم خورد به اين تابيك داغ دلم تازه شد. اون وقتا كه 360 نداشتم اين بازي رو واسه pc زپرتيم خريدم ولي نشد اجراش كنم. بعد هم كم كم فراموشش كردم. شما كه بازي كردين چجورياس؟ با وجود اين سيل بازيهاي خوب ارزش داره واسه 360 بخرمش؟:clover:

به عقیدۀ من بازی شاخصیه ، بازیش کن.

انقدر ارزش نداره که واسش 360 بخری بازی در حد معمولی هست :-"

دوستان، در نظر داشته باشید که نسخه ی 360 امکانات خیلی بیشتری نسبت به نسخه ی PC داره. مثلا یک بخش به نام Duel Mode که می شه دوئل های بازی و چند تا دوئل اضافی رو می شه درش بازی کرد و همین طور یکسری Extra Mission که آخر بازی باز می شن. در ضمن طراحی مراحل هم تغییر کرده و سعی شده آسون تر بشن، جدا از اون اول که بازی شروع می شه یه تیکه ی کوتاه از یکی از آخرین مراحل بازی رو بازی می کنید بعد به صورت Falshback به دو هفته ی قبل می ره و اصل بازی شروع می شه.
البته فکر کنم بعضی از این امکانات در نسخه ی عرضه شده در آمریکا اضافه شده، چون این نسخه سال 2007 اومد، ولی روی هم رفته نسخه ی 360 بهتره. اگر خواستید بگیرید سعی کنید اول چند تا نقد از بازی بخونید بعد بگیرید چون بعضی ها از سبکش خوششون نمیاد. مخصوصا یکسری مراحل مخفیکاری داره که متاسفانه اصلا در حد مراحل اکشن بازی نیستن و ممکنه سرشون گیر کنید.

به نظر من که بازیه جالبی من رو 360 بازیش کردم سرگرم کننده و جذاب بود مخصوصا داستان بازی.
البته یه ایرادهای جزئی هم داشت ولی در حدی نیست که به چشم بیاد به نظر من ارزش بازی کردن داره;)

آره حتما برو و تهیه اش کن ، خیلی باحاله
gentleman.gif

منم پیشنهاد میکنم کسانی که هنوز این بازیو تجربه نکردن برن بازیو بخرن من که خیلی حال کردم ولی مراحل مخفی کاریش یه کم حال گیر هست برای کسانی که خوششون از مخفی کاری نمیاد
واقعا خیلی جالب بود موقع دوئل باید سریعا موسو میبردی پایین و بعدش میاوردی بالا تا اسلحه رو بکشه

بازي خيلي عالي بود . من كه خيلي حال كردم . مخصوصا مراحلي كه بايد با اسب بين شهرها جا به جا ميشدي! مثل جي تي اي بود كه با اسب بري!!!!

انقدر ارزش نداره که واسش 360 بخری بازی در حد معمولی هست
بازیش در حد معمولی نیست ، یکی از بازی های شاهکار کابویی که نظیر نداره و به نظر من از نظر تیر اندازی یکی از بهترین هاست. من که خیلی باهاش حال کردم و چندین بار بازیش کردم. مخصوصا که داستان بسیار بسیار جذابی هم داره . حتما بازی رو امتحان کنید ( کسانی که بازی نکردن ) .

سلام مجدد

تو اونجای هستم که باید قبل از طلوع آفتاب بگردم و براشون طلا بیارم هر جای که میرم

افراد Juarez هستند و نمیتونم رد بشم ، فکر میکنم تنها راهش اون کلیسا باشه که درش

هم باز نمیشه
angry21.gif
پس باید راهی وجود داشته باشه دیگه ، خوب کمک کنید
question.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or