در اين سايت شما ميتوانيد فيلمهاي زيباي روز دنيا را با قيمت كم خريد كنيد.
![]()
www.ahwazshop.com
خيلي عالي
عالي
خوب
متوسط
بد
خيلي بد
در اين سايت شما ميتوانيد فيلمهاي زيباي روز دنيا را با قيمت كم خريد كنيد.
![]()
www.ahwazshop.com
واقعا خیال کردی خیلی قیمت هاش خوبه؟![]()
David Luiz : Roberto Di Matteo asked if I could help him and I said I will help you always, with one leg, two legs, or with no body. I will go on to my pitch with my heart and I ran for all the minutes
دوست عزیز توی همین بازارچه رو اگه یه نگیا می کردی قیمت بهتر و بلکن خیلی بهتر می دی دی
سایت هم تا دلت بخواد هست
با شرمندگی باید بگم که امضا ندارم
من خودم فیلم میگیرم دونه ای 1000 تومن! تازه این مغازه هست گرون میده شما باید ارزون بدین تا کارتون بگیره نه اینکه 1200 بدی بعد + پول پست میشه....![]()
David Luiz : Roberto Di Matteo asked if I could help him and I said I will help you always, with one leg, two legs, or with no body. I will go on to my pitch with my heart and I ran for all the minutes
دایویکسه یا دیویدی ؟
اگه دایویکسه هر فیلمی رو میشه تو سایت پرشن تولز دونه 80 توم هم گیر آورد !
دیویدی هم ارزونترینی رو که من قیمت دارم تو همون سایت 500 تومن واسه هر دیویدی بود !
حالا متوجه شدین که چرا قیمتهاتون یه نموره بالاست !
اگه کسی از قیمت فیلم های دی وی دی خبری نداشته باشه حتما می خره.
من خودم دورانی هر دی وی دی بازی روی 2500 می خریدم اون هم رایتی. تازه پول پست هم میدادم! حالا که هر دی وی دی رو با قاب کاور رنگی نصف قیمت میخرم!!
پس اگر کسی از قیمتها خبری نداشته باشه و تازه پا به دنیای اینترنت گذاشته باشه ایمن قیمت براش مفته...
تازه اين سايت از سايت قبلي هم بيشتر فيلم داره و هم قيمتش ارزون تره
از اين سايت هم استفاده كنيد
www.filmsara.ir
با اميد تشكر شما
با سلام
من بعد از يه مدت محروميت باز دوباره به سايت برگشتم تا باز هم به شما دوستان كمك كنم
اينبار يه سايت بي نظير رو ميخوام بهتون معرفي كنم كه فيلم هايي با فورمت DIVX با قيمت فوق العاده ارزون عضي ميكنه:
اينم آدر سايت : http://topdivxmovie.blogfa.com/
اگر از اين سايت لذت برديد تشكر يادتون نره!![]()