زchost recon
اقا چرا بازی تاریک هستش و همه چی سیاه
زchost recon
اقا چرا بازی تاریک هستش و همه چی سیاه
MORTEZA
چه زیبا بود زیر بارون قدم زدیم باهم
یا نوشتن اسم عشق رو رو دسته هم
شاید مشکل درایور کارتته !اقا چرا بازی تاریک هستش و همه چی سیاه
داداش سیستمت نمیکشش:Dنوشته شده توسط pirates
![]()
برای این بازی باید یه سیستم high end داشته باشی
البته شایدم مشکل از مانیتورت هست تنظیماتت رو چک کن.
تو ابپشن بازی هم مقدار روشنایی بازی (bright ) رو تغییر بده.
David Luiz : Roberto Di Matteo asked if I could help him and I said I will help you always, with one leg, two legs, or with no body. I will go on to my pitch with my heart and I ran for all the minutes
بر وبچ
می خواستم بدونم سیو ها توی ""ارباب حلقه ها:نبرد برای سرزمین میانه2""
(شرمنده حال خارجی نوشتن نداشتم!)
کجا سیو میشه؟؟اگه میشه مسیر سیوها رو به من بگید.
پیشاپیشmer30
یعنی امین پسر دایی من که radeon9250"128mb"داره نمی تونه بازی کنه؟؟داداش سیستمت نمیکشش
برای این بازی باید یه سیستم high end داشته باشی
البته شایدم مشکل از مانیتورت هست تنظیماتت رو چک کن.
تو ابپشن بازی هم مقدار روشنایی بازی (bright ) رو تغییر بده
خیلی بازی خفن هستش؟؟
C:\Documents and Settings\Your Name\Application Dataنوشته شده توسط vahidrezi16
به هیچ وجه من الوجودنوشته شده توسط vahidrezi16
![]()
David Luiz : Roberto Di Matteo asked if I could help him and I said I will help you always, with one leg, two legs, or with no body. I will go on to my pitch with my heart and I ran for all the minutes
درس ادبیات:به هیچ وجه من الوجود![]()
قسمت اول:
به هیچ وجه من الوجوه(نه وجود):D :D
در ضمن من سوات جدید رو گرفتم .توی لودینگ ها هیچ تصویری نداره و سیاه هستش!!
کریر creerهم کار نمی کنه.فقط یه بخشش هست که کار میکنه اونم مرحله های کوتاهش هستش!!
کرک بازی نید فور اسپید :دوغ(ماست)وانتد!! روهم می خواستم.
![]()
همو که تو میگی...
کرک نید فور اسپید :دوغ(ماست)وانتد :
http://www.dcinpc.com/ShowNews.asp?ID=90
بچه ها من بازی Blazing Angels رو نصب کردم . موقع اجرای بازی با ارور پیدا نکردن فایل x3daudio1_0.dll مواجع میشم قبلا به لطف اقا عماد یاد گرفتم که کل فایل های DLL رو میشه از سایت هایی که این فایل ها رو دارن دانلود کرد مثل www.dll-files.com ولی هر چی می گردم پیدا نمی کنم کسی هست که لطفا لینک این فایل رو بم بگه یا بگه مشکل بازی من از کجاست ؟
پیشاپیش ممنونم . . .
شاید بی ربط باشه ولی از اونجایی که اسم فایلت audio هست امکان داره از کارت صدات باشه درایورش رو دوباره نصب کن.
اون فایل رو من تو سیستمم سرچ کردم ماله دایرکت ایکس که نیست...
اگه راست می گید بگید اون اژدها در قلعه شاه ارتور در Tomb Raider LEGEND را چطوری بکشم
شما بايد directx feb2006 redist رو نصب کني...نوشته شده توسط kelark
اگه واقعا اونجا گیر کردی که جای پرسیدن سوال اینجا نبود.اگه راست می گید بگید اون اژدها در قلعه شاه ارتور در Tomb Raider LEGEND را چطوری بکشم
حالا من جوابت رو میدم. یه اژدها داریم . با چهارتا دستگاه که بهشون یه قفس آویزونه. سعی نکن به اژدها شلیک کنی. تو باید به اون سنگهای بزرگ که یه اهرم دارن و بهشون قفس اویزوونه شلیک کنی. بعد از کمی شلیک اژدها محو صداری زنگ میشه. در این مدت کوتاه باید سریع اسلحه رو بزاری توی جیبت و به کمک گرپ یا همون کلید Q اهرم رو بکشی. اگه سریع عمل کنی قفس آهنی میخوره تو سره اژدها. 4 تا قفس داری و باید 4 بار این کار رو بکنی و در نهایت اژدها با برخورد قفس آهنی چهارم از پا در میاد. و بدنش تبدیل به پلی میشه برای تو تا بتونی به مرحله ادامه بدی.
MY LOVE IRAN
سلام من چند وقت پیش DVD ی most wanted black edition رو از پایتخت گرفتم اما وقتی اینستال میکنم تو خود کرک نوشته که برای اجرای بلک ادیشن باید فایل INGAMEC.BUN رو تو دایرکتوری GLOBAL کپی کنید تا تبدیل به بلک ادیشن شود ولی تبدیل نمیشه .
توی سایت های دیگه هم سرچ کردم برای این فایل لینک ها همه خراب بود
اینکه این بازی بلک ادیشن رو داره شکی ندارم چون اولاً سیو های most wanted معمولی رو قبول نمیکنه ثانیاً توی دایرکتوری cars ماشینایی مثل SL65 و 350z رو داره.
مرسی