Alan Wake American Nightmare

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
با اینکه هنوز نام رسمیش اعلام نشده ولی بر طبق شایعات و همین تصاویر به احتمال بسیار زیاد همین اسم خواهد بود .

nightspringloadredux-600x338.jpg

REMEDY بالاخره بعد از مدتها که با اعلام یک بازیه AAA و انحصاری برای 360 در دست ساخت دارد چند روز پیش اعلام کرد این بازیه جدیدشان یک بازی کامل و با داستان بسیار عالیست که داستان و اتفاقات کاملا جدا با بازی قبلی خود ALAN WAKE دارد . این بازی همین طور که اعلام شده به صورت دانلودی روی XBOXLIVE عرضه خواهد شد یکی از دلایل این کار REMEDY این بود که جلوی تهیه نسخه غیرقانونی بازی را بگیرد چون سال 2010 بازیه AW بیشترین میزان دانلود غیرقانونی را ما بینه تمام بازیهای ان سال داشت . احتمال میره بعد از فروش مناسب این این بازی در نهایت روی دیسک هم عرضه شود .
همچنین در اخبار امده که قرار است فردا اطلاعات و تصاویر اولیه این بازی رونمایی شود که احتمال میرود محتوای داستان و مقدار حجم بازی برای دانلود و پلتفرمهای اصلیه بازی اعلام شود.

آخرین ویرایش:
چقدر بدبختیم ما خداوکیلی که باید در حسرت این بازی تا مدتها بعد از انتشار بمونیم . . .

راستی آقا فرخ مطمئنی روی XBOXLIVE میاد واسه دانلود ؟! چون تا اونجا که من پیگیری میکردم! REMEDY هنوز قطعا نگفته بود که رو دیسک عرضه نمیشه ... ؟

اسمش که فکر کنم همین باشه هرچند هنوز تایید نشده ولی خوب شد همچین تاپیکی زدی فرخ آدم داشت هنگ میکرد دیگه کجا در مورد بازی بحث کنه
مجله گیم اینفورمر کی میاد؟
راستی آقا فرخ مطمئنی روی XBOXLIVE میاد واسه دانلود ؟! چون تا اونجا که من پیگیری میکردم! REMEDY هنوز قطعا نگفته بود که رو دیسک عرضه نمیشه ... ؟
با اجازه فرخ تا اینجا که گفته فقط برای دانلود عرضه میشه شاید بعدا نظرش عوض بشه:d

همچنین در اخبار امده که قرار است فردا اطلاعات و تصاویر اولیه این بازی رونمایی شود که احتمال میرود محتوای داستان و مقدار حجم بازی برای دانلود و پلتفرمهای اصلیه بازی اعلام شود.
فردا قراره فقط يه دونه عكس تيزر از بازي نشون بدند. اطلاعات و تريلر ميمونه واسه 1 ماه ديگه (VGA)

یه دونه عکس فقط میخواند نشون بدن؟ :|
خب ندن چه کاریه همون یک ماه دیگه صبر میکنیم فوقش یک تیزر خشک و خالی میتونند نشون بدن تا یک ماه دیگه تریلر کاملش نشون بدن عجبا :|

هایپ و تبلیغ و ... این مدلی با یدونه عکس ندیده بودیم که دیدیم! به نظرم کاره مسخره ایه ولی چون با REMEDY خیلی حال میکنم اصلا مهم نیست !:d دمشون هم گرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or