برگشت   BaziCenter Forums > موضوعات عمومی > گفتگوی آزاد پیرامون بازی ها و کامپیوتر
اعلامیه ها

گفتگوی آزاد پیرامون بازی ها و کامپیوتر بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل متفرقه مربوط به بازی ها و کامپیوتر

پاسخ

ابزار های گفتگو جستجو این موضوع نحوه نمایش
Lemon Tree- 2008
قدیم 12-10-2009, 11:36 PM   #9511
solidsnak7

آواتار solidsnak7

PC Xbox 360 PlayStation 2 Xbox PSP

Lemon Tree- 2008

درخت لیمو

Lemon Tree

داستان یک زن فلسطینی تنها به نام سلما که صاحب یک باغ لیمو در کرانه غربی است و زندگی آرامی دارد، اما نقل مکان وزیر دفاع اسراییل به همسایگی او آرامش زندگی‌اش را به هم می‌ریزد.

نیروهای امنیتی اسراییل وجود باغ لیمو را در همسایگی منزل وزیر خطرناک پنداشته و تصمیم می‌گیرند تمام درخت‌های لیمو را قطع کنند. و این تصمیم را رسما به سلما ابلاغ می‌کنند. سلما که باغ لیمو، میراث و یادگار پدری او است با تمام وجود در برابر این خواست مقامات اسراییل می‌ایستد و به دادگاه شکایت می‌کند. اما دادگاه اسراییل بدون ذره‌ای تردید حکم را قابل اجرا می‌داند.

با این حال سلما تسلیم نمی‌شود و به کمک وکیل جوانی به نام زیاد، پرونده را به دادگاه عالی اسراییل می‌برد. به تدریج کشمکش دراماتیک بین سلما و وزیر و جنگ بر سر باغ لیمو به تمثیلی از مبارزه ملت فلسطین با دولت اسراییل بدل می‌شود.

حرف‌های وکیل سلما در برابر مردم و خبرنگاران در مقابل ساختمان دادگاه تاکیدی است بر این جنبه تمثیلی مبارزه آنها. برنده شدن ما در این دادگاه به معنی برنده شدن ملت فلسطین است.
قدیم 13-10-2009, 02:25 AM   #9512
parham_safa

آواتار parham_safa

نوشته های بلاگ: 4
PC Wii PSP

سلام
جناب solidsnak7 این فیلمها رو خودت دیدی یا داری نوشته هات رو از جایی کپی میکنی ؟
اگر خودت دیدی و این نوشته ها کار خودته ، خوشحال میشم نظر خودت رو هم بگی درباره فیلمها ( البته برای نظر و امتیاز تاپیک امتیاز یه فیلمها بهتره ) .
اگر هم که داری از جایی کپی میکنی ، بهتره لینک هم بذاری .
با تشکر

بیایید به حریم خصوصی یکدیگر احترام بگذاریم .
[/CENTER]
parham_safa is offline   پاسخ با نقل قول
قدیم 13-10-2009, 10:09 PM   #9513
solidsnak7

آواتار solidsnak7

نقل قول:
نوشته شده توسط parham_safa مشاهده گفتگو
سلام
جناب solidsnak7 این فیلمها رو خودت دیدی یا داری نوشته هات رو از جایی کپی میکنی ؟
اگر خودت دیدی و این نوشته ها کار خودته ، خوشحال میشم نظر خودت رو هم بگی درباره فیلمها ( البته برای نظر و امتیاز تاپیک امتیاز یه فیلمها بهتره ) .
اگر هم که داری از جایی کپی میکنی ، بهتره لینک هم بذاری .
با تشکر
سلام اینا نوشتهای من نیس اینا مجمو عی كه از اینترنت جم کردم بعضیهاش ترجمه هستن بازیهاشام از این ور انور جم شدن خودمم بهشون اضافه میکنم نظرم رو ... من خودم اینارو دیدم و دارمشون در موردشون مطلب جم کردم گفتم اینجام بزارم لینک اینم چون تبلیغ محسوب میشه نمیتونم بزارم من خودم کارم فیلمه و به کلاسیک علاقه دارم ‎ گفتم اینجام بزارم

آخرین ویرایش به وسیله solidsnak7؛ 14-10-2009 در 01:37 AM
solidsnak7 is offline   پاسخ با نقل قول
Un chien andalou (سگ آندلوسي)
قدیم 13-10-2009, 10:13 PM   #9514
solidsnak7

آواتار solidsnak7

Un chien andalou (سگ آندلوسي)

An Andalusian Dog (1929)

به زبان اصلي : Un chien andalou
به زبان انگليسي : An Andalusian Dog
به زبان فارسي: سگ آندلوسي

كارگرداني اين فيلم را هم لويز بونوئل به عهده گرفته و اولين فيلم او محسوب مي شود. نويسندگان فيلنامه ي اين فيلم دوست شفيق بونوئل ، سالوادور دالي و خود او به عهده گرفته اند. 6 ژوئن 1929 اين فيلم اكران شد. مدت فيلم 17 دقيقه است و تلويحا فيم كوتاه طلقي مي شود البته در ژانر فانتزي يا سورئاليستي. زبان فيلم فرانويست و بطور كل مي توان گفت فيلم اصالت فرانسوي دارد. كل فيلم سياه وسفيد است.

سورئاليسم سبكيست در نقاشي، نويسندگي، فيلم سازي كه اصلا پايه گذار مكتبش آندره برتون، نويسنده و دكتر فرانسويست. آندره برتون با دكتري ديگر كه روي موجي هاي جنگ جهاني كار مي كردند به اين مكتب دست يافتند و فهميدند كه انسان در فراسوي ذهنش معناهايي نهفته دارد. سورئاليست چيزي در متافيزيك نيست، فقط فراسوي ذهن است!

اين فيلم به زندگي زني مي پردازد كه غرق در ش.ه.وت خودش است و طوري زندگي او به تصوير كشيده شده كه گويي او در عالم روياس. هرچند ما براي فيلم هاي سورئاليستي حد و مرز معنايي و اخلاقي قائل نيستيم و البته بگويم براي هيچ فيلمي ما نبايد چنين حد هايي قائل شويم.
فيلم با از روي ماه رفتن ابرها شروع مي شود و چشم زني نمايان مي شود. تيغي تيز به سوي چشم زن مي رود و ت خم چشم اورا مي برد و از همينجا كات مي خورد و وارد زندگي او مي شود.

مردی در مقابل آینه تیغ ریش تراشی اش را تیز می کند. توده ای ابری از جلوی ماه می گذرد و مرد مردمک چشم زنی را با تیغ می برد. شخصی که به نظر عادی می آید، ناگهان تعدادی مورچه از سوراخی در دستش بیرون می خزد بعد می فهمیم که آن دست نبوده بلکه چیزی شبیه دست بوده است.
مردی در اتاق به سمت زنی می رود ، زن راکت تنیس را بر می دارد و عقب می رود. مرد طنابی را از روی زمین بر می دارد و چیزی را از بیرون کادر می کشد؛ در حالی که زن متحیر است؛ سرانجام ما هم می بینیم که آن مرد در حال کشیدن یک پیانو ی بزرگ است که به روی آن دو الاغ قرار دارد و دو کشیش که به پیانو بسته شده اند در حال خواندن دعا هستند.

سگ اندلسي كه فيلمنامه آن محصول همكاري مشترك نقاش سورئاليست دالي وبونوئل است، بونوئل از همجواری و استحاله استفاده فراوانی می کند تا کیفیت فرا واقعی آن را پدید آورد و این تصاوير را نياز مذبوحانه و سودايي براي جنايت مي خواند. آرامش ابتدایی صحنه به دلهره تبدیل میشود و از طرفی هیچ سیر تحولی از لحاظ زمانی در فیلم وجود ندارد؛ ابتدا داستان در 8 سال بعد، سپس در 16 سال قبل و در صحنه ی آخر در بهار می گذرد.
اين فيلم چنان ساخته شده تا بوسيله شوك سلسله ايازخشونت سبعانه, تحريك وتنفر را در تماشاگر ايجاد كند.

قدیم 13-10-2009, 10:45 PM   #9515
solidsnak7

آواتار solidsnak7

صحرا--Sahara

Sahara 1943

واحدی از نیروهای آمریکائی که در بیابان‌های آفریقا سرگردان مانده‌اند به گروهی از نیروهای پراکنده متفقین برمی‌خورند. همه آنان به اتفاق به تعقیب سربازان آلمانی می‌پردازند و به چاهی می‌رسند که تقریباً خشک است. هنگامی که سربازان آلمانی تسلیم می‌شوند، آب چاه فوران می‌کند....

کارگردان زولتا کوردا.

هنرپیشگان هامفری بوگارت، بروس بنت، لوید بریجز، ج. کارول نش، رکس اینگرام و دان دوریا.
قدیم 13-10-2009, 11:15 PM   #9516
arthas

آواتار arthas

PC

آخ من چقدر دوست داشتم سگ آندلسی بونوئل رو ببینم ! اسم اصلی رو نمی دونستم !
الان رفت تو لیست دانلود ....
اگه کسی لینک دانلودش رو می خواد برداره تا رپید پاکش نکرده !
متن پنهان:
http://rapidshare.com/files/249749092/An_Andalusian_Dog_1928_Sam.part1.rar
http://rapidshare.com/files/24976015..._Sam.part2.rar
http://rapidshare.com/files/24976023..._Sam.part3.rar

arthas is offline   پاسخ با نقل قول
ادیپ شهریار-Edipo Re
قدیم 13-10-2009, 11:33 PM   #9517
solidsnak7

آواتار solidsnak7

ادیپ شهریار-Edipo Re

Edipo re (1967)

در یک شهر نظامی ایتالیا، افسری طوری به پسر تازه آمده خود نگاه می‌کند که انگار می‌خواهد او را به قتل برساند.. "شاه لایوس" (بارتولی) فرمان می‌دهد تا پسر نوزادش، "ادیپ"، را در صحرا رها کنند. اما چوپانی (داولی) "ادیپ" را نجات می‌دهد، به دربار کورنت می‌برد و "شاه پولیباس" (بلاشمی) او را به فرزندی می‌پذیرد. "ادیپ" بزرگ می‌شود (چیتی) و کورنت را ترک می‌کند. به‌زودی نیز از پیش‌گوی معبد دلفی می‌شنود که روزی پدرش را خواهد کشت و با مادرش ازدواج خواهد کرد. او هراسان از این تقدیر، به صحرا می‌رود و متوجه می‌شود که همه راه‌ها به شهر تب ختم می‌شوند. تا این‌که، پس از کشتن مسافری ("شاه لایوس") به تب می‌رسد و شهر را از شر "سفنکس" نجات می‌دهد. سپس به‌عنوان پاداش بر تخت سلطنت می‌نشیند و با "یوکاستا" (مانگانو)، همسر "شاه لایوس" که تازه به قتل رسیده، ازدواج می‌کند. پس از چندی طاعون همه‌گیر می‌شود و تنها راه نجات مردم از آن، مجازات قاتل "شاه لایوس" است. سرانجام "ادیپ" متوجه می‌شود که پسر "لایوس" و "یوکاستا" است. "یوکاستا" خود را حلق‌آویز می‌کند و "ادیپ" چشم‌هایش را از حدقه به در می‌آورد و از شهر بیرون می‌رود... در یک شهر ایتالیائی امروز، پسری، مرد کوری را راهنمائی می‌کند تا در حومه شهر به محل تولدش برسد...

موسیقی متن فیلم بر گرفته از موسیق سنتی آفریقایی است

کارگردان پی‌یر پائولو پازولینی، برمبنای نمایش‌نامه‌ای نوشته سوفوکل

هنرپیشگان فرانکو چیتی، سیلوانا مانگانو، کارملو بنه، جولیان بک، آلیدا والی، لوچیانو بارتولی، احمد بلاشمی، فرانچسکو لئونتی و نینه‌تو داوولی.
قدیم 13-10-2009, 11:40 PM   #9518
test84

آقا یه سری عکس از Broken Embraces دیدم، به نظر فیلم جالبی میاد. توصیه میکنم عکساش رو ببینین تو چنتا از shot ها نور پردازی های وحشتناکی داره.

پ.ن. چطوری آرشام!

Wiiرایش:

آقا یه فیلمی تلویزیون 15-16 سال پیش نشون داد، تو همون برنامه های 5شنبه شبش که یادم نیست چی بود اسمش، فک کنم از این فیلمای اروپای شرقی داغون بود؛ یه توضیح مختصر بیشتر ازش نمیتونم بدم، اگه کسی تونست بگه چیه ممنون میشم. بیشتر فیلم ته مایه آبی داشت، یه آدمی بود abnormal بود، پشت یه در زندگی میکرد، نمیدونم چرا ولی این در رو نمیخواست باز کنه یا یه همچین چیزی. عینک هم داشت انگاری. کل داستان تو یه کارخونه از کار افتاده بود انگاری.
قدیم 14-10-2009, 03:37 AM   #9519
arthas

آواتار arthas

PC

مخلصیم ...
کم پیدایی ؟
فک کنم از اون درام های کلاسیک (یعنی 70 یا 80 ــی )باشه ! تو ذهنم نمیاد مثال بزنم ! نورهاشو دیدم ! خوب کار کردن !
نمی دونم اون شاتی که چند نفر توی (یه جایی مثل) رستوران (یا حالا کافی شاپ) نشستن رو دیدی یا نه ... من از اون شات خیلی خوشم اومد ! متاسفانه flash base بود نتونستم کپی کنم عکسشو !

--------------
بچه ها کسی زیر نویس سالم فارسی برا public enemies داره ؟ هر چی گشتم همه خراب بودن ! یعنی اشتباه بودن !

arthas is offline   پاسخ با نقل قول
قدیم 14-10-2009, 01:03 PM   #9520
REZA TAEL

آواتار REZA TAEL

PlayStation 3

یکی که دیده بگه IB تارنتینو چی از آب در اومده.
قدیم 14-10-2009, 02:10 PM   #9521
Cloud Strife
ساندیسان

آواتار Cloud Strife

دوستان این A Christmas Carol اکران شده؟

Ready for Orphan
Cloud Strife is offline   پاسخ با نقل قول
قدیم 14-10-2009, 02:38 PM   #9522
Frobary

آواتار Frobary

PC Xbox 360

نقل قول:
نوشته شده توسط Cloud Strife مشاهده گفتگو
دوستان این A Christmas Carol اکران شده؟
سلام!
خیر. تاریخ اکرانش برای 6 نوامبر هست.

Fable III
Frobary is offline   پاسخ با نقل قول
قدیم 15-10-2009, 02:59 PM   #9523
faraso00

سلام.
من خیلی وقته دنبال یه فیلم ترسناک میگردم که اسمشو فراموش کردم، فیلم برای دهه نود هستش داستانشم اینطوره که چند تا جوون میشنون داخل یه جنگلی یه جادوگر هستش پس برای پیدا کردن اون جادوگر به جنگل میرن و دیگه بر نمیگردن و تنها چیزی که ازشون پیدا میشه هندی کمشون هستش که بیشتر صحنه های فیلم همون صحنه های ضبط شده از همون هندی کم هستش برای همین فیلمش شبیه مستنده.
حالا میخوام بدونم کسی اسم این فیلمو میدونه؟
faraso00 is offline   پاسخ با نقل قول
قدیم 15-10-2009, 03:06 PM   #9524
Elvish Hero

آواتار Elvish Hero

PC GameCube

Blair witch project
قدیم 15-10-2009, 05:21 PM   #9525
LiQuiD SnakE

آواتار LiQuiD SnakE

PC DS

تو تهران جایی رو میشناسین که آرشیو فیلم داشته باشه؟ که مثلا زنگ بزنی سفارش بدی واست پیک کنن؟ یا اصلا حضوری برم بگیرم؟ حالا سایت هم اگه بود اشکال نداره..فقط میخوام آرشیوش کامل باشه و قیمتش هم مناسب باشه.
الان فعلا یه همچین فیلمایی رو نیاز دارم مثلا..
متن پنهان:
Ameli
Taxi Driver
Papillon
ُSerpico
Pulp Fiction
Snatch
The Big Lebowski
The Shining
A Clockwork Orange
Raging Bull
Panic Room
The Game
PI
A Beautiful Mind

آخرین ویرایش به وسیله LiQuiD SnakE؛ 15-10-2009 در 06:27 PM
LiQuiD SnakE is offline   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
پاسخ

ابزار های گفتگو جستجو این موضوع
جستجو این موضوع:

جستجو پیشرفته
نحوه نمایش

قوانین ارسال در انجمن
شما نمی توانید گفتگو جدید ایجاد کنید
شما نمی توانید به نوشته ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیوست ارسال کنید
شما نمی توانید نوشته های خود را ویرایش کنید

BB code روشن است
شکلک ها روشن هستند
کد [IMG] روشن است
کد های HTML خاموش است

پرش انجمن

تمامی زمان ها بر حسب GMT +4.5، ساعت هم اکنون 04:33 PM می باشد.
A vBSkinworks Design