Bodycount بازی جدید سازندگان Black

  • Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
image-4D4C_4B942CD3.jpg



درود

بلاخره بعد از مدتها بی خبری از سازندگان عنوان جنجالی ، هیجان برانگیز و دوست داشتنی Black بلاخره بازی بعدی انها رونمایی خواهد شد .

Bodycount بازی جدید سازندگان Black در شماره ی جدید OXM رونمایی شد . بازی که چشمان شما را خیره خواهد کرد !

بازی توسط Guildford team از کدمسترز ساخته خواهد شد . لازم به ذکر است که همه میدانیم سازنده ی بازی زیبای Black استدیو Criterion بوده است ! اما اعضای اصلی Criterion که در ان زمان Black را ساختند اکنون به Guildford team امده اند و مشغول ساخت Bodycount هستند .

از این دسته میتوان به Stuart Black ریئس تیم سازنده ی Black نام برد که نام خویش را به بازی قرض داده بود . که اکنون به عنوان کارگردان بازی است .

OXM درباره ی بازی توضیح میدهد که : یک FPS روانی و رک و پوست کنده ! و Black را در مقابل این بازی از نظر تخریب پذیری یک بازی مضحکانه نامیده است !

Bodycount برای هر دو کنسول PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
 
امیدوارم بشه روی PC هم تجربش کرد...حیفه این فیزیکه اگه روی PC نیاد...
البت Codemasters با ما روابط خوبی تا حالا داشته...
Black را در مقابل این بازی از نظر تخریب پذیری یک بازی مضحکانه نامیده است !
بایدم این طور باشه باید ببینیم از پس frostbyte و CE3 بر می یاد....؟؟؟
 
WOW ، چه اسم باحالی . Black که تو لیست 10 بازی من تو این 10 سال بود . واقعا یکی از بهترین FPS هایی بود که بازی کردم ، خیلی فراتر از انتظار بود و باعث شد دید ما نسبت به این سبک جور دیگه ای بشه .
Bodycount ! اسم مود Team Deathmatch تو Killzone 2 :دی به به .
مرسی نیما .
 
هیچ وقت یادم نمیره... بعد رد کردن مرحله اخر درست لحظه خروج از مرحله یه بسته خون بود.....نمیدونم به چه درد می خورد:confused::confused::confused:
 
WOW ، چه اسم باحالی . Black که تو لیست 10 بازی من تو این 10 سال بود . واقعا یکی از بهترین FPS هایی بود که بازی کردم ، خیلی فراتر از انتظار بود و باعث شد دید ما نسبت به این سبک جور دیگه ای بشه .
Bodycount ! اسم مود Team Deathmatch تو Killzone 2 :دی به به .
مرسی نیما .

اتفاقا منم همینو میخواستم بگم ارش
هم عنوان تاپیک رو خوندم یاد Killzone 2 افتادم :love:
 
یادمه وقتی Black را خریدم :eek: اینطوری بودم
اون روز هم رفتم یکم بازی کردم دیدم خداییش نسبت به دستگاهی که داره روش اجرا میشه عین بازی های نسل جدید هست البته این بازی بیشتر از نظر گرافیک معروف شده چون چیز اضافی نسبت به دیگر Fpc ها نداشت
 
اولین بازیی که با دستگاه PS2 گرفتم Black بود.
5 دقیقه تو باز کردن اون در مونده بودم :laughing:
ولی بازی خیلی خوبی بود و امیدوارم این سری هم که میاد بتونه نام خود رو زبان زده همه بکنه.
 
آبستن حوادث و عجایبه ماشالله مدینه. یه شبه یه بازی که تا دیروز کسی اسمش رو نشنیده بود میشه Hero تمام FPS ها نسل قبل!.
مثل جریان بورتال لجند که یه شبه میلیونها هوادار پیدا کرد :lol:.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or