N newmusic کاربر سایت Jun 20, 2009 #1 مشکل در اجرای سیو بازیها مثلا بازی gta:liberty من سیو هاشو ریختم تو پوشه SAVEDATA بعد از تو بازی که رفتم لود کنم می نویسه هیچ سیوی نیست نمی دونم باید چیکار کنم.راهنمایی کنید مشکل کجاست جالب اینجاست وقتی میخوام پاکش کنم سیو رو نشون میده
مشکل در اجرای سیو بازیها مثلا بازی gta:liberty من سیو هاشو ریختم تو پوشه SAVEDATA بعد از تو بازی که رفتم لود کنم می نویسه هیچ سیوی نیست نمی دونم باید چیکار کنم.راهنمایی کنید مشکل کجاست جالب اینجاست وقتی میخوام پاکش کنم سیو رو نشون میده
batman-love کاربر سایت Oct 22, 2010 #2 سيو بازي بايد با رجيون ديسك بازي اي كه داري يكي باشه---مثلا اگه بازيت پاله بايد سيو خودشرو دانلود كني-----
سيو بازي بايد با رجيون ديسك بازي اي كه داري يكي باشه---مثلا اگه بازيت پاله بايد سيو خودشرو دانلود كني-----
taherism کاربر سایت Oct 22, 2010 #3 نوشته شده توسط newmusic: مشکل در اجرای سیو بازیها مثلا بازی gta:liberty من سیو هاشو ریختم تو پوشه SAVEDATA بعد از تو بازی که رفتم لود کنم می نویسه هیچ سیوی نیست نمی دونم باید چیکار کنم.راهنمایی کنید مشکل کجاست جالب اینجاست وقتی میخوام پاکش کنم سیو رو نشون میده بیشتر... ورژن فعلی دستگاهت چی هست؟
نوشته شده توسط newmusic: مشکل در اجرای سیو بازیها مثلا بازی gta:liberty من سیو هاشو ریختم تو پوشه SAVEDATA بعد از تو بازی که رفتم لود کنم می نویسه هیچ سیوی نیست نمی دونم باید چیکار کنم.راهنمایی کنید مشکل کجاست جالب اینجاست وقتی میخوام پاکش کنم سیو رو نشون میده بیشتر... ورژن فعلی دستگاهت چی هست؟
Nike-90 کاربر سایت Oct 23, 2010 #4 نوشته شده توسط batman-love: سيو بازي بايد با رجيون ديسك بازي اي كه داري يكي باشه---مثلا اگه بازيت پاله بايد سيو خودشرو دانلود كني----- بیشتر... دقیقا! دوستان موقع دانلود سیو به رجین بازی دقت کنید در غیر اینصورت نمیشناسدش
نوشته شده توسط batman-love: سيو بازي بايد با رجيون ديسك بازي اي كه داري يكي باشه---مثلا اگه بازيت پاله بايد سيو خودشرو دانلود كني----- بیشتر... دقیقا! دوستان موقع دانلود سیو به رجین بازی دقت کنید در غیر اینصورت نمیشناسدش