backup از هارد برای انتقال سیوها از یه هارد به هارد دیگه

• Thread starter Thread starter mgs3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mgs3

Loyal Member
سلام بچه ها من می خواهم 360 رو بفروشم می خواهم از سیوهام back up بگیرم که اگه یه 360 دیگه خریدم بتونم سیوهای این هارو رو بریزم روش حالا می خواستم بدونم این کارو به چه صورت می تونم انجام بدم طریقه نصب هارد به پی سی هم بگین ممنون!!!

خب چرا این کارو می کنی؟
هارد رو دربیار، هارد کنسول جدیده رو روش بزار بفروش. اگر هم می خوای آرکید بگیری یا یه هارد جدید بگیر که کار غیر معقولیه یا کلا کنسول رو بدون هارد بفروش بره. مموری کارت این آرکیده رو هم بزار روش بفروش.
ولی این کاری که شما گفتی به نظرم نشدنیه....

ولی این کاری که شما گفتی به نظرم نشدنیه....
چرا شدنیه ، این داش پدرام ما هیچوقت اطلاعات غلط نمیده
وارد system که بشی یه جا هست فکر کنم اسمش memory باشه
میتونی فایل ها رو copy , move , delete کنی

آخرین ویرایش:
ميشه يكي دقيق توضيح بده خيلي واجبه
راحت ترین راهش که خودم هم انجام دادم همونی هست که پدرام هم چند ماه پیش بهش اشاره کرده , یعنی یه مموری کارت از یه جا گیر بیارین (توی جعبه های Arcade هست , یا باید بخرین یا از یه نفر که Arcade داره یه روز قرض بگیرین :دی) و بعد همه save ها رو منتقل کنین به مموری کارت و هارد جدید رو بزارین و save ها رو منتقل کنین به هارد. توضیح خاصی هم نمیخواد. توی قسمتی که save بازیها هست برین همه چیز مشخصه.

سلام
من توی شهربازی کار میکنم میشه بگید چطور میتونم backup یه بازی که از هارد xbox1 گرفتم رو روی xbox360 نصب کنم؟اصلا شدنیه؟؟؟

من خودم با Flash یه بار انجام دادم
خیلی راحت میشه پروفایل رو با تموم مخلفاتش انتقال داد

برا اینکه خیالتون راحت بشه یه پروفایل جدید بسازید چندتا اچیومنت توش بگیرید بعد اون رو Move کنید تو Flash بعد دوباره برش گردونید تو دستگاه میبینید که کاملا سالم بر میگرده :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or