View Full Version : معرفی و آموزش برنامه ها psp
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
princeramtin
14-09-2007, 04:50 PM
اقا مهدی یه فرمت فیلم که جای کمتری توی psp بگیره رو معرفی می کنی؟ اگر توی xvid4psp نیست بی زحمت برنامشو بگو خودم پیداش کنم.البته غیر از برنامه pmp-easy :cool:
M3hD1
14-09-2007, 05:10 PM
اقا مهدی یه فرمت فیلم که جای کمتری توی psp بگیره رو معرفی می کنی؟ اگر توی xvid4psp نیست بی زحمت برنامشو بگو خودم پیداش کنم.البته غیر از برنامه pmp-easy :cool:
فرمتي كه PSP ميخونه همون Mp4 هست.
براي اينكه حجم كمتري اشغال كنه شما بايد حين تبديل Bit rate رو پايين بياري تا حجم فايل خروجيت كمتر بشه.
از همون Xvid4PSP ميتوني استفاده كني.
princeramtin
14-09-2007, 07:59 PM
فرمتي كه PSP ميخونه همون Mp4 هست.
براي اينكه حجم كمتري اشغال كنه شما بايد حين تبديل Bit rate رو پايين بياري تا حجم فايل خروجيت كمتر بشه.
از همون Xvid4PSP ميتوني استفاده كني.
اینطوری کیفیت فایل خروجی تغییر نمی کنه؟
LeGolaS
14-09-2007, 08:23 PM
اگه تغيير نكنه پس فكر مي كني حجم چي قراره كم بشه؟؟؟؟؟
jack sparrows
14-09-2007, 09:04 PM
اینطوری کیفیت فایل خروجی تغییر نمی کنه؟
کیفیت خروجیت کم میشه هرچی حجم کمتر کیفیت کمتر
princeramtin
15-09-2007, 08:14 PM
لینک یه برنامه اکولایزر رو بزارید ممنون می شم
Illidan Stromrage
19-09-2007, 01:39 AM
یک سوال:
font فارسی برای psp نیمده؟؟؟:confused::confused::(:(
google
19-09-2007, 02:19 AM
یک سوال:
font فارسی برای psp نیمده؟؟؟:confused::confused::(:(
نه
هرگز هم نمياد
قربانت پناهي:love:
Masoud_007
19-09-2007, 12:51 PM
سلام
میگم این پی اس پی چرا یه دیکشنری انگلیش به پرشین نداره http://static1.animepaper.net/images/emo/dead.gif
یعنی کسی تو ایران این قدرت رو نداره یه دیکشنری واسه پی اس پی
بزنه http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/hmm.gif
قدرتش وجود داره ولی وقت آدما اینجا ارزش داره
منظورم اینه که این کار خیلی طول میکشه و حوصله زیادی می خواد
به دلیل اینکه PSP فونت فارسی نداره و باید تک تک کلمات رو تایپ و تبدیل به عکس شود
اگر دیکشنری عربی بیاد حتمی بعدش فارسی میاد ما از نعمت عربها اینجا می تونیم فارسی تایپ کنیم هیچ وقت فراموش نکنید
AliRezaRezaAli
27-09-2007, 09:46 PM
آخه من یه چیزی دیدم که می پرسم . تو همین تاپیک یه جاییش ویندوز ویستای psp رو معرفی می کردین و برای دانلود گذاشته بودین که توی عکسش من نرم افزار DreamWeaver رو دیدم .
سلام
وجود داره من دیدم
من اون برنامه رو دانلود کردم بعد دیدم
اون عکس واقعی هست:eek:
hamid-kho74
07-10-2007, 02:39 AM
کسی لینک دانلود این برنامه رو داره ؟ mspformat خیلی ضروری هرکی داره لطفا لینک بده
M3hD1
07-10-2007, 12:32 PM
کسی لینک دانلود این برنامه رو داره ؟ mspformat خیلی ضروری هرکی داره لطفا لینک بده
از زير دانلود كن
hamid-kho74
08-10-2007, 05:47 PM
سلام کسی برنامه ریموت به جزunversal remote داره اگه داره بزاره فقط خواهشا از dj و yutoube
نباشه از یه سایتی مثل psp hack یا اگه میشه raps..... همون سایت آپلوده باشه خیلی خلی عالی میشه
M3hD1
09-10-2007, 12:25 AM
سلام کسی برنامه ریموت به جزunversal remote داره اگه داره بزاره فقط خواهشا از dj و yutoube
نباشه از یه سایتی مثل psp hack یا اگه میشه raps..... همون سایت آپلوده باشه خیلی خلی عالی میشه
شما به تاپيك زير برو و برنامه IRShell رو دانلود كن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8597
mehran
14-10-2007, 12:31 PM
سلام به همگی
لطفا درمورد برنامه xvid4psp به من کمک کنید در مورد تنظیمات برنامه
mehdi-p
14-11-2007, 03:10 PM
من یک پلیر برای psp میخوام که بتونه فایلهای DIVX-AVI رو پخش که البته من تازه PSP گرفتم اگه میشه طریقه نصبش رو هم بگین
mehdi-p
14-11-2007, 09:40 PM
کسی نیست به من تازه کار یه راهنمایی کامل بکنه
BisKi
20-11-2007, 01:07 AM
سلام بعضی از برنامه ها(مثل notepad) دانلود نمیشه وقتی میرم تو صفحه لینک و روی دانلود کلیک میکنم باز هم همون صفحه رو باز میکنه (اکثر برنامه هایی که تو همین page نوت پد up شدن همین مشکل رو دارن)
bad_sectore
20-11-2007, 03:31 AM
اين برنامه ايه كه ميتونيد فايلهاي - Video: AVI, MOV, MP4, OGM, MKV, NUT, ASF, WMV. Audio: MP3, M4A, WMA, OGG, WAV.
- MPEG1/2/4 video(DivX, XviD), Windows Media Video, Ogg theora, Mpeg audio (MP2, MP3, AAC), AC3, OGG, Windows Media Audio
را بدون تبديل كردن تو خود PSP مشاهده كنيد. يعني ديگه نيازي نيست يه فيلم DivX رو به Mp4 تبديل كنين بعد تو PSP ببينيد! يا...
فقط من تستش نكردم. اينم توضيحات انگليسي:
http://xs72.xs.to/pics/06115/PSP_Media_Player.jpg
(See above pic for how beautiful it looks in PSP's Crossbar menu)
Unrar the Media Player folders to the Memorystick.
Go to X:PSP/Game (where X is your PSP drive on your computer) and insert the two media player folders in it.
>>>Tip<<< If you want all the corrupt icons in the PSP menu to stay at the bottom. Then go to PSP's 'GAME' folder , right click and choose 'Cut' to take out all the folders with % sign in their names and place them in any folder/desktop on your PC. Now start cut and pasting them back into the memory stick GAME folder one by one. The folder that you'll leave to put back as the last item will be shown as the first icon in the PSP crossbar menu.
Media Player Support:
---------------------
It supports the following extensions and formats:
- Video: AVI, MOV, MP4, OGM, MKV, NUT, ASF, WMV. Audio: MP3, M4A, WMA, OGG, WAV.
- MPEG1/2/4 video(DivX, XviD), Windows Media Video, Ogg theora, Mpeg audio (MP2, MP3, AAC), AC3, OGG, Windows Media Audio
>>>BUT<<<
I suggest use Xvid 1.1 stable to encode your movies to 480x272(anything above this res will slowdown PSP) and at 29.97fps with BVOP's unselected. Use single pass with bitrate 1024 as max. Don't use quantizer 3.0(super video slowdown). Use audio at 96kbps and 'make sure' it is synched properly or more slowdown. If you keep these two hints in mind. PSP player plays AVI files just fine.
How to Use the Program:
-----------------------
- Left Shoulder - Start from beginning
- Right Shoulder - Go to Menu
- Circle - Select the file
- Triangle - Zoom
- Square - Displays info
- Home - Quit
- D-pad Left - Rewind
- D-pad Right - Fast forward
لينك دانلود: Download this torrent (http://torrents.thepiratebay.org/3458622/PSP_-_Exceptional_AVI_Player(Divx_Xvid)__Brand_New_.345 8622.TPB.torrent)
M3hD1
21-11-2007, 06:08 PM
سلام بعضی از برنامه ها(مثل notepad) دانلود نمیشه وقتی میرم تو صفحه لینک و روی دانلود کلیک میکنم باز هم همون صفحه رو باز میکنه (اکثر برنامه هایی که تو همین page نوت پد up شدن همین مشکل رو دارن)
دوست عزيز لينكي كه گفتي رو تست كردم هيچ مشكلي نداره.
مشكل از طرف شماست.
مرورگر را عوض كنيد شايد درست بشه.
pspeyman
22-11-2007, 12:57 PM
یه دیکشنری انگلیش به انگلیش(از qj.net ) نباشه
با تشکر
hastam_amir
06-12-2007, 11:47 PM
سلام
طریقه نسب notepad چجوریه؟
:confused:
M3hD1
07-12-2007, 06:14 PM
سلام
طریقه نسب notepad چجوریه؟
:confused:
دوتا فولدر Notepad for PSP و Notepad for PSP% رو در Game150 كپي كن.
اگه سوالي در مورد برنامه ها داري توي اين تاپيك زير بپرس:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=553&page=135
BisKi
08-12-2007, 12:48 AM
سلام دوست من
برنامه های ماشین حساب که گذاشتی(هر جفتش)وقتی روی لینک dl کلیک می کنم به صفحه مربوطه میره اما وقتی تو اون صفحه روی download کلیک می کنم دوباره همون صفحه رو باز می کنه و هیچ اتفاقی نمیافته اگه میشه هر چه زودتر تستشون کن و خبرشو به من بده من برای همین 5شنبه خیلی به این برنامه احتیاج دارم
مرسی
moji_kaka_psp
08-12-2007, 08:33 PM
کمک کمک کمک
psp من بریک شده بود به همین دلیل اونو پیش یکی از آشناها بردم واونو برام انبریک کرد و فریمو m33-2 371 رو برام گذاشت حالا هر برنامه ای رو اجرا میکنم ارور 80020148 رو میده به غیر از برنامهPSP AdHoc File Transfer v0.6 توی ریکاوری هم که میرم کرنال 150 هست و هر تغییری که انجام میدم نمیشه مشکل چیه الانم که داشتم دنبال اشکال تو سایت میگشتم متوجه شدم که371 m33-2 برای psp slim ست اگه در ست فکر میکنم منو راهنمایی کنید که چه کار کنم لطفا کامل باشه البته ببخشید من خیلی پرروم
karizma
09-12-2007, 12:18 AM
تا اونجایی که علمه منه حقیر انتن میده باید kernel 1,5 را نصب کنی در ضمن من خودم PSP fat دارم FW 3.71-2 m33 هم دارم در اجرای برنامه ها هم هیچ مشکلی ندارم
M3hD1
09-12-2007, 03:01 AM
سلام دوست من
برنامه های ماشین حساب که گذاشتی(هر جفتش)وقتی روی لینک dl کلیک می کنم به صفحه مربوطه میره اما وقتی تو اون صفحه روی download کلیک می کنم دوباره همون صفحه رو باز می کنه و هیچ اتفاقی نمیافته اگه میشه هر چه زودتر تستشون کن و خبرشو به من بده من برای همین 5شنبه خیلی به این برنامه احتیاج دارم
مرسی
دوست عزيز چند بار گفتم اين تاپيك براي سوال نيست! دقيقا پست بالايي شما هم اينو تكرار كردم.
لينك هم كاملا سالم هست مشكل از شماست. در ضمن ورژن جديد برنامه هم اومده كه از زير ميتوني دانلود كني :
http://dl.qj.net/PSPX48-v1.1.0-(FW-3.xx)-PSP-Emulators/pg/12/fid/14802/catid/329
اگه بازم توي دانلود مشكل داشتي توي تاپيكي كه گفتم مشكل رو بگو كه جاي ديگه اپلود كنم تا دانلود كني.
moji_kaka_psp
09-12-2007, 12:43 PM
آقای karizmaچجوری می شه فهمید که کرنال 150 نصب هست اخه من توی ریکاوری که میرم نوشته کرنال 371 وقتی اونو تغییر میدم میشه کرنال 150 ایا این نشون میده که من کرنال 150 دارم اگر حدس من درست هست ممکن هست به خاطر چیز دیگه ای باشه من میگم شاید به خا طر تنضیمات ریکاوری باشه اگر کسی تنظیمات درست ریکاوری 371 رو داره لطف کنه بنویسه جبران میکنم راستی با این توضیحاتی که دادم کسی می تونه بگه آیا روی فریمورمن کرنال 150 هست یا نه اگر نیست میتو نید لینک آمو زششو بدید تو رو خدا سریع
M3hD1
09-12-2007, 04:28 PM
آقای karizmaچجوری می شه فهمید که کرنال 150 نصب هست اخه من توی ریکاوری که میرم نوشته کرنال 371 وقتی اونو تغییر میدم میشه کرنال 150 ایا این نشون میده که من کرنال 150 دارم اگر حدس من درست هست ممکن هست به خاطر چیز دیگه ای باشه من میگم شاید به خا طر تنضیمات ریکاوری باشه اگر کسی تنظیمات درست ریکاوری 371 رو داره لطف کنه بنویسه جبران میکنم راستی با این توضیحاتی که دادم کسی می تونه بگه آیا روی فریمورمن کرنال 150 هست یا نه اگر نیست میتو نید لینک آمو زششو بدید تو رو خدا سریع
شما به تاپيك زير برو، پست اول نحوه نصب كرنل 1.5 توضيح داده شده، نصبش كن:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8187
تنظيمات ريكاوري هم به اين تاپيك برو:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6669
pspbaz
09-12-2007, 04:36 PM
اين برنامه ايه كه ميتونيد فايلهاي - Video: AVI, MOV, MP4, OGM, MKV, NUT, ASF, WMV. Audio: MP3, M4A, WMA, OGG, WAV.
را بدون تبديل كردن تو خود PSP مشاهده كنيد. يعني ديگه نيازي نيست يه فيلم DivX رو به Mp4 تبديل كنين بعد تو PSP ببينيد! يا...
فقط من تستش نكردم. اينم توضيحات انگليسي:
http://xs72.xs.to/pics/06115/PSP_Media_Player.jpg
(See above pic for how beautiful it looks in PSP's Crossbar menu)
Unrar the Media Player folders to the Memorystick.
Go to X:PSP/Game (where X is your PSP drive on your computer) and insert the two media player folders in it.
>>>Tip<<< If you want all the corrupt icons in the PSP menu to stay at the bottom. Then go to PSP's 'GAME' folder , right click and choose 'Cut' to take out all the folders with % sign in their names and place them in any folder/desktop on your PC. Now start cut and pasting them back into the memory stick GAME folder one by one. The folder that you'll leave to put back as the last item will be shown as the first icon in the PSP crossbar menu.
Media Player Support:
---------------------
It supports the following extensions and formats:
- Video: AVI, MOV, MP4, OGM, MKV, NUT, ASF, WMV. Audio: MP3, M4A, WMA, OGG, WAV.
>>>BUT<<<
I suggest use Xvid 1.1 stable to encode your movies to 480x272(anything above this res will slowdown PSP) and at 29.97fps with BVOP's unselected. Use single pass with bitrate 1024 as max. Don't use quantizer 3.0(super video slowdown). Use audio at 96kbps and 'make sure' it is synched properly or more slowdown. If you keep these two hints in mind. PSP player plays AVI files just fine.
How to Use the Program:
-----------------------
- Left Shoulder - Start from beginning
- Right Shoulder - Go to Menu
- Circle - Select the file
- Triangle - Zoom
- Square - Displays info
- Home - Quit
- D-pad Left - Rewind
- D-pad Right - Fast forward
لينك دانلود: Download this torrent (http://torrents.thepiratebay.org/3458622/PSP_-_Exceptional_AVI_Player(Divx_Xvid)__Brand_New_.345 8622.TPB.torrent)
لینک کار نمی کرد
اگر میشه beats رو هم معرفی و لیک دانلودشو بذارین
من چیز زیادی نمیدونم ولی ظاهرا برای گوش دادن موزیکه
مرسی
freegame
09-12-2007, 05:18 PM
beat چیه؟
moji_kaka_psp
09-12-2007, 07:58 PM
شما به تاپيك زير برو، پست اول نحوه نصب كرنل 1.5 توضيح داده شده، نصبش كن:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8187
تنظيمات ريكاوري هم به اين تاپيك برو:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6669
اخه من من دارم میگم توی منوی ریکاوری منکرنل 150دارم ایا این نشون میده که من کرنل 150 دارم و اگر دارم پس چرا برنامه ها اجرا نمیشن و اگر دوباره کرنال نصب کنم مشکلی پیش نمیاد اخه میترسم دوباره بریک بشه;)
moji_kaka_psp
09-12-2007, 10:51 PM
من دارم دیگه کلافه میشم آخه من که توی ریکاوریم کرنل 150 دارم پس چرا فقط بر نامه ی
PSP AdHoc File Transfer v0.6 اجرا میشه ایا 371 بر نامه های خا ص خودشو داره
magazin
10-12-2007, 02:03 PM
مشكل پست بالا رو منم دارم فقط يه برنامه رو psp من اجرا ميشه اونم PSP AdHoc File Transfer v0.6 هست كرنال 1.5 اپديت 2 و اپديت ورژن 3 رو هم دارم ولي برنامه اجرا نميكنه ؟؟؟؟؟
moji_kaka_psp
10-12-2007, 02:11 PM
کسی نیست منو راهنمایی کنه چقدر این تاپیک خلوته وقتیهم جای دیگه سوالمو مطرح میکنم برام اخطار میاد
moji_kaka_psp
10-12-2007, 02:16 PM
مشكل پست بالا رو منم دارم فقط يه برنامه رو psp من اجرا ميشه اونم PSP AdHoc File Transfer v0.6 هست كرنال 1.5 اپديت 2 و اپديت ورژن 3 رو هم دارم ولي برنامه اجرا نميكنه ؟؟؟؟؟
جناب مجازین میشه بگی مدل psp ون چیه مال من که 1001kهست میگم شاید به خاطر مدل psp fhai و 371 با psp ما سازگاری نداشته باشه چون من توی یه سایت خوندم ورژن 370 مخصوص 1001k هست
magazin
10-12-2007, 06:19 PM
کسی نیست منو راهنمایی کنه چقدر این تاپیک خلوته وقتیهم جای دیگه سوالمو مطرح میکنم برام اخطار میاد
دوست عزيز من يه جا سوال كردم بهم گفتن كرنال رو به جاي 1.5 روي همون 3.71 بزار ببين مشكل حل نميشه ولي متسفانه psp دستم نيست امتحان كنم شما اين كار رو بكن ببين چي ميشه .
magazin
10-12-2007, 06:42 PM
يادم رفت بگم psp منم fat هست و فرم وير 3.71 ولي فكر نميكنم مشكل از اين باشه چون خيلي ها با همين psp تونستن برنامه اجرا كنن وبا همين ورژن.
M3hD1
12-12-2007, 01:26 AM
من دارم دیگه کلافه میشم آخه من که توی ریکاوریم کرنل 150 دارم پس چرا فقط بر نامه ی
عزيز هيچ ربطي نداره كه توي ريكاوري 1.5 نوشته شده باشه يا نه.
شما اين برنامه رو دانلود كن و توي Game150 كپي كن اگه اجرا شد كرنل 1.5 مشكلي نداره اگه اجرا نشد يعني كرنل 1.5 نداري!
http://dl.qj.net/Bookr-v0.7.0-for-1.5-fw-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/6435/catid/151
آقاي magazin شما هم همين كاري كه گفتم رو بكن ببين كرنل 1.5 داري يا نه.
(man aslan be fonte farsi dastresi nadaram). baslam age zahmati nist ye dictionary english be english bezarin
ba tashakor EDEN
Metalzadeh
14-12-2007, 01:13 AM
دوست عزیز احتمالا کرنال رو درست نصب نکردید
فایل 150.pbp رو نباید توی پوشه ی آپدیت بریزید
که احنمالا این کار رو کردید
این فایل رو بریزید در شاخه ی اصلی PSP یعنی :
PSP Drive:\150.pbp
بعد آپدیت کنید
موفق باشید
پدرام
momkhbpsp
03-01-2008, 01:23 PM
سلام
من اون فایل avi player رو که واسه pspگذاشته بودید دانلود کردم
حجمش بی خودی 100 مگ بود توش 3تا فایل avi داشت که تبلیغ بازیهای ps3 بود
من تو اجراش مشکل دارم موقعی که می خوام اجراش کنم ارور can not be could started میده
البته شک دارم که کرنل1.50 رو نصب کرده باشم حالا امتحان میکنم اگه جواب داد که هیچ اگه نداد فایلش
رو آپ میکنم دوستان امتحان کنند کمکم کنند.دوتا فایل% واصلی داره که حجمش 300 کیلو بایت هست
momkhbpsp
03-01-2008, 06:58 PM
مشکلم حل شد ایراد همون کرنل1.50 بود
فقط برنامه تو حجمهای بالا کم میاره هنگ میکنه
در هر صورت من آپلود کردمش حجمش هم کمه
avi player for psp
http://www.mediafire.com/?55jknyndmtg
momkhbpsp
04-01-2008, 02:03 PM
راستی الان فهمیدم تو حجمهای بالا مشکل نداره فقط باید رزولیشن
فایل avi تون 480x272 به پایین باشه
nemanaldin
08-01-2008, 01:59 AM
سلام دوستان خسته نباشین
پکی وجود داره که همه نرم افزارهای جدید رو با هم داشته باشه تا مجبور نشیم از اینور و اونور بگیریم
اگه هست لطفا لینک بدین با تشکر
jack sparrows
08-01-2008, 06:59 AM
سلام دوستان خسته نباشین
پکی وجود داره که همه نرم افزارهای جدید رو با هم داشته باشه تا مجبور نشیم از اینور و اونور بگیریم
فکر نکنم باشه . مگه از بچهایی که دارن بگی بدرد بخور هاشو یه جا برات اپلود کنن بعد بری دانلود کنی .
momkhbpsp
08-01-2008, 04:24 PM
سلام دوستان خسته نباشین
به صورت پک فکر نکنم باشه چون ممکنه یک دفعه برنامه های جدیدتری بیاد
اما تو این قسمت برنامه های برتر یک دوره آورده شده
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2404
freesignal
18-01-2008, 09:28 PM
سلام
ببخشید من به یه مشکلی برخوردم نمیتونم از این لینک های Dl.qj دانلود کنم اگه میشه اینکای دیگه هم بزارید
ممنون
Masoud_007
27-01-2008, 11:50 PM
لطفا يه wifi scanner معرفي كنيد كه با slim اجرا بشه
WiFi Sniffer و Road Dog براي كرنل 1.5 است كه با eLoader اجرا نشد
3.80 M33-5
تو اینهمه برنامه خوب و جالب
حالا من که 3.71m33-2_slim دارم کدومشونو میتونم استفاده کنم?!
مثلا cwcheatرو میتونم??!
نگین نه که بدجوری توDisgaea گیر کردم:evil:
اگه میشه با توضیح لطفا بگین چیکار کنم
مرسی:cheesygri
ad_eagle2002
15-02-2008, 01:11 PM
سلام
ببخشید من به یه مشکلی برخوردم نمیتونم از این لینک های Dl.qj دانلود کنم اگه میشه اینکای دیگه هم بزارید
ممنون
براي استفاده از اين سايت مرورگر شما بايد حتما اكسپلورر يا فاير فاكس باشد
S@J@D
21-02-2008, 03:25 PM
من 7 تا پیکسل از مانیتور PSP ایم از کار افتاده با برنامه SCREAN REPAIRE همونی که 4 رنگ رو واسه دیدن پیکسل از کار افتاده میزاره بعد با مثلث نعمیر میکنه ولی کار نکرد حتی 1 یاعت هم گذاشتم وای بازم نشد
اگه کسی برنامه که مطمئنه خوب کار میکنه بذاره ممنون میشم
bijbij
21-02-2008, 04:55 PM
دوستان
من یک برنامه میخواهم که بتونم از توی خود PSP کلک ها یا بقولی Cheats شو اجرا کنم ... یک چیزی مانند کدهای گیم شارک .
و البته با راهنمای نصب و نحوه کار کردن باهاش .
ممنون :love:
spiderman
23-02-2008, 08:57 PM
آقا این برنامه ها واسه پی اس پی غیر دانگرید شده ضرری که نداره:cheesygri
M3hD1
24-02-2008, 02:04 PM
آقا این برنامه ها واسه پی اس پی غیر دانگرید شده ضرری که نداره:cheesygri
اصلا برنامه روی PSP های غیر دانگرید شده اجرا نمیشه که بخواد ضرری داشته باشه.
حتما باید دانگرید شه تا بتونین برنامه روش بریزید.
fari66
26-02-2008, 02:09 AM
یه سوال که بدجوری تووش گیر کردم :(
من این برنامه USBSSS رو دان کردم ،رو PSP هم ریختم;) ،حالا می خوام از UMD که دارم (تیکن) ایمیج بگیرم ،البته ایمیج هم گرفتم ولی وقتی که از حالت زیپ باز میکنم یه پوشه به اسم UMD9660 برام میاره که تووش یه دونه فایل با پسوند BIN و یه دونه پوشه که به اسم PSP_ GAME که توش فایل های زیادی هست اورده ، حالا من چی رو باید تووی ISO کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: تا بدون UMD از توو مموری بازی اجرا بشه ؟؟؟؟؟؟:confused:
یه سوال دیگه هم داشتم ورژنش PSP من ، 3.71M33-2 هستش ، میخواستم بدونم با ورژن
3.40OE-A که مال دوستمه کلا" چه فرقی داره ؟ یکی از کار هایی که PSP خودم میکنه که دوستم از اون عاجزه گوش کردن آهنگ و دیدن عکس به صورت هم زمانه .:laughing: میخواستم مزیتهای دیگش رو بدونم .
ad_eagle2002
26-02-2008, 02:36 PM
یه سوال که بدجوری تووش گیر کردم :(
من این برنامه USBSSS رو دان کردم ،رو PSP هم ریختم;) ،حالا می خوام از UMD که دارم (تیکن) ایمیج بگیرم ،البته ایمیج هم گرفتم ولی وقتی که از حالت زیپ باز میکنم یه پوشه به اسم UMD9660 برام میاره که تووش یه دونه فایل با پسوند BIN و یه دونه پوشه که به اسم PSP_ GAME که توش فایل های زیادی هست اورده ، حالا من چی رو باید تووی ISO کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: تا بدون UMD از توو مموری بازی اجرا بشه ؟؟؟؟؟؟:confused:
یه سوال دیگه هم داشتم ورژنش PSP من ، 3.71M33-2 هستش ، میخواستم بدونم با ورژن
3.40OE-A که مال دوستمه کلا" چه فرقی داره ؟ یکی از کار هایی که PSP خودم میکنه که دوستم از اون عاجزه گوش کردن آهنگ و دیدن عکس به صورت هم زمانه .:laughing: میخواستم مزیتهای دیگش رو بدونم .
نباید از حالت زیپ خارجش کرد همون رو تو ISO کپی کن
نشان دادن UMD VIDEO بدون DISKو قراردادن تمهای مختلف و همان که گفتی( گوش کردن آهنگ و دیدن عکس به صورت هم زمان)و اسکین سرچ در ویدیو ها = 3.71
heiran
29-02-2008, 11:34 PM
سلام بر دوستان عزیز:love:
آقا من یه برنامه میخوام که تقریبا کار یه mp3 player رو انجام بده! یا مثلا چیزی مثل windows media player یا jet audio که برای PC هستن عمل کنه(البته برا فت هست که با time machine خوب اجرا نمیشه!)
مشخصه که psp من slim هست.
اصلا میدونین: مشکل از اینجا شروع میشه که تو خود XMB آهنگ هایی که شاخه بندیشون! بیش از 1 پوشه در MUSIC ی هست رو باز نمیکنه:confused:
heiran
29-02-2008, 11:51 PM
سلام بر دوستان عزیز:love:
آقا من یه برنامه میخوام که تقریبا کار یه mp3 player رو انجام بده! یا مثلا چیزی مثل windows media player یا jet audio که برای PC هستن عمل کنه(البته برا فت هست که با time machine خوب اجرا نمیشه!)
مشخصه که psp من slim هست.
اصلا میدونین: مشکل از اینجا شروع میشه که تو خود XMB آهنگ هایی که شاخه بندیشون! بیش از 1 پوشه در MUSIC ی هست رو باز نمیکنه:confused:
با اجازه خودم پیدا کردم:)
ورژن قبلی این برنامه سرشار از مشکل بود و فاقد محیط گرافیکی!
Light Mp3 -v2 حجمش کمتر از 1 مگابایت هستhttp://dl.img.qj.net/uploads/files_module/screenshots/16047_lightmp3.png
اینم لینک:http://dl.qj.net/dl.php?fid=16047
اما در کل آیا میشه یه کاری کرد که تو XMB هم مثل irshell تا ته پوشه ها رو گشت؟!(حد اقل پوشه MUSIC)
heiran
01-03-2008, 08:07 PM
[QUOTE=heiran;356166]با اجازه خودم پیدا کردم:)
Light Mp3 -v2 حجمش کمتر از 1 مگابایت هست
اینم لینک:http://dl.qj.net/dl.php?fid=16047
اما مشکلات این ورژن::
1- نمیشه آهنگ رو عقب و جلو کشید:(
2-قابلیت sound boost که تو ورژن قبلی تقریبا همه موسیقی ها رو پشتیبانی میکرد خیلی محدود شده
(Sound Boost امکان میده شما صدای psp رو بیش از حد متعارف بلند کنید!!!)
پ.ن: آقا یکی بیاد کمک دیگه! دهنم کف کرد از بس حرف زدم:biggrin1:
پ.ن: یعنی هیشکی برنامه بهتر سراغ نداره؟:confused:
pspeyman
04-03-2008, 09:54 AM
ببخشید بهترین برنامه ایی که برای تبدیل بازی های ps1 به psp چیه؟
fari66
25-03-2008, 02:19 AM
سلام بچه ها ،عید رو به همتون تبریک میگم :cheesygri. ببخشید من یه زمانی که ورژن PSPیم 3.71 بود با برنامه psp tub (موقعی که توو دانشگاه به اینتر نت وصل میشدم ) مشکلی نداشتم الان که 3.80 کردم دیگه کار نمی کنه :( . کسی همین برنامه رو که تو 3.80کار کنه سراغ داره ؟ خیلی سایتارو گشتم ولی نبود . میگم توو سایت دارک الکس یه پچی بود برای دانلود که که دقیقا" این رو نوشته بود "Patch to Load 3.71 fatmsmod on 3.803.90 M33" که فکر کنم کارش این بود که برنامه های 3.71 رو توو 3.80 و 3.90 اجرا میکردشاید هم اشتباه میکنم . دانلودش کردم ولی نحوه نصبش رو بلد نیستم ،خلاصه خیلی کارم لنگ مونده ، کسی هست که راهنماییم کنه؟ خیلی ممنون:love::blushing:
Console
25-03-2008, 02:29 AM
سلام بچه ها ،عید رو به همتون تبریک میگم :cheesygri. ببخشید من یه زمانی که ورژن PSPیم 3.71 بود با برنامه psp tub (موقعی که توو دانشگاه به اینتر نت وصل میشدم ) مشکلی نداشتم الان که 3.80 کردم دیگه کار نمی کنه :( . کسی همین برنامه رو که تو 3.80کار کنه سراغ داره ؟ خیلی سایتارو گشتم ولی نبود . میگم توو سایت دارک الکس یه پچی بود برای دانلود که که دقیقا" این رو نوشته بود "Patch to Load 3.71 fatmsmod on 3.803.90 M33" که فکر کنم کارش این بود که برنامه های 3.71 رو توو 3.80 و 3.90 اجرا میکردشاید هم اشتباه میکنم . دانلودش کردم ولی نحوه نصبش رو بلد نیستم ،خلاصه خیلی کارم لنگ مونده ، کسی هست که راهنماییم کنه؟ خیلی ممنون:love::blushing:
این آخرین نسخه عرضه شده هست : http://www.psp-hacks.com/2008/02/29/psptube-20080301-released/
wwf-wwe
25-03-2008, 06:44 AM
سلام به همه
من ميخواستم يه psp بخرم
اطلاعات كافي ازش ميخواستم.
ميخواستم بدونم دانگريد و .... چيه؟؟؟؟
قيمت ها چجوره؟؟؟
من تا 300 تومن ميخوام.
يه psp خوب ميخوام
agent-47
25-03-2008, 02:51 PM
اگر ميخواي PSP بخري بهتره تا آخر فروردين صبر كني چون كه فعلا قيمت ها به خاطر عيد بالاست.
بهترين مدل الان PSP Slim است كه اگر تا آخر فروردين صبر كني قيمتش حدود 210 هزار تومن ميشه.
اگر از ايران بخري خود مغازه دارها از قبل كپي خور(downgrade) كردن ونيازي به اين كار نيست.
بازي هاي كپي هم از 500 تومن تا 3000 تومن متغيره (بستگي به انصاف فروشنده داره).
مموري 4GB هم الان حدود 30 هزار تومنه.
در هر صورت خيلي خوش سليقه اي كه ميخواي PSP بخري چون براي كسي كه بازي دوست داره و نميخواد زياد خرج كنه بهترين انتخابه و اگر بخري پشيمون نميشي.
اگر سوال ديگه اي داشتي بپرس
moji_kaka_psp
29-03-2008, 03:04 PM
این بخش خیلی شلوغ پلوغ شده مثلا اگر بخوای چند تا برنامه ی خوب وجدید پیدا کنی خیلی سخته جسارتا از مدیران محترم می خوام که برنا مه های جدید و مفیدو درست مثله قبلا با یک توضیح مختصر توی یک تاپیک جدید یا همین تاپیک قرار بدن
ممنون
pspbaz
31-03-2008, 12:33 PM
الکس سیاهه !
یک برنامه بیرون داد که میشه باهاش وقتی به تلویزیون وصل هست فول اسکرین بازی کرد (پی اس پی اسلیم )
downlod (http://www.psp-hacks.com/file/1317)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک برنامه معرفی کنید که بشه باهاش با wifi فایل فرستاد (غیر از ای ار شل)
Masoud_007
31-03-2008, 01:25 PM
الکس سیاهه !
یک برنامه بیرون داد که میشه باهاش وقتی به تلویزیون وصل هست فول اسکرین بازی کرد (پی اس پی اسلیم )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک برنامه معرفی کنید که بشه باهاش با wifi فایل فرستاد (غیر از ای ار شل)
PSP Wi-FI Adhoc Transfer v0.6 (http://dl.qj.net/PSP-AdHoc-File-Transfer-v0.6-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15279/catid/189)
02-04-2008, 12:39 AM
یه برنامه که فایل های divx با پسوند avi رو تو psp اجرا کرد می خوام
W00T1991
02-04-2008, 09:18 AM
سلام
میشه لینک یه برنامه رو بدین که بشه باهاش متن اهنگ ها رو دید
princeofthegamers
03-04-2008, 02:03 AM
سلام
اگه میشه لینک دانلود یه برنامرو بزارین که فایل های cso رو به iso تبدیل کنه ممنونم:love::love:
Niloufar_Melody
04-04-2008, 03:57 PM
آقا این pspدیکشنری هم داره؟انگار داره...انگلیسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسی.....بی زحمت لینک دانلودشو بدید:cool:
alireza_shafaei
04-04-2008, 04:56 PM
داره ولی هنوز Release نشده.
انشاالله این هفته....
Astiλk
12-04-2008, 03:57 PM
میشه یه برنامه بذارید تا بشه باهاش Pixel های از کار افتاده رو تعمیر کرد.
ضمنا روی Slim هم کار کنه.
مرسی.
ghostdog
21-04-2008, 01:16 AM
برنامه ای برای کم کردن حجم بازی ها نیست ؟
ehsanslipknot
21-04-2008, 12:07 PM
برنامه ای برای کم کردن حجم بازی ها نیست ؟
شما باید بازی هارو ریپ(rip) کنی.ریپ به معنی حذف اضافات بازی است.
برای آشنایی بیشتر با این روش به تاپیک زیر برو:
شکستن حجم بازی ها (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2844&highlight=%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
M3hD1
21-04-2008, 11:59 PM
میشه یه برنامه بذارید تا بشه باهاش Pixel های از کار افتاده رو تعمیر کرد.
ضمنا روی Slim هم کار کنه.
مرسی.
دوست عزیز پیکسلی که سوخته باشه و یا از کار افتاده باشه رو نمیشه درست کرد یه سری برنامه برای درست کردن پیکسل از کار افتاده هست ولی من ندیدم کسی بتونه باهاش پیکسلی رو درست کنه.
چند تا پیکسل اصلا اهمیت نداره و ارزش این کارا رو نداره چون فقط وقت تلف کردن هست.
chocolate burger
30-04-2008, 02:56 AM
برای psp انتی ویروسم هست؟
اگه هست بزارین.
M3hD1
30-04-2008, 03:54 PM
برای psp انتی ویروسم هست؟
اگه هست بزارین.
PSP 2.x Antivirus (http://dl.qj.net/PSP-2.x-Antivirus-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/678/catid/151)
dc_error691
01-05-2008, 05:44 PM
این آنتی ویروس Update هم میشه؟
ehsanslipknot
03-05-2008, 06:44 PM
این آنتی ویروس Update هم میشه؟
بله,اما فعلا این آخرین ورژن برنامه هست.
princeofthegamers
06-05-2008, 03:57 PM
برنامه ای هست که بشه آهنگ و ویدییو وبرنامرو از یه psp به یه psp دیگه داد (از طریق wifi)
M3hD1
06-05-2008, 08:29 PM
برنامه ای هست که بشه آهنگ و ویدییو وبرنامرو از یه psp به یه psp دیگه داد (از طریق wifi)
iRShell (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=11570)
PSP Wi-FI Adhoc Transfer (http://dl.qj.net/PSP-AdHoc-File-Transfer-v0.6-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15279/catid/189)
chocolate burger
11-05-2008, 06:12 PM
یکی کار با این برنامه ای (screen repair set) که پیکسلهای از کار افتاده رو درست میکنه یه توضیح میده؟
masoud943
18-05-2008, 08:59 AM
با سلام
من پي اس پي اسليم دارم مي خواستم بدونم چرا برنامهاي
Ps GUI 221 beta
PSX 2 PSP v.1.3
بعضي بازيها پلي استيشن 1 مثل
Resident 3و2
Tomb Raider 5و4
را بعد از تبديل روي پي اس پي اجرا نميکند يا فقط دموي اول بازي را نشان مي ده
اگر برنامه ي بهتر و جديدتري هست لطفا اينجا قرار دهيد
M3hD1
19-05-2008, 10:17 PM
با سلام
من پي اس پي اسليم دارم مي خواستم بدونم چرا برنامهاي
Ps GUI 221 beta
PSX 2 PSP v.1.3
بعضي بازيها پلي استيشن 1 مثل
Resident 3و2
Tomb Raider 5و4
را بعد از تبديل روي پي اس پي اجرا نميکند يا فقط دموي اول بازي را نشان مي ده
اگر برنامه ي بهتر و جديدتري هست لطفا اينجا قرار دهيد
معمولا بازی های PS1 برای اجرا شدن خیلی اذیت میکنن و چندین بار باید تبدیل کنین تا اجرا بشن. باید یکم وقت بذارین.
در مورد Resident Evil 2 هم یه توضیحی میدم:
نمیدونم تونستی بازی رو اجرا کنی یا نه اما یه مشکلی که این بازی داره اینه که وقتی به ایستگاه پلیس بری قفل میکنه و دیگه در رو بازی نمیکنه که بره داخل. مشکلشم این جوری حل میشه که باید در حین اینکه داشتین تبدلیش میکردین Game ID بازی رو تغییر بدین و Game ID ـه نسخه ژاپنی بازی رو وارد کنید. من برات برای دوتا دیسکشو میذارم حین تبدیل اینا رو وارد کن:
Resident Evil 2 - Dual Shock [Leon Disc]
-----
Game ID : SLPS01222
Save ID: SLPS01222
Resident Evil 2 - Dual Shock [Claire Disc]
-----
Game ID : SLPS01223
Save ID: SLPS01223
Resident Evil 3 رو هم اگه به تاپیک زیر بری در موردش توضیح داده شده:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2538&page=15
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2538&page=16
masoud943
20-05-2008, 12:38 PM
دوست عزیز از جوابتون ممنونم
psp programer
20-05-2008, 11:59 PM
سلام یه برنامه ساختم البته با کمک دوست عزیزم جناب آقای علیرضا شفایی
به اسم تایمر پی اس پی . با ضربدر شروع میشه و با دایره stop
میتونید از رپید شیر دانلود کنید
لینک http://rapidshare.com/files/116333244/EBOOT.PBP
منتظر برنامه های بهتر با محیط گرافیکی بهتر باشید. حتما نظر بدید
با تشکر فراوان از علیرضا جان
مرتضی موسوی
23-05-2008, 10:58 PM
سلام من بازی های پلی 1 رو psp میریزم درست هم عکس بازی هم میاد و قتی روش میزنم اولش میاد اما یک دفعه این خطا رو میده80010002
میشه یکی کمک کنه
Az_PSP
24-05-2008, 03:44 PM
سلام دوستان .
امروز با یک برنامه ی بسیار مفید در خدمتتون هستم.
ورژن جدید برنامه ی NervOS 2.0.
این برنامه شبیه برنامه ی IRSHELL است ولی با امکاناتی بیشتر و محیطی زیباتر.
با امکاناتی از قبیل :
-داشتن قفل برای کاربر
-اجرای آهنگ و تصویر به صورت هم زمان
-نوشتن مطالب با پسوندtext decument
-اجرای سریع پلاگین ها
-و امکانات بسیار دیگر......
با مراجعه به لینک زیر این برنامه را بگیرید:
DOWNLOAD (http://www.psp-hacks.com/file/1425)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال و مشکلی داشتید در خدمتم
Ali_Azadi_Nejad
dc_error691
25-05-2008, 02:33 PM
سلام یه برنامه ساختم البته با کمک دوست عزیزم جناب آقای علیرضا شفایی
به اسم تایمر پی اس پی . با ضربدر شروع میشه و با دایره stop
میتونید از رپید شیر دانلود کنید
لینک http://rapidshare.com/files/116333244/EBOOT.PBP
منتظر برنامه های بهتر با محیط گرافیکی بهتر باشید. حتما نظر بدید
با تشکر فراوان از علیرضا جان
ممنون به امید برنامه های بهتر و کاربردی تر:biggrin1:
Az_PSP
04-06-2008, 12:34 AM
سلام دوستان .
امروز با ورژن جدید برنامه ی NervOS 2.0.5.
با امکاناتی از قبیل :
-داشتن قفل برای کاربر
-اجرای آهنگ و تصویر به صورت هم زمان
-نوشتن مطالب با پسوندtext decument
-اجرای سریع پلاگین ها
-و امکانات بسیار دیگر......
با مراجعه به لینک زیر این برنامه را بگیرید:
DOWNLOAD (http://www.psp-hacks.com/file/1425)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال و مشکلی داشتید در خدمتم
Ali_Azadi_Nejad
freidoon
07-06-2008, 03:58 PM
******یه سوال مهم******
در پست های اولیه روش نصب ویندوز xp رو توضیح دادین.
بعد از اینکه این ویندوز روی دستگاه نصب شد، برنامه های PC ، رو می تونیم به همون ترتیب روی PSP نصب کنیم؟؟؟
ehsanslipknot
07-06-2008, 04:15 PM
******یه سوال مهم******
در پست های اولیه روش نصب ویندوز xp رو توضیح دادین.
بعد از اینکه این ویندوز روی دستگاه نصب شد، برنامه های PC ، رو می تونیم به همون ترتیب روی PSP نصب کنیم؟؟؟
خیر دوست من
این فقط شبیه ساز ویندوز xp هست
dc_error691
08-06-2008, 03:42 PM
یه سؤال :
همه ی Homebrew ها برای اجرا به Kernel 1.5 نیاز دارن؟/:)
M3hD1
08-06-2008, 04:00 PM
یه سؤال :
همه ی Homebrew ها برای اجرا به Kernel 1.5 نیاز دارن؟/:)
نه. همشون احتیاج ندارن.
جایی که داری دانلود میکنی یا توی read me ـه برنامه معمولا نوشته میشه که تحت چه هسته ای اجرا میشن.
dc_error691
19-06-2008, 04:31 PM
این Error چیه؟
The game could not be opened.
(8002014C
LordSuperBoys
27-06-2008, 08:43 PM
سلام
اگه میشه لینک دانلود یه برنامرو بزارین که فایل های cso رو به iso تبدیل کنه ممنونم:love::love:
اين لينك برنامه است عالي همه چي داره ميتوني بعد از تبديل فايل پاك كني يا به psp بفرستيو...
تبديل cso به iso وبلعكس ويه فرمت ديگه هم هست
http://www.psp-hacks.com/file/1029
LordSuperBoys
27-06-2008, 08:57 PM
آقا این pspدیکشنری هم داره؟انگار داره...انگلیسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسی.....بی زحمت لینک دانلودشو بدید:cool:
برو اين تاپيك اونجا هست.
http://www.bazicenter.net/forums/showthread.php?t=13356
pspeyman
02-07-2008, 01:52 PM
سلام به همه
این شبیه ساز ویندوز xp قضیه اش چیه؟
میشه لطفآ لینک با آموزشش رو بگذارید. MR30
M3hD1
03-07-2008, 03:35 PM
چیز خاصی نیست یه برنامه خیلی ساده است. زیادم بدرد بخور نیست. تاپیک زیر که بری لینکش هست:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2404
ice man
11-07-2008, 03:33 PM
میشه آموزش نصب CWCHEAT_0_2_1 رو بزارین؟:cheesygri و روی 4.01m33-2 جواب میده؟
ehsanslipknot
12-07-2008, 02:22 PM
ورژن جدید قرآن برای psp
http://i36.tinypic.com/21j84sl.jpg
تغییرات این نسخه:
-اضافه شدن قابلیت جستجو بین آیات
-اضافه شدن 32 جزء به صورت کامل
-منوی جدید
-اصلاح باگ های نُسخِ قبلی
راهنمای نصب:
برای نصب پوشه ی "QURAN PSP" را در PSP / GAME کپی کنید.
لینک دانلود: (حجم:35.15 مگ)
http://www.zshare.net/download/15112885691df12b/
eyvaltavahom
16-07-2008, 01:56 PM
سلام دوستان لطفا منو كمك كنيد.
يه دونهpsp دارم كه از يكي از دوستان خريدم كاملا تعطيله تعطيلم نميدونم ورزن نرم افزاري چيه چطور بايد باهاش كار كنم چطور فريمويرش رو آپديت كنم چطور بازي نصب كنم خلاصه كاملا آماتورم , ميدونم خيلي دردسرم براتون ولي لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
seanpaul
17-07-2008, 02:09 AM
سلام دوستان لطفا منو كمك كنيد.
يه دونهpsp دارم كه از يكي از دوستان خريدم كاملا تعطيله تعطيلم نميدونم ورزن نرم افزاري چيه چطور بايد باهاش كار كنم چطور فريمويرش رو آپديت كنم چطور بازي نصب كنم خلاصه كاملا آماتورم , ميدونم خيلي دردسرم براتون ولي لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
سلام
برای فهمیدن ورژن PSP میتونی از Settings<System Setting>System Information بفهمی که روبه روی System Software ورژن PSP ته اگر در پایان شماره ورژن M33 یا هر چیز دیگه ای بود یعنی PSP کپی خور شده
سلام
به بازيسنتر خوش اومدي
بازيهاي psp نصبي نيستند. يا UMD هستن كه در اينصورت فقط اونو توي دستكاه قرار ميدي و براحتي بازي شروع ميشه.
يا اينكه بازيها روي dvd ريخته شدن كه بايد ابتدا با برنامه winrarاونها رو از حالت فشرده خارج كني تا بصورت فايل Iso يا Cso در بيان و بعد اين فايلها رو در شاخه ISO رمت كبي كني و براحتي بازي اجرا ميشه.
بدرود
eyvaltavahom
17-07-2008, 12:21 PM
دوستان ممنون از توجه شما
اطلاعات psp اينه:
mac address 00:02:c7:ac:26:4a
system software 3.10 oe-a
nickname p483
seanpaul
17-07-2008, 02:37 PM
دوستان ممنون از توجه شما
اطلاعات psp اينه:
mac address 00:02:c7:ac:26:4a
system software 3.10 oe-a
nickname p483
سلام
Firmware شما 3.10 هست کپی خور شده ولی قدیمی برای آپ دیت از http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=15345 استفاده کن سوالی هم داشتی اونجا مطرح کن
موفق باشی
mohammad_re
24-07-2008, 09:46 AM
با سلام
میخواستم بدونم برنامه ای برای خوندن pdf تو psp هستش یا نه
M3hD1
24-07-2008, 01:29 PM
با سلام
میخواستم بدونم برنامه ای برای خوندن pdf تو psp هستش یا نه
بله هستش. شما میتونی از Bookr یا iRShell استفاده کنی.
Bookr v0.7.1 (http://dl.qj.net/Bookr-v0.7.1-with-CFW-3.xx-and-1.50-support-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15149/catid/151)
amin-na
26-07-2008, 02:48 AM
سلام ببخشید این سوالو میکنم برنامه irshell یا برنامه هایی مثل antivirus یا file transfer رو slim ver4.01 نسب میشه؟ اگه میشه لینکشو بی زحمت بزارین! ;)
seanpaul
26-07-2008, 12:23 PM
سلام ببخشید این سوالو میکنم برنامه irshell یا برنامه هایی مثل antivirus یا file transfer رو slim ver4.01 نسب میشه؟ اگه میشه لینکشو بی زحمت بزارین! ;)
بله Irshell Download
(http://www.psp-hacks.com/downloads/pspirshell39public.zip)
mammad_madan
18-08-2008, 06:17 PM
برنامه ی
OSS
برنامه ی خیلی توپیه این برنامه هم , کار همون ویندوز رو انجام میده ولی محیطش زیبا تر و جالب تره.(تو قسمت Themes اش هم محیط های جالبی داره حتی محیط ویندوز ویستا هم توش هست)
این برنامه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
:arrowd: http://www.psp-hacks.com/file/198
(بعد از وارد شدن به سایت رو ی Download کلیک کنید)
بعد از دانلود برنامه اون رو از حالت فشرده خارج کنید وبعد محتوای پوشه ی PSP رو تو مموری خود در قسمت Games کپی کنید بعد اون پوشه ی PSP-OSS رو تو مموری خود کپی کنید .
:exclaim: نکته:
فقط تو مموری نه توی پوشه ی PSP
جای درست کپی کردن : I:\PSP-OSS
بعد برنامه رو اجرا کنید.
دکمه ها :
آنالوگ کار ماوس رو انجام میده
ضبدر کار چپ کلید
دیگه چیز خاصی نداره :neutral:
اینم یه عکس از برنامه :
http://imagehigh.com/uploads/ih000005/13470_1.JPG
من حیث المجموع :cheesygri برنامه ی باحالی هست بهتون توصیه میکنم که این برنامه رو تو PSP خودتون بریزین.
نویسنده :
میلاد و دستیار اول آیدا :cheesygri
salam system software 3.90 vali in barnamaro ejra nemikone chi kar konam
ehsanslipknot
18-08-2008, 10:29 PM
salam system software 3.90 vali in barnamaro ejra nemikone chi kar konam
با اینکه ربطی به ورژن نداره و اگه شما دو فایل برنامه رو توی پوشه ی GAME150 کپی کنی اما از این ورژن استفاده کن شاید مشکلت حل بشه :
PSP-OSS v0.3 (http://dl.qj.net/PSP-OSS-v0.3-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/5418/catid/190)
پ.ن:دوست عزیز این فروم فارسیه و زبان رسمی برای فرستادن پست هم زبان فارسیه ;)
Everyone_psp
19-08-2008, 04:13 AM
سلام.بچه ها برنامه ای هست که بشه از طریق WIFI فایل های تصویری و صوتی برای
PSP دیگه فرستاد.
pro_mamad
19-08-2008, 09:40 AM
سلام.بچه ها برنامه ای هست که بشه از طریق WIFI فایل های تصویری و صوتی برای
PSP دیگه فرستاد.
فکر کنم با ir shell بتونی همچین کاریو بکنی
dc_error691
19-08-2008, 12:04 PM
با اینکه ربطی به ورژن نداره و اگه شما دو فایل برنامه رو توی پوشه ی GAME150 کپی کنی اما از این ورژن استفاده کن شاید مشکلت حل بشه :
PSP-OSS v0.3 (http://dl.qj.net/PSP-OSS-v0.3-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/5418/catid/190)
این برنامه کرنل 1.50 می خواد؟
ehsanslipknot
19-08-2008, 01:35 PM
این برنامه کرنل 1.50 می خواد؟
بله دوست من
این برنامه هنوز به سری اولش وفا داره و هنوز برای احرا کرنل 1.5 میخواد;)
squall_leonheart
02-09-2008, 04:49 PM
سلام دوستان
این برنامه ها که یه پوشه % داره رو نمی تونم اجرا کنم. توی پوشه Game یا Game150 میریزمم نمی یاد.slim با فریمویر 3.70. HELP
ehsanslipknot
02-09-2008, 06:51 PM
سلام دوستان
این برنامه ها که یه پوشه % داره رو نمی تونم اجرا کنم. توی پوشه Game یا Game150 میریزمم نمی یاد.slim با فریمویر 3.70. HELP
به خاطر اینه که slim کرنل 1.5 نداره دوست من ;)
squall_leonheart
02-09-2008, 10:51 PM
به خاطر اینه که slim کرنل 1.5 نداره دوست من ;)
یعنی هیچ راهی نداره رو slim اجرا کرد؟
SAM SH
02-09-2008, 11:06 PM
عجب برنامه ی توپی بود :cheesygri :cheesygri :cheesygri
dc_error691
03-09-2008, 11:33 AM
یعنی هیچ راهی نداره رو slim اجرا کرد؟
چرا:
Time Machine (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12151&highlight=time+machine)
البته پر دردسر
pspeyman
07-09-2008, 11:29 AM
برنامه ای هست که بشه باهاش فایل با ان82 رد و بدل کرد؟
albalooband
15-09-2008, 11:19 AM
برنامه ای هست که بشه باهاش فایل با ان82 رد و بدل کرد؟
برای ارسال فایل به پی اس پی فقط یه برنامه هست که با مادون قرمز (infrared) کار میکنه.
از من میشنوی دنبال اونم نرو چون اصلا درست و حسابی کار نمیکنه
اسم برنامه: pspirda
برنامه برای اجرای فایل PDF یا Word رو PSP هست؟ (اسلیم)
مرسی:love:
ehsanslipknot
30-11-2008, 10:26 AM
برنامه برای اجرای فایل PDF یا Word رو PSP هست؟ (اسلیم)
برای اجرای PDF من bookr رو پیشنهاد میکنم.
【ツ】
برای اجرای PDF من bookr رو پیشنهاد میکنم.
【ツ】
ممنون:love: ولی فایل pdf رو کجا باید کپی کنم؟ :confused:
word هم اجرا میکنه؟
ehsanslipknot
01-12-2008, 02:54 PM
ممنون:love: ولی فایل pdf رو کجا باید کپی کنم؟ :confused:
word هم اجرا میکنه؟
فایل رو هرجا دوست داری کپی میکنی و بعد از طریق برنامه به محل نصب فایل میری و روش کلیک میکنی و...
دقیقا" یادم نیست
dc_error691
01-12-2008, 10:16 PM
راستی Word هم اجرا نمی کنه:(
فقط PDF و TXT
persian hero
31-12-2008, 04:42 PM
دوستان من به علت درس:love: و دایال اپ:sick:خیلی وقت گشتن صفحه هارو ندارم.شنیدم برنامه ای هست که هنگام اجرای بازی میشه باش اهنگ های روی پی اس پی رو گوش داد.حالا اگه میشه لینک دانلود و اموزش اجرای برنامه رو بگید;)(روی اسلیم هم کار کنه)
Sméagol
01-01-2009, 09:41 PM
دوستان من به علت درس:love: و دایال اپ:sick:خیلی وقت گشتن صفحه هارو ندارم.شنیدم برنامه ای هست که هنگام اجرای بازی میشه باش اهنگ های روی پی اس پی رو گوش داد.حالا اگه میشه لینک دانلود و اموزش اجرای برنامه رو بگید;)(روی اسلیم هم کار کنه)
برنامه IR-Shell رو مخصوص فریم ویر خودتون از لینک زیر دانلود کنید :
http://bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=77
eysun
04-01-2009, 02:07 AM
چطوری از usbhost استفاده کنم!
همه چی خوب پیش میره تا وقتی که از شاخه usb host توی IRshell فایل .iso رو اجرا میکنم ولی به جای اجرا کردن بازی , UMD رو اجرا میکنه! چه کنم؟ لطفا کمک کنید
فایل رو هرجا دوست داری کپی میکنی و بعد از طریق برنامه به محل نصب فایل میری و روش کلیک میکنی و...
دقیقا" یادم نیست
من نتونستم! :crying:
کسی میتونه کمک کنه؟ :(
میخوام pdf اجرا کنم:book:
MEHDIMDI
04-01-2009, 10:29 PM
من نتونستم! :crying:
کسی میتونه کمک کنه؟ :(
میخوام pdf اجرا کنم:book:
کیا جون مشکلت چیه ؟
اگه میخوای pdf اجرا کنی بعد از کپی برنامه در مموری و همچنین کپی فایل pdf در هر جایی از مموری میتونی ابتدا برنامه رو اجرا کن بعدش از داخل برنامه میتونی پوشه های داخل مموری رو بگردی و فایلتو هر جا کپی کرده باشی پیدا کنی و بازش کنی .
eysun
05-01-2009, 01:42 AM
چطوری از usbhost استفاده کنم!
همه چی خوب پیش میره تا وقتی که از شاخه usb host توی IRshell فایل .iso رو اجرا میکنم ولی به جای اجرا کردن بازی , UMD رو اجرا میکنه! چه کنم؟ لطفا کمک کنید
آقا من چون تازه واردم کسی جواب نمیده؟! یا کسی بلد نیست؟!!!
Morteza-1992
12-01-2009, 11:03 PM
با سلام نمیدونم از ویندوز ویستا برای psp خبری داری یا نه اگر چیزی میدونی میخواهم ببینم میشه وقتی psp رو روشن میکنیم میشه psp خود به خود وارد ویستا بشه و وارد منو اصلی نشه
اقا کسی اگه در این مورد چیزی میدونه هم اون ویستا اصلی رو بزاره که تو یه سایت دیدم حجمش 30 مگ بود و هم آموزش را
cavalry
27-01-2009, 10:47 PM
دوستان اگه ممکنه یکی چگونگی نصب و استفاده از برنامه CWCHEATS را بگه
با تشکر
mahmoodrj13
29-01-2009, 12:29 AM
امروز یه ویدیو تو youtube دیدم.یارو رو win 3.1 رو روی slim نصب کرده بود. لود شدنش هم خیلی سریع بود.
کسی میدونه قضیه چیه؟ از کجا بیاریم؟ چه طوری بریزیم؟
pspsasan
14-02-2009, 02:20 PM
امروز یه ویدیو تو youtube دیدم.یارو رو win 3.1 رو روی slim نصب کرده بود. لود شدنش هم خیلی سریع بود.
کسی میدونه قضیه چیه؟ از کجا بیاریم؟ چه طوری بریزیم؟
این برنامه رو بگیر
دانلود (http://rapidshare.com/files/13859616...SP_DBS_1.5.rar)
اینم ویندوز 3.1
دانلود (http://rapidshare.com/files/138596251/Windows3.1.rar)
حالا ویندوز کپی کن تو فولدر برنامه اولی که دانلود کردی بعد بریز تو psp اجراش کن....
گزینه 1 انتخاب کن ( با راست + ضبدر)
البته با خیلی از psp ها کار نمیکنه ، بهترین ویندوز برای اجرا 95 هست
:smile:
Knight0047
03-03-2009, 12:54 AM
دوستان من دنبال برنامه ایی برای آموزش زبان انگلیسی روی PSP میگردم اگه کسی داره لطفا بزاره
ممنون ...
pspsasan
03-03-2009, 09:40 AM
دوستان من دنبال برنامه ایی برای آموزش زبان انگلیسی روی PSP میگردم اگه کسی داره لطفا بزاره
ممنون ...
آموزش فارسی نیست،
ولی یه کاری میتونی بکنی:
برنامه آموزش زبان انگلیسی برای موبایل هست اونو بگیر با این (http://www.psp-hacks.com/file/1449) تو psp اجراش کن
Knight0047
03-03-2009, 11:13 AM
آموزش فارسی نیست،
ولی یه کاری میتونی بکنی:
برنامه آموزش زبان انگلیسی برای موبایل هست اونو بگیر با این (http://www.psp-hacks.com/file/1449) تو psp اجراش کن
مرسی دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی که چجوری باید اجراش کنم ؟
اسم اون برنامه ی موبایل چیه ؟
ممنون
:)
pspsasan
03-03-2009, 11:24 AM
مرسی دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی که چجوری باید اجراش کنم ؟
اسم اون برنامه ی موبایل چیه ؟
ممنون
:)
لینک برنامه psp که گفتم:
http://www.psp-hacks.com/file/1449
هر برنامه ای با فرمت java یا همون .jar میتونی بیاری ، فقط آدرس فایلو به psp بده
3soot
06-03-2009, 03:18 PM
:eek: اقا من جدیدا بیشتر برنامه هایی که می ریزم روی psp وقتی اجراش می کنم فرت:eek: از برنامه میپره بیرون و میگه نمیتونه game رو اجرا کنه زیرش هم یک عدد مینویسه (8002014C)
فریمور من هست: 3.71 m33
3soot
06-03-2009, 03:25 PM
این Error چیه؟
The game could not be opened.
(8002014C
ها منم همین مشکل رو دارم:confused:
nero1371
06-03-2009, 03:44 PM
احتمال زیاد مشکلی در سرعت cpu ات به وجود اومده.
وقتی این عدد نوشته می شه یعنی با سرعت cpu دستگاه سازگار نیست!!!
Sméagol
06-03-2009, 03:55 PM
:eek: اقا من جدیدا بیشتر برنامه هایی که می ریزم روی psp وقتی اجراش می کنم فرت:eek: از برنامه میپره بیرون و میگه نمیتونه game رو اجرا کنه زیرش هم یک عدد مینویسه (8002014C)
فریمور من هست: 3.71 m33
مورد از اینه که کرنل یا نصب نشده یا غیر فعاله.
اول مطمئن شو که فعاله بعد
اگه اسلیم داری LEDA (http://rapidshare.com/files/194228617/leda_02.zip)
اگرم نداری توی تاپیک فریمویرت بگرد برا کرنل.
King-x360
06-03-2009, 11:06 PM
آقا برنامه IRshell برای PSP SLim میخواستم اومده؟؟
فریمور هم 5 نصب کردم
pspsasan
06-03-2009, 11:51 PM
آقا برنامه IRshell برای PSP SLim میخواستم اومده؟؟
فریمور هم 5 نصب کردم
سلام
الان دیگه فرقی بین اسلیم و فت نیست ، میتونی IRshell فت رو روی اسلیم بیاری:smile:
ورژن 4.9 دانلود (http://irshell.org/site/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=2:ir-shell-core-files&download=92:ir-shell-4.9&Itemid=8)
اگه هم ورژن قبلی رو داری نیازی نیست 16 مگ دانلود کنی این (http://irshell.org/site/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=2:ir-shell-core-files&download=92:ir-shell-4.9&Itemid=8) 2 مگ رو بگیر روی ورژن قبلی آپدیت میشه:smile:
King-x360
07-03-2009, 12:43 AM
خیلی ممنون میشه نحوه نصب هم توضیح بدی؟
pspsasan
07-03-2009, 08:18 PM
خیلی ممنون میشه نحوه نصب هم توضیح بدی؟
irshell کامل رو دانلود کردی توش 3 تا فولدر هست که برای اجراش به پوشه psp و irshell احتیاج داری ، همین دوتا رو کپی کن تو رمت. خواستی هم میتونی آپدیت irshell که گذاشتم بگیری اونم کپی کن هموجا که قبلی هارو ریختی همین:smile::smile:
Professional
08-05-2009, 04:06 AM
میشه چند برنامه خوب و کاربردی برای ChicHEN بذارین.
چطور میشه IRShell رو روش اجرا کرد؟
Dany_tondar
09-05-2009, 03:11 PM
میشه چند برنامه خوب و کاربردی برای ChicHEN بذارین.
چطور میشه IRShell رو روش اجرا کرد؟
irshell 5.0 رو مثل همیشه نصب کن (بدون نصب هیچ گونه پچ برای flash0 )
این فایل رو (irshell/bin/irshell500s.prx) با فایل زیر عوض کن(البته از زیپ درش بیار:laughing:)
http://pspfaqs.ru/uploads/files/homebrew/irshell500s.zip
نمی شه
کار نمی کنه
troy1990
05-06-2009, 10:17 PM
چرا IRshell ديگه ISO اجرا نمي كنه يادمه ورژن قديمي هاش مي شد اما تو ورژن 5 اش هرچي تنظيماتش عوض كردم بازم ISO رو اجرا نكرد.......
pspsasan
09-06-2009, 11:17 PM
دانلود برنامه GCP که ساخت A.S Team هست (A.S Team یک تیم ایرانی هست که درباره psp کار میکنه;))
دانلود GCP (http://www.irpsp.com/forums/gcp-psp-t3273.html)
اطلاعات و اخبار A.S Team
(http://www.irpsp.com/forums/s-team-news-t3260.html)
ECL!PSE
09-06-2009, 11:22 PM
دانلود برنامه GCP که ساخت A.S Team هست (A.S Team یک تیم ایرانی هست که درباره psp کار میکنه;))
دانلود GCP (http://www.irpsp.com/forums/gcp-psp-t3273.html)
اطلاعات و اخبار A.S Team
(http://www.irpsp.com/forums/s-team-news-t3260.html)
خب این برنامه چه کارایی داره ؟
pspsasan
09-06-2009, 11:46 PM
خب این برنامه چه کارایی داره ؟
تو لینک دانلود توضیح دادم.
pspsasan
10-06-2009, 10:54 AM
ورژن 1.2 ساخته شد
دانلود برنامه GCP که ساخت A.S Team هست (A.S Team یک تیم ایرانی هست که درباره psp کار میکنه)
دانلود 1.2 GCP (http://www.irpsp.com/forums/gcp-psp-t3273.html)
اطلاعات و اخبار A.S Team (http://www.irpsp.com/forums/s-team-news-t3260.html)
تو لینک دانلود درباره برنامه توضیح داده شده...
troy1990
10-06-2009, 02:05 PM
چرا IRshell ديگه ISO اجرا نمي كنه يادمه ورژن قديمي هاش مي شد اما تو ورژن 5 اش هرچي تنظيماتش عوض كردم بازم ISO رو اجرا نكرد.......
ممنون هيچ كي جواب منو نداد
ميگن يه Patch داره...
pspsasan
10-06-2009, 04:55 PM
ممنون هيچ كي جواب منو نداد
ميگن يه Patch داره...
اره Patch میخواد
احتمالا اونی که شما دانلود کردی با پچ نبود ولی قبلیشو با پچ گرفته بودی
pspsasan
10-06-2009, 04:59 PM
GCP v.2.0 ساخته شد!!!!
دانلود (http://www.irpsp.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=3273)
توضیحات تو لینک دانلود هست
pspsasan
12-06-2009, 12:22 AM
GCP 2.1 ساخته شد!
دانلود (http://www.4shared.com/file/110791912/5f59ea83/GCP_v_21.html)
تغییرات اینجا نوشته شده:
http://www.irpsp.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=3273
pspsasan
09-07-2009, 10:12 PM
GCP v.2.2 ساخته شد!!!!
دانلود (http://www.4shared.com/file/110791912/5f59ea83/GCP_v_22.html)
تغییرات :
رفع باگ...
aliani
21-07-2009, 12:40 PM
سلام
ميخواستم بپرسم كه اين ويندوز xp يا برنامه هاي ديگه اي كه وجود داره براي psp 3000 هم قابل اجرا هستن مشكلي ايجاد نميكنه ؟
ممنون
pspsasan
21-07-2009, 10:34 PM
سلام
ميخواستم بپرسم كه اين ويندوز xp يا برنامه هاي ديگه اي كه وجود داره براي psp 3000 هم قابل اجرا هستن مشكلي ايجاد نميكنه ؟
ممنون
باید تست کنی ببینی میاد یا نمیاد! اگه خیلی قدیمی باشه نمیاد!
هیچی نمیشه!
Masoud_007
27-07-2009, 04:18 AM
Audio- Mechanica kai v02
نرم افزار ضبط صوت با PSP3000
خیلی برنامه کاملیه، با همه لوازم جانبی کار میکنه (mic,talkman,camera,psp3000,headset)
که به نظرم چون از میکروفون داخلی psp 3000 هم پشتیبانی میکنه خیلی برنامه مفیدیه
با اینکه نزدیک 2 ماه از انتشارش میگذره نمیدونم چرا هنوز کسی اینجا معرفی نکرده بودش
صفحه دانلود از qj (http://dl.qj.net/Audio-Mechanica-kai-v02/pg/49/fid/27157/catid/140)
aliani
29-07-2009, 09:08 PM
برنامه ir shel برای psp 3000 ver 5.03 میخواستم .
ممنون میشم سریع جواب بدین
اصلا اومده ؟ ورژنای قبلی مشکلی پیش نمیارن بریزم ؟
والا برای یه کار خاص نیاز فوری دارم بهش برنامه CFWEnabler 3.60 الان نصبه روی psp اگر مشکلی ایجاد مکنه پاکش میکنم .
ممنون
pspsasan
29-07-2009, 11:27 PM
برنامه ir shel برای psp 3000 ver 5.03 میخواستم .
ممنون میشم سریع جواب بدین
اصلا اومده ؟ ورژنای قبلی مشکلی پیش نمیارن بریزم ؟
والا برای یه کار خاص نیاز فوری دارم بهش برنامه CFWEnabler 3.60 الان نصبه روی psp اگر مشکلی ایجاد مکنه پاکش میکنم .
ممنون
دانلود + آموزش کامل (http://www.irpsp.com/forums/ir-shell-4-t2644.html?p=19620#post19620)
اینجا (http://www.irpsp.com/forums/ir-shell-4-t2644.html?p=19620#post19620)
Empty Box
30-07-2009, 02:27 AM
Audio- Mechanica kai v02
نرم افزار ضبط صوت با PSP3000
خیلی برنامه کاملیه، با همه لوازم جانبی کار میکنه (mic,talkman,camera,psp3000,headset)
که به نظرم چون از میکروفون داخلی psp 3000 هم پشتیبانی میکنه خیلی برنامه مفیدیه
با اینکه نزدیک 2 ماه از انتشارش میگذره نمیدونم چرا هنوز کسی اینجا معرفی نکرده بودش
صفحه دانلود از qj (http://dl.qj.net/Audio-Mechanica-kai-v02/pg/49/fid/27157/catid/140)
آقا مسعود ميشه يكم بيشترتوضيح بدي ؟ درباره كار با برنامه ؟
بعد من فايل رو دانلود كردم , 3تا فولدر توشه ! كجا بريزمشون ؟؟!
ممنون.
Masoud_007
01-08-2009, 10:37 AM
آقا مسعود ميشه يكم بيشترتوضيح بدي ؟ درباره كار با برنامه ؟
بعد من فايل رو دانلود كردم , 3تا فولدر توشه ! كجا بريزمشون ؟؟!
ممنون.
اگه اسلیم یا 3000 داری فولدر Audio Mechanica که داخل forPSP2k هست رو توی مسیر x:/PSP/Game بریز ولی اگه fat داری فولدر Audio Mechanica که کنار forPSP2k است رو توی مسیر x:/PSP/Game روی حافظه بریز و اجرا کن [x درایو PSP شماست]
aliani
01-08-2009, 07:40 PM
چگونه میشه پلاگینهای irshell رو disable کرد : The plugins loaded by game.txt ؟
Empty Box
01-08-2009, 08:18 PM
اگه اسلیم یا 3000 داری فولدر Audio Mechanica که داخل forPSP2k هست رو توی مسیر x:/PSP/Game بریز ولی اگه fat داری فولدر Audio Mechanica که کنار forPSP2k است رو توی مسیر x:/PSP/Game روی حافظه بریز و اجرا کن [x درایو PSP شماست]
ممنون , رديف شد.
درخواست چند برنامه قابل نصب بروی psp 3000
من psp 3000 با آموزشی که در همین سایت هست کپی خور کردم و در system information نوشته شده:
system software:5.03 m33-6
میخواستم ورژن 4.9 ir-shell که برای psp 3000 توصیه کرده بودند (در همین سایت) رو نصب کنم که نوشته بودند بدون خطر بریک هم نیست!!!
1- من روش بی خطری برای پخش صدا هنگام بازی میخواهم.
2- از نرم افزار PMPlayerAdvancen برای پخش kvm و mp4 های معمولی استفاده کردم ولی هر فایلی رو باهاش باز میکنم psp ریست میشه و (باالطبع هکش میپره!) نرم افزار دیگهای نیست تا مجبور نباشیم فیلم ها رو بدون convert روی psp دید؟
3- برای کوک کردن و استفاده از آلارم خواب روی psp 3000 از چه نرم افزاری استفاده کنم؟ PSPAlarmv0.5 که جواب نداد!
4 - بعضی نرم افزارها این error رو میدن:the game could not be starte
(80020148(
باید چه کار کنم که نرم افزار اجرا بشه؟
5 - بهترین پلیر که فرمت های صوتی زیادی رو پشتیبانی کنه چیه؟
6- برای استفاده از وایرلس دانشگاه بعد از تنطیمات proxy باید یوزر و پسورد خودمان رو وارد کنیم ولی همچین تنطیماتی توی psp نیست و غیر از سایت دانشگاه سایت های دیگه باز نمیشه. چاره چیه؟ نرم افزاری نیست که بشه تنطیمات بیشتری رو برای وایرلس وارد کرد؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
Masoud_007
28-08-2009, 02:22 AM
0- پستت خارج از موضوع این تاپیکه اما جواب چندتاش رو میدونم:
1- یه پلاگین برای این کار هست که پیوستش کردم (تست شده روی 3000)
7516
2- از Ultimate PSPTube 2.0 (http://www.psp-hacks.com/downloads/Ultimate%20PSPTube%202.0.rar) استفاده کن
3- از پلاگین PSPconsole 1.7 استفاده کن (لینک غیر مستقیم (http://www.neoflash.com/forum/index.php/topic,5709.0.html)) این برنامه امکانات خیلی مفید دیگه هم داره
4- این برنامه ها برای PSPFat هستن و کرنل 1.5 دارن - راههای غیر مستقیم مختلفی برای اجرا دارن - باید تستشون کنی
5- ??!!
6- ??!!
اگه برای هرکدوم ازجواب هایی که نوشتم توضیح بیشتر خاستی سوالت رو برام پیام بزار
mcm_ram41
16-09-2009, 05:36 PM
سلام
خسته نباشید
من یه مشکلی دارم از تورنت (torrent) وقتی بازی دانلود میکنم
یه سری از بازیها که حجمش بالای 1گیگ هست با فرمت iso و cso نیست
به صورت یه فایل که توش یه عالمه خورده چیز هست
چجوری باید رو psp نصب کنمش؟؟/
با تشکر:smile:
LordSuperBoys
16-09-2009, 06:35 PM
سلام
خسته نباشید
من یه مشکلی دارم از تورنت (torrent) وقتی بازی دانلود میکنم
یه سری از بازیها که حجمش بالای 1گیگ هست با فرمت iso و cso نیست
به صورت یه فایل که توش یه عالمه خورده چیز هست
چجوری باید رو psp نصب کنمش؟؟/
با تشکر:smile:
اولندش سوالت و در جای مربوطه بپرس دومندش اون فایلها فشرده هستند که باید با برنامه ی winrar یا هر برنامه ی دیگه باز کنی اگه فایل اول و از فشرده خارج کنی بفیه هم اتوماتیک باهاش از فشرده بودن در میان تبدیل میشن به iso یا cso اگه مشکلی بود تو قسمت مشکلات بپرس نه اینجا!
saber_saffari
26-11-2009, 09:50 PM
سلام من ir shell ورژن 4.92 رو دارم میشه .جدیدترین فرکانس های ریموت کنترول رو می خواستم مرسی
erfanbh222
01-01-2010, 04:45 PM
سلام من psp 3004 دارم یه برنامه برای کنترل وسایل برقی می خواستم :love:
ممنون
خودم فهمیدم که فقط 1000 اینفرارد داره ولی نمی تونم پست رو پاک کنم شرمنده
old-amir
13-01-2010, 07:37 PM
سلام
من یه پلیر میخوام که فرمت های دیگه ویدئو رو نشون بده
mehdi keshvari
07-02-2010, 04:17 AM
سلام دوستان
من یک psp 2000گرفتم البته چون روی جعبش زده بود 2004 فکر میکنم 2000 هستش آیا درسته یا نه ؟
ورژنش هم الان 5.3mhu هستش میشهآخرین ورژن لودر بازیهای سگا رو محبت کنید.
ازتون خاهش میکنم.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.