PDA

View Full Version : معرفی و آموزش برنامه ها psp

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

T_A_M_B_A_L
30-03-2007, 06:15 PM
سلام
من یه برنامه می خواهم که فایل های web page یا هون فایل های سیو شده صفحات اینترنت که بشه تو پی اس پی بیاره
این سوال رو انگار یکی پرسیده بود لطفا جواب دهی
خود مرورگر قابلیت این کار رو داره ! شما سایت سیو شده رو داخل مموری کپی , و browser رو اجرا و در قسمت address entry ادرس سایت سیو شده در مموری با پیشوند file:/ و پیشوند html انتخاب کن . مثلا :
file:/bazicenter/bazicenter.html
اگه میشه در مورد این فرمت ها توضیح دهید ممنون
Pmf
Pmp
Lua
اینا مربوط به پی اس پی هست
pmf فرمت تصویری psp هست که معمولا از اون برای فایل های تصویری در umd و دمو بازی ها استفاده میشه
pmp فرمت تصویری هست که کار بر ها هم میتوند فایل های تصویری خودشون رو به اون تبدیل و با برنامه های کاربردی اون رو نمایش بدن
Lua یه زبان برنامه نویسی هستش که برنامه ها تحت ان نوشته میشن و با برنامه ی جانبی خود lua player اجرا میشه

karizma
30-03-2007, 07:06 PM
اقا لطفا برنامه ZYdas را بزارید اگه میشه(برای اتصال به اینترنت میخوام)

pspsasan
30-03-2007, 07:13 PM
خود مرورگر قابلیت این کار رو داره ! شما سایت سیو شده رو داخل مموری کپی , و browser رو اجرا و در قسمت address entry ادرس سایت سیو شده در مموری با پیشوند file:/ و پیشوند html انتخاب کن . مثلا :
file:/bazicenter/bazicenter.html

pmf فرمت تصویری psp هست که معمولا از اون برای فایل های تصویری در umd و دمو بازی ها استفاده میشه
pmp فرمت تصویری هست که کار بر ها هم میتوند فایل های تصویری خودشون رو به اون تبدیل و با برنامه های کاربردی اون رو نمایش بدن
Lua یه زبان برنامه نویسی هستش که برنامه ها تحت ان نوشته میشن و با برنامه ی جانبی خود lua player اجرا میشه

میشه بگی کجا باید کپی کنم و تو آدرس چی بنویسم

M3hD1
30-03-2007, 08:57 PM
میشه بگی کجا باید کپی کنم و تو آدرس چی بنویسم
مهم نيست كجا كپي كني.

فقط بايد آدرس رو درست بنويسي.

مثلا اگه اينجا كپي كني:

X:\PSP.html

بايد اينو بنويسي:

File:/PSP.html

pspsasan
30-03-2007, 11:11 PM
دمتون گرم:love:
--------------------------------------------------------------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused:
من یه برنامه جدید و بهتری برای گرفتن ودادن عکس و فیلم و آهنگ و.... از طریق اینفرارد می خواهم من با اون برنامه های قبلی که گذاشته بودید با کمتر گوشیی کار می کرد مثلا با کا 750 کار می کرد ولی با دبیلو 810 کار نمی کرد:confused:
یه سواله دیگه هم داشتم::blushing:
میشه با WIFI پی اس پی با بلوتوس ارتباط داشت یا برنامه ای هست که این کار را انجام دهد:eek: :eek: :eek:

M3hD1
31-03-2007, 01:10 AM
دمتون گرم:love:
--------------------------------------------------------------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused:
من یه برنامه جدید و بهتری برای گرفتن ودادن عکس و فیلم و آهنگ و.... از طریق اینفرارد می خواهم من با اون برنامه های قبلی که گذاشته بودید با کمتر گوشیی کار می کرد مثلا با کا 750 کار می کرد ولی با دبیلو 810 کار نمی کرد:confused:
یه سواله دیگه هم داشتم::blushing:
میشه با WIFI پی اس پی با بلوتوس ارتباط داشت یا برنامه ای هست که این کار را انجام دهد:eek: :eek: :eek:
بهترينش همون PSP IRDR هست كه هنوز كامل نيست و با بعضي دستگاه ها مشكل داره. كاري نميشه كرد فعلا.

نه خير Wifi نميتونه به بلوتوث وصل بشه.

mamalitc
31-03-2007, 03:23 AM
با سلام
الان دو سه روزه برنامه yacc رو که اجرا میکنم این ارور رو میده
فکر کنم ورژن جدیدشو میخواد ولی لینک دان نشو پیدا نمیکنم سایتشم نمیده

M3hD1
31-03-2007, 03:44 AM
با سلام
لينك دانلود برنامه:
http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1029

gamekhor2007
31-03-2007, 08:01 AM
بچه ها چرا از این سایت نمیشه دانلود کرد.http://dl.qj.net من هر چی رو گزینه دانلود میزنم دانلود نمیکنه.جریان چیه؟

pspsasan
31-03-2007, 10:41 AM
بچه ها چرا از این سایت نمیشه دانلود کرد.http://dl.qj.net من هر چی رو گزینه دانلود میزنم دانلود نمیکنه.جریان چیه؟
با ید باکی از برنامه های سرعت دانلود دانلود کنی لینک دانلودشم می زارم
((من خودم امتحان کردم100% جواب می ده لینکشو امروز می زارم));)

karizma
31-03-2007, 12:15 PM
من وقتی برنامه universal romote control را اجرا میکنم بعد از ارم پی اس پی صفجه سیاه میشه و بعد گوشه تصویر مینویسه good-bye و از برنامه میاد بیرون کمکم کنید
----------------------------------------------------------------------------------=
من برنامه zydas را میخوام لطفا بزارید دیگه

T_A_M_B_A_L
31-03-2007, 06:08 PM
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=153671&posted=1#post153671

dadasalam
31-03-2007, 06:25 PM
من وقتی برنامه universal romote control را اجرا میکنم بعد از ارم پی اس پی صفجه سیاه میشه و بعد گوشه تصویر مینویسه good-bye و از برنامه میاد بیرون کمکم کنید
----------------------------------------------------------------------------------=
من برنامه zydas را میخوام لطفا بزارید دیگه
سلام دوست عزیز چون باید فولدر remotes را در root پی اس پی بریزی

mamalitc
31-03-2007, 06:36 PM
با سلام

لينك دانلود برنامه:

بازم نشود لطفا کمک:blushing:

ghostdog
31-03-2007, 07:50 PM
ایا برنامه ای هست که بشه برای اهنگ گوش کردن playlist درست کرد ؟ اگه ممکنه لینک یه دیکشنری هم بزارید.

mamalitc
31-03-2007, 10:13 PM
با سلام

لينك دانلود برنامه:

بازم نشود لطفا کمک

help me :((

pspsasan
31-03-2007, 10:21 PM
برو تو این سایت:
http://old.tebyan.net/H_Tebyan/Download/DShow.aspx?nP=7&Order=H_Download.Id+DESC&Subj=1163
برنامهInternet Download Accelerator رو دانلود کن
بعد نصبش کن بعد خیلی راحت دانلود کن هم سرعت بیشتره هم از این سایت دانلود می کنه
کدشم 517 هست

hogwarts
31-03-2007, 10:41 PM
دوست عزیز مرورگر فایرفاکس رو دانلود کن.از اون استفاده کن چیز بسیار خوبیه.

www.getfirefox.com (http://www.getfirefox.com)

karizma
31-03-2007, 11:23 PM
سلام دوست عزیز چون باید فولدر remotes را در root پی اس پی بریزی
مال من چین فولدری نداره در ضمن نمیدونم رووت کجاست!

M3hD1
31-03-2007, 11:32 PM
با سلام
بازم نشود لطفا کمک
دانلود نميتوني بكني؟

مال من چین فولدری نداره در ضمن نمیدونم رووت کجاست!
اين فايل رو دانلود كن:
http://dl.qj.net/PSP-Universal-Remote-1.1-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/1114/catid/189

بعد كه بازش كردي فقط remotes رو كپي كن داخل مموري (داخل شاخه اصلي )

بعد همون فايلي هم كه الان داري (ورژن1.2) رو بريز توي Game150

بعد هم اجرا كن

mamalitc
01-04-2007, 02:13 AM
با سلام

نقل قول:
بازم نشود لطفا کمک

دانلود نميتوني بكني؟

نه دان میشه اجرا نمیشه این ارور رو میده

http://www.bazicenter.com/forums/attachment.php?attachmentid=2009&stc=1&d=1175377208

M3hD1
01-04-2007, 06:22 AM
نه دان میشه اجرا نمیشه این ارور رو میده

http://www.bazicenter.com/forums/attachment.php?attachmentid=2009&stc=1&d=1175377208
error رو يه بار ديگه بذار من كه چيزي نديم.

mamalitc
01-04-2007, 06:47 AM
error رو يه بار ديگه بذار من كه چيزي نديم.

اینم ارور

ولی دستت درد نکنه مشکلم حل شد ورژن جددشو گرفتم کار کرد

اینم لینک ورژن جدیدش Yacc_0_3_8_1.

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&u=http://yacc.ifrance.com/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DYACC%2BCso%2BCompressor%26hl%3Den%26s a%3DG%26pwst%3D1

karizma
01-04-2007, 12:47 PM
دانلود نميتوني بكني؟

اين فايل رو دانلود كن:
http://dl.qj.net/PSP-Universal-Remote-1.1-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/1114/catid/189

بعد كه بازش كردي فقط remotes رو كپي كن داخل مموري (داخل شاخه اصلي )

بعد همون فايلي هم كه الان داري (ورژن1.2) رو بريز توي Game150

بعد هم اجرا كن

دستتون درد نکنه اجرا شد فقط اگر میشه طرز کارش را هم توضیح بدید من که توش گیج شدم

M3hD1
01-04-2007, 05:58 PM
دستتون درد نکنه اجرا شد فقط اگر میشه طرز کارش را هم توضیح بدید من که توش گیج شدم
بايد L رو بزني و از توي ليست دستگاهي كه ميخواي كنترل كني رو انتخاب كني.

بعد R رو برني و دكمه ها رو انتخاب كني مثلا Power براي روشن خاموش كردن و ...

فركانس رو هم با دايره ميتوني تغيير بدي

Dixy
02-04-2007, 08:41 AM
الف عکسهای گیف(gif) رو با چه برنامهای باز کنم؟
ب برنامه ای هست که بشه با رزولوشن کامل پی اس پی فایلهای ویدیویی رو تبدیل کرد (280*487)
ج مموری های دو گیگ اصل و تقلبی چه تفاوتهای اساسی با هم دارن(چون مثل اینکه قیمت هاشون که خیلی فرق می کنه)
د ایا کیف بند داری هست که بشه پی اس پی رو وقتی روش محافظ ژله ای انداختی توش بذاری و فقط خود ش توش جا بشه؟

M3hD1
02-04-2007, 11:37 AM
الف عکسهای گیف(gif) رو با چه برنامهای باز کنم؟
ب برنامه ای هست که بشه با رزولوشن کامل پی اس پی فایلهای ویدیویی رو تبدیل کرد (280*487)
ج مموری های دو گیگ اصل و تقلبی چه تفاوتهای اساسی با هم دارن(چون مثل اینکه قیمت هاشون که خیلی فرق می کنه)
د ایا کیف بند داری هست که بشه پی اس پی رو وقتی روش محافظ ژله ای انداختی توش بذاری و فقط خود ش توش جا بشه؟
1. Gif رو هم ساپورت ميكنه اما اگه animated GIF رو ميخواي پخش كني ساپورت نميكنه بايد تبديل (http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/gif/psp_video.php) كني به فايل تصويري.

2.بالاترين رزولوشن اي كه در 3.10 OE ساپورت ميشه 480 در 272 هست. كه با برنامه XviD4PSP ميشه اين كارو كرد DVD رو هم ميتوني مستقيم تبديل كني.

3.فعلا همه دارن از تقلبي استفاده ميكنن و مشكلي هم نداره:)

4.قاب زياد هست بايد خودت بري يه مغازه كه لوازم جانبي داره و تست كني ببيني جا ميشه يا نه.

yashar_731
02-04-2007, 01:06 PM
من این چند تا برنامه رو لازم دارم :
1.برنامه ای که بشه باهاش pdf رو تو psp اجرا کرد.
2.dictionary
3.برنامه تایپ و ادیت فایل های text
It would be nice of you if you help

M3hD1
02-04-2007, 02:16 PM
من این چند تا برنامه رو لازم دارم :
1.برنامه ای که بشه باهاش pdf رو تو psp اجرا کرد.
2.dictionary
3.برنامه تایپ و ادیت فایل های text
It would be nice of you if you help
1. Bookr v0.7.1 (http://dl.qj.net/Bookr-v0.7.1-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/9424/catid/151)

2. ديكشنري چي؟ فارسي؟ نيست.

3.PSP Notepad (http://dl.qj.net/PSP-Notepad-V3-for-2.0+-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/6562/catid/151)

yashar_731
02-04-2007, 04:13 PM
راستی این نرم افزارها رو چه جوری اجرا کنم ؟!!!!! :-" :-" :-"

M3hD1
02-04-2007, 07:35 PM
راستی این نرم افزارها رو چه جوری اجرا کنم ؟!!!!! :-" :-" :-"
اول بايد بگي فريمور دستگاهت چي هست؟

اگه OE هست بعد از اينكه بازشون كردي دوتا فولدر دارن اونا رو بايد كپي كن داخل Game15

yashar_731
03-04-2007, 01:49 AM
ممنون! ما تازه واردیم دیگه! چیکارش میشه کرد!:blushing: :blushing:

pspsasan
03-04-2007, 05:13 PM
سلام
برنامه ای هست که بشه بازی های جاوا یا سیمبین رو اجرا کرد ((همون بازی های موبایل))
jar
sis

fari66
05-04-2007, 03:03 PM
سلام من اولین بارمه که دارم در گفتگوی شما شرکت میکنم.:p
چندتا سوال داشتم که هرکی که میدونه ممنون میشم جوابم رو بده .:blushing:

hogwarts
06-04-2007, 12:59 AM
آقا یه برنامه نیست Avi اجرا کنه تو PSP ؟

اگر زحمت لینکش بکشید با آموزش راه اندازیش ممنون میشم.

fari66
06-04-2007, 01:51 AM
چندتا سوال داشتم که هرکی که میدونه ممنون میشم جوابم رو بده . :blushing:

اولیش اینکه اقا یه برنامه هست که به psp نصب بشه تا فرکانس تلویزیون رو بگیره;) ؟؟؟ یا قطعه ای که بشه به ورودی usp وصلش کرد ؟ توو تایپیک لوازم جانبی نگاه کردم ولی همچین چیزی نبود :( . من نمیدونم چرا همه زور میزنن رو psp tv adaptor !!!!! روز بروز هم دارن پیشرفته ترش میکنن ...... که چی بشه :confused:؟!

سوال دومم اینه که یه برنامهای شبیه به مدیا پلیر هست که رکس نور و اکولایزر های متنوع داشته باشه:-" ؟؟؟ اخه اونوقت توو ماشین خیلی حال میده مگه نه ؟؟:p

M3hD1
06-04-2007, 05:39 PM
چندتا سوال داشتم که هرکی که میدونه ممنون میشم جوابم رو بده . :blushing:

اولیش اینکه اقا یه برنامه هست که به psp نصب بشه تا فرکانس تلویزیون رو بگیره;) ؟؟؟ یا قطعه ای که بشه به ورودی usp وصلش کرد ؟ توو تایپیک لوازم جانبی نگاه کردم ولی همچین چیزی نبود :( . من نمیدونم چرا همه زور میزنن رو psp tv adaptor !!!!! روز بروز هم دارن پیشرفته ترش میکنن ...... که چی بشه :confused:؟!

سوال دومم اینه که یه برنامهای شبیه به مدیا پلیر هست که رکس نور و اکولایزر های متنوع داشته باشه:-" ؟؟؟ اخه اونوقت توو ماشین خیلی حال میده مگه نه ؟؟:p
شما بايد Free Location Player رو خريداري كنيد و از طريق اون با استفاده از اينترنت يا شبكه هاي كابلي (كه داخل ايران نيست) يا ... تلويزيون نگاه كنيد كه قيمتش حدود 150 - 160 دلار هست(نميدونم تو ايران هست يا نه)

پلير هم ميگردم اگه چيزي پيدا كردم برات ميزارم.

fari66
07-04-2007, 01:03 AM
شما بايد Free Location Player رو خريداري كنيد و از طريق اون با استفاده از اينترنت يا شبكه هاي كابلي (كه داخل ايران نيست) يا ... تلويزيون نگاه كنيد كه قيمتش حدود 150 - 160 دلار هست(نميدونم تو ايران هست يا نه)

پلير هم ميگردم اگه چيزي پيدا كردم برات ميزارم.

خیلی ممنون از راهنماییت ولی منظور من اون نبود ، منظورم یه برنامه یا یه دستگاهیه که وقتی به psp نصب یا وصلش میشه بتونه فرکانس امواجی رو بگیره که آنتن تلویزیونهای خونگی اون امواج رو میگیرن ، نه از طریق شبکه ............:idea: راستی یه چیزی الان به فکرم رسید :bash: !!!!، ببینم ، دستگاه GPS میتونه اینکاررو بکنه:confused: ، همون دستگاهی که به ورودی USB وصل میشه :thinking: ، (میدونم کارش نقشه خونیه) ملی گفتم حالا که با ماهواره میتونه ارتباط برقرار کنه شاید اینرو هم بتونه.:tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv:
:groupwave: :groupwave: :groupwave:

farbodkain
07-04-2007, 11:22 AM
ببخشید برنامه devhook وجود داره که با 3.10 oe-a کار کنه؟

M3hD1
07-04-2007, 12:25 PM
خیلی ممنون از راهنماییت ولی منظور من اون نبود ، منظورم یه برنامه یا یه دستگاهیه که وقتی به psp نصب یا وصلش میشه بتونه فرکانس امواجی رو بگیره که آنتن تلویزیونهای خونگی اون امواج رو میگیرن ، نه از طریق شبکه ............ راستی یه چیزی الان به فکرم رسید !!!!، ببینم ، دستگاه GPS میتونه اینکاررو بکنه ، همون دستگاهی که به ورودی USB وصل میشه ، (میدونم کارش نقشه خونیه) ملی گفتم حالا که با ماهواره میتونه ارتباط برقرار کنه شاید اینرو هم بتونه.
اگه ميخواي تلويزيون نگاه كني تنها راهش همينه. شما مثلا ميتوني رسيور خونتونو بهش وصل كني يا انتن تي وي ايران و....

چيزي نيست كه خودش بخواد فركانس رو دريافت كنه چون احتياج به ديش و رسيور هست براي دريافت فركانس از ماهواره و ديش بايد روي ماهواره ثابت بشه تا فركانس رو دريافت كنه PSP يه كنسول قابل حمل هست بنابراين همچين چيزي امكان پذير نيست.

Monirzadeh
07-04-2007, 01:59 PM
میشه تمام فرمت هایی که Psp در ضمینه مولتی مدیا اجرا می کنه خود دشتگاه یا برنامه ای براش اومده مثلا من برام این سوال پیش اومده که میشه فرمت های زیر را توش باز کرد البته این چند تاش هست
Wma
Wmv
Wav
Mov
Psd
Jpg
Gif
Mpg
و...............
اگر یک وقت یک نفر برنامه ای برای اجرای بازی های PC روی PSP دید به ما هم یک خبری برسونه یکی از دوستان هم گفتن امکان نداره ولی برای محکم کاری گفتم

karizma
07-04-2007, 04:29 PM
سلام من برنامه BOOKR را دانلود کردم ولی وقتی بازش میکنم توش پر از فولدر های مختلف هستش چیکار باید بکنم؟؟:confused: :confused: :confused: :confused:

pspsasan
07-04-2007, 10:47 PM
سلام
برنامه ای هست که بشه بازی های جاوا یا سیمبین رو اجرا کرد ((همون بازی های موبایل))
jar
sis
اینو جواب بدین مرسی ;) ;) :( :( :love:
یه سوال دیگه قیمت GPS چنده تو تهران کجا هست

M3hD1
08-04-2007, 07:12 PM
ميشه تمام فرمت هايي که Psp در ضمينه مولتي مديا اجرا مي کنه خود دشتگاه يا برنامه اي براش اومده مثلا من برام اين سوال پيش اومده که ميشه فرمت هاي زير را توش باز کرد البته اين چند تاش هست
Wma
Wmv
Wav
Mov
Psd
Jpg
Gif
Mpg
و...............
اگر يک وقت يک نفر برنامه اي براي اجراي بازي هاي PC روي PSP ديد به ما هم يک خبري برسونه يکي از دوستان هم گفتن امکان نداره ولي براي محکم کاري گفتم
Wma , Wav , JPG , Gif رو خودش مستقيم ميخونه بقيه رو هم ميتوني با برنامه اجرا كني.
اجراي بازي هاي PC هم امكان پذير نيست.

سلام من برنامه BOOKR را دانلود کردم ولي وقتي بازش ميکنم توش پر از فولدر هاي مختلف هستش چيکار بايد بکنم؟؟
كدوم لينكو دانلود كردي؟
بعد كه باز كردي چي توش بود اسم فولدر ها رو برام بنويس.

ببخشيد برنامه devhook وجود داره که با 3.10 oe-a کار کنه؟
بله هست، چه فريموري رو ميخواي شبيه سازي كني؟ براي كدوم بازي ميخواي؟

برنامه اي هست که بشه بازي هاي جاوا يا سيمبين رو اجرا کرد ((همون بازي هاي موبايل))
jar
sis
اينو جواب بدين مرسي
فكر نكنم همچين چيزي باشه حالا باز ميگردم اگه بود برات ميذارم.

RAMMSTEIN
08-04-2007, 07:29 PM
سلام

من برنامه كپي برداشتن از umd رو ميخوام
لينكي كه قبلا داده بوديد فايل پاك شده
ممنون

M3hD1
08-04-2007, 07:46 PM
سلام

من برنامه كپي برداشتن از umd رو ميخوام
لينكي كه قبلا داده بوديد فايل پاك شده
ممنون

راحت ترين برنامه اين هست كه برات پيوست ميكنم.

RAMMSTEIN
08-04-2007, 07:52 PM
راحت ترين برنامه اين هست كه برات پيوست ميكنم.

لطفا كمي توضيح در موردش ميدي

M3hD1
08-04-2007, 11:52 PM
لطفا كمي توضيح در موردش ميدي
بعد كه بازش كردي . برو داخل فولدر MS_ROOT بعد PSP بعد Game و دو تا فولدر رو كپي كن داخل Game150 در داخل مموريت.

بعد هم برو اجرا كن برنامه رو.

گزينه اول رو انتخاب كن قبلش كابل رو هم به PC وصل كن يه درايو ساخته ميشه كه UMD به صورت iso داخلش هست اون iso رو كپي كن داخل هارد. ميشه ايميج از UMD

napster_630
09-04-2007, 12:37 PM
آقا فایل مشکل داره...

M3hD1
09-04-2007, 02:46 PM
آقا فایل مشکل داره...
كدوم فايل؟ همين كه بالا گذاشتم؟
تست كردم سالمه.

بيا يه جا ديگه آپلود كردم:
http://myfreefilehosting.com/f/bb36adf9ca_0.04MB

pkr_legend
09-04-2007, 04:40 PM
میشه نحوه ی نصب Djsp رو بگین؟(oe-a 3.10)

farbodkain
09-04-2007, 05:33 PM
بله هست، چه فريموري رو ميخواي شبيه سازي كني؟ براي كدوم بازي ميخواي؟
فیموری 3.10 oe-a وبرای بازی silent hill

T_A_M_B_A_L
09-04-2007, 09:04 PM
میشه نحوه ی نصب Djsp رو بگین؟(oe-a 3.10)
پوشه ی تعریف شده در djsp در این مکان قرار داره psp/music
از 3.00 به بالا پوشه ی music در root قرار گرفته , برای اجرای برنامه باید یک پوشه به نام music تو پوشه ی psp بسازی و اهنگ های خودتون به فرمت mp3 رو در اونجا قرار بدی و بعد برنامه رو اجرا کنی.

jack sparrows
10-04-2007, 11:45 PM
برنامه جدید واسه تبدیل ویدئو چی اومده که از حداکثر رزولیشن استفاده کنه؟

karizma
13-04-2007, 12:54 PM
اقا من bookr را دانلود کردم نمیدونم چجوری اجرا کنم!!:confused:
اول که ان زیپ کردم این فولدر درست شد bookr-0.7.1-src بعد داخلش : یک فولدر دیگه به نام bookr بعد داخل این یکی هزار تا فولدر و فایل notebook هستش چیکارش ککنم؟؟(البته هزارتا که نه ولی زیادن!!)
حجمشون هم 5 mg هستش

M3hD1
13-04-2007, 03:31 PM
اقا من bookr را دانلود کردم نمیدونم چجوری اجرا کنم!!:confused:
اول که ان زیپ کردم این فولدر درست شد bookr-0.7.1-src بعد داخلش : یک فولدر دیگه به نام bookr بعد داخل این یکی هزار تا فولدر و فایل notebook هستش چیکارش ککنم؟؟(البته هزارتا که نه ولی زیادن!!)
حجمشون هم 5 mg هستش
دوتا فولدر %__SCE__bookr و __SCE__bookr رو كپي كن داخل Game150

برنامه جدید واسه تبدیل ویدئو چی اومده که از حداکثر رزولیشن استفاده کنه؟
حداكثر رزولوشن 480 در 272 هست كه با XviD4PSP ميتوني با اين رزولوشن تبديل كني.

karizma
13-04-2007, 04:44 PM
برادر اگه دو تا فولدر بود که خودم بلد بودم اخه این که این دو تا فولد را نداره پست من را کامل بخونید

Reza Modanloo
13-04-2007, 05:11 PM
اگه ممکنه بجز Video 9 برنامه اي معرفی کنيد که صدا و تصوير رو عقب و جلو نندازه!

reymysterio
13-04-2007, 10:33 PM
برنامه ای برای ضبط صدا هست لینکشو بزارید ؟

cully_4u
14-04-2007, 05:31 PM
من یه سوال داشتم ...
میخواستم بدونم با استفاده از این Wi Fi میشه فایل هم ترنسفر کرد ؟
یعنی همونجوری که برای ارتباط بین دو تا Psp موقع بازی از Wi Fi استفاده میشه , کسی یه برنامه ای بنویسه که باهاش بشه فایل رو هم فرستاد ؟

اگه Wi Fi پتانسیل این کار رو داره پس چرا تا حالا برنامه ای واسه این کار نوشته نشده ؟

SepehrR
14-04-2007, 06:59 PM
آقا من در مورد PSP خیلی اطلاعاتم کمه...و به همین خاطر چند تا سوال داشتم:
1. من شنیدم که با Wi Fi میشه توسط PSP به اینترنت وصل شد و کارت اینترنت هم نمیخواد! درسته؟؟ قیمت این کار چند در میاد؟؟؟
2. وقتی با PSP رفتیم تو اینترنت چه جوری میتونیم بتایپیم؟؟؟
3. این دستگاه چند مدل هارد داره؟؟؟(منظورم اینه که چند گیگ و چند گیگ و چند گیگ؟؟؟)بعد قیمتشون چه جوریاس؟؟؟ بعد روی هر کدوم حدودآ چند تا بازی میشه ریخت؟؟؟
4. من شنیدم برای اجرای بازیهای کپی کپی خور کردن دستگاه نیاز به حداقل یه بازی UMD اصله.درسته؟؟؟
5. آقا یه سوال مسخره اما مهم.PSP دارای دکمه های L1 , L2 و R1 , R2 هست؟؟؟ اگه نه چه جوری میشه باهاش بازیهای PS1 را انجام داد؟؟؟ ضمنآ اگر میشه در مورد اجرای بازیهای PS1 هم یه توضیحاتی بدین.کیفیتشون روش خوب هست یا نه؟؟؟
6. من شنیدم با یه سری امولاتور بازیهای کنسولهای قدیمی دیگر هم روش اجرا میشه.درسته؟؟؟
7. در آخر هم با تشکر از پاسخهاتون اگر میشه لیست بهترین نرم افزارهایی که میشه روی PSP نصب کرد را بگین به همراه کارشون.
ممنون!

karizma
14-04-2007, 07:12 PM
من اونایی که بلدم را بهت میگم:
3. هارد نداره مموری میخوره از 32 مگ گرفته تا جدیدا که 4 گیگ اومده 2 گیگش را بخری از همه بهتره از 20 تا 30 تومن چند تا بازی هم بستگی به بازیهات داره مثلا میتونی یدون تکن فوول بریزی یا اینکه هزار تا بازی کم حجم(مخلص کلام: حجم بازی ها متفاوت است)
4. هر کی گفته اشتباه گفته برای تمام بازی ها نه ولی برای بعضی بازی ها مثل gta :liberty city لازمه
5. R1 L1 داره ولی 2 هاشو نداره بازی هارم یجوری ساختن که بخوره دیگه مثلا کلید هارو ترکیبی کردن!
PS1 را هم میشه انجام داد برنامه میخواد توی سایت بگردی پیدا میکنی
6. درسته برنامه داره
7. به تاپیک 5 برنامه برتر هفته یه سر بزن

SepehrR
14-04-2007, 07:37 PM
Karzima جان ممنون ولی تاپیک 5 برنامه ی برتر هفته جکاس؟؟؟

Julian.Mercer
14-04-2007, 07:50 PM
برادر اگه دو تا فولدر بود که خودم بلد بودم اخه این که این دو تا فولد را نداره پست من را کامل بخونید

اشتباه دانلود کردی ، اون فایلهای Source ش هست ...
این رو دانلود کن :

http://kent.dl.sourceforge.net/sourceforge/bookr/bookr-0.7.1-fw15.zip

karizma
14-04-2007, 07:50 PM
بفرما اینم لینک تاپیک : 5 برنامه ی برتر هفته!
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2404

karizma
14-04-2007, 07:56 PM
اشتباه دانلود کردی ، اون فایلهای Source ش هست ...
این رو دانلود کن :

http://kent.dl.sourceforge.net/sourceforge/bookr/bookr-0.7.1-fw15.zip
خیلی ممنون یک سوال اون فایل های سورس را چیکارشون کنم؟

Reza Modanloo
14-04-2007, 09:46 PM
1. من شنیدم که با Wi Fi میشه توسط PSP به اینترنت وصل شد و کارت اینترنت هم نمیخواد! درسته؟؟ قیمت این کار چند در میاد؟؟؟
3. این دستگاه چند مدل هارد داره؟؟؟(منظورم اینه که چند گیگ و چند گیگ و چند گیگ؟؟؟)بعد قیمتشون چه جوریاس؟؟؟ بعد روی هر کدوم حدودآ چند تا بازی میشه ریخت؟؟؟
4. من شنیدم برای اجرای بازیهای کپی کپی خور کردن دستگاه نیاز به حداقل یه بازی UMD اصله.درسته؟؟؟
5. آقا یه سوال مسخره اما مهم.PSP دارای دکمه های L1 , L2 و R1 , R2 هست؟؟؟ اگه نه چه جوری میشه باهاش بازیهای PS1 را انجام داد؟؟؟ ضمنآ اگر میشه در مورد اجرای بازیهای PS1 هم یه توضیحاتی بدین.کیفیتشون روش خوب هست یا نه؟؟؟
6. من شنیدم با یه سری امولاتور بازیهای کنسولهای قدیمی دیگر هم روش اجرا میشه.درسته؟؟؟
7. در آخر هم با تشکر از پاسخهاتون اگر میشه لیست بهترین نرم افزارهایی که میشه روی PSP نصب کرد را بگین به همراه کارشون.
ممنون!

1 نه ديگه 2 نه اونجايی که من ميدونم 2 نوع داره
يکی اينکه مثل جاه هايی مثل فرودگاه های بعضی شهر ها که وايرلس نصب هست و کسانی که نوت بوک يا پاکت پی سی دارند توی فرودگاه وقتی هستند به صورت مجانی استفاده ميکنند
يا بايد به جاهای که وايرلس مجانی در اختيارت ميزارند بری ، اگه ميخوای پول ندی
و نوع دومش هم اين هست که اگه خونه خط آی دی اس ال داری وصل ميکنی به پی اس پی استفاده ميکنی که باز هم بايد هزينه پرداخت کنی پس نميشه

2 با همون دکمه ها بايد تايپ يک مقدار سخته ولی عادت ميکنی ديگه ، درضمن کيبورد هم برای پی اس پی هست و وجود داره که عکس ش رو ميتونی توی تاپيک لوازم جانبی ببينی
که فکر نميکنم البته تو ايران گير بياد و بياری
ميتونی بگی اين کاريزما از دهلی برات بفرسته :biggrin1: ( البته بازم نميدونم که هنوز مثل دوربين به بازار اومده يا نه 2 3 ماه ديگه مياد )

Reza Modanloo
14-04-2007, 09:49 PM
آقا جون مادرتون يکی يه برنامه بده واسه تبديل ويديو به جز video 9 نه صدا و تصوير رو عقب و جلو نندازه
بدون سريال هم بود اشکال نداره خودم پيداش ميکنم فقت 100 % سالم کار کنه و تست کرده باشيد و عقب و جلو نندازه
چقدر اينجا ماشالا فعاله ، من نميدونم اين پی اس پی چرا با اين همه قابليت بازم اونقدر مثل جاهای ديگه دنيا استقبال نشده ( بس که خوش سليقه ايم ) :biggrin1:
مدير ها هم که خوابن :((

Julian.Mercer
14-04-2007, 10:25 PM
خیلی ممنون یک سوال اون فایل های سورس را چیکارشون کنم؟

پاکشون کن ، به درد ما نمی خورن ... چون این برنامه ها Open Source هستن ، سازنده هاشون Source کدهای برنامه رو هم در اختیار سایرین قرار می دن ، تا اگه کسی خواست ، برای برنامه نویسی های خودش ازشون استفاده کنه یا خود برنامه رو ارتقاء بده ...

karizma
14-04-2007, 10:30 PM
منظورت ویدیوی معمولی به مخصوص پی اس پی است؟؟ اگه منظورت اینه که برنامه ی PSP Video Express به نظر من اسونترینه روش کار: برنامه را اجرا میکنی بعد روی open کلیک میکنی بعد میزنی رکورد با سرعت خوبی برات کانورت میکنه بعد که تموم شد خودش میگه پی اس پی را بزن توی کامپیوتر وقتی زدی translate را میزنی و فایل ویدیو را + یک فایل دیگر به پسوند ,THM انتخاب میکنی و ترانسلیت میکنی بعد پی اس پی را روشن میکنی و حال میکنی!!
اینم لینک دانلود:
لینک مستقیم:
http://www.pqdvd.com/download/psp_video_express.exe
لینک غیر مستقیم:
http://www.pqdvd.com/psp/video_converter.html

Julian.Mercer
14-04-2007, 10:32 PM
آقا جون مادرتون يکی يه برنامه بده واسه تبديل ويديو به جز video 9 نه صدا و تصوير رو عقب و جلو نندازه
بدون سريال هم بود اشکال نداره خودم پيداش ميکنم فقت 100 % سالم کار کنه و تست کرده باشيد و عقب و جلو نندازه
چقدر اينجا ماشالا فعاله ، من نميدونم اين پی اس پی چرا با اين همه قابليت بازم اونقدر مثل جاهای ديگه دنيا استقبال نشده ( بس که خوش سليقه ايم ) :biggrin1:
مدير ها هم که خوابن :((

یعنی شما تا حالا اسم XVID4PSP رو نشنیدی (ورژن 4.111) ..
http://dl.img.qj.net/uploads/files_module/screenshots/13434_Xvid4PSP.jpg
لینک دانلود :
http://dl.qj.net/dl.php?fid=13434

فقط حواست باشه ، برای اینکه این برنامه کار کنه ، باید NET Framework 3.0. رو نصب کنی . با سرچ لینک دانلودش رو پیدا می کنی ...

Reza Modanloo
14-04-2007, 11:23 PM
برنامه زياد ديده بودم اينم ديدم ولی دليل نميشه که يکی يکيش رو تست کرده باشم ببينم کدوم عقب و جلو نميندازه که
اون رو هم برای برنامه های ديگه نصب کردم خودم ، نيازی هم به سرچ نيست خود برنامه موقع نصب اتوماتيک برام نسبش ميکنه 23 مگابايت هم که بيشتر نيست
در هر صورت ممنون
:biggrin1:

karizma
15-04-2007, 03:00 PM
من Bookr را نصب کردم اجرا هم شد ولی خیلی از مواقع هنگ میکنه!!(به اینصورت که مجبور میشم باتری را در بیارم) کاری هست که بتونم بکنم تا کمتر هنگ کنه؟؟

M3hD1
15-04-2007, 03:10 PM
خوب عزيز شما سورس برنامه رو دانلود كردي.

اگه ممکنه بجز Video 9 برنامه اي معرفی کنيد که صدا و تصوير رو عقب و جلو نندازه!
XviD4PSP
زيرنويس رو هم ساپورت ميكنه. حداكثر رزولوشن رو هم ميتوني استفاده كني. لينكش رو هم كه بچه ها گذاشتن.

ممنون!
1.يعني چي كارت اينترنت نميخواد؟
ببين تو يا بايد اينترنت وايرلس داشته باشي كه مستقيم با اون بري تو اينترنت. يا اينكه Wifi Max رو براي PC بخري و اينترنت رو Share كني و با PSP بهش وصل بشي و بري تو اينترنت.
2.صفحه كليد مجازي هست.
3.هارد 4 گيگ الان براش هست كه قيمت بالايي داره و ارزش خريد نداره، بستگي به حجم بازي هات داره تقريبا 4 يا 5 بازي.
4.همه بازي ها نه اما يه تعداد كمي شون احتياج داره، تو خود PSP كه ميخري يه UMD هست بنابراين مشكلي نيست از اون لحاظ.
5.R1 و L1 داره.
6.بله درست شنيدي مثل نينتندو64 ، ميكرو ، سگا ، گيم بوي و...
7.به تاپيكاي مربوطه مراجعه كن.

Reza Modanloo
15-04-2007, 07:06 PM
منظورت ویدیوی معمولی به مخصوص پی اس پی است؟؟ اگه منظورت اینه که برنامه ی PSP Video Express به نظر من اسونترینه روش کار: برنامه را اجرا میکنی بعد روی open کلیک میکنی بعد میزنی رکورد با سرعت خوبی برات کانورت میکنه بعد که تموم شد خودش میگه پی اس پی را بزن توی کامپیوتر وقتی زدی translate را میزنی و فایل ویدیو را + یک فایل دیگر به پسوند ,THM انتخاب میکنی و ترانسلیت میکنی بعد پی اس پی را روشن میکنی و حال میکنی!!
اینم لینک دانلود:
لینک مستقیم:
http://www.pqdvd.com/download/psp_video_express.exe
لینک غیر مستقیم:
http://www.pqdvd.com/psp/video_converter.html

آقا دمت گرم اين برنامه که دادی خيلی خدا بود
سرعت تبديل خيلی بالا بود و با بقيه برنامه ها قابل مقايسه نبود
خدا وکيلی هرکی امتحانش نکرده يه تست کنه حتماً
خيلی قوی هست ، دستت طلا :biggrin1:

Julian.Mercer
15-04-2007, 09:26 PM
من Bookr را نصب کردم اجرا هم شد ولی خیلی از مواقع هنگ میکنه!!(به اینصورت که مجبور میشم باتری را در بیارم) کاری هست که بتونم بکنم تا کمتر هنگ کنه؟؟

Bookr اگر چه در حال حاضر بهترین و زیباترین برنامه PDF Reader هست ، ولی هنوز نمی تونه PDF های با حجم بالا و یا PDF ها دارای عکس های بزرگ رو لود کنه و هنگ می کنه ...
ولی PDF های عادی و اونهایی که فقط Text هستند رو خوب باز می کنه ...
باید منتظر ورژن بعدیش وایسی :)

Julian.Mercer
15-04-2007, 09:30 PM
برنامه زياد ديده بودم اينم ديدم ولی دليل نميشه که يکی يکيش رو تست کرده باشم ببينم کدوم عقب و جلو نميندازه که
اون رو هم برای برنامه های ديگه نصب کردم خودم ، نيازی هم به سرچ نيست خود برنامه موقع نصب اتوماتيک برام نسبش ميکنه 23 مگابايت هم که بيشتر نيست
در هر صورت ممنون
:biggrin1:

NET Framework 3.0. پنجاه مگابایته ... اون ورژن 2 هست که 23 مگه ..
در هر صورت ، حرفه ای تر از XVID4PSP موجود نیست . به هر قالبی هم بخوای تبدیل می کنه :
PMP , PMP AVC , MP4 , MP4 AVC , AVI و دهها مدل دیگه ..
سرعت تبدیل هم به راحتی قابل تنظیمه ...

Reza Modanloo
15-04-2007, 11:12 PM
به هر حال امتحانش کردم ، زياد باهاش حال نکردم
دوستان برنامه نيست واسه اينکه پسوند wma رو اجرا کنه؟

M3hD1
16-04-2007, 01:34 AM
به هر حال امتحانش کردم ، زياد باهاش حال نکردم
دوستان برنامه نيست واسه اينکه پسوند wma رو اجرا کنه؟

WMA احتياج به برنامه نداره خود PSP ميخونه.

Reza Modanloo
16-04-2007, 03:02 AM
ورژن من 3.10 هست
نميخونه ، و ميگه اين رو پشتيبانی نميکنه
در ضمن بعضی از ويديو های mpg 4 رو نميخونه ، مثلاً اگه با ويديو 9 تبديل کنی نميخونه ، با ايکس ويد بکنی ميخونه!
ورژن 3.10 هم از لينکايی که خودتون گذشتيد گرفتم

M3hD1
16-04-2007, 04:03 AM
ورژن من 3.10 هست
نميخونه ، و ميگه اين رو پشتيبانی نميکنه
در ضمن بعضی از ويديو های mpg 4 رو نميخونه ، مثلاً اگه با ويديو 9 تبديل کنی نميخونه ، با ايکس ويد بکنی ميخونه!
ورژن 3.10 هم از لينکايی که خودتون گذشتيد گرفتم

به منوي ريكاوري و قسمت Registery Hack برو و WMA Player و Flash Player رو فعال كن.

فيلم هم بستگي داره با چه فرمتي تبديل كني اگه Mp4 باشه توي 100MNV01 كپي كن اگه AVC باشه توي 101ANV01 كپي كن.

Reza Modanloo
16-04-2007, 07:01 AM
ممنون ميشه يه برنامه واسه ساخت Theme که چند کار مثل بوت ، بک گراند و چندتا رو باهم انجام بده جديد ترين ورژن رو لينک کنيد ( بهترينشو پيشنهاد کنيد )
يه Theme آماده هم اگه ميشه بزاريد ميخوام کلاً ظاهر اين آيکن های پی اس پی تغيير کنه
بعد اينا بريک نميکنه پی اس پی رو ؟ با خيال راحت نصب کنم؟

hamedp30central
16-04-2007, 10:38 PM
من یه انتقاد برای این تاپیک دارم

قبلا روز های اول این تاپیک هکش برنامه بودو ادم حال می کرد ولی الان شده همش سوال و جواب خوب این سوال و جواب رو برید توی سوالات و مشکلات بگید انجا جاش نیست الان نگاه کنید چند صفحه پشت سر هم رفته 10 برنامه روی هم نیست خوب دلتون به حال ما که سرعت نتمون پایینه بسوزه نیم ساعت طول می کشه که صفحه بیاد بالا اگه دورغ می گم بگید دورغ می گم

Reza Modanloo
17-04-2007, 01:09 AM
نه راست ميگه
خوب برنامه بزاريد ديگه
2 تا برنامه ميزارند بعضی ها به چيزی که ميخواستن رسيدن ديگه ول ميکنن

Reza Modanloo
17-04-2007, 10:33 AM
ميشه يکی زحمت بکشه يه برنامه واسه تبديل پسوند ISO به CSO بده ؟
يه برنامه بود به نام YACC که برای من اجرا نميشه!
يک برنامه ديگه هم هست به نام DAX CONVERTER Gui 1.0 که من دانلود کردم ولی نامشخص بود کارايش!
در هر صورت اگه ممکنه يه برنامه به اين منظور بزاريد!

fashgi
17-04-2007, 10:36 AM
با سلام . در رابطه با برنامه BOOKer آيا ميتوان فونتهاي فارسي را به PSP نشان داد تا فايلهاي TXT وhtml را كه باز كرد فونهاي خرچنگ غورباغه نشان ندهد ؟

Bazicenter_PSP
17-04-2007, 11:25 AM
ميشه يکی زحمت بکشه يه برنامه واسه تبديل پسوند ISO به CSO بده ؟
يه برنامه بود به نام YACC که برای من اجرا نميشه!
يک برنامه ديگه هم هست به نام DAX CONVERTER Gui 1.0 که من دانلود کردم ولی نامشخص بود کارايش!
در هر صورت اگه ممکنه يه برنامه به اين منظور بزاريد!
psp iso comperesor

Reza Modanloo
17-04-2007, 12:39 PM
مرسی کارم راه افتاد
واسه تبديل CSO رو پيشنهاد ميکنيد بهتر هست يا DAX ؟

چرا تو اين سايت همه درو بر ما هستن
چند روز پيش بودم شهسوار ، فک فاميل زياد داريم :biggrin1:

Julian.Mercer
17-04-2007, 01:41 PM
دانلود Winnydows Iso Compressor1.022 :

http://www.winnydows.com/images/screenshot_isocompressor_1.jpg

http://www.winnydows.com/download/isocompressor/ISO_Compressor_1022.exe

این برنامه هم برای کار کردن به NET Framework 3. احتیاج داره ..

Reza Modanloo
17-04-2007, 02:37 PM
نگفتيد ؟ Cso بکنيم بهتره يا Dax ؟
راستی 3.30 دارم
چجوری IR SHELL نصب ميشه ؟ کار ميکنه رو اين ورژن اصلاً يا نه ؟

Julian.Mercer
17-04-2007, 03:01 PM
نگفتيد ؟ Cso بکنيم بهتره يا Dax ؟
راستی 3.30 دارم
چجوری IR SHELL نصب ميشه ؟ کار ميکنه رو اين ورژن اصلاً يا نه ؟

من شخصا CSO رو ترجیح میدم ، البته بماند که الگوریتم فشرده سازی هر دوشون تقریبا یکیه !

hamedp30central
17-04-2007, 06:40 PM
آقا یه دم توپ بزارید و آموزش کاملشو بزارید .

حالا می گید بگرد پیدا می کنید .:p

بابا شما خیلی تخصصی حرف می زنید ساده خشکل و اروم توضیح بدید.;)

ورژن دستگام 3.10 هستت ها.

gamekhor2007
18-04-2007, 08:30 AM
بچه ها این برنامه IR shell چه جور برنامه ای هستش؟کارش چیه؟

Reza Modanloo
18-04-2007, 02:25 PM
همه کارست ، بايد نصب کنی تا ببينی
در واقع يه مديريتی هست برای امکاناتی که دستگاه داره

ghostdog
18-04-2007, 03:40 PM
اقا برنامه اي براي اينكه بشه براي اهنگها playlist درست كرد هست؟ اگه هست زحمتشو بكشين .

Reza Modanloo
20-04-2007, 10:23 AM
آقا مهدی ميشه يه برنامه بزاری که از پی اس پی عکس و يا فيلم بگيره
کار کنه...

Masoud_007
20-04-2007, 12:38 PM
الان یه چیزی با فتوشاپ و MMB درست کردم گفتم حیفه امتحانش نکنید
(مخصوصا کسایی که PSP ندارن مثل خودم)

اینم عکسش (البته فقط بکگراندشه!)

http://pspmovies.persiangig.com/psp.JPG

Masoud_007
20-04-2007, 12:39 PM
اینم آدرس دانلود [531 KB]
:www: (http://pspmovies.persiangig.com/psp.zip)

T_A_M_B_A_L
20-04-2007, 01:19 PM
آقا مهدی ميشه يه برنامه بزاری که از پی اس پی عکس و يا فيلم بگيره
کار کنه...
Plugin (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2759) برای OE-SE (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2759)

پلاگین برای اضافه کردن قابلیت عکس و فیلم گرفتن از XMB
نصب :
- پوشه ی seplugins را توی مموری کپی کنید
- دستگاه را دوباره روشن کنید و با استفاده از دکمه ی R وارد حالت Recovery mode بشوید
- وارد قسمت Plugins بشوید و دو گزینه را فعال کنید.
دکمه ها :
دکمه ی موزیک : عکس گرفتن / پایان فیلم برداری
R + دکمه ی موزیک : شروع فیلم برداری
R + L + دکمه ی موزیک : شروع فیلم برداری در حالت Advanced
دانلود پلاگین :
SVCapture (http://rapidshare.com/files/12683122/SVC.rar.html)

hamedp30central
20-04-2007, 04:32 PM
سلام یه برنامه نقاشی برای ورژن 3.10 بدید ایا میشه برنامه نقاشی برای ورژن 1.5 بریزیم روی 3.10؟

M3hD1
20-04-2007, 07:12 PM
سلام یه برنامه نقاشی برای ورژن 3.10 بدید ایا میشه برنامه نقاشی برای ورژن 1.5 بریزیم روی 3.10؟
بله ميشه. همون برنامه اي كه داري براي 1.5 هست كار ميكنه.

كپي كن داخل Game150

Reza Modanloo
20-04-2007, 10:45 PM
اون لينک پلاگينی که برای عکس برداری معرفی کردی آقا ميلاد کار نميکنه!
يه لينک ديگه بديد اگه ميشه

M3hD1
21-04-2007, 01:12 AM
اون لينک پلاگينی که برای عکس برداری معرفی کردی آقا ميلاد کار نميکنه!
يه لينک ديگه بديد اگه ميشه
http://www.cheatsync.net/jski.gif

لينك دانلود (http://www.cheatsync.net/SVCapture05.zip)

Reza Modanloo
21-04-2007, 01:35 PM
نميخوام پلاگين نصب کنم ؟
1: نميشه دستی يا با يه برنامه راحت تر گزاشت پسورد رو ؟
2: ميشه بگيد فونت هارو چجوری عوض کرد توی دستگاه ؟
3: يه چندتا صدا باحال واسه بوت اگه دم دست داری لطف کن زحمتش رو بکش:biggrin1:

napster_630
21-04-2007, 03:06 PM
آقا میشه روی دستگاه پسورد گذاشت!!؟؟اگه راهنمایی کامل کنید ممنون میشم...

hogwarts
21-04-2007, 06:18 PM
آقا میشه روی دستگاه پسورد گذاشت!!؟؟اگه راهنمایی کامل کنید ممنون میشم...

بله میشه.باید از پلاگین استفاده کنی.من یه بار دیدم ولی الان برات هر چی گشتم پیدا نکردم.

میلاد یا هومن یا مهدی اگر زحمت نشه براشون می گذارن

Reza Modanloo
21-04-2007, 06:47 PM
SCEP XMB

http://dl.qj.net/SCEP-XMB-Plugin-Updated-For-3.30-OE-A-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13539/catid/151

برای پسورد گزاشتن از اين استفاده کن

sword fish
22-04-2007, 01:38 AM
سلام. ميشه من رو درمورد كار با VideoPRXmodule_SVCapture271SEBv03 راهنمايي كنيد.
اين نرم افزار يه فايل INSTALL داره كه نمي دونم بايد كجا كپي كردش. يه پوشه Game 150 داره كه توش 3 تا فايله . يكي از اونا اينه UMF. اين رو هم نمي دونم بايد چيكار كنم.
خواهش مي كنم يكي كنو به صورت كامل و دقيق راهنمايي كنه. من خيلي سعي كردم با اين نرم افزار كار كنم اما نشد.
ممنون

M3hD1
22-04-2007, 02:29 AM
سلام. ميشه من رو درمورد كار با VideoPRXmodule_SVCapture271SEBv03 راهنمايي كنيد.
اين نرم افزار يه فايل INSTALL داره كه نمي دونم بايد كجا كپي كردش. يه پوشه Game 150 داره كه توش 3 تا فايله . يكي از اونا اينه UMF. اين رو هم نمي دونم بايد چيكار كنم.
خواهش مي كنم يكي كنو به صورت كامل و دقيق راهنمايي كنه. من خيلي سعي كردم با اين نرم افزار كار كنم اما نشد.
ممنون
خوب ببين من برات توضيح ميدم:

من نميدونم اونو از كجا دانلود كردي. من با توجه به اين لينك توضيح ميدم كه صفحه قبل هم گذاشتم.

اون كه تو داري ورژن 3 هست اين كه من لينك ميدم ورژن 5 هست. پس حتما اينو دانلود كن.

فايل دانلود:http://www.cheatsync.net/SVCapture05.zip

بعد كه بازش كردي فايل Install.exe رو اجرا كن PSP رو وصل كن به PC و روي Install كليك كن.

به منوي ريكاوري برو و قسمت Plugin و پلاگينايي كه هست رو Enable كن.

حالا دستگاه رو ريست كن، خوب پلاگين نصب شد.

براي نحوه كار هم ميلاد صفحه قبل توضيح داده.

دوتا فولدر __SCE__SVCPlayer و %__SCE__SVCPlayer هم هستن تو فايل هايي كه دانلود كردي و يه برنامه هست كه براي پخش فايل هاي تصويري كه از PSP ركورد كردي.

يه برنامه ديگه هم هست به اسم GIFAnimator.exe كه براي كم كردن حجم فايل هاي Gif هست كه ركورد كردي.

ديگه فكر نكنم نكته اي مونده باشه.

اينم يه نمونه كه از PSP ركورد شده:

http://www.cheatsync.net/jski.gif

Reza Modanloo
22-04-2007, 05:32 AM
نميخوام پلاگين نصب کنم ؟
3: يه چندتا صدا باحال واسه بوت اگه دم دست داری لطف کن زحمتش رو بکش

gamekhor2007
22-04-2007, 07:19 AM
بچه ها جدیدترین ورژن برنامه ir shell رو میخواستم

بچه ها من نمیتونم از این سایت( http://dl.qj.net)دانلود کنم.جریان چیه؟.هر چی رو دکمه دانلود میزنم دانلود نمیکنه

hogwarts
22-04-2007, 10:54 AM
دوست عزیز این هم IR Shel v.3.1 از سایت PSP-Hacks.Com

http://www.psp-hacks.com/file/964

M3hD1
22-04-2007, 12:36 PM
نميخوام پلاگين نصب کنم ؟
3: يه چندتا صدا باحال واسه بوت اگه دم دست داری لطف کن زحمتش رو بکش

برا چي نميخواي پلاگين نصب كني؟ مگه چشه؟

1.من كه برنامه اي نديدم. بهترينش همينه خدايي.
براي سوال 2 و 3 هم به تاپيك زير مراجعه كن:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1809

Reza Modanloo
22-04-2007, 12:38 PM
تو تاپيک زير گشتم
اموزشی برای فونت نبود
برای بوت هست ...

sword fish
22-04-2007, 12:38 PM
M3hD1 جان از شما تشكر مي كنم. فقط دو تا سوال ديگه داشتم. براي اينكه اين برنامه رو از روي psp حذف كنم چيكار بايد بكنم. فقط فايل ها رو پاك كنم كافيه؟
ديگه اينكه GIFAnimator.exe رو بايد روي Psp اجرا كنم يا روي PC.
ممنون

M3hD1
22-04-2007, 12:42 PM
M3hD1 جان از شما تشكر مي كنم. فقط دو تا سوال ديگه داشتم. براي اينكه اين برنامه رو از روي psp حذف كنم چيكار بايد بكنم. فقط فايل ها رو پاك كنم كافيه؟
ديگه اينكه GIFAnimator.exe رو بايد روي Psp اجرا كنم يا روي PC.
ممنون
آره فايل ها رو پاك كن.

GIFAnimator.exe روي PC اجرا كن.

تو تاپيک زير گشتم
اموزشی برای فونت نبود
برای بوت هست ...
همون جا درخواست بده بچه هايي كه تو اون تاپيك فعالا برات ميذارن.

sword fish
22-04-2007, 12:43 PM
راستي يادم رفت من روي Psp پلاگين هاي چيت رو هم فعال كردم . اشكالي تو اجراي برنامه كپچر ايجاد نمي كنه. بعد من از كجا مي تونم چيت هاي بازي هاي جديد PSP رو پيدا كنم و دستي وارد برنامه كنم.
باز هم تشكر مي كنم.

hogwarts
22-04-2007, 01:25 PM
http://psp.gamezone.com/

اینجا احتمالا هست.توی گوگل سرچ کنی هست.

napster_630
22-04-2007, 01:52 PM
SCEP XMB

http://dl.qj.net/SCEP-XMB-Plugin-Updated-For-3.30-OE-A-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13539/catid/151

برای پسورد گزاشتن از اين استفاده کن

آقا من این رو از ریکاوری فعال هم کردم...حالا چطوری باهاش کار کنم!!؟؟از کجا اجرا میشه!!؟من تجربه پلاگین نصب کردن ندارم.فقط یکی اجرا کردم که home رو میزدی باطری رو نشون میداد...این رو نمیدونم چطوری اجراش کنم!!؟؟
بعد یه مشکل دیگه:یه فایل vsh.txt هست که رو اولی replace کرد که اینم کارم باعث شد پلاگین قبلیم از کار بیفته...اگه مسیر فایل پلاگین قبلی و داخلش اضافه کنم درست میشه!!؟
fw 3.10oe هستش...

sword fish
22-04-2007, 02:42 PM
لطفا يكي به من بگه چطوري مي تونم با برنامه GIFAnimator فايل ها رو فشرده كنم؟
ممنون

sword fish
22-04-2007, 02:52 PM
M3hD1 جان ممنون از لطفت. فقط من هنوز نتونستم فايل هام رو با برنامه GIFAnimator فشرده كنم. اصلا جايي براي اينكار نداره! ممكنه من رو در اين زمينه هم راهنمايي كني.
ممنونم

آيا Psp راديو هم ميشه؟ اگه جواب مثبته چطوري؟
تو رو خدا جواب سوال قبليم رو هم بديد.
ممنون

hogwarts
22-04-2007, 07:13 PM
آيا Psp راديو هم ميشه؟ اگه جواب مثبته چطوري؟
تو رو خدا جواب سوال قبليم رو هم بديد.
ممنون

از برنامه PSP Radio استفاده کن.

http://www.psp-hacks.com/file/1047

Reza Modanloo
22-04-2007, 07:21 PM
دوستان ميشه منو که اول روشن شدن دستگاه رو نشون ميده تغيير داد ؟
صدا رو که ميشه ولی تصويرش رو هم ميشه ؟
اگه ميشه لينک بديد

sword fish
22-04-2007, 07:22 PM
لطفا درمورد اين برنامه GIFAnimator هم توضيح بديد.

hogwarts
22-04-2007, 07:42 PM
اگه ميشه لينک بديد

آره میشه.باید صبر کنی میلاد یا مهدی آموزش بگذارن.من یه فیلم دیدم از این کار که طرف تغییر داده بود.

grooss
22-04-2007, 08:25 PM
آقا من این رو از ریکاوری فعال هم کردم...حالا چطوری باهاش کار کنم!!؟؟از کجا اجرا میشه!!؟من تجربه پلاگین نصب کردن ندارم.فقط یکی اجرا کردم که home رو میزدی باطری رو نشون میداد...این رو نمیدونم چطوری اجراش کنم!!؟؟
بعد یه مشکل دیگه:یه فایل vsh.txt هست که رو اولی replace کرد که اینم کارم باعث شد پلاگین قبلیم از کار بیفته...اگه مسیر فایل پلاگین قبلی و داخلش اضافه کنم درست میشه!!؟
fw 3.10oe هستش...

برای اجرا با کلید select کار میکنه و بعد هم کاملا مشخص هست

شما برای فعال کردن پلاگین های دیگت اون ادرس رو توی game و vsh کپی کن مشکلت حل میشه

اگه ميشه لينک بديد

دوست عزیز صدا که تغییر میکنه و همه چیز میشه گذاشت ولی فقط میتونی نوشته اول رو عوض کنی نه تصویر رو

برای اجرای بازی ها فقط میشه gameboot رو تغییر داد که هر فیلم 3 ثانیه هم میشه گذاشت فایل مورد نظر هم PMF هست
بگردی کلی پیدا میشه

momkhbpsp
22-04-2007, 08:29 PM
برای برنامه رادیو باید به اینترنت وصل شد یا تنهای این کار رو می کنه

hogwarts
22-04-2007, 08:34 PM
باید به اینترنت وصل بشی.

M3hD1
22-04-2007, 10:40 PM
لطفا يكي به من بگه چطوري مي تونم با برنامه GIFAnimator فايل ها رو فشرده كنم؟
ممنون
M3hD1 جان ممنون از لطفت. فقط من هنوز نتونستم فايل هام رو با برنامه GIFAnimator فشرده كنم. اصلا جايي براي اينكار نداره! ممكنه من رو در اين زمينه هم راهنمايي كني.
ممنونم
لازم نيست كاري انجام بدي فايل رو Open كن بعد Save as كن. خودش برات Compress ميكنه و حجم رو پايين مياره.

fashgi
23-04-2007, 01:41 AM
با سلام . در رابطه با برنامه BOOKer آيا ميتوان فونتهاي فارسي را به PSP نشان داد تا فايلهاي TXT وhtml را كه باز كرد فونهاي خرچنگ قورباغه نشان ندهد ؟
منظورم خواندن فايلهاي ورد فارسي و يا صفحات فارسي اينترنت است ؟

M3hD1
23-04-2007, 02:21 AM
با سلام . در رابطه با برنامه BOOKer آيا ميتوان فونتهاي فارسي را به PSP نشان داد تا فايلهاي TXT وhtml را كه باز كرد فونهاي خرچنگ قورباغه نشان ندهد ؟
منظورم خواندن فايلهاي ورد فارسي و يا صفحات فارسي اينترنت است ؟
فونت فارسي رو نميشه كاريش كرد.

به PDF تبديلشون كن تا خونده بشن. يا به عكس تبديلشون كن.

Reza Modanloo
23-04-2007, 05:37 AM
آقا مهدی اون بخش فعلاً کسی فعال نيست
ميشه بگی چجوری ميشه تصويری که الان روشن کردن پی اس پی مياد رو عوض کنيم؟

play3
25-04-2007, 10:15 PM
سلام اقا ميخواستم بدونم برنامه هايي كه به نظر شما حتما بايد رو psp بريزيم چي هست چون تازه دستگاه گرفتم اطلاعي از برنامه هاي كاربردي ندارم ممنون

fashgi
25-04-2007, 10:17 PM
] برنامه ماشين حساب HP-48 را با rom ارائه شده دانلود كردم اما پس از اجرا ريست ميگردد . لطفا با ارائه مجدد لينك هم برنامه و هم Rom مربوطه بنده را ياري بفرمائيد . متشكرم

ضمنا آيا برنامه اي كه بشود روي تك فايل يا يك پوشه پسورد گذاشت موجود هست ؟

M3hD1
25-04-2007, 10:27 PM
سلام اقا ميخواستم بدونم برنامه هايي كه به نظر شما حتما بايد رو psp بريزيم چي هست چون تازه دستگاه گرفتم اطلاعي از برنامه هاي كاربردي ندارم ممنون
بايدي وجود نداره، بايد ببيني چي رو لازم داري. مثلا PSP IRDa براي انتقال فايل به موبايل يا Booker براي خوندن PDF و ...

بايد ببيني چي بدردت ميخوره تاپيك رو بخون هر كدوم رو دوست داشتي بريز.

برنامه ماشين حساب HP-48 را با rom ارائه شده دانلود كردم اما پس از اجرا ريست ميگردد . لطفا با ارائه مجدد لينك هم برنامه و هم Rom مربوطه بنده را ياري بفرمائيد . متشكرم

ضمنا آيا برنامه اي كه بشود روي تك فايل يا يك پوشه پسورد گذاشت موجود هست ؟
بايد رام هاي مختلف رو چك كني ببيني چي بهش ميخوره.

لينك جايي كه دانلود كردي رو بده منم يه تست كنم.

در مورد سوال دومت هم نه خير برنامه اي به اين صورت كه ميخواي نيست. همون SCEP بهترينه فعلا كه ابتداي كار Pass ميخواد.

T_A_M_B_A_L
26-04-2007, 12:10 AM
] برنامه ماشين حساب HP-48 را با rom ارائه شده دانلود كردم اما پس از اجرا ريست ميگردد . لطفا با ارائه مجدد لينك هم برنامه و هم Rom مربوطه بنده را ياري بفرمائيد . متشكرم
gxrom-r ;)

fashgi
26-04-2007, 12:33 AM
لينك هموني است كه الان دادي ( مال رمش) و خود برنامه را هم از پستهاي قبلي همين تاپيك گرفتم . تو پوشه هاي مختلف هم تستش كردم . تا رم را نداشت ميگفت رم نيست از برنامه خارج ميشد . وقتي فايل رم را تغيير نام دادم و كپيش كردم توپوشه مربوطه ( طبق گفته هاي بچه هاي همين تاپيك ) ديگه كارنكرد و ريست ميشه .

M3hD1
26-04-2007, 02:28 AM
لينك هموني است كه الان دادي ( مال رمش) و خود برنامه را هم از پستهاي قبلي همين تاپيك گرفتم . تو پوشه هاي مختلف هم تستش كردم . تا رم را نداشت ميگفت رم نيست از برنامه خارج ميشد . وقتي فايل رم را تغيير نام دادم و كپيش كردم توپوشه مربوطه ( طبق گفته هاي بچه هاي همين تاپيك ) ديگه كارنكرد و ريست ميشه .
دوست عزيز

من الان تست كردم سالم بود و به راحتي اجرا شد ماشين حساب خيلي عالي هست همه كار ميشه باهاش كرد.

من توضيح ميدم اميدوارم تو هم بتوني اجراش كني.

آموزش نحوه نصب ماشين حساب HP48

http://img.qj.net/uploads/articles_module/63496/pspx48-snap-v105.jpg

1. اول از همه ورژن جديد برنامه رو دانلود كن:

PSPX48 v1.0.6 - A HP48 calculator emulator (http://dl.qj.net/PSPX48-v1.0.6-A-HP48-calculator-emulator-PSP-Emulators/pg/12/fid/10236/catid/329)

2.بعد هم بايد يه Rom دانلود كني همين كه ميلاد تو پست بالا گذاشته رو دانلود كن يا از لينك زير دانلود كن:
Rom (http://www.hpcalc.org/hp48/pc/emulators/gxrom-r.zip)

3. فايل رو بعد از دانلود از حالت فشرده خارج كن به فولدر fw1.5 برو و دوتا فولدري كه داخلش هستن رو كپي كني داخل GAME150 در مموري استيك

4. فايل Rom اي كه دانلود كردي رو از حالت فشرده خارج كن و اسمشو به rom تغيير بده. (دقت كن كه پسوند نداشته باشه فقط rom باشه)

5. فايل rom رو كپي كن در اين آدرس در مموري استيك PSP
X:\psp\game150\__SCE__pspx48

6.برو و از داخل PSP اجراش كن، به راحتي اجرا ميشه.

من روي فريمور 3.40 OE تست كردم كاملا با اين روش كه توضيح دادم جواب داد و اجرا شد.

موفق باشيد

nojx360
26-04-2007, 01:19 PM
اقا يه برنامه هست كه فيلم dvd رو با زير نويس به 272*480 تبديل كنه؟

حتما trailer مربوط به god of war بگيريد

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4731

M3hD1
26-04-2007, 06:57 PM
اقا يه برنامه هست كه فيلم dvd رو با زير نويس به 272*480 تبديل كنه؟

بله هست و 50 بارم معرفي شده.

اسمش XviD4PSP هست بگردي قول بهت ميدم لينكشو پيدا ميكني.

hamedp30central
26-04-2007, 07:48 PM
مهدی جان من ریختم ولی توی پی اس پی ارورر میده ورژنم هم 3.10 هست؟

تمام این کارهایی که گفتید من کردم.

M3hD1
26-04-2007, 10:43 PM
مهدی جان من ریختم ولی توی پی اس پی ارورر میده ورژنم هم 3.10 هست؟

تمام این کارهایی که گفتید من کردم.
چه Error اي ميده؟

hamedp30central
26-04-2007, 10:50 PM
مهدی جان من جدا شرمنده هستم دفعه اول ارورر داد ولی الان دوبار ریختم درست شد

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ببخشید جدا معذرت می خوام ولی بعد از مدتی از برنامه میاد بیرون.

hamedp30central
26-04-2007, 10:54 PM
آقا این باید چه جوری از برنامش بیاریم بیرون؟

M3hD1
26-04-2007, 11:17 PM
آقا این باید چه جوری از برنامش بیاریم بیرون؟
R + L +Start رو بزن از برنامه خارج ميشه.

pspsasan
29-04-2007, 08:43 AM
سلام
برنامه ای هست با بشه با هاش بازی و برنامه های ساده ساخت؟:eek: :p !
ممنون:confused:

cully_4u
29-04-2007, 01:17 PM
میشه یه نفر بگه این برنامه PSP Rhythm کارش چیه ؟

cully_4u
29-04-2007, 04:40 PM
لطفا اگه امکان داره یکی یه پلیر خوب برای PSP معرفی کنه و لینک دانلودش رو بزاره ...
منظورم پلیر برای گوش دادن به MP3 و دسته بندی آهنگ ها هستش ...

به من برنامه DJ SP رو پیشنهاد کردن ولی روی FIRMWARE من که 3.10oe هستش جواب نمیده , یعنی داخل برنامه میره ولی بعدش هنگ میکنهو دستگاه خاموش میشه ...

راستی یه سول دیگه و اونم اینکه من شنیده بودم برنامه هایی هستن که قدرت خروجی صدای PSP رو تقویت میکنن ... میخواستم ببینم همچین برنامه ای هستش واقعاً ؟

M3hD1
29-04-2007, 04:45 PM
لطفا اگه امکان داره یکی یه پلیر خوب برای PSP معرفی کنه و لینک دانلودش رو بزاره ...
منظورم پلیر برای گوش دادن به MP3 و دسته بندی آهنگ ها هستش ...

به من برنامه DJ SP رو پیشنهاد کردن ولی روی FIRMWARE من که 3.10oe هستش جواب نمیده , یعنی داخل برنامه میره ولی بعدش هنگ میکنهو دستگاه خاموش میشه ...

راستی یه سول دیگه و اونم اینکه من شنیده بودم برنامه هایی هستن که قدرت خروجی صدای PSP رو تقویت میکنن ... میخواستم ببینم همچین برنامه ای هستش واقعاً ؟
همين DJ PSP هم صدا رو تقويت ميكنه.

براي اينكه DJ PSP روي 3.10 اجرا بشه اين فولدر رو بساز:

X:\PSP\MUSIC

و آهنگ ها رو اونجا بريز.

میشه یه نفر بگه این برنامه PSP Rhythm کارش چیه ؟
باهاش ميتوني آهنگ بسازي.

http://img.qj.net/uploads/articles_module/90162/PSP_Rhythm_7_1_snapshot_qjgenth.png

fashgi
30-04-2007, 10:40 PM
NET Framework 3.0. پنجاه مگابایته ... اون ورژن 2 هست که 23 مگه ..
در هر صورت ، حرفه ای تر از XVID4PSP موجود نیست . به هر قالبی هم بخوای تبدیل می کنه :
PMP , PMP AVC , MP4 , MP4 AVC , AVI و دهها مدل دیگه ..
سرعت تبدیل هم به راحتی قابل تنظیمه ...

ممكن است بفرمائيد تنظيم سرعت تبديل آن كجا است ؟

M3hD1
01-05-2007, 04:47 PM
ممكن است بفرمائيد تنظيم سرعت تبديل آن كجا است ؟
اگه منظورت همون Bit Rate هست بعد از اينكه Open رو زدي و فيلمتو انتخاب كردي يه صفحه باز ميشه اونجا كه نوشته Video رو اگه نگاه كني زيرش Bit Rate رو ميشه تنظيم كرد.

هر چه قدر پايين تر باشه حجم كمتر ميشه و كيفيت هم كمتر.

cully_4u
03-05-2007, 01:17 PM
کسی میدونه برنامه ای هست که بشه فایل ویدئو و فایل Srt (فایل مخصوص زیرنویس) رو با هم اجرا کنه ؟

منظورم مثل برنامه Bs-player یا Vobsub توی کامپیوتره که فایل زیرنویس و فیلم اصلی رو هم نام میکنیم و توی یه فولدر میریزیم و زیرنویس روی فیلم پخش میشه ؟

امکانش هست ؟

Julian.Mercer
04-05-2007, 11:11 AM
کسی میدونه برنامه ای هست که بشه فایل ویدئو و فایل Srt (فایل مخصوص زیرنویس) رو با هم اجرا کنه ؟

منظورم مثل برنامه Bs-player یا Vobsub توی کامپیوتره که فایل زیرنویس و فیلم اصلی رو هم نام میکنیم و توی یه فولدر میریزیم و زیرنویس روی فیلم پخش میشه ؟

امکانش هست ؟

هست ، PMPlayer Advance که بهترینه ... (آخرین نسخه ش 20070426 هست) ..
PMP AVC Mod 2.02 هم هست ...
تو جفتشون کافیه ، srt رو همنام با فایل ویدیویی تو یه فولدر کنار هم بذاری ...

M3hD1
04-05-2007, 04:04 PM
اينم لينك برنامه براي ورژن هاي OE

PMPlayer AdVanCe 20070426 (http://files.cngba.com/cooleyes/PPA/PPA.3xxOE.20070426.rar)

pspsasan
05-05-2007, 10:09 AM
تا حالا برنامه ای هست که ایرانیها ساخته باشن یا فارسی باشه
اصلا برنامه ای هست تا بشه با هاش بازی وبرنامه ای ساده ساخت

cully_4u
05-05-2007, 06:21 PM
یه converter واسه تبدیل فایلهای تصویری به pmp میخواستم که حجمش پایین باشه (کمتر از 5 mB ) هستش چیزی ؟

fashgi
05-05-2007, 10:54 PM
ميشه لطف بفرمائيد و لينك درستي براي Dj Psp ارائه بفرمائيد ؟.

fashgi
06-05-2007, 08:23 AM
هست ، PMPlayer Advance که بهترینه ... (آخرین نسخه ش 20070426 هست) ..
PMP AVC Mod 2.02 هم هست ...
تو جفتشون کافیه ، srt رو همنام با فایل ویدیویی تو یه فولدر کنار هم بذاری ...

من اين برنامه را دانلود و نصب كردم . ولي هيچي سر در نياوردم . توي PSP هيچ فايلي را باز نميكرد . تو فولدرها ميرفت ! ولي هيچ كاري انجام نميشد . ممكن است بفرمائيد چطور مكيتوان از آن بهره گرفت ؟

cully_4u
08-05-2007, 11:45 PM
کسی سریال یا کرک واسه این ورژن از برنامه Apex Pmp Video Converter رو داره بزاره ؟

ورژن 5.37

لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه ... ممنون میشم ...

cully_4u
09-05-2007, 12:20 AM
:confused: :confused: :confused: :confused: لطفآ یه برنامه ای معرفی کنید که فایلهای تصویریمون رو به فرمت قایل پخش با برنامه PMPlayer AdVanCe تبدیل کنیم ...

حداقل یکی از مدیرها دست به کار شه لطفاً

M3hD1
09-05-2007, 02:58 AM
نحوه پخش فيلم همراه با زيرنويس با برنامه PMPlayer AdVanCe

http://img.qj.net//uploads/articles_module2/87248/snap0024_qjpreviewth.png

خوب چون دوستان خيلي مشكل داشتن من توضيحاتشو ميدم اميدوارم مشكل حل بشه.

اول اون فايلي كه بالا (http://files.cngba.com/cooleyes/PPA/PPA.3xxOE.20070426.rar)گذاشتم رو دانلود كنيد .

بعد كه بازش كرديد فولدر PPA رو داخل GAME150 كپي كنيد.

بعد بريد از داخل PSP اجراش كنيد اگه فونت هاش چيني بودن براي اينكه انگليسيشون كنيد L + R + Select رو بزنيد و بعد Normal-en رو انتخاب كنيد كه زبون رو انگليسي كنه.

خوب حالا ميرسيم به نحوه پخش :

اول از همه بايد فايلي كه ميخوايد رو به فرمت PMP در بياريد براي اين كار ميتونيد از Convertor هاي مختلف استفاده كنيد مثل XviD4PSP كه يكي از بهترين هاش هست و وقتي ميخواي تبديل كنيد فرمت رو بايد روي PMP AVC بذاريد و تبديل كنيد.

فايلي كه درست شد مثلا به اسم A.pmp ميشه شما زيرنويسي كه داريد رو هم دقيقا به همين نام درش مياريد يعني A.srt اسم ها بايد يكي باشه.

بعد اين دوتا فايل رو هر جاي مموري كه دوست داريد كپي كنيد (فرقي نداره فقط كنار هم باشن)

بعد دوباره به محيط برنامه برگرديد و از قسمت File List بريد اونجايي كه فايل رو كپي كرديد و روي فايلتون دايره رو بزنيد تا اجرا بشه بعد ميبينيد كه زيرنويس هم در زير فيلم به نمايش در مياد.

در محيط برنامه اگه دكمه مربع رو بزنيد Configuration را براي شما مياره كه ميتونيد تغييرات توش بديد به دلخواه خودتون مثلا اندازه فونت ها ، پايين يا بالا بودن زيرنويس و ...

اگه دكمه مثلث رو هم بزنيد صفحه اي رو مياره كه نشون ميده چه دكمه اي چه كاري رو در برنامه انجام ميده مانند عكس زير كه البته به زبان چيني هست (بالاتر گفتم كه چطور زبون رو تغيير بديد)

http://img.qj.net//uploads/articles_module2/87248/pad_qjpreviewth.png

----------------------

البته باز نظر من رو ميخوايد ميتونيد همون موقع كه داريد با XviD4PSP تبديل ميكنيد مستقيم زيرنويس رو هم تبديل كنيد كه ديگه احتياج به برنامه نداره و خود PSP به راحتي فيلم رو با زيرنويسش پخش ميكنه و راحت تر هم هست.

به هر حال اينم توضيحاتي بود كه ميخواستيد.

کسی سریال یا کرک واسه این ورژن از برنامه Apex Pmp Video Converter رو داره بزاره ؟

ورژن 5.37

لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه ... ممنون میشم ...
در بخش نرم افزار درخواست بده.

تا حالا برنامه ای هست که ایرانیها ساخته باشن یا فارسی باشه
اصلا برنامه ای هست تا بشه با هاش بازی وبرنامه ای ساده ساخت
نه خير فعلا كه چيزي فارسي نيست. اصلا PSP با فونت فارسي مشكل داره.

fashgi
09-05-2007, 07:33 AM
با تشكر از مدير محترم در رابطه با برنامه PMP Advance . يك نكته كوچولو در آخر فرموده بوديد . درست است كه كانورتورها ميتوانند زير نويس را زير فيلم نشان دهند آما نميشود هر وقت نياز نداشتيم آنرا حذف نمايند ،‌كه اين امر با اين نرمافزار امكان پذير است . در هر صورت بينهايت سپاسگزاريم .

sword fish
09-05-2007, 12:07 PM
آيا برنامه اي هست كه بشه باهاش بازي هاي چند سي دي PS1 رو به يك Image واحد تبديل كرد؟ آخه بعضي از اين بازي ها براي تعويض ديسك مشكل دارن. لطفا من رو راهنمايي كنيد چطوري بازي اي مثل Fear Effect يا Final fantasy ها رو بازي كنم. ممنون

grooss
09-05-2007, 11:51 PM
آيا برنامه اي هست كه بشه باهاش بازي هاي چند سي دي PS1 رو به يك Image واحد تبديل كرد؟ آخه بعضي از اين بازي ها براي تعويض ديسك مشكل دارن. لطفا من رو راهنمايي كنيد چطوري بازي اي مثل Fear Effect يا Final fantasy ها رو بازي كنم. ممنون
فکر کنم بیشتر از 5 بار توضیح دادم

ببین شما فقط کافیه برای تبدیل CD2 همون ID های CD1 رو بذاری
مثلا اگر ID سی دی شماره 1 بود 98900
ID سی دی های 2 و 3 هم همین 98900 کانورت کن

pspsasan
10-05-2007, 08:20 AM
سلام
یه برنامه می خواستم که بتونم رنگ ما نیتور پی اس پی رو تغیر بدیم

PSPMAN
11-05-2007, 12:16 AM
آقا بالاخره یه برنامه درست حسابی واسه ارتباط موبایل و PSP نیومد؟:(
من می خاااام:blushing:

M3hD1
11-05-2007, 04:57 PM
آقا بالاخره یه برنامه درست حسابی واسه ارتباط موبایل و PSP نیومد؟:(
من می خاااام:blushing:
PSP IrDA رو تست كردي؟

بهتر از اين برنامه چيزي نيومده فعلا.

pspsasan
13-05-2007, 11:10 PM
سلام میشه در مورد برنامه این توضیح دهید
Psp Ssh
ممنون
----------------------------------------------------
برنامه جدید یا برنامه های که به جز کنترل فرستادن فایل به مو بایل برای اینفرارد چیز دیگه ای نیست؟
آخه تو پی اس پی هک خیلی هست ولی سر در نمییارم
بازم ممنون

Decalist
15-05-2007, 09:33 PM
دوستان برنامه اي هست كه صداي بخش پي اس پي رو بيشتر كنه !؟

dadasalam
15-05-2007, 10:05 PM
نه خیر فقط در هدفون تفاوت میکنه

pspsasan
16-05-2007, 11:22 AM
سلام
یه برنامه میخام که فایل های 3gp رو خوب اجرا کنه آخه آون یکی توند اجرا میکنه
ممنون

pspsasan
17-05-2007, 11:04 AM
سلام لطفا به سوال ها بالا هم جواب بدین
بعد یه سوال دیگه میشه با پورت یو اس پی psp به اینترنت وصل شد بدون WIFI

M3hD1
17-05-2007, 08:18 PM

از برنامه DJ PSP استفاده كن صدا رو تقويت ميكنه.
البته بهترين راه همون خريد هدفون مناسب هست.

سلام لطفا به سوال ها بالا هم جواب بدین
بعد یه سوال دیگه میشه با پورت یو اس پی psp به اینترنت وصل شد بدون WIFI
نه فكر نكنم همچين امكاني باشه.

سلام
یه برنامه میخام که فایل های 3gp رو خوب اجرا کنه آخه آون یکی توند اجرا میکنه
ممنون
كدوم برنامه تند اجرا ميكنه؟

gpod
18-05-2007, 02:32 AM
یک برنامه عالییییییییییییییی که فکر نکنم فرمتی باشه این برنامه اجرا نکنه

اینم ایست فرمت هایی که اجرا میکنه
1: avi, mov, mp4, ogm, mkv, nut, asf, wmv, mp3, m4a, wma, ogg, asf, wav.

2: MPEG1/2/4 video(divx, xvid), Windows media video, Ogg theora, Mpeg audio (MP2, MP3, AAC), AC3, OGG, Windows media audio

gpod
18-05-2007, 03:42 AM
ببخشید لینکشو یادم رفت بزارم :blushing:
اینم لینکش
http://www.persiangig.com/va/?p=PSP&msg=rZ1RahWOHJ2dWhUSw1ESLxGeXFWbCNVT&err=rZ1RkpmVtpVdsdUSw1ESLxGeXFWbCNUT&no=1

gpod
18-05-2007, 03:53 AM
بازم ببخشید شلوغ بازی در اوردم ;)

از اینجا دانلود کنید :blushing:

http://gpod1.persiangig.com/PSP/PSPlayerMT_For_PSP.zip

Decalist
18-05-2007, 01:40 PM
M3hD1 ميشه شما لينكش رو بزار منظورم همون برنامه DJ PSP هست و لطفا بگو كه چجوري بريزم روي پي اس پي

grooss
18-05-2007, 01:42 PM
بازم ببخشید شلوغ بازی در اوردم ;)

از اینجا دانلود کنید :blushing:

http://gpod1.persiangig.com/PSP/PSPlayerMT_For_PSP.zip
این برنامه فرمتهایی که نوشته رو اجرا نمیکنه و باهاشون مشکل داره

لطفا برنامه ای که تست شده بزارید

باتشکر

tatupsp
18-05-2007, 01:43 PM
همین پلیری که دوستمو گزاشته یعنی psplayermt فایل های 3gp را با به صورت تند نشون می ده و صدا نداره.از هر 20 تا فایل یکی و درست نشون می ده. ممنون

Decalist
18-05-2007, 03:19 PM
دوستان راستي برنامه هست كه فايل هاي Iso رو باز كنه !؟ مثلا من توي يك بازي از يكي از آهنگهاش خوشم اومده ميخوام اون آهنگ رو از اون فايل بكشم بيرون ميشه !؟

golddante
18-05-2007, 03:31 PM
دوستان راستي برنامه هست كه فايل هاي Iso رو باز كنه !؟ مثلا من توي يك بازي از يكي از آهنگهاش خوشم اومده ميخوام اون آهنگ رو از اون فايل بكشم بيرون ميشه !؟
umd gen
alchol120%
winrar
که خود winrar واسه اینکار از همش راحتتره
برا این کار گزینه option رو انتخاب به قسمت settings برو بعد تو قسمت integraion جلو iso تیک بزن

pspsasan
18-05-2007, 03:44 PM
یه توضیح در مورد Psp Game Maker بدیدن

tatupsp
18-05-2007, 04:27 PM
خوده winrar فایل های iso رو باز می کنه اما نمی دونم اینجوری می تونی آهنگها رو برداری یا نه

Decalist
18-05-2007, 06:34 PM
umd gen
alchol120%
winrar
که خود winrar واسه اینکار از همش راحتتره
برا این کار گزینه option رو انتخاب به قسمت settings برو بعد تو قسمت integraion جلو iso تیک بزن

ميشه لينك دانلود برنامه رو بزاري ، لطفا در مورد برنامه و ريختن اون روي پي اس پي بيشتر توضيح بده

golddante
18-05-2007, 08:10 PM
ميشه لينك دانلود برنامه رو بزاري ، لطفا در مورد برنامه و ريختن اون روي پي اس پي بيشتر توضيح بده
winrar که واسه کامپیوتره معمولا هم همه دارن
اگه منظورت برنامه ای واسه psp هستش بگو تا یه راه بهت بگم ولی اول باید خودم تست کنم

Decalist
18-05-2007, 09:11 PM
winrar که واسه کامپیوتره معمولا هم همه دارن
اگه منظورت برنامه ای واسه psp هستش بگو تا یه راه بهت بگم ولی اول باید خودم تست کنم

من اين كار رو كردم ولي آهنگهاش رو نياورد !؟ برنامه اي داري كه بياره !؟:(

golddante
18-05-2007, 09:57 PM
من اين كار رو كردم ولي آهنگهاش رو نياورد !؟ برنامه اي داري كه بياره !؟:(
ببخشید اگه درست منظورتو نمیفهمم فکر کنم منظورت اینه که آهنگتو پیدا کردی. یه برنامه واسه اجرا کردنش میخای از طریق کامپیوتر؟

Decalist
18-05-2007, 11:10 PM
ببخشید اگه درست منظورتو نمیفهمم فکر کنم منظورت اینه که آهنگتو پیدا کردی. یه برنامه واسه اجرا کردنش میخای از طریق کامپیوتر؟

اره برنامه ميخوام واسه اجراش

golddante
18-05-2007, 11:39 PM
اره برنامه ميخوام واسه اجراش
فرمتش چیه؟
آهنگه یا دموی بازیه؟

Decalist
19-05-2007, 08:13 AM
فرمتش چیه؟
آهنگه یا دموی بازیه؟

فرمت هاش اينان : pmf , r4s , prx هست

pspsasan
19-05-2007, 08:54 AM
سلام
دانلود نسخه جدید Yacc v0.3.9.0
باهاش میتونید بازی های پی اس پی رو فشرده وهم تبدیل به فرمت دیگه کنید
اینم لینکش:
http://www.psp-hacks.com/file/1029

golddante
19-05-2007, 12:50 PM
فرمت هاش اينان : pmf , r4s , prx هست
pmf رو که با ir shell که یه برنامه واسه psp هست میتونی ببینی اون دوتای دیگه هم احتمالا ir shell باز میکنه ولی مطمئن نیستم رسیدم خونه واست یه تست میکنم
;)

Decalist
19-05-2007, 02:44 PM
pmf رو که با ir shell که یه برنامه واسه psp هست میتونی ببینی اون دوتای دیگه هم احتمالا ir shell باز میکنه ولی مطمئن نیستم رسیدم خونه واست یه تست میکنم
;)

ميشه لينك دانلود برنامه ir shell رو بزارين !؟

M3hD1
19-05-2007, 04:20 PM
M3hD1 ميشه شما لينكش رو بزار منظورم همون برنامه DJ PSP هست و لطفا بگو كه چجوري بريزم روي پي اس پي

اين لينك برنامه DJPSP هست.
http://rapidshare.com/files/26708689/DJSP.rar.html

در ضمن اگه داري از فريمور هاي OE استفاده ميكني اين فولدر رو بساز و آهنگ هاتو توي اون بريز تا برنامه بتونه بخونتشون:

X:\PSP\MUSIC

براي نصب برنامه هم بعد از اينكه دانلودش كردي از حالت زيپ خارجش كن و داخل فولدر 1.5 firmware برو و دوتا فولدري كه اونجا هست رو در داخل Game150 در مموري كپي كن.

بهترين برنامه به نظر من UMD Gen هست.

البته اينم بگم كه اگه از يه آهنگي خوشت اومده نميتوني ايزو رو باز كني و اونو بكشي بيرون چون فايل هاي صوتي به ندرت به صورت مجزا هستن و نميتوني به راحتي اونا رو بكشي بيرون.

بهترين راه استفاده از برنامه هست كه اون آهنگ رو ركورد ميكنه برات و بعد ميتوني از اون فايل ضبط شده استفاده كني.

Decalist
19-05-2007, 05:36 PM
ميشه لينك دانلود برنامه UMD Gen رو بزاري ؟! DJPSP اين رو ريختم ولي وقتي كه اجرا ميكنم صفحه مشكي ميشه و هيچي ديگه نمياد‌

golddante
19-05-2007, 07:14 PM
ميشه لينك دانلود برنامه ir shell رو بزارين !؟
اینم لینک irshell اگه تا حالا نداشتی برو حال کن
http://dl.qj.net/iR-Shell-3.1-General-Apps-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/11874/catid/151

golddante
19-05-2007, 07:51 PM
بچه ها کسی با ti92 میدونه چجوری میشه معادله دیفرانسل حل کرد خودم هر چی گشتم یا نفهمیدم یا پیدا نکردم اگه کسی میدونه بگه لطفا

M3hD1
19-05-2007, 08:58 PM
ميشه لينك دانلود برنامه UMD Gen رو بزاري ؟! DJPSP اين رو ريختم ولي وقتي كه اجرا ميكنم صفحه مشكي ميشه و هيچي ديگه نمياد‌
اين لينك برنامه UMD Gen
http://umdgen.ps3news.com/UMDGen_v4.00.rar

براي DJPSP اون فولدر رو كه گفتم ساختي؟

robofal
20-05-2007, 06:05 AM
2 تا سوال دارم
1-برنامه ای و آموزش برنامه ای که بشه بازی UMD رو کپی کنی
2-توی شیراز یک مغازه داره احمق که خیلی ها می رن ازش بازی می خرن اومده Movie اول بازی ها رو ور می داره بجاش مینویسه فروشگاه ... من می خوام درستون کنم این نوشته رو بردارم چی کار کنم؟

m.punisher
20-05-2007, 01:01 PM
ممنون اززحمتی که کشیدی وشبیساز سگارو اموزش دادی ولی تو بازار cd بازیهای سگا موجوده که هیچ زحمتی هم نداره وراحت روی psp نصب میشه وحدود 30 تا بازی تاپ سگارو داره

masih_2006
20-05-2007, 01:54 PM
لطفا یه برنامه برای اجرای فایل فلش بدید در psp؟

MerlinManson
20-05-2007, 03:23 PM
لطفا یه برنامه برای اجرای فایل فلش بدید در psp؟

برنامه لازم نداره با خود Internet Browser پی اس پی می تونی باز کنی فقط کافی فلش هارو توی یه جای مشخص کپی کنی مثلا root بعد تو browser تو قسمت address bar بنویس file:/*.swf(ستاره اسم فایلت هست)بعد باز میشه;) :cool:

gpod
21-05-2007, 12:53 AM
ممنون میشم یه برنامه برای اینکه همزمان بشه اهنگ گوش کرد و بازی کنیم معرفی کنید

M3hD1
21-05-2007, 02:03 AM
ممنون میشم یه برنامه برای اینکه همزمان بشه اهنگ گوش کرد و بازی کنیم معرفی کنید
از برنامه IR Shell استفاده كن.

لينكش در بالاي همين صفحه اولين پست هست.

masih_2006
21-05-2007, 09:12 AM
این کارو کردم ولی باز نشد
root کجاست؟

golddante
21-05-2007, 12:11 PM
از برنامه IR Shell استفاده كن.

لينكش در بالاي همين صفحه اولين پست هست.
میشه بگی تو 3.40oe چجوری میشه این کارو کرد چون فکر کنم فقط تو 1.5 میشه
اگه بلدی بگو لطفا چون من هر چی خودمو کشتم تو این ورژن برنامه مکملی واسه irshell پیدا نکردم

golddante
21-05-2007, 12:20 PM
بچه ها کسی با ti92 میدونه چجوری میشه معادله دیفرانسل حل کرد خودم هر چی گشتم یا نفهمیدم یا پیدا نکردم اگه کسی میدونه بگه لطفا
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم کسی هست که بدونه

ehsanslipknot
21-05-2007, 06:05 PM
آقایون من یه بروزر مثل:firefox یا IE میخوام. اگه هست لطفا لینک دانلودشو بیدن

M3hD1
21-05-2007, 09:22 PM
این کارو کردم ولی باز نشد
root کجاست؟

روت منظور همون شاخه اصلي مموري هست.

مثلا اين فايل:

X:\1.bmp

اين فايل الان در رووت كپي شده.

میشه بگی تو 3.40oe چجوری میشه این کارو کرد چون فکر کنم فقط تو 1.5 میشه
اگه بلدی بگو لطفا چون من هر چی خودمو کشتم تو این ورژن برنامه مکملی واسه irshell پیدا نکردم
روي 3.40 هم به راحتي اجرا ميشه.

وقتي بازش كردي پوشه IRSHELL رو در شاخه اصلي مموري ديسك كپي كن.

يه فولدر ديگه هم هست به اسم PSP برو داخلش بعد برو داخل Game و دو تا پوشه irshell150 و irshell150% رو كپي كن داخل GAme150 در مموري ديسك

راستش من معادلات سه چهار ترم پيش پاس كردم الان زياد يادم نمياد.
مطمئني كه اين برنامه ميتونه معادلات رو حل كنه؟ اگه مطمئن هستي بگو من برم يكم باهاش ور برم شايد چيزي فهميدم.

2 تا سوال دارم
1-برنامه ای و آموزش برنامه ای که بشه بازی UMD رو کپی کنی
2-توی شیراز یک مغازه داره احمق که خیلی ها می رن ازش بازی می خرن اومده Movie اول بازی ها رو ور می داره بجاش مینویسه فروشگاه ... من می خوام درستون کنم این نوشته رو بردارم چی کار کنم؟

1.از برنامه USBSSS استفاده كن. لينكش هست تو تاپيك اگه نتونستي پيدا كني بگو برات بذارم.
2.بله ميشه، مهميشه ثابت نيست ولي ميتوني پيداشون كني پسوندشون معمولا pmf هست.
مثلا من دو نمونه برات ميذارم، نميدونم كدوم بازي رو ميگي ولي بگردي ميتوني پيدا كني.
براي NBA اينجاست :
H:\PSP_GAME\USRDIR\movies

براي SOCOM اينجاست:
H:\PSP_GAME\USRDIR\RUN\MOVIES\COMMON

سرچ كن پيدا ميكني.

golddante
22-05-2007, 12:08 AM
روي 3.40 هم به راحتي اجرا ميشه.

يه فولدر ديگه هم هست به اسم PSP برو داخلش بعد برو داخل Game و دو تا پوشه irshell150 و irshell150% رو كپي كن داخل GAme150 در مموري ديسك

.

دستت درد نکنه جواب دادی ولی منظورمو نفهمیدی مشکلم تو اجرای irshell که نیست
برا این کار باید به وسیله یه برنامه دومی umd رو mount کنی که اون برنامه ها تو این ورژن هنگ میکنه هر چی هم برنامه ها رو گشتم یکی پیدا نکردم درست و حسابی این کارو بکنه

در مورد ti92 هم فکر کنم بشه آخه همه کار میکنه فقط باید بلد باشی ازش استفاده کنی که نیستم

cruiser
22-05-2007, 05:02 AM

من که خودم با ti92 تا بحال معادله دیفرانسیل حل نکردم. الانم متاسفانه نمیتونم با psp امتحان کنم.(آخه psp از دستم ول شد تو آب و الان umd دیگه کار نمیکنه. دادمش تعمیر کنن.خدا میدونه میتونه درستش کنه یا نه:(( )
ولی تو manual خود ti92 تو قسمت حل معادله دیفرانسیلش کامل توضیح داده که چیکار باید بکنی. من از این قسمتاش 4 تا عکس با فرمت jpg تهیه کردم. امیدوارم با دقت بخونیش و مشکلت حل بشه.;)

robofal
22-05-2007, 05:17 AM
خیلی ممنون از راهنمایتون M3hD1 جان برنامه Copy UMD رو برداشتم ممنون اما پسوند PMF رو چه جوری ببینم؟راهنمایی بیشتر ممنون می شم(اگه برنامه ای می خواد اگه می شه لینکشم برام بزارین

golddante
22-05-2007, 12:48 PM
خیلی ممنون از راهنمایتون M3hD1 جان برنامه Copy UMD رو برداشتم ممنون اما پسوند PMF رو چه جوری ببینم؟راهنمایی بیشتر ممنون می شم(اگه برنامه ای می خواد اگه می شه لینکشم برام بزارین
با برنامه irshell از طریق خود psp لینکشم تو صفحه قبله همون بالاش

golddante
22-05-2007, 09:28 PM
من که خودم با ti92 تا بحال معادله دیفرانسیل حل نکردم. الانم متاسفانه نمیتونم با psp امتحان کنم.(آخه psp از دستم ول شد تو آب و الان umd دیگه کار نمیکنه. دادمش تعمیر کنن.خدا میدونه میتونه درستش کنه یا نه:(( )
ولی تو manual خود ti92 تو قسمت حل معادله دیفرانسیلش کامل توضیح داده که چیکار باید بکنی. من از این قسمتاش 4 تا عکس با فرمت jpg تهیه کردم. امیدوارم با دقت بخونیش و مشکلت حل بشه.;)
اون علامته مشتقه هست
اونو نمیتونم تو دکمه ها پیدا کنم

momkhbpsp
22-05-2007, 09:57 PM
یکی لطف کنه یه آموزش کامل از طرز کار این برنامه یir shell بزاره
آخه یه جورای فضای داخلیش خطری و آدم میترسه باهاش کار کنه

BIGD
23-05-2007, 01:56 AM
harki cheat ya walkthrough az harvestmoon:innocent life dashte bashe khoshhal misham komakam kone.
(sorry nemidoonstam too koodoom topic bezaran)

asgharmeister
23-05-2007, 02:41 AM
با عرض سلام خدمت دوستان
من یه چندتا برنامه می خوام راستی ورزن پی اس پی هم 3.10 هه
1.برنامه ای که همه فایل های پی دی اف روی پی اس پی باز کنه و بگوئید من فایل پی دی اف رو کجای مموری باید بریزم
2.این ویندوزها برای پی ای پی چی هست وچه فرقی با سیستم عامل خود پی اس پی داره
3.ایا در ویندوزها می توان برنامه نصب کرد چه طور
4.برنامه ای نفرارد می خوام
5.ایا برنامه ای است که بتونه فایلهای 3gp رو بروی پی اس پی اجرا کنه
6.یه دیکشنری اگه هست
7.ایا میشه هارد کامپیوترو به پی اس پی وصل کرد
8.اگه مقاله توضیحاتی راجب پی اس پی دارین ممنون میشم برام بفرستین
با تشکر

gholam123
23-05-2007, 05:11 PM
من هربرنامه ای که نصب میکنم بعد از اجرا یه پیغام ظاهر می شه و بعد از برنامه خارج میشه

M3hD1
23-05-2007, 11:00 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
من یه چندتا برنامه می خوام راستی ورزن پی اس پی هم 3.10 هه
1.برنامه ای که همه فایل های پی دی اف روی پی اس پی باز کنه و بگوئید من فایل پی دی اف رو کجای مموری باید بریزم
2.این ویندوزها برای پی ای پی چی هست وچه فرقی با سیستم عامل خود پی اس پی داره
3.ایا در ویندوزها می توان برنامه نصب کرد چه طور
4.برنامه ای نفرارد می خوام
5.ایا برنامه ای است که بتونه فایلهای 3gp رو بروی پی اس پی اجرا کنه
6.یه دیکشنری اگه هست
7.ایا میشه هارد کامپیوترو به پی اس پی وصل کرد
8.اگه مقاله توضیحاتی راجب پی اس پی دارین ممنون میشم برام بفرستین
با تشکر

1.برنامه Booker رو استفاده كن. لينكش هست اگه بگردي. مهم نيست فايل PDf رو كجا كپي ميكني چون Browse داره و ميتوني هر جا كه باشه لودش كني.

2.اينا سيستم عامل نيست اشتباه نگيريد اينا يه Homebrow ساده است كه محيط ويندوز رو تقريبا شبيه سازي كرده.

3.نه بالا گفتم اينا يه برنامه هستن.

4.PSP IRDA براي اين كاره لينكش هست اگه بگردي.

5.بله هست، مثل PSPlayer MT

6.ديكشنري فارسي؟ نه نيست.

7.منظورت رو دقيق تر بگو. اگه 1منظورت اينه كه از روي هارد بازي رو اجرا كني بله ميشه.

8.اين تاپيك رو بخون توضيحات به اندازه كافي من نوشتم:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3522

9.موفق باشي

من هربرنامه ای که نصب میکنم بعد از اجرا یه پیغام ظاهر می شه و بعد از برنامه خارج میشه
چه پيغامي؟ يكم بيشتر توضيح بده. برنامه رو كجا كپي ميكني؟

momkhbpsp
23-05-2007, 11:15 PM
PSPlayer MT
لینک دانلودش
مرسییییییییییییییی

gpod
24-05-2007, 01:22 AM
سلام ... 10 20 تا دمو بازی پی اس پی دارم با فرمت mp4 میخام همشون به یه فایل mp4 تبدیل بشه که تمام دمو هارو پشت سر هم پخش کنه ممنون میشم یه برنامه برای این کار معرفی کنید:love:

robofal
24-05-2007, 06:28 AM
من برنامه irshell رو برداشتم آموزش نصبش رو خوندم اما یاد نگرفتم اصلا روی ورژن 3.3OE C اجرا مشه؟
برنامه کنترل برای ورژن 3.3oe C نصب بشه هست؟

golddante
24-05-2007, 09:26 AM
من برنامه irshell رو برداشتم آموزش نصبش رو خوندم اما یاد نگرفتم اصلا روی ورژن 3.3OE C اجرا مشه؟
برنامه کنترل برای ورژن 3.3oe C نصب بشه هست؟

همه برنامه ها تو این ورژنی که داری اجرا میشه ناراحت نباش
irshell هم برنامه ای نیست که بشه بجا کنترل ازش استفاده کرد چون چیزایی که واسه کنترل داره خیلی کمه (واسه xbox هست)
اینم برنامه کنترل http://dl.qj.net/Wi-Fi-IR-Apps/pg/12/fid/1442/catid/189

ابتدا اين فايل رو بگيريدو باز كنيد.

بعد از باز كردن فقط remotes رو كپي كنيد داخل مموري (داخل شاخه اصلي )

در ادامه فايلي رو كه بالا با حجم 0.52 MB دانلود كرديد را از حالت فشرده خارج كنيد و در Game150 كپي كنيد.

بعد هم برنامه رو از داخل PSP اجرا كنيد.

تذکر:آموزشا واسه M3h1 است من کش رفتم:blushing:
آخه حال نوشتن نداشتم;)

robofal
24-05-2007, 12:13 PM
منظور از شاخه اصلی چیه؟اون رو که دانلود کردم UR_~1% اینو می ریزم توی Game150 اون فایل که اسمش UR _ هست رو کجا بریزم؟

golddante
24-05-2007, 12:51 PM
منظور از شاخه اصلی چیه؟اون رو که دانلود کردم UR_~1% اینو می ریزم توی Game150 اون فایل که اسمش UR _ هست رو کجا بریزم؟
ببخشید شما اینم دانلود کن
محتویات اینو توی درایو psp بریز ینی همون فولدر remots رو
بعد اون دوتا فولدر قبلیا هم توی game150 کپی کن
این جوری میشه:
I:\remotes

I:\PSP\GAME150\UR_~1%
I:\PSP\GAME150\UR

gpod
24-05-2007, 01:21 PM
سلام ... 10 20 تا دمو بازی پی اس پی دارم با فرمت mp4 میخام همشون به یه فایل mp4 تبدیل بشه که تمام دمو هارو پشت سر هم پخش کنه ممنون میشم یه برنامه برای این کار معرفی کنید

sword fish
24-05-2007, 02:02 PM
سلام. ممكنه شبيه سازهاي خوب براي اجراي بازي هاي PC،commodor 64، Amiga و Atari و Neo Geo معرفي كنيد.
شبيه سازهايي كه نصبشون راحت باشه و خوب كار كنند.
متشكرم

grooss
24-05-2007, 04:27 PM
سلام. ممكنه شبيه سازهاي خوب براي اجراي بازي هاي PC،commodor 64، Amiga و Atari و Neo Geo معرفي كنيد.
شبيه سازهايي كه نصبشون راحت باشه و خوب كار كنند.
متشكرم

دوست عزیز برای گرفتن شبیه سازها به اینجا برو

شبیه ساز ها ی Psp (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1163)

sword fish
24-05-2007, 05:03 PM
دوست عزیز برای گرفتن شبیه سازها به اینجا برو

شبیه ساز ها ی Psp (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1163)

ممنونم دوست عزيز، ولي اينجا براي همه كنسول هايي كه من مي خوام شبيه ساز وجود نداره.

--------------------------------------

ممكنه يكي بگه چطوري بايد بازي هاي Pc رو روي PSP بريزيم؟ بايد از اونها Image بگيريم يا راه ديگه اي داره؟
ممنون

M3hD1
24-05-2007, 06:33 PM
ممنونم دوست عزيز، ولي اينجا براي همه كنسول هايي كه من مي خوام شبيه ساز وجود نداره.

--------------------------------------

ممكنه يكي بگه چطوري بايد بازي هاي Pc رو روي PSP بريزيم؟ بايد از اونها Image بگيريم يا راه ديگه اي داره؟
ممنون
دوست عزيز تو همون تاپيك سوالاتتو مطرح كن.

پست اول رو من ويرايش ميكنم و تمام شبيه سازا رو قرار ميدم.

gpod
25-05-2007, 01:12 AM
ای بابا هیچ کس توی این بازی سنتر نیست جواب منو بده تو کل زندگیمون یه برنامه خاستیم :((

jack sparrows
25-05-2007, 09:27 PM
من برنامه 3gp converter رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام convert کنم error میده کسی میدونه چه جوری میشه باهاش کار کرد؟

sword fish
26-05-2007, 12:48 AM
من مي تونم با اين شبيه ساز بازي هاي كوچكي مثل Wik And The Fable Of Souls رو اجرا كنم يا نه؟ اصلا براي اجراي اينجور بازي ها روي PSP امكاناتي وجود داره؟
اين هم اسامي بازي هاي ديگه:
Jewel Quest 1.208
Treasure Machine 1.2
Alien Shooter 1.2
Crimsonland
Mahjong Towers II
Zuma Deluxe 1.0
Super Bounce Out
خواهش مي كنم يكي منو راهنمايي كنه. تو تاپيك هاي ديگه جوابم رو ندادند. لطفا يكي كمك كنه.
ممنون

nobakht
26-05-2007, 11:30 PM
دوستان سلام . اگر میشه آموزش برنامه signal pixel fixer را بگذازید . من که هر کاری می کنم نتونستم پیکسل ها را درست کنم . :((
اگه هم میشه لینکه یه برنامه خوب برای درست کردن پیکسل های پی اس پی بگذارید . لطفا از سایت dl.qj نباشه .
با تشکر!:blushing:

لطفا جوابم را بدید !!! هیچ تاپیکی جوابم را نمیده . اصلا هیچ کی منو دوست نداره!!!

golddante
26-05-2007, 11:48 PM
دوستان سلام . اگر میشه آموزش برنامه signal pixel fixer را بگذازید . من که هر کاری می کنم نتونستم پیکسل ها را درست کنم . :((
اگه هم میشه لینکه یه برنامه خوب برای درست کردن پیکسل های پی اس پی بگذارید . لطفا از سایت dl.qj نباشه .
با تشکر!:blushing:

لطفا جوابم را بدید !!! هیچ تاپیکی جوابم را نمیده . اصلا هیچ کی منو دوست نداره!!!
این برنامه ها اینجوری نیست که سریع واست درست کنه اینا رو باید بزاری حدود 5 ساعت کار کنه
همون قسمتیش که رنگای صفحه تند تند فلش میشه بدون اینکه lcd خاموش بشه باید 6 ساعت اون طوری شه که اگه psp خراب نشد شاید درست شه

fashgi
27-05-2007, 06:56 AM
دوستان من سيستم را از 3.1 به 3.4 آپگريد كردم تقريبا بيشتر برنامه هام مثل PDA و IRshellو Remout , .... ديگه كار نميكنه . جاشو بين پوشه هاي 150, 340 هم عوض كردم . نشد . آيا طبيعيه . يا يه جاي اين كار ميلنگه ؟

nobakht
27-05-2007, 11:00 AM
اقای golddante منظورتونه از سوختن به دلیل مدت زمان روشن بودن صفحه است .
به نظرتون برنامه ای هست که با آن بتونیم هنگام بازی کردن فیلم بگیریم . لطفا معرفی کرده و لینک دانلود آن را بگذارید . (از megaupload باشه ):biggrin1:

nobakht
27-05-2007, 11:31 AM
سلام . کسی می دونه که سایت psp-warez چه زبانی داره !!!:confused: :confused: :confused:

mashaheer
27-05-2007, 02:40 PM
با سلام
اگر كسي توانسته از سايت http://dl.qj.net:blushing: برنامه اي دانلود كنه لطفا برنامه هاي TxtWriter و يكي از ورژن هاي PSPpaint را در جايي آپلود كنه و لينكش رو بذاره.:blushing: :blushing:

ehsanslipknot
27-05-2007, 02:52 PM
با سلام
اگر كسي توانسته از سايت http://dl.qj.net:blushing: برنامه اي دانلود كنه لطفا برنامه هاي TxtWriter و يكي از ورژن هاي PSPpaint را در جايي آپلود كنه و لينكش رو بذاره.:blushing: :blushing:

دوست من من لینک برنامه ی TxtWriter رو پیدا نکردم اما PSPpaint رو برات آپ کردم:

PSPpaint:>http://www.megaupload.com/?d=M0L4JKQF

mashaheer
27-05-2007, 05:08 PM
با سلام
اين لينك برنامه TxtWriter v0.3 هست.
http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=602&catid=220
اگر لطف كني آپلود كني ممنون ميشم.

ehsanslipknot
27-05-2007, 05:11 PM
لينك برنامه TxtWriter v0.3:
http://www.megaupload.com/?d=O4LCLJPI

golddante
27-05-2007, 06:04 PM
اقای golddante منظورتونه از سوختن به دلیل مدت زمان روشن بودن صفحه است .
. ([[/ ):biggrin1:
نه فقط مثال زدم چیزی نمیشه
تازه هرجاش طوری بشه فکر نکنم lcd چیزی بشه
اگه امتحان کردی جواب داد ممنون میشم به منم خبرشو بدی چون منم یدونه دارم که خیلی اعصابمو خرد کرده

mashaheer
27-05-2007, 08:27 PM
برنامه اي هست كه بشه باهاش تو psp فارسي تايپ كرد؟؟
اگر نيست لطفا يك برنامه براي تايپ كردن در pspمعرفي كنيد.
:confused: :confused: :confused:

nobakht
27-05-2007, 08:47 PM
دوستان سلام . کسی برنامه ای برای درست کردن پیکسل ها داره . اگه دارید لینکش را از MegaUpload بگذارید . چون مسئله سوختن پیکسل ها اعصابم را داغون کرده . :eek: :(
لطفا لینک برنامه ای برای گرفتن فیلم از بازی بگذارید . :biggrin1:

sword fish
28-05-2007, 01:43 AM
من مي تونم با اين شبيه ساز بازي هاي كوچكي مثل Wik And The Fable Of Souls رو اجرا كنم يا نه؟ اصلا براي اجراي اينجور بازي ها روي PSP امكاناتي وجود داره؟
اين هم اسامي بازي هاي ديگه:
Jewel Quest 1.208
Treasure Machine 1.2
Alien Shooter 1.2
Crimsonland
Mahjong Towers II
Zuma Deluxe 1.0
Super Bounce Out
خواهش مي كنم يكي منو راهنمايي كنه. تو تاپيك هاي ديگه جوابم رو ندادند. لطفا يكي كمك كنه.
ممنون

mashaheer
28-05-2007, 10:02 AM
كسي مي دونه ويندوز 95 براي psp رو از كجا مي شه دانلود كرد. لطفا لينكش رو بذاريد.:confused: :confused:

nobakht
28-05-2007, 12:45 PM
سلام. کسی برنامه ای برای اجرای بازی های پلی استیشن رو پی اس پی داره . لطفا برنامه ای باشه که بیشتر بازی های PSONE را اجرا کنه . لطفا لینک مربوطه را از سایت megaupload بدهید . با تشکر:cheesygri :cheesygri :cheesygri

gpod
28-05-2007, 03:43 PM
سلام ... ما هرچی سوال داخل ای تایپیک پرسیدیم کسی جواب مارو نداد ... !

پس خاهشا یکی جواب اینو بده ... دموی داخل بازی هارو بخام بردارم و به mp4 تبدیل کنم چکار باید بکنم

خاهشا کمممممکم کنید :((

ehsanslipknot
28-05-2007, 04:45 PM
مثل اینکه مدیرا سرشون شلوغه:mobile: