View Full Version : Scarface: The World is Yours
Hitman Code Name 47
29-01-2006, 08:57 AM
این بازی هم یک بازی سوم شخص ومتنوع است که توسط ویوندی یونیورسال در اواخ اسفند ما عرضه خواهد شد ولی چیزی حدود یک ماه قبل برای ایکس باکس 360 عرضه میشود که ای نشانه اهمیت بازی است که ابتدا برای 360 عرضه میشود اگر کسی تصاویر و اطلاعات بیشتری دارد بدهد
ONLY_BAZICENTER
29-01-2006, 12:50 PM
خوب امیدوارم این بازی مثل 25 to life نشه.
حالا نمیدونم کسی میدونه تاریخ دقیق عرضه ی بازی چه زمانیه؟
من که خیلی منتظرشم.
s01id_sn4ke
29-01-2006, 01:26 PM
برای همه ی کنسول ها به غیر از 360 و Ps3 ، در 1 اکتبر 2006 میاد. تاریخ Ps3 هنوز معلوم نیست ولی برای 360 در مارچ 2006 میاد.
xdantex
07-08-2006, 07:58 PM
من هرچی سرچ کردم عکس درست حسابی پیدا نکردم اگه کسی عکس آدمیزادی داره بذاره ممنون میشم:cheesygri
wii360
07-08-2006, 08:28 PM
راستي باسه ي 360 و پي اس3 يش كنسل شده
DRAGON50
07-08-2006, 08:56 PM
این بازی هم یک بازی سوم شخص ومتنوع است که توسط ویوندی یونیورسال در اواخ اسفند ما عرضه خواهد شد ولی چیزی حدود یک ماه قبل برای ایکس باکس 360 عرضه میشود که ای نشانه اهمیت بازی است که ابتدا برای 360 عرضه میشود اگر کسی تصاویر و اطلاعات بیشتری دارد بدهد والا تا جايي که من ميدونم اين بازي براي XBOX 360 کنسل شده و علت اصليش هم پايين بودن سطح کيفي بازيه
SHvIRUS
07-08-2006, 09:06 PM
خیلی بخواد خوب باشه در حد Vice City یا همون حدوداست...:thinking:
reymysterio
07-08-2006, 09:08 PM
میگن باید بازی باهالی باشه ؟ ؟ ؟:confused:
خودم هم همینو میگم عکساش باهاله
SUPERMHR
07-08-2006, 11:05 PM
البته باحاله!!!
این بازی برمیگرده به زمان حیات بازیدات.از اونموقع چیکار داشتن میکردن؟!!
Metal Gear Solid
08-08-2006, 12:01 AM
برای اطلاعات بیشتر متن کامل خبر تصاویری جدید از Scareface را که روی هوم پیج است بخوانید.;)
اونجا بجز تصویر اطلاعات خوبی میتونید پیدا کنید.
xdantex
12-08-2006, 02:00 PM
من نمیفهمم چرا آل پاچینو گذاش قیافشو واسه این بازی استفاده کنن ولی برای God Father
اجازه نداد؟
pandora tomorrow
12-08-2006, 07:27 PM
من نمیفهمم چرا آل پاچینو گذاش قیافشو واسه این بازی استفاده کنن ولی برای God Father
اجازه نداد؟
مگه ال پاچینو تو God Father هم بازی میکرد؟;)
Death Knight
12-08-2006, 08:46 PM
مگه ال پاچینو تو God Father هم بازی میکرد؟
خسته نباشی امین جون ... :)
میشه گفت نقش دوم فیلم GodFather رو همین ال پاچینو بازی میکرد. ال پاچینو تو فیلم نقش یکی از پسر ها رو بازی میکرد.(همون پسر کوچیکش) اونم نقش مایکل رو بازی میکرد تو فیلم، که تو GodFather 2,3 قدرت رو بدست میگیره.
pandora tomorrow
12-08-2006, 08:49 PM
خواهش میکنم :cheesygri
اخه من فیلمش رو ندیدم یعنی به طور کامل ندیدم خوشم نیومد :-"
اصلا هم فکر نمیکردم ال پاچینو توش بازی کنه ;) به هر حال باز یه سوتی دیگه دادم :cheesygri امید تو هم خوب سوتی میگیری ها :)
بای
K A M B I Z
11-09-2006, 02:51 PM
این بازی میتونه جای خالی GTA : Liberty City Stories رو در PC پر کنه. امید وارم شاهد نوآوری هایی در این بازی باشیم .
گالری عکس ها (http://media.pc.ign.com/media/697/697002/imgs_1.html)
تریلر ها (http://media.pc.ign.com/media/697/697002/vids_1.html)
aliatrvash
14-10-2006, 06:16 PM
من این بازی رو گرفتم ولی صدا نداره. کمک کنید
ahmad_final
15-10-2006, 11:30 AM
میخواستم به همه برو بچی که منتظر این بازی هستن بگم که بالا خره این بازی هم وارد بازار شد.
ومیتونین اونو از میدون انقلاب تهیه کنین.و در یک Dvd عرضه شده.;)
masoud_1990
15-10-2006, 04:41 PM
سلام. من این بازی رو گرفتم ولی هیچی نمیفهمم اگه کسی راهنمای بازی رو داره به من بده خیلی ممنون میشم .:love: :love:
ahmad_final
15-10-2006, 05:02 PM
سلام. من این بازی رو گرفتم ولی هیچی نمیفهمم اگه کسی راهنمای بازی رو داره به من بده خیلی ممنون میشم .:love: :love:
میشه منظورتو واضح تر بگی.
هیچی نمی فهمم یعنی چی...;)
masoud_1990
15-10-2006, 06:33 PM
منظورم اینه که نمیدونم چکار کنم اگه میشه راهنمای بازی رو بهم بدید خواهش میکنم.....:love:
Esikhafan
15-10-2006, 06:44 PM
این بازی امتیاز 6 رو از گیم اسپات برای PC گرفته
http://uk.gamespot.com/pc/action/scarface/index.html
gameware
15-10-2006, 06:48 PM
منظورم اینه که نمیدونم چکار کنم اگه میشه راهنمای بازی رو بهم بدید خواهش میکنم.
خوب بازی که شروع میشه اونجایی که پشت میز هستی و هیچ کاری نمیتونی بکنی ESC رو بزن و از قسمت آموزشی خارج شو ، بازی شروع میشه ، آدما رو بکش و برو جلو
(نمی دونم جایی برای متوجه نشدن نداره!:confused:)
---------------------------------
بازی اولش وقتی دموهاش شروع میشه ، شما رو میخکوب می کنه ، صحنه های بیاد ماندنی فیلم رو نشون میده ، هیجان رو به شدت می بره بالا.
بازی که شروع میشه گرافیکش به شدت تو ذوق میزنه ! ترکیبی از GTA و True Crime ولی با بافت های به شدت بی کیفیت. حتی نوشته های بازی هم بصورت عکس هستن و جالب اینجاست که با بالا بردن رزولوشن اونها هم بی کیفیت میشن!
اول بازی ،اکشن به شدت بالاست و خیلی حال می کنید ، اما وقتی میرید تو Free Roaming بازی مثل ماست میشه!!! همون اکشنی که میزاشت گرافیکو ندیده بگیری ، اونم از بین میره
پیشنهاد می کنم بازی رو نگیرید.;)
masoud_1990
15-10-2006, 07:00 PM
خوب بازی که شروع میشه اونجایی که پشت میز هستی و هیچ کاری نمیتونی بکنی ESC رو بزن و از قسمت آموزشی خارج شو ، بازی شروع میشه ، آدما رو بکش و برو جلو
(نمی دونم جایی برای متوجه نشدن نداره!:confused:)
---------------------------------
بازی اولش وقتی دموهاش شروع میشه ، شما رو میخکوب می کنه ، صحنه های بیاد ماندنی فیلم رو نشون میده ، هیجان رو به شدت می بره بالا.
بازی که شروع میشه گرافیکش به شدت تو ذوق میزنه ! ترکیبی از GTA و True Crime ولی با بافت های به شدت بی کیفیت. حتی نوشته های بازی هم بصورت عکس هستن و جالب اینجاست که با بالا بردن رزولوشن اونها هم بی کیفیت میشن!
اول بازی ،اکشن به شدت بالاست و خیلی حال می کنید ، اما وقتی میرید تو Free Roaming بازی مثل ماست میشه!!! همون اکشنی که میزاشت گرافیکو ندیده بگیری ، اونم از بین میره
پیشنهاد می کنم بازی رو نگیرید.;)
تشکر از راهنماییت ولی منظور من گذراندن مراحل رسمی بازیه نه گردش ازاد.
kelark
19-10-2006, 06:43 PM
منم در حال حاظر دارم این بازی رو میکنم .... راستش چون کارت گرافیکم Nvidia Geforce FX 5200 هست زیاد گرافیکش رو بالا نبردم ! درایورش هم قدیمیه .....
بازی کلا قشنگیست، ولی اگه امکان پرش داشت واقعا عالی میشد .
pandora tomorrow
19-10-2006, 07:32 PM
منم در حال حاظر دارم این بازی رو میکنم .... راستش چون کارت گرافیکم Nvidia Geforce FX 5200 هست زیاد گرافیکش رو بالا نبردم ! درایورش هم قدیمیه .....
بازی کلا قشنگیست، ولی اگه امکان پرش داشت واقعا عالی میشد .
اگه داشت که میشد el matador :cheesygri
arvin_666
24-10-2006, 04:36 PM
آقا کسی تونسته یه شهر رو خالی از گنگستر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوتا شهرم یه gang مونده که هرجا می گردم پیدا نمی شه
kasra5004
12-03-2007, 05:13 PM
من خوره ی این بازی هستم و الان توی مراحل آخرشم.
داستان:
مردی به نام تونی مونتانا در کوبا ،به خاطر کارهای نادرست به یک تبعیدگاه ، تبعید میشه تا اونجا اما به کمک دوستانش فرار میکنه و به شهرمیامی میاد.البته اینایی که گفتم توی بازی نیست توی فیلمه،فیلم صورت زخمی،جزو فیلم های معروف زمان گذشته.خلاصه تونی در اونجا وارد گروه های مافیایی میشه اما از قضا یک شب گروه های دیگه به خونه اش حمله برده و سعی می کنن بکشنش، اینجا دقیقا جاییه که شما وارد بازی میشید و سعی می کنید از خونتون که حالا میدون جنگ شده فرار کنید.
توضیحات:
این بازی ،یه بازی با گرافیک پایینه ولی داستان قشنگی داره و مسلما جای پیشرفت داره باید به این موضوع هم اشاره کرده که صداپیشگی این بازی جزو بهترین صداپیشگی هایی است که تا به حال در عمرتون دیدید.
این بازی بهترین و پرفروش ترین بازی برای کنسول ایکس باکس بوده چون،در نسخه ی کنسول ایکس باکس هم گرافیک و هم گنترل بهتر کار شده و به طور کلی آدم بیشتر حال میکنه.
مرحله ها گاهی اوقات روتین میشن ولی هیجان هیچ وقت از بین نمیره.
یکی از نوآوری هایی که در این بازی شده اینه که شما دو مدل پول در اختیار دارید،پولی که توی جیبتونه و پولی که به بانک میدید تا براتون نگه داره و در صورت کشته شدنتون پول های توی جیبتون میره ولی توی بانک هنوز پول دارید،شما می تونید در قالب راننده ی تونی،ماشین بدزدید و پول بگیرید،در قالب بادگارد تونی آدم بکشید و پول بگیرد،مواد مخدر معامله کنید و.....
منتظر بقیه ی توضیحات باشید
hamed-ddd
13-03-2007, 10:05 AM
driver 1 , 2 ,3
gta
made man اگر بچه هاتون انگلیسی میفهمن نزارین اینو بازی کنن از هر سه تا کلمه اش به کار رفته در دیالوگها یکیش f*** هستش
وحالا این یکی
......
تکرار ....تکرار...تکرار....
حداقل اون gta میونشون قابل تحمل تر بود
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.