PDA

View Full Version : Call Of Juarez

allworld
06-06-2007, 01:56 AM
اين بازی امروز ريليز شده و تا الان با 27 رأی از اعضای gamespot امتياز 9.7 رو گرفته
سبک بازی اکشن اول شخص هست.(Western).سازندگان بازی ubisoft و techland هستند...
عکس های بازی حکايت از گرافيک قشنگ اين بازی میکنه....
لطفاً هرکی اين بازيرو خريداری کرده بياد يه توضيحی در رابطش بده..ممنون

Nomad_609
06-06-2007, 02:13 AM
نسخه PC چه امتیازی گرفته ؟:confused:

allworld
06-06-2007, 02:17 AM
نسخه PC چه امتیازی گرفته ؟:confused:

خوده gamespot نمره نداده هنوز

nojx360
06-06-2007, 03:19 AM
خوب الان نصفه شبه من اين بازي رو 6 ماه پيش يا بيشتر انجام دادم فردا راجبش مي نويسم فقط اينو بگم كه خيلي هم بازي باحال نيست گرافيكه كامپيوترشم زياد حرفي برا گفتن نداشت اما از shader3 با صداي خيلي خوبي بهره مي بره

kaletopol
06-06-2007, 09:19 AM
خوب الان نصفه شبه من اين بازي رو 6 ماه پيش يا بيشتر انجام دادم فردا راجبش مي نويسم فقط اينو بگم كه خيلي هم بازي باحال نيست گرافيكه كامپيوترشم زياد حرفي برا گفتن نداشت اما از shader3 با صداي خيلي خوبي بهره مي بره

اتفاقا باید خدمتتون بگم که این بازی یکی از خفن ترین گرافیک ها رو داره به شرطی که روی یه سیستم High-End اجرا بشه و همه Option های گرافیک روی Very High تنظیم بشن .
از نظر داستان هم خیلی بازیه جالب و جذابیه ، حالا نمی دونم روی 360 چی از آب در بیاد که نباید زیاد با High-End کامپیوتر فرق داشته باشه .
به هر حال باید دید و قضاوت کرد .

GENE
06-06-2007, 09:40 AM
من این بازی رو با pc انجام دادم درسته که گرافیکش خوب بود ولی گیم پلی بازی اعصاب ادمو خورد میکنه
وقتی میخاستی از شلاق اشتفاده کنی واقعا دردسر بود واسب سواریها هم فاجعه بود مخصوصا اگه میخواستی شلیک هم بکنی .
در کل فکر نمیکنم بازی جذابی در انتظار 360 باشه .گذر زمان مشخص میکنه;)http://www.bazicenter.com/forums/D:\Received\CAPCOM-BROTHERS.jpg

m_g_s
06-06-2007, 10:20 AM
نسخه پی سی پر از باگ بود;) اگه اشکالاتش برطرف شده باشه بازی عالی میشه GS نمی دونم چرا این بازی رو نقد نکرده شاید بخاطر این باشه بازی شیش ماه قبل از عرضه ش نسخه Pirate ش همه جا موجود بود:eek:
فقط حواستون باشه Techland شرکت اسرائیلیه:sniper: :biggrin1:

Punish3r
06-06-2007, 11:07 AM
من اين بازي رو Pc انجام دادم در مورد گرافيكش بايد بگم عاليه كاري به گيم پلي يا باگ ها ي بازي ندارم گرافيكش آخرشه . اگه روي 360 همون گرافيك باشه خوبه. داستانش هم زيباست.

Lich King
06-06-2007, 11:17 AM
اگه اشکالاتش برطرف شده باشه بازی عالی میشه GS نمی دونم چرا این بازی رو نقد نکرده شاید بخاطر این باشه بازی شیش ماه قبل از عرضه ش نسخه Pirate ش همه جا موجود بود
به خاطر اینکه نسخه امریکایی بازی هنوز ریلیز نشده و همزمان با نسخه 360 ریلیز می شه. اونی که ما داشتیم نسخه اروپایی بود که 6 ماه پیش ریلیز شده بود. فرقشونم در اینکه نسخه امریکایی به طور کامل از DX10 پشتیبانی می کنه و گرافیکش کاملا متحول شده البته ورژن pc

allworld
06-06-2007, 12:47 PM
44 نفر و امتياز 9.7 تا اين لحظه از سوی کاربران...تا اينجا که خيلی خوب بوده

hostage
06-06-2007, 02:14 PM
این بازی تنها چیزی که داره داستان زیباش هست وگر نه چنگی به دل نمیزنه.من تما تنظیمات رو high گذاشتم ولی در کل چنگی به دل نمیزد.فکر نمیکنم با تغییر direct x باز هم فرقی کنه.در کل برای امتحان کردن بد نیست.دیگه 1000 تومان چیه که .............:laughing:

pandora tomorrow
06-06-2007, 06:35 PM
44 نفر و امتياز 9.7 تا اين لحظه از سوی کاربران...تا اينجا که خيلی خوب بوده

44 نفر که خیلی خیلی پایینه هر موقع رفت تو فلان هزار نفر میشه گفت این نظر درسته!!

allworld
06-06-2007, 06:47 PM
44 نفر که خیلی خیلی پایینه هر موقع رفت تو فلان هزار نفر میشه گفت این نظر درسته!!

1000 تا ديگه خيلی زياده....اگه بتونه رو اراء 500 نفر خودش رو ، روی 9 نيگر داره
اونوقت میشه پی به يه بازی شاهکار برد....که يه همچين چيزی از اين بازی فکر کنم بعيد
باشه

pandora tomorrow
06-06-2007, 06:56 PM
1000 تا ديگه خيلی زياده....اگه بتونه رو اراء 500 نفر خودش رو ، روی 9 نيگر داره
اونوقت میشه پی به يه بازی شاهکار برد....که يه همچين چيزی از اين بازی فکر کنم بعيد
باشه
نه همچین بعید هم نیست من فکر میکنم امتیاز خوبی میگیره
معمولا بازیهای مهم رو زود نقد میکنه gs باید صبر کرد...

Ali_Amini
06-06-2007, 07:05 PM
call of juarez بازیه خیلی قشنگیه منم 6 ماه پیش روی pc بازی کردم خیلی کیف داشت. یه بازی western خالص بود که البته جزء کمیاب ترین بازیهای تاریخه!
ولی نسخه 360...
فکر نمیکنم از طرف GS بالای 8 بره! چون الان سایت Official Xbox Magazine بازی رو نقد کرده و امتیاز 6 بهش داده!! :((
این بازی بیشتر از اینا ارزش داره من نمیدونم چرا اینجوری شد...
ورژن PC هم که جدا ساخته نشده که بگیم تحولی درش ایجاد شده و امتیاز بالاتر میگیره! همون حدودای 7 و خورده ای میگیره.
الانم هم 1 روز گذشته نمیدونم چرا GS بهش امتیاز نداده.

nojx360
06-06-2007, 07:43 PM
اقا اشتباه برداشت نكنيد اين بازي واقعا قشنگه اما فوق العاده نيست در كل اگه طرفدار بازي هاي كابويي هستيد حتي اگه تا حدودي همچنين از بازي اي مثل red dead revolver خوشتون اومده حتما بازي رو تهيه كنيد بدون شك سود مي كنيد داستان بازي قوي و پر بار هست در بازي هم تنوع زياده جاهاي فكري هم وجود داره و اما چيزي كه زياد بهش بر مي خوريد مخفي كاريه مثل spilinter cell كه بعضي جاهاش رو عصابه
گرافيكه بازي هم خوبه اما عالي نيست به احتماله زياد 8 مي گيره من خودم رو بالاترين گرافيك بازي كردم اما مثلا گرافيكه تفنگاش در حده نخوده:eek: تعداد چند ضلعي هم زياد نيست اما گرافيكه قانع كننده اي داره
چيزي كه خيلي مي تونه براتون زجر اور باشه اينكه quike save تو نسخه ي 360 حذف شده باشه اگه اين طور ياشه دهنتون استاده چون يه جاهاييش واقعا لازمه:-"

Emin3mzizou
06-06-2007, 07:51 PM
اقا اشتباه برداشت نكنيد اين بازي واقعا قشنگه اما فوق العاده نيست در كل اگه طرفدار بازي هاي كابويي هستيد حتي اگه تا حدودي همچنين از بازي اي مثل red dead revolver خوشتون اومده حتما بازي رو تهيه كنيد بدون شك سود مي كنيد داستان بازي قوي و پر بار هست در بازي هم تنوع زياده جاهاي فكري هم وجود داره و اما چيزي كه زياد بهش بر مي خوريد مخفي كاريه مثل spilinter cell كه بعضي جاهاش رو عصابه
گرافيكه بازي هم خوبه اما عالي نيست به احتماله زياد 8 مي گيره من خودم رو بالاترين گرافيك بازي كردم اما مثلا گرافيكه تفنگاش در حده نخوده:eek: تعداد چند ضلعي هم زياد نيست اما گرافيكه قانع كننده اي داره
چيزي كه خيلي مي تونه براتون زجر اور باشه اينكه quike save تو نسخه ي 360 حذف شده باشه اگه اين طور ياشه دهنتون استاده چون يه جاهاييش واقعا لازمه:-"

دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبت ولی گرافیک نسخه ی X360 و نسخه ی PC (امریکایی) کاملا با گرافیک این بازی که شما بازی کردین (نسخه اروپاییش) متفاوته و میشه گفت اصلا متحول شده . واسه PC که گرافیکش براساس Directx 10 دوباره بازسازی شده ;)

nojx360
06-06-2007, 08:25 PM
دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبت ولی گرافیک نسخه ی X360 و نسخه ی PC (امریکایی) کاملا با گرافیک این بازی که شما بازی کردین (نسخه اروپاییش) متفاوته و میشه گفت اصلا متحول شده . واسه PC که گرافیکش براساس Directx 10 دوباره بازسازی شده ;)

تو يكي از همين مجله در پيت ها زده بود كه گرافيك همونه اما با بالا بردن گرافيك بازم يه چيزه استثنايي نخواهد بود حالا خودم بازي برا 360 مي گيرم تا ببينم چه قدر تفاوت كرده بهتون مي گم توي عكس ها كه گرافيك خيلي بالا نبود(عكس هاي جديد)اما اينا مهم نيست گيم پلي بازي جبرانش مي كنه :biggrin1:

Lich King
06-06-2007, 08:35 PM
تو يكي از همين مجله در پيت ها زده بود كه گرافيك همونه اما با بالا بردن گرافيك بازم يه چيزه استثنايي نخواهد بود حالا خودم بازي برا 360 مي گيرم تا ببينم چه قدر تفاوت كرده بهتون مي گم توي عكس ها كه گرافيك خيلي بالا نبود(عكس هاي جديد)اما اينا مهم نيست گيم پلي بازي جبرانش مي كنه :biggrin1:
البته نسخه 360 ش زیاد فرقی با اون قدیمیه نداره چون dx10 نیست. شما اگه techdemo بازی که چند وقت پیش از این بازی پخش شده بود و مربوط به گرافیک dx10 در pc بود رو می دید می فهمید که گرافیکش کاملا فرق داره.

allworld
07-06-2007, 12:44 AM
ign اين بازيرو نقد کرده و بهش امتياز 7.5 رو داده..
به گرافيک بازی امتياز 7 رو داده

Emin3mzizou
07-06-2007, 01:32 AM
کم کم داریم ناامید میشیما :(:(
با این امتیازات بعید میدونم Gamespot امتیاز خوبی به این بازی بده و اصلا بازی خوبی از اب در بیاد . البته من عاشق بازیهای وسترنم :love:
مثلا Gun رو که Gamespot بهش داد : 7.4 (نسخه ی PC )من خیلی دوس داشتم و خیلی هم باهاش حال کردم;)

kaletopol
07-06-2007, 12:07 PM
دوستان سایت Team Xbox هم این بازی رو نقدش کرد و امتیاز 6.8 رو گرفت
http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1336/Call-of-Juarez/p1/

Extreme
07-06-2007, 12:40 PM
قابل توجه دوستانی که این شاهکارو تا حالا بازی نکردن عرض کنم که به نظر من CALL of JUAREZ یکی از بهترینهای دنیای بازی هستش .
من خودم رو PC سه بار تمومش کردم ولی باور کنید تا3_4 دفعه هم جا داره .یک بازی زیبا.به یاد ماندنی .گرافیک فوق العاده . صدا گذاری بی نقص . و داستانی تا حالا تو هیچ فیلم وسترنی نظیرشو ندیدید.گیم پلی بازی هم با PC که مشکلی نداشت .اتفاقآ خیلی هم روون و بی نقص بود.
به نظر من بعضی از دوستان کم لطفی میکنن که ایراد ازش میگیرن.چون صد در صد بهترینه سبک وسترنه.
یکی از بهترین بازیهایی هستش که من تا حالا بازی کردم:love:.
به تمامی دوستانی که FPS باز حرفه ای هستن این بازی رو تآکید میکنم تجربش کنن.;)

pandora tomorrow
07-06-2007, 12:50 PM
خب دیگه با این امتیاز Team Xbox قضیه ی بازی منتفیه دیگه;)

54M113
07-06-2007, 01:12 PM
این بازی رو west game شنبه میاره ظاهرا free region هم هست

allworld
08-06-2007, 01:30 AM
سايت Official Xbox Magazine امتياز 6 رو به اين بازی داد...واقعاً ديگه بايد يجورايی قيد بازيرو زد:(
بريم سراغ tenchu z

Rockstar
08-06-2007, 08:44 AM
gs به این بازی 7.4 داده.
تا الان از 157 رای امتیاز 8.9 گرفته.

allworld
08-06-2007, 11:09 AM
بازم در کل بازی خوبی ميتونه باشه...
گرافيک بازی از gs
7 گرفته...جالبه....

Ali_Amini
08-06-2007, 12:11 PM
گرافيک بازی از gs 7 گرفته...جالبه....
از بقیه سایت ها که 6 دادن بهش منطقی تره.
ولی گرافیک این بازیم هر چند خوبه ولی در حدی نیست که بشه بهش 8 یا 9 داد!
فکر میکنین همین bioshock ، اصلا گرافیکش قابل مقایسه هست با این بازی ؟!

marco250
10-06-2007, 01:36 AM
من این بازی رو گرفتم و به نظر من گرافیکش بهتر از نسخه Pc شده است.

nojx360
10-06-2007, 02:15 AM
خوب همون طوري كه حدس مي زدم گرافيك بازي 7 گرفت و امتياز بازي هم خيلي بالا نشد اما با اين حال بازي رو حتما بخريد پشيمون نمي شيد;)
گرافيك بازي از كامپيوتر ان(نسخه قديمي)بهتره مخصوصا اينكه hdr با انتي همراهه:cheesygri
البته دوستان گفتن گرافيكه بازي خيلي تغيير كرده منم گفتم 8 مي گيره و الا خودم 7 مد نظرم بود

only godfather
10-06-2007, 09:55 PM
سلام من بازیش گرفتم بازیش واقعا خوبه و هر کسی که این سبک بازی رو دوست داره بگیره گرافیک بازی خیلی خوبه نمیدونم چراgamespot به بگرافیکش داده 7 محیط های بازی هم خیلی وسیعه

allworld
11-06-2007, 09:09 PM
امروز رفتم westgame که tenchu z بگيرم متأسفانه تموم کرده بود گفتم همون call of jaurez
بده...اما چند نکته از اين بازی !!!!
گرافيک : بسيار عالی..واقعاً من نميدونم چرا gamespot به گرافيک نمره 7 داده...!!! واقعاً ميتونم بگم نامرديه نمره گرافيک 7 واسه اين بازی...
جذابيت بازيهم در حد بالايی قرار داره....و در کل اگه من بخوام به اين بازی از 10 نمره بدم
امتياز 8.4 به اين بازی میدم
راستی کسانی که بازيرو تموم کردن میشه بگن چندتا episod هست ?

Extreme
11-06-2007, 09:16 PM
دوستانی که نسخه PC و 360 رو بازی کردن میشه لطف کنن و بگن که آیا فرقی باهم دارن یا نه؟
من نسخه PC رو بازی کردم .برای 360 بگیرم یا نه؟؟:confused:

Fratos
11-06-2007, 10:17 PM
ای بابا. عجب اشتباهی کردم بازی رو نخریدم ها :(پس اگه نخریم کلاه رفته سرمون اره. این gamespot هم چت زده ها. این دیگه چه وضع نمره دادنه.:mad:

only godfather
11-06-2007, 10:24 PM
14تا Episode کوتاه ولی می ارزه من خونه دوستم ورژن Pc رو بازی کردم گرافیک بازی بهتر شده ولی تفاوت زیادی نکرده بازم میگم بازیش هر کس نگرفته بخره که بازی خوبی رو ازدست میده محیط بازی واقعا بزرگه هر چی بگم کم گفتم البته یه جاهایی شبیه OBLIVIONمیشه:biggrin1:

allworld
11-06-2007, 10:41 PM
14تا Episode کوتاه ولی می ارزه من خونه دوستم ورژن Pc رو بازی کردم گرافیک بازی بهتر شده ولی تفاوت زیادی نکرده بازم میگم بازیش هر کس نگرفته بخره که بازی خوبی رو ازدست میده محیط بازی واقعا بزرگه هر چی بگم کم گفتم البته یه جاهایی شبیه OBLIVIONمیشه:biggrin1:

گرافيک اين بازی 100 تای oblivion انصافاً.....
gamespot الان ديگه سخت نمره میده...مطمئن باشيد اگه oblivion با اين گرافيک الان ريليز میشد
عمراً گرافيکش از 5 بالاتر نمیرفت!!! البته نسخه 360 رو میگم
من هروقت اين بازيرو انجام میدم
خداييش محو گرافيکش میشم...خيلی قشنگ کار کردن
ای بابا. عجب اشتباهی کردم بازی رو نخریدم ها پس اگه نخریم کلاه رفته سرمون اره. این gamespot هم چت زده ها. این دیگه چه وضع نمره دادنه
شما حتماً بازيرو بگير...چون از دستت رفته اگه نگيری...

Ali_Amini
12-06-2007, 02:49 PM
یادمه اشکان بود میگفت GS اگه گیم پلی بازی پایین باشه،گرافیک هم خود به خود پایین میده!
الان قضیه coj فکر کنم اینجوریه...چون گیم پلی از GS گرفته 7 !
گرافیکش خوبه ولی گیم پلیش یه خورده...
شماها که بازی کردین با کنترلش مشکل نداشتن؟

در ضمن حالا چرا همش به GS گیر دادین?:)
این لیست رو ببینید :
http://i13.tinypic.com/54iurdv.jpg

انگار بیشتر از اینم حقش نبوده چون بالاترین امتیاز فعلا از 8 سایت شده 8.0 !
پس این نشون میده گیم اسپات عادلانه امتیاز داده. ;)

allworld
12-06-2007, 04:10 PM
گيم پلی بازی خيلی خوبه..من که اصلاً مشکل نداشتم باهاش....
خوب نمیشه که به بازی به عنوان يه شاهکار نگاه کرد ...ولی در کل میگم بازی خيلی قشنگيه....
gamespot در حالت multi از بازی خوشش امده..ولی گفته حالت single زياد جالب نيست
ولی من که خيلی حال کردم با حالت single

allworld
12-06-2007, 08:03 PM
يه چندتا عکس از هين بازی کردنم گرفتم....

http://yahoo-ir.persiangig.com/Call%20of%20Juarze/DSC02527.JPG

http://yahoo-ir.persiangig.com/Call%20of%20Juarze/DSC02525.JPG

http://yahoo-ir.persiangig.com/Call%20of%20Juarze/DSC02536.JPG
خودتون قضاوت کنيد بگيد آيا اين گرافيک حقش نمره 7 بود؟
تازه جاهای خيلی قشنگتر با گرافيک بالاترم بود ولی حوصله نداشتم ديگه عکس بگيرم...
البته يه چيزيرو بگم که تو مناطق شب گرافيک بازی جالب نبود...شايد به خاطر
اين بوده !!

Ali_Amini
12-06-2007, 09:32 PM
گیم اسپات از قیافه شخصیت ها ایراد گرفته!گفته مثل زامبین :laughing:
از گرافیک و گیم پلی هم تعریف کرده ولی مثل اینکه بالاتر جا نداشته بشه.
و همچنین از 2 شخصیت اصلی در بازی (اون پیرمرده و پسر سرخ پوسته) که قابل بازی کردن هستن هم تعریف کرده و همینطور از بخش مولتی پلیر بازی گفته خیلی خوبه.

بازی یه ایراد بزرگ داره که گیم اسپات هم بهش اشاره کرده...
قسمت stealth بازی که بیشتر در شبه و باید دزدکی دشمنا رو نابود کنین،گفته خسته کننده هست (همین مورد که منم تو بازی ازش مینالیدم!)
اسلحه ها هم تو بازی زیاد جالب نیستن وقتی میکشی کیف نمیکنی(البته این مورد رو خودم گفتم)
همین چیزاست که باعث شده گیم پلی بگیره 7.

allworld
15-06-2007, 07:38 PM
خيلی حال میکنم با بازيش....واقعاً چند وقتی بود يه بازی درستو حسابی انجام نداده بودم....:love:
امروز از ساعت 12.30 تا 6.30 پاش بودم...لامصب نمیزاره از جات بلند شی.:biggrin1:
من به دوستانی که در شکن اين بازيرو بخرن يا نه حتماً توصيه میکنم بخريد.....
الان که ديگه اخرای بازی هستم بگم بهتون که اگه بازی نکنيد يه بازی فوق قشنگ از دستتون رفته...
مشخص رو بازی زياد کار شده انصافاً...

بازی یه ایراد بزرگ داره که گیم اسپات هم بهش اشاره کرده...
قسمت stealth بازی که بیشتر در شبه و باید دزدکی دشمنا رو نابود کنین،گفته خسته کننده هست (همین مورد که منم تو بازی ازش مینالیدم!)

اونجاش که اصلاً سخت نبود...من فقط يه بار يا 2 بار يادمه باختم اون قسمتو
بعدش اونجا اصلاً شما نبايد دوشمنارو نابود کنيد.....اون قسمت مفخی کاری محض هست...که عالی بود

allworld
16-06-2007, 12:44 AM
اين بازی هم تموم شد......چقد داستان اخرش غمگين تموم شد.......:(

Ali_Amini
16-06-2007, 02:00 AM
اونجاش که اصلاً سخت نبود...من فقط يه بار يا 2 بار يادمه باختم اون قسمتو
سخت نه...خسته کننده گفتم.
اونجا هم آره نباید کسی بفهمه،یعنی کشت و کشتار نباید باشه.
همینجوری محض قشنگی گفتم! :biggrin1:

CAPITAN DOOM
19-06-2007, 02:37 PM
manam noskheye pc in bazi ro anjam dadam baziye badi nabod vali ziyadam taarifi nabod be har hal hala noskheye 360 ro migiram bebinam chetore!!!