View Full Version : تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360
ehsan_62
19-04-2007, 05:00 PM
این تاپیک را زدم برای اینکه یک سری آمار از خرابی کنسول Xbox 360 دستمون بیاد
من خودم کنسولم دچار خرابی شد و الان مجبور به خرید مجدد شدم
با توجه به این آمار مشخص خواهد شد که با وجود فن آیا باز هم کنسول دچار مشکل 3 چراغ قرمز خواهد شد و اینکه آیا وجود فن از ابتدا بقای کنسول را تضمین میکنه یا خیر
ولاه من از نظر چراغ قرمز با هیچ چراغ قرمزی مواجه نشدم و از نظر حرارتی هیچ مشکلی نداشتم .ولی ایینو بگم فن واقعا تاثیر داره من که فنو چیزی اضافه میدونستم الان از فن استفاده میکنم
Dinosaur
19-04-2007, 06:12 PM
یه سوال کوچیک ! من با اینکه هیچ فن اضافه ای نزاشتم ولی تا حالا مشکلی نداشتم. شماها چقدر در روز و چقدر پشت سرهم بازی میکنین با X360 ؟
54M113
19-04-2007, 06:28 PM
اگه تاثیری نداشت که براش فن نمی ساختن
مگه Ps2 که هیچ مشکلی نداشت براش فن ساختن ؟؟
Gartall
19-04-2007, 06:40 PM
ممنون از اريا جان كه اينو گفتين .منم همين سوال را دارم من ديگه روزي بخوام ركورد بشكنم روزي 3 الي 4 ساعت اونم نه به صورت مدام بعد از يك ساعت بازي كردن حداقل دو ساعت استراحت ميكنم .
يعني با اين حساب اگه من 9 ساعت بازي كنم چون 2 ساعت به خودم و كنسولم بعد يك ساعت بازي كردن استراحت ميدم فشار خيلي كمي به كنسولم مياد .منم تا حالا هيچ مشكلي با كنسولم نداشتم .
همه ميان روزي 6 الي 8 ساعت مدام بازي ميكنن واي به حال كنسول بي گناه خوب با اين وضع معلومه كنسول خراب ميشه حالا قبل از كنسول اون چشماي ادم ميتركه و خراب ميشه بابا يكم به خودتون برسيد و چشماتون فن بخرين :biggrin1:
كسي كه بعد از 1 ساعت بازي كردن به كنسولش استراحت بده امكان نداره كنسول خراب بشه .
Lich King
19-04-2007, 07:32 PM
اگه تاثیری نداشت که براش فن نمی ساختن
این حرف اشتباه هست، این گفته شما وقتی صحیحه که این فن ها رو خود مایکروسافت می ساخت ولی مایکروسافت نه در ساختن این فن ها دخالت داره و نه اونا رو تایید می کنه.
اکثر کنسول ها لوازم جانبی مختلفی دارن که شرکت های مختلف براشون می سازن. الان همین ps3 هم اینترکولر داره و می شه براش خرید ولی چون کنسولش ایرادی از لحاظ گیر کردن نداره کسی نمی خره معمولا!
یه سوال کوچیک ! من با اینکه هیچ فن اضافه ای نزاشتم ولی تا حالا مشکلی نداشتم. شماها چقدر در روز و چقدر پشت سرهم بازی میکنین با X360 ؟
فکر می کنم رکورد بازی در یک روز با 360 برای من باشه:biggrin1: (البته داداشم بازی می کرده نه من!:) )
کنسول از ساعت 10 صبح تا 11 شب به طور کامل روشن بود که فقط 1 ساعت تو محیط داشبورد و 12 ساعت بقیه رو در حال اجرای بازی!
اینترکولر هم ندارم.
vbigdeli
19-04-2007, 08:03 PM
خداییش شما ها خیلی خوش شانسید:biggrin1: من که تا خراب شد،یک بار تعمیرگاه بردم و وقتی که دفعه دوم خراب شد،گذاشتم کنار که لااقل elite بگیرم.
Saeed.x360
19-04-2007, 08:24 PM
خداییش شما ها خیلی خوش شانسید:biggrin1: من که تا خراب شد،یک بار تعمیرگاه بردم و وقتی که دفعه دوم خراب شد،گذاشتم کنار که لااقل elite بگیرم.
واقعا آقاي بيگدلي راست ميگه شما خيلي خيلي خوش شانسيد من تا حالا دوبار دستگاهمو باز كردم و هردفعه به نكته جالبي برخوردم. يكبار دستگاهمو در حضور يكي از دوستان باز كردم و متوجه شدم كه سيليكون زير GPU به اصطلاح وارفته و حتي وارد گذرگاه شده بود (ناشي از حرارت زياد) ديگه حسابشو بكنيد اين يعني چه!!!! حالا اگه بگم نوع جنس سيليكون چقدر افتضاح بود تعجب ميكنيد كه از نوع سيليكونهاي Brown بود. درضمن دوستم يعني آقاي يگانه ايشون تعميركار Mainboard و قطعات
كامپيوتري هستن. ايشون با ديدن Mainboard 360 گفت اگه اشتباه نكنم بايد اين Main مال گروه Faxcon هست كه استحضار داريد Main هاي يادشده براي PC چقدر تو مغازه ها دارن خاك ميخورن. خواستم اينو بگم ماكرو متاسفانه از مواداوليه اي با كيفيت پايين و درجه3 استفاده ميكنه و چون خود ماكرو مثل سوني تو زمينه مونتاژ و طراحي و توليد نيست ميبينيد كه هر قسمتش مال يك شركت هست. اتفاقا من 360 رو ديدم كه با وجود اينكه فنهاش رو 12 ولت كرده بود و حتي اينتركولر هم داشت دستگاهش تندتند هنگ ميكرد. اگه صحبتهام ربطي به تايپيك نداشت از مديران محترم عذر ميخوام.
با تشكر
TRUTH
19-04-2007, 08:44 PM
احسان جان واقعا متاسفم یعنی کنسولت کاملا سوخت یا هنوز نفس میکشه؟:((
راستش به نظر من شانس در درجه اوله چون منم بعد از اشکان نفر دوم هستم و کنسولم خیلی روشنه و وقتی روشن میکنم لااقل 5 یا 6 ساعت روشنه و هیچ فنی هم نداره و تو یه دخمه به نام میز تلوزیون که محیطش بسته هست قرار داره و هیچ مشکلی تا حالا نداشته :-"
من فکر کنم اگه ادم زیادی حساس باشه بیشتر بلا سرش میاد یه نکته هم بد نیست بگم گرم و سرد شدن دستگاه بیشتر ضرر داره تا روشن بودن مدام مثلا اگه شما 5 بار هر بار 1 ساعت بازی کنین ضررش از 6 ساعت مدام بیشتره;)
vbigdeli
19-04-2007, 08:47 PM
اتفاقا دوست عزیز الان شرکت Foxconn دومین تولید کننده مادربرد در جهان هستش که وسایل بسیار با کیفیتی چون ipod و iphone را تولید می کنه و این حرف شما منطقی نیست،بلکه این مایکروسافت هستش که پول خرج نمی کنه.
من خودم منتظر elite می مونم،اگه از لحاظ کیفی بهتر بود،می خرم،اگه نبود دیگه بیخیال کنسول می شم.
mohammad369
19-04-2007, 09:33 PM
خوش به حال من که به جز روزای تعطیل هیچ روزی وقت ندارم بشینم پاش چون 6 ساعت کلاس و 6 ساعت کار دارم .:(
به نظر من كه لازم هست
چون تا وقتي كه نخريد متوجه نميشيد
من قبل از اينكه فن بخرم وقتي دستم رو پشت دستگاه مي گرفتم مثل اين بود كه اصلا ازش بادي خارج نميشه اما الان با اينتر كولر وقتي دستم رو پشت كنسول ميگيرم عين باد سشوار هست :eek: :eek:
ديگه حسابشو بكنيد كه بدون اينتر كولر وقتي اين هواي گرم به مرور زمان و خيلي دير از كنسول خارج بشه چقدر بهش صدمه ميزنه
END_BOY
20-04-2007, 12:12 AM
من بدون استفاده از فن با روزی 7 یا 8 ساعت بازی کردن
اصلا مشکل نداشتم تا الان !
54M113
20-04-2007, 12:17 AM
این حرف اشتباه هست، این گفته شما وقتی صحیحه که این فن ها رو خود مایکروسافت می ساخت ولی مایکروسافت نه در ساختن این فن ها دخالت داره و نه اونا رو تایید می کنه.
اکثر کنسول ها لوازم جانبی مختلفی دارن که شرکت های مختلف براشون می سازن. الان همین ps3 هم اینترکولر داره و می شه براش خرید ولی چون کنسولش ایرادی از لحاظ گیر کردن نداره کسی نمی خره معمولا!
منم اگه به جای ماکروسافت بودم تایید نمی کردم
چون نمی خواستم کسی چیزی رو که من ساختم یه ایرادی که پیدا کرد با یه وسیله دیگه که خودم نتونستم براش فراهم کنم اون نقصو از بین ببره
اگه خوده شما کاربرا تو زندگی شخصیتون یه مشکل خانوادگی باشه دوست دارید یه غریبه اون مشکلو حل کنه ؟؟؟
Lich King
20-04-2007, 12:28 AM
منم اگه به جای ماکروسافت بودم تایید نمی کردم
چون نمی خواستم کسی چیزی رو که من ساختم یه ایرادی که پیدا کرد با یه وسیله دیگه که خودم نتونستم براش فراهم کنم اون نقصو از بین ببره
اگه خوده شما کاربرا تو زندگی شخصیتون یه مشکل خانوادگی باشه دوست دارید یه غریبه اون مشکلو حل کنه ؟؟؟
البته این گفته شما صحیحه و هیچ بقالی نمی گه ماست ما ترشه! ولی خوب سوالی که اینجا پیش میاد پس چرا خود مایکروسافت نمی یاد این اینتر کولر را بسازه و بفروشه؟ تازه سود هم می کنه اینطوری!
ولی کلا خرید اینترکولر بسیار برای پیشگیری از خرابی کنسول مناسبه و به حرف های من یا چند نفر دیگه که نوشتن چندین ساعت بازی کردن توجه نکنین و به فکر کنسولتون باشین بهتره. البته من خودم به شخصه نمی گم که اینتر کولر لازمه ولی حداقل می شه اینو گفت که پیش گیری کننده خوبی برای جلوگیری از خرابیه!
Taher
20-04-2007, 12:49 AM
خوب، فکر میکنم تاپیک جالبی زده احسان جان.
من هم که همیشه گفتم و میگم، اگر نمی دونید باید فن بخرید یا نه، پس بخرید (البته خیالتون راحت، ما تو NextGen فن نمی فروشیم، پس یه وقت کسی فکر نکنه ما داریم میگیم بخرید، حتماً قصد خاصی داریم !)
اما اگه خودتون اینکاره اید و می تونید تشخیص بدید گرمای تولیدی از کنسولتون در حد خطرناک هست یا نه، نسبت به اون عمل کنید. نمی دونم مایکروسافت تو ساخت این کنسولها چه غلطی کرده که برای بعضی ها به شدت گرم میشه ولی برای بعضی ها بعد از چند ساعت کار هم باز گرمای مناسبی داره.
بهرحال همونطور که اشکان جان هم گفتن، گرفتن فن یک کار پیشگیرانه هست که هرکس به گرمای کنسولش شک داره، میتونه این پیشگیری رو انجام بده.
امیدوارم که تو این سری های جدید که مایکروسافت در حال حاضر تولید میکنه (هم Elite و هم Premium و Core) کیفیت کار رو ببره بالا تا دیگه حداقل کسانی که برای بار دوم دارن کنسول میخرن، دوباره ضرر نکن.
موفق باشید
R.I.P-UNKNOWN
20-04-2007, 12:51 AM
منم 360 ام بعضی روزها(الان زیاد شده:biggrin1: ) حدود 8 ساعت یک ضرب روشنه...البته در حالت idle نه! در حالت full load
اینتر مینتر هم ندارم:biggrin1: کنسولم عمودی گذاشتم...اتاقم هم زیاد خنک نیست(یه مدت 360 کنار شومینه بودش:دی)
تا به حال خدارو شکر مشکلی نداشتم...
بچه ها شماها از چه ترانسی استفاده میکنید؟
ممکنه این ترانسهایی که دارید زیاد جالب نباشه و باعث خرابی کنسول بشه!
Wakashizuma
20-04-2007, 12:52 AM
به نطر من هم گزاشتن فن کار مناسبیه! کنسول اول منم سر داغ شدن از کار افتاد (البته اون موقع ها خیلی بازی میکردم) ولی اصولاX360 کیفیتش بگیر نگیر داره و با گزاشتن فن به قول طاهر جان خدایی نکرده چیزیش شد نمیگین چرا فن نزاشتم.
کلا X360 رو هر دفعه روشن میکنی باید اماده باشی که از کار بیفته:biggrin1:
Agent47
20-04-2007, 01:43 AM
ولی کلا خرید اینترکولر بسیار برای پیشگیری از خرابی کنسول مناسبه و به حرف های من یا چند نفر دیگه که نوشتن چندین ساعت بازی کردن توجه نکنین و به فکر کنسولتون باشین بهتره. البته من خودم به شخصه نمی گم که اینتر کولر لازمه ولی حداقل می شه اینو گفت که پیش گیری کننده خوبی برای جلوگیری از خرابیه!
سلام
رییس من یه دوستی دارم که کنسولش رو گذاشته جلوی کولر گازی!! یه گیبسون 18000 هست.فن و اینتر کولرو از این چیزا هم نداره.من 2 سوال از شما داشتم
اول اینکه شما این کارشو تایید میکنی؟منظورم گذاشتن کنسول به صورت افقی روبروی کولر گازی هست کمی با فاصله.
دوم اینکه به نظرتون باز هم نیازی به خرید وسیله خنک کننده جانبی هست؟
در مورد مشکلات هم رفیق من تا حالا مشکلی نداشته و 3 چراغ قرمزش هم تا حالا (3 ماهه خریده) روشن نشده خیلی بازی کنه 5-4 ساعت پشت سر هم
مشکل رفیق من با دسته ی کنسولشه که خراب شده و میه دست دومشو خریدیم.همچنین اداپتورش هم (نمیدونم چند ولته) یه بار خراب شده
شب همه بخیر
ehsan_62
20-04-2007, 02:38 AM
ممکنه این ترانسهایی که دارید زیاد جالب نباشه و باعث خرابی کنسول بشه!
من از ترانس دست ساز استفاده میکردم خودمم شکم روی همین موضوع هستش
برای همین دارم J Asia میخرم که برقش 220 ولت باشه
genaveh
20-04-2007, 03:11 AM
من که فقط بار اول که کنسول رو خریدم هنوز صفر کیلومتر بود وقتی روشنش میکردم 4 چراغ قرمز
روشن میشد و ارور 64 میداد که اون هم درست شد به طور اتفاقی الان هم روزی 5 یا 6 ساعت بازی میکنم فن هم ندارم ولی کنسول رو توی محیط باز قرار دادم زیرش هم چندتا پایه گزاشتم به طوری که 10 cm با زمین فاصله داره !
تاریخ ساخت کنسول من هم 29/9/2006 هست !
vbigdeli
20-04-2007, 04:12 AM
کیفیت ساخت مادربورد این کنسول ها حساب و کتاب نداره،ولی بنظر میاد در subversion های بالاتر،بهتر هم شده باشه..... این elite احتمالا بهتر از premium ها باشه:confused:
GodFather
20-04-2007, 07:46 AM
سلام دوتا سوال دارم
1}اگر دستگاه را با اینتر کولر به صورت افقی بزاریم که یکم بیشتر گرما توی دستگاه میمونه بهتره
یا دستگاه را به صورت عمودی بزاریم و به لنز فشار بیاد
2}بعد از بازی کردن آداپتور را از برق بکشم یانه( آخه وقتی میکشم آداپتور زود تر سرد میشه) یا بهتره که در حالت stand by باشه
Taher
20-04-2007, 02:14 PM
سلام دوتا سوال دارم
1}اگر دستگاه را با اینتر کولر به صورت افقی بزاریم که یکم بیشتر گرما توی دستگاه میمونه بهتره
یا دستگاه را به صورت عمودی بزاریم و به لنز فشار بیاد
2}بعد از بازی کردن آداپتور را از برق بکشم یانه( آخه وقتی میکشم آداپتور زود تر سرد میشه) یا بهتره که در حالت stand by باشه
1) من خودم از ابتدا تا بحال اکثر مواقع کنسولم عمودی هست، با لنز و درایو هم مشکل خاصی ندارم.
2) مطمئناً وقتی با یک وسیله برقی کار ندارید، کشیدن اون از برق کار بهتری هست نسبت به باقی گذاشتن دوشاخه در پریز.
fade2black
21-04-2007, 09:41 AM
2) مطمئناً وقتی با یک وسیله برقی کار ندارید، کشیدن اون از برق کار بهتری هست نسبت به باقی گذاشتن دوشاخه در پریز.
من پيشنهاد ميكنم كه مسئله earth دستگاه رو جدي بگيرين چون واقعا مهمه.
ماشالا صبح از زير پتو بلند نشده زرتي ميان دست مباركو با 360 آشنا ميكنن كه همين الكتريسيته ساكن باعث ولتاژ روي چيپست برد ميشه و اينجوري 360 به فنا ميره. مادر برد pc من همينجوري به فنا رفت، از ما گفتن بود .
R.I.P-UNKNOWN
21-04-2007, 02:42 PM
ماشالا صبح از زير پتو بلند نشده زرتي ميان دست مباركو با 360 آشنا ميكنن كه همين الكتريسيته ساكن باعث ولتاژ روي چيپست برد ميشه و اينجوري 360 به فنا ميره. مادر برد pc من همينجوري به فنا رفت، از ما گفتن بود .
درسته!
من دست به هارد 360 میزنم برق میگیره منو!
منم یه مینبورد حروم کردم:biggrin1:
ولی مسئله اینه که چطوری ارت رو راه بندازیم؟
من سیم کنسولم ارتش رو شکوندن.(الان میگی یه سیم بزن به هارد دستگاه وصل کن به لوله اب:دی:biggrin1: )
راه دیگه ای نیست؟
vbigdeli
21-04-2007, 04:07 PM
شما داری میگی مادربورد PC که کاملا بهش دسترسی داری،اصلان میدونی این earth چیه؟؟؟ پس فردا لابد می خوای بگی روی کامپیوتر هم بذارید!!!
واقعا خندم میگیره، earth را برای این گذاشتن که موقع روشن شدن دستگاه،یک الکترومغناطیسی در زمان روشن شدن به دستگاه وارد میشه که وقتی آداپتور 220 به 110 دارید،این sarge ها ***** می شن و مشکلی پیش نمیاد، زدن earth بهیچ وجه برای اونایی که آداپتور دارن اجباری نیست..... این earth cable نمیاد برقی که به دستگاه هستش را انتقال بده به بیرون،بلکه فقط مغناطیس برق ورودی را می گیره که می تونید دست به جیب های مبارک کنید و یک محافظ ساده با قیمت 6 هزار تومان خریداری کنید.
fade2black
21-04-2007, 08:10 PM
دوست عزيز آخه چه ربطي به آداپتور داره، من گفتم چيپ بردتون در اثر الكتريسيته روش ولتاژ لحظه اي قرار ميگيره. البته اگه دقيقا به قسمتي دست بخوره كه با برد در ارتباط باشه نه مثلا دسته يا آداپتور. كار earth يا ground دقيقا ارتباط اضافه ولتاژ احتمالي از خارج سيستم به زمين است بطوريكه باعث صدمه ديدن بخشهاي داخلي سيتم نشه، نه الكترو مغناطيس داخلي البته براي رفع ولتاژ اتصال كوتاه هم كاربرد داره اما نه تو 360 . اگه بدوني الكترونها( جريان الكتريكي) هميشه از قسمتي عبور ميكنن كه كمترين مقاومت وجود داشته باشه كه از طريق earth اين امر بدون صدمه ديدن سيستم امكانپذير. من اومدم با مزاح گفتم و ساده كه بچه ها البته بعضيها بتونن مطلبو راحتتر بگيرن و گرنه من يه چيزي در حد خيلي كم حاليمه كه اومدم اينو گفتم. شمام اينو نشنيده بگير هر كي هر جور حال ميكنه با سيستمش كار كنه.
بذار يه جور ديگه بگم شما main كامپيوتر رو فرض كن در حاليكه به هيچ منبع ولتاژي اعم از ac يا dc متصل نباشه (قطعه كاملا تنها)، وشما ميخواي كه اونو لمس كني يا تعمير. خوب مسلما اگه بدن شما الكتريسيته ساكن داشته باشه و به برد برخورد كنه ميتونه به بخشهاي حساس اون يا چيپستش صدمه وارد كنه، البته نه هميشه و اين موضوع كاملا شانسيه ولي عقل سليم ميگه آدم هميشه بايد احتمال فاجعه رو بكنه. اما اگه شما قسمتي از برد رو زمين كرده باشيد ديگه هيچ خطري متوجه قطعه شما نميشه. در بيشتر محلهايي كه با قطعات حساس الكترونيكي كار ميكنن مثل بخش تعميرات، اگه دقت كرده باشي ميبيني كه اول يه سيم به قطعه وصل ميكنن و بعد شروع بكار ميكنن (كسايي كه حاليشون باشه)، كه سيم اينجا كار همون ارت رو انجام ميده. شما اگه پكي كه اين قطعات داخلشون قرار داره رو ببينين متوجه ميشين كه اين مسئله كاملا صحت داره:
ATTENTION: static sensitive electric device
HAZARD: tuching this device may be cause damage
ما متاسفانه اينجور چيزها رو مسخره فرض ميكنيم اما كشورهاي اروپائي و آمريكايي واقعا به اين نكات توجه ميكنن چون سطح فكر و ديدشون متاسفانه از ما خيلي بيشتر ،اينا رو اول به خودم ميگما به كسي بر نخوره. من ميبينم كه توي كاتالوگ بعضي وسايل حتي در مورد نايلون و كاور اون هم هشدار دادن كه ميتونه براي كودكان خردسال خطر آفرين باشه و باعث خفگي بشه. حالا اين كه در مورد يه چيز بيمصرف دستگاه بود چه برسه به بحث safety خود كالا!
vbigdeli
21-04-2007, 08:24 PM
دوست عزيز آخه چه ربطي به آداپتور داره، من گفتم چيپ بردتون در اثر الكتريسيته روش ولتاژ لحظه اي قرار ميگيره. البته اگه دقيقا به قسمتي دست بخوره كه با برد در ارتباط باشه نه مثلا دسته يا آداپتور. كار earth يا ground دقيقا ارتباط اضافه ولتاژ احتمالي از خارج سيستم به زمين است بطوريكه باعث صدمه ديدن بخشهاي داخلي سيتم نشه، نه الكترو مغناطيس داخلي البته براي رفع ولتاژ اتصال كوتاه هم كهربرد داره اما نه تو 360 . اگه بدوني الكترونها( جريان الكتريكي) هميشه از قسمتي عبور ميكنن كه كمترين مقاومت وجود داشته باشه كه از طريق earth اين امر بدون صدمه ديدن سيستم امكانپذير. من اومدم با مزاح گفتم و ساده كه بچه ها البته بعضيها بتونن مطلبو راحتتر بگيرن و گرنه من يه چيزي در حد خيلي كم حاليمه كه اومدم اينو گفتم. شمام اينو نشنيده بگير هر كي هر جور حال ميكنه با سيستمش كار كنه.
ببین نوکرتم شما داری earth را خیلی بزرگ جلوه میدی...حالا بنظرت میشه این surge ها را با محافظ گرفت؟ من خودم UPS line interactive دارم و هیچ وقت تاکید نکرده که آقا این earth را نصب کن،این رو هم اضافه کنم که تجهیزاتی که به این UPS های حرفه ای وصل می شن،معمولا بالای 5 میلیون ارزش دارن و اون شرکت سازنده حساب اینارو کرده که گفته earth کاملا اختیاری هستش... در ضمن هیچ وقت earth نمی تونه ولتاژی که در کنسول وارد میشه را به زمین انتقال بده و فقط برق ورودی دستگاه را ***** می کنه.... شما یک پریز 3 فیش را باز کن ببین توش چی هستش،ببین یک کابل از طرف مصرف کننده برق به فیش بالایی یا earth وصل شده یا نه؟
اگر هنوز هم تاکید دارید،مثله ای نداره،تو اینترنت سرچ می کنم و یک مقاله مرتبط پیدا می کنم و ترجمه می کنم.
اگر earth لازم بود،روی همین پریز ها می ذاشتن دیگه،بهرحال بازم این earth را خیلی بزرگ کردی......
mohammad369
21-04-2007, 08:47 PM
از این earth يا ground بیاین بیرون ...
من برای خنک نگه داشتن کنسولم 4 تا فن کیس پشتش گزاشتم .
LOST Planet که بازی میکنم الان فقط کمی گرم میشه کنسولم و خیلی باد گرم میزنه بیرون از فنها.
54M113
22-04-2007, 12:53 AM
آقا جون خودتون تاپیک رو منحرف نکنید
Mil@D-777
24-04-2007, 10:41 PM
آقا این فنها هم توی بازار آمد فقط فرقش با این عکس اینه که به جای یک فن دوتا فن داره و قیمتش هم 28 تومن هستش آقا یکی بیاد بگه ببینم این فنها خوب هستن چون من نمی تونم از اون فنها استفاده کنم چون جا ندارم که دستگاهم را افقی بزارم ولی چیز شیکی هستش . راستی هنوز Elite نیومده فنهای به رنگ مشکی هم تو بازار ما اومده ;)
http://images.amazon.com/images/P/B000BDHBDK.01.MZZZZZZZ.jpg
http://images.electrogalaxy.com/catalogimages/pelpl3619.jpg
joopi_gam3r
25-04-2007, 02:11 AM
به نظر من intercooler بهتر از فن استند هست
بدليل اينكه اينتر كولر رو هم افقي ميشه گذاشت هم عمودي(افقي توصيه ميشود)
اگه 360 رو بدون قاب ديده باشين ميبينين گرماي gpu و cpu از طريق يه كاناله تهويه به پشت كنسول منتقل ميشه كه اينتر كولر بزارين تاثير بيشتري داره
ضمنا من اين فن رو از نزديك ديدم يه فن بيشتر نداره تو فروشگاه فتحي قيمتشم 30 تومنه
Mil@D-777
25-04-2007, 10:38 AM
آخه من نمی تونم تفقی بزارم بچه ها هم میگن با این فن اگه عمودی بزاری مشکل ایجاد میشه حالا من می ندم . بعد دو تا فن داره روی جعبش دوتا فن کشیده خود فروشنده (من هم از فتحی پرسیدم ) هم گفت دوتا فن داره .
joopi_gam3r
25-04-2007, 01:45 PM
آخه من نمی تونم تفقی بزارم بچه ها هم میگن با این فن اگه عمودی بزاری مشکل ایجاد میشه حالا من می ندم . بعد دو تا فن داره روی جعبش دوتا فن کشیده خود فروشنده (من هم از فتحی پرسیدم ) هم گفت دوتا فن داره .
اگه عمودي هم ميزاري همون اينتركولر رو بخري بهتره
فقط تنها عيب عمودي گذاشتن اينه كه به درايو فشار مياد
W00T1991
25-04-2007, 07:52 PM
سلام
اقا ما میتونیم خودمون یه فن بسازیم اگه میشه چطوری ؟
mohammad369
25-04-2007, 08:03 PM
سلام
چرا که نه من خودم یک پاور یا( یک آداپتور) و چهار تا فن کیس رو دو تا دو تا به هم با چسب قطره ای چسبوندم و با دو تا پیچ کوتاه به اون سوراخ های پشت کنسول سفت کردم یک طوفانی راه میوفته که نگو و دیگه اصلا نباید فکر مشکل گرمایی رو به سرت راه بدی .:biggrin1:
Gears xbox360
26-04-2007, 07:30 PM
چرا که نه من خودم یک پاور یا( یک آداپتور) و چهار تا فن کیس رو دو تا دو تا به هم با چسب قطره ای چسبوندم و با دو تا پیچ کوتاه به اون سوراخ های پشت کنسول سفت کردم یک طوفانی راه میوفته که نگو و دیگه اصلا نباید فکر مشکل گرمایی رو به سرت راه بدی .:biggrin1:
سلام اقاي محمد يك سوال 4تا فن ميشه به يك اداپتور وصل كرد در ضمن يه عكس است نگاه كن
mohammad369
26-04-2007, 08:32 PM
سلام اقاي محمد يك سوال 4تا فن ميشه به يك اداپتور وصل كرد در ضمن يه عكس است نگاه كن
والا من خودم از یک پاور استفاده میکنم و اداپتورو نمیدونم ولی یکی از بچه ها از اداپتور استفاده کرده بود و کار میکرد . به نظر من پاور بهتره و یک دست دومش 5 تومن بیشتر نیست .
fade2black
27-04-2007, 11:29 AM
سلام
اينو فكر كنم 007 جان زده بود، به هر حال كار جالبي كرده ميشه با يكم ابتكار تميز ترم در آورد ولي بايد خوب جواب بده مخصوصا اگه يه فن بالاي كنسول كنار هارد بذارين كه باد رو تو كنسول به جريان بنداز
http://image.shahkey.com/view/a82c3_852.jpg
W00T1991
28-04-2007, 06:21 AM
سلام
یکی کامل طرز تهیه شو توضیح بده ( مگه غذاست )
mohammad369
28-04-2007, 08:57 AM
سلام
یکی کامل طرز تهیه شو توضیح بده ( مگه غذاست )
اگر باچهار تا فن بخوای درست کنی اول باید فنها رو دو تا دو تا به هم با چسب قطرهای بچسبونی بعد از اون محافظ هایی که روی فنها نصب میشه دو تا بخری و به فنها با پیچ ببندی بعد با دو تا سه تا پیچ کوتاه که به اون سوراخ های پشت کنسول بخوره ببندی بعد دور تا دورشم میتونی از اون چسب نواری های پهن بزنی که فقط هوا رو از داخل کنسول بکشه ...
خیلی چیز تمیزی در میاد . حال میکنی اصلا ..
هر وقت که وقت کردم براتون از تمام مراحل کار عکس میزارم ....شاید بعد ظهر بزارم
W00T1991
28-04-2007, 05:07 PM
سلام
ممنون از لطفت
فقط باید برای برق فن چیکار کرد ؟ برام کامل توضیح بده
تنها نكته اينكه بايد منبع تغذيه شما بتونه جريان فنها رو تامين كنه و البته ولتاژش هم بايد مثل فنها باشه. اگه از آدابتور استفاده ميكنيد ببينيد روش حداكثر جريان رو چقدر زده بعد ببينيد روي فنها چه جرياني رو نوشته جمع جريان نوشته شده روي فنها نبايد از جريان روي آدابتور بيشتر بشه.
اگه از دوتا فن معمولي كامپيوتر استفاده كنيد يه آدابتور 12 ولت 500ma كافيه
Mil@D-777
28-04-2007, 07:16 PM
007 جان میشه بگی این آداپتور رو چند خریدی و آیا میشه این آداپتور رو توی الکتریکی ها پیدا کرد ؟ :)
بله يه آدابتور ساده است من يه آدابتور متغير 1.5-12 ولت 500 ميلي آمپر خريدم فكر كنم 3 تومن بود همه جا هم پيدا ميشه
jack sparrows
28-04-2007, 07:29 PM
اداپتور 12 ولت رو همه جا دارن اون فن ها هم دونه ای 1000تومن هست اداپتور هم 1500 به بالا
Gears xbox360
28-04-2007, 07:35 PM
007 جان میشه بگی این آداپتور رو چند خریدی و آیا میشه این آداپتور رو توی الکتریکی ها پیدا کرد ؟ :)
اره ميلاد جان ولي اداپتور شگا بگيري بهتر چون من خودم گرفت و4تا فن به وصل كردم2تا اينور كنسول 2 پشت كنسول:p
mohammad369
28-04-2007, 07:57 PM
اینم از خلاقیت های من >
http://i14.tinypic.com/497dxec.jpg
http://i15.tinypic.com/2ez7fqa.jpg
روش روشن کردن پاور
اونایی که فلش زدم باید به هم اتصال بدین ( مواظب باشین بق نگیرتون )میتونین دور یک سیم چسب بزنین و بعد بدین داخل سوراخ ها.>
(به پاور هر چقدر فن که بخوای میتونی وصل کنی )
http://i14.tinypic.com/48yaaud.jpg
allworld
28-04-2007, 08:06 PM
اینم از خلاقیت های من >
http://tinypic.com/view.php?pic=497dxec
http://tinypic.com/view.php?pic=2ez7fqa
روش روشن کردن پاور
اونایی که فلش زدم باید به هم اتصال بدین ( مواظب باشین بق نگیرتون )میتونین دور یک سیم چسب بزنین و بعد بدین داخل سوراخ ها.>
(به پاور هر چقدر فن که بخوای میتونی وصل کنی )
http://tinypic.com/view.php?pic=48yaaud
آقا مگه شما ميخوای بوئينگ هوا کنی.:biggrin1: ..چه خبره !!!:p
جالب بود:biggrin1:
mohammad369
28-04-2007, 08:15 PM
آقا مگه شما ميخوای بوئينگ هوا کنی.:biggrin1: ..چه خبره !!!:p
جالب بود:biggrin1:
واقعا به خودم امید وار شدم .:cheesygri
آخه من اینقدر استعداد های نهفته داشتم وخبر نداشتم :biggrin1:
حالا خارج از شوخی دو تا فن کمه و چهار تا بزاری دیگه هیچی، همینکارو بکنین دیگه از گرما خیالتون راحت میشه . همگی موفق باشین ....
Mil@D-777
28-04-2007, 10:52 PM
آقا یه نفر هم از طرز اتصال فنها به آداپتور یه چند تا عکی بزاره ببینیم چطوریه به نظر این کار خیلی از فن خریدن بهتره اون عکسهارو هم دیدم بنظرم از اون فنهای Nyko هم قشنگتره (محمد جان آش نخوری یه چیزی میشه یا ) :)
allworld
29-04-2007, 12:12 AM
منم باز فن گزاشتم پشته کنسولم..:biggrin1: .با اين که تا حالا به مشکل چراغ قرمز برنخوردم
و حتی يه اینتر کولر 2 فنه هم پشته دستگام بود ولی با اين کار ديگه خيالم تخته
تخت شد......به عکسی که گرفتم نگاه کنيد....
http://i14.tinypic.com/2e3o9eh.jpg
لازم به ذکر بگم اگر قصد اضافه کردن فن داريد به هيچ وجه به کنارها فن اضافه نکنيد
چون تأثيرش بسيار بسيار کم هست...فقط و فقط پشته کنسول فن اضافه کنيد حتی
اگه 10 تا فنم خواستيد اضافه کنيد فقط عقب کنسول....من امروز به نتايج مهمی در اين رابطه
دست پيدا کردم.......
اول فن های اضافی که درست کرده بودم رو گزاشته بودم کنارها....ولی وقتی به عقبه
دستگاه دست میزدم باز مثل گزشته داغی احساس میکردم ولی وقتی فنهارو پشته
اینتر کولرها گزاشتم ديگه از داغی پشته دستگاه هيچ خبری نبود..جالبه بدونيد روی دستگاه
اينه يخچال ميمونه !!
در کل 5 تا فن رويه هم رفته در عقب دستگاه کار گرفتم
من البته پول فن ندادم..ديدم چنتا فنه اضافی داخل خونه دارم اصلاً ازش استفاده نمیکنم
گفتم بزارم پشته 360..کار از محکم کاری عيب نمیکنه......:cheesygri
در کل اگه حوصله داريد حتماً اين کارو انجام بديد...و پول الکی برای خريد اینتر کولر نديد....
اینتر کولر فقط قشنگی داره.....
اين فنهای کامپيوتر خيلی قدرتش بيشتر از اینتر کولرهاست.....
Mil@D-777
29-04-2007, 02:08 AM
میگم کنسول همه از گرمای زیاد می پکه مال شما ممکنه از سرمای زیاد بپکه :biggrin1: :cheesygri
W00T1991
29-04-2007, 06:32 AM
ممنون از همه ی بروبچ گل
fade2black
29-04-2007, 09:26 AM
نه خوشم اومد، مثل اينكه برو بچز ترشي رو ترك كردن !
ايول به اينا ميگن فن .
mohammad369
29-04-2007, 09:30 AM
آقایون اگه قسمت سمت چپ یعنی جایی که کابل خروجی تصویر هست فن بیشتر بزارین چون وقتی دستمو اونجا میگیرم نسبت به اونور گرمای بیشتری از اونجا خارج میشه ...
عاليه دوستان فقط ميخواستم بگم بنظر من همون دو تا كافيه . در ضمن اگه تعداد فن رو زياد كنيد ولي آدابتورتون مناسب نباشه سرعت فنها مياد پايين و عملا افزايش فن بهتون كمك نميكنه
ويرايش: دوستاني كه ميخوان براي بار اول فن ببندن دقت كنند كه به شكلي فن رو قرار بدن كه هواي كنسول رو بكشه بيرون اگه برعكس ببنديد و شروع به بازي كردن بكنيد..........................
pandora tomorrow
29-04-2007, 10:47 AM
میگم اینکارهایی که میکنین خرجش از خریدن یه اینتر کور بیشتر نیست؟!
اینتر کولر 30 تومنه...
mohammad369
29-04-2007, 10:56 AM
میگم اینکارهایی که میکنین خرجش از خریدن یه اینتر کور بیشتر نیست؟!
اینتر کولر 30 تومنه...
خیلی کمتره .
فنها خیلی باشه 1000 تومن و پاور هم خیلی باشه 5000 تومن .
من کلا نه هزارو 100 تومن برام آب خورده 100 تومنشم چسب قطره ای بوده :biggrin1:
30 هزار تومن اینتر کولر کجا خودشو هم بکشه به قدرت اینا نمیرسه فقط قشنگه .
اينكار در ظاهر فقط يكم شلوغه و گر نه به 5 دقيقه انجام ميشه من برام 3تومن در اومد حالا اگه ميخواستم فنها رو هم بخرم ميشد 5 تومن
pandora tomorrow
29-04-2007, 11:31 AM
یعنی واقعا قوی تره؟!!:eek::eek:;)
allworld
29-04-2007, 12:11 PM
یعنی واقعا قوی تره؟!!:eek::eek:;)
100% شک نکن....شما اگه خودت يه اینتر کولر داشتی و اينارو با فنهای pc مقايسه میکردی
میفهميدی که اين فنهای pc خيلی قويتر از اینتر کولرها عمل میکنن..
به اين صورت که دستتو بزاری پشته فن ( اونجايی که هوارو به بيرون میکشه ) میبينی که قدرته
فن pc خيلی بيشتر از اوناست
Mil@D-777
29-04-2007, 12:18 PM
خوب معلومه که قوی ترند هم از لحاظ اندازه بزرگترند هم اینکه از یه آداپتور جدا تغذیه می شوند .
duke_nukem
29-04-2007, 03:52 PM
خیلی خوب شد من یه پاور و یه فن اضافی دارم می خواستم بفروشمشون الان دیگه نمی فروشم
allworld
29-04-2007, 04:16 PM
خیلی خوب شد من یه پاور و یه فن اضافی دارم می خواستم بفروشمشون الان دیگه نمی فروشم
بهترين کار همينه !! منم 2 تا پاور سوخته pc داشتم..چند وقتی هست داشتمش..بالاخره بدردم خورد و وصلش کردم
البته قدرت فنه کيس بيشتر از فن پاور...
54M113
29-04-2007, 11:43 PM
من روزی 6 تا 8 ساعت بازی می کنم اما هنوز اثری از 3 چراغ قرمز نیست فکر کنم همه ی J/ASIA ها این جوریه :biggrin1: ;)
( چشم حسود کور ) شوخی کردم :biggrin1:
W00T1991
30-04-2007, 12:44 PM
من که دارم خودم یکی درست میکنم
حالا هم دنبال پاور دست دوم میگردم
یکی اموزش کامل با عکس بزاره
راستی فن رو بالای کنسول پهلوی هارد بزاریم چطوره ؟
پایینش چی ؟
Mil@D-777
30-04-2007, 12:55 PM
من که دارم خودم یکی درست میکنم
حالا هم دنبال پاور دست دوم میگردم
یکی اموزش کامل با عکس بزاره
راستی فن رو بالای کنسول پهلوی هارد بزاریم چطوره ؟
پایینش چی ؟
اگه پاور دست دو هم گیر نیاوردی با آداپتور 12 هم میشه راحترم هست
فن رو فقط پشت دستگاه بزار چون فقط اونجا داغ میکنه شما اگه دستت رو بالای کنسول یا زیرش یا بقلش بگیری می بینی که همیشه از اونجاها باد خنک می یاد در نتیجه اونجاها لازم نیست فقط پشت دستگاه چون فنهای پشت دستگاه وظیفه خنک کردن CPU و GPU کنسول رو بر عهده دارند . موفق باشید .
MIKAMI
30-04-2007, 03:47 PM
من روزی 6 تا 8 ساعت بازی می کنم اما هنوز اثری از 3 چراغ قرمز نیست فکر کنم همه ی J/ASIA ها این جوریه :biggrin1: ;)
( چشم حسود کور ) شوخی کردم :biggrin1:
شما تاریخ کنسولت واسه کیه؟!
واسه من
3/4/2006
هستش.
یعنی اپریل
MIKAMI
30-04-2007, 03:50 PM
بهترين کار همينه !! منم 2 تا پاور سوخته pc داشتم..چند وقتی هست داشتمش..بالاخره بدردم خورد و وصلش کردم
البته قدرت فنه کيس بيشتر از فن پاور...
می شه بگی چجوری وصل کردی چون منم یک پاور سوخته همین یک متریم افتاده.:eek:
mohammad369
30-04-2007, 07:32 PM
به نظر من بهتره از پاور استفاده کنین چون هم قویتره و فن هم داره .
castlevania
30-04-2007, 08:18 PM
سلام. فن کنسول من مارک یا اسمی نداره که ببینم و دوتا فن داره.. و حالا این فنها مناسب تره یا کولر؟!!!!!!!!! ( فقط یه سوال کوچیک البته درته به بحث شما ربطی نداره ولی ممنون میشم کمک کنید : از کجا بفهمم ریجیون دستگاه j من آسیا هستش یا ژاپن؟!!!!! )
و اینکه تاریخ ساخت کنسول من 2006/5/12 هست از نظر حرارتی مشکلی داره یا نه و اینکه وقتی میخریدم فروشنده گفتش که اینا تو دبی هک شده و میخواستم بپرسم از این نظر مشکل حرارتی در اینباره وجود داره یا نه.(راستی اونایی که تو دبی هک میشن فریمور رو هم روش میریزن؟!)
ممنون http://asefsoft.com/qsimages/72.gif (http://www.AsefSoft.com)
pandora tomorrow
30-04-2007, 08:26 PM
سلام. فن کنسول من مارک یا اسمی نداره که ببینم و دوتا فن داره.. و حالا این فنها مناسب تره یا کولر؟!!!!!!!!! ( فقط یه سوال کوچیک البته درته به بحث شما ربطی نداره ولی ممنون میشم کمک کنید : از کجا بفهمم ریجیون دستگاه j من آسیا هستش یا ژاپن؟!!!!! )
و اینکه تاریخ ساخت کنسول من 2006/5/12 هست از نظر حرارتی مشکلی داره یا نه و اینکه وقتی میخریدم فروشنده گفتش که اینا تو دبی هک شده و میخواستم بپرسم از این نظر مشکل حرارتی در اینباره وجود داره یا نه.(راستی اونایی که تو دبی هک میشن فریمور رو هم روش میریزن؟!)
ممنون http://asefsoft.com/qsimages/72.gif (http://www.AsefSoft.com)
این طور ک این دوستان میگن فن pc بهتره!!
(اگه j ژاپن باشه رو مینویسه only for japon اگه ننوشته بود asia هست)
نه کنسولت مشکلی نداره از نظر تاریخ ساخت...
از دوستان عزیز میخوام که واسه 360 محافظ برق بزارن تا مشکل من واستون پیش نیاد الا من باید مادربورد عوض کنم منم روزی 10 ساعت بازی میکردم هیچ مشکلی نداشتم ولی خدارو شکر درست میشه البته محافظ داشتم کار نکرد:love:
54M113
30-04-2007, 11:46 PM
شما تاریخ کنسولت واسه کیه؟!
واسه من
3/4/2006
هستش.
یعنی اپریل
ماله من 29/11/2006
یعنی نوامبر
allworld
01-05-2007, 12:34 AM
می شه بگی چجوری وصل کردی چون منم یک پاور سوخته همین یک متریم افتاده.:eek:
پاور سوختتو بردار فنشو در بيار ديگه....اين که ديگه ا موزش نداره......
يه فن ديگم جور کن بچسبون به هم........
يه ادابتور 12 ولت هم بگير...بگو از اونايی که از 1.5 داره تا 12 ولت........من خودم 2500 خريدم
سره اداپتوره فيشه... اون فيشارو قيچی کن ....بعد سيمهای فنرو به سره سيمهای اداپتور وصل کن
مثلاً فنها همشون سيم قرمزو مشکی دارن....اون قرمزرو به چسبون به سيمه سفيده اداپتور
البته فرقی نداره به سياهم بزنی.....بعد اون فنه ديگرم دقيقاً سيمهارو بزن به همونجايی که
سيمهای فنه اول چسبوندی
من داشتم يه سری از بحثهای اين تاپيک رو ميخوندم که يه جا گفته شده بود اگه کولر گازی
بزاريم جلوی دستگاه خوبه يا نه؟
من بايد بگم که جداً از اين کار خوداری کنيد !!! بسيار بسيار اين کار خطرناکه !!
اون باد کولر گازی منجر به رطوبت رو بدنه سخت افزار میشه که اين کار به شدت به
سخت افزار ضربه وارد میکنه......و باعث هرچه زودتر سوخته شدن قطعات دستگاهتون میشه
W00T1991
01-05-2007, 06:12 AM
سلام
چطوری میشه فن ر وصل کرد به پاور ؟
یکی به من بگه
من گیرم حسابی
mohammad369
01-05-2007, 09:47 AM
سلام
چطوری میشه فن ر وصل کرد به پاور ؟
یکی به من بگه
من گیرم حسابی
تو صفحه چهار من گزاشتم . اون دو تا که دورش خط کشیدم به هم اتصال بده .
فن های کیس هم که دیگه فیش داره و فیشهارو میزنی به فیشهای پاور . برقش که وصل شه چون اون دو تا رو با هم اتصال دادی خود کار روشن میشه .
W00T1991
01-05-2007, 02:05 PM
ممنون مشکل حل شد
W00T1991
01-05-2007, 02:08 PM
سلام
میگما اقای 007 گفتن که اگه فنو اشتباهی بزاری کار کنسول تمومه
میشه بگین چج.ری باید فنو گذاشت
Mil@D-777
01-05-2007, 04:41 PM
سلام
میگما اقای 007 گفتن که اگه فنو اشتباهی بزاری کار کنسول تمومه
میشه بگین چج.ری باید فنو گذاشت
ببین شما قبل از وصل کردن فن ، فن رو روشن کن و ببین از کدوم طرف باد به بیرون می یاد از هر طرفی باد اومد بیرون باید پشت به کنسول باشه (یا به عبارتی به سمت بیرون باشه ) که گرما رو خارج کنه همین امیدوارم واضح گفته باشم .
W00T1991
02-05-2007, 06:04 AM
سلام
این کار ما هست ببینید چطوره
http://www.badongo.com/pic/614553
fade2black
02-05-2007, 10:23 AM
سلام
این کار ما هست ببینید چطوره
http://www.badongo.com/pic/614553
خوبه . مثل اينكه بالاخره بيخيال فن اصلي و قلابي شدي !
mohammad369
02-05-2007, 10:36 AM
عالیه ولی برقشو از کجا گرفتی ؟
W00T1991
02-05-2007, 11:11 AM
برقشو هم با پاور تامین کردم
خوبه ؟
Mil@D-777
02-05-2007, 12:16 PM
ببینم موحد جان این فنها رو چطوری وصل کردی به 360 آخه من پیچی نمی بینم ؟ (باچسب چسبوندی ؟ :)
Mil@D-777
03-05-2007, 12:29 AM
آقا ما هم امروز فنهارو وصل کردیم واقعا کار راحتی بود 3:20 ثانیه طول کشید :biggrin1:
من فنهارو به آداپتور وصل کردم کل خرجش هم 2000 هزار تومن شد چون من خودم دوتا آداپتور داشتم واقعا از اون موقعی که وصل کردم اصلا کنسول مثل یخچال شده هی دست می زنم می بینم یخ یخه . البته وقتی دوتا فن رو به یه آداپتور وصل می کنی قدرت فنها کم میشه ولی کاملا نامحسوسه شاید 15 درصد از قدرت فن رو می گیره . در ضمن اصلا برای وصل کردن به 360 پیچ و چسب و غیره هم نمی خواد من فنهارو گیر دادم به فیش Power و VGA به طوری که اصلا تکون نمی تونه بخوره کیپ کیپ و درآوردنش هم بسیار (اصلا به کابلها فشار نمی یاره ) راحته خلاصه اینکه بیخود پول اون فنهای Nyko رو ندین واقعا این روش بسیار بهتر از اون هستش حتی اصلا به زیبایی کنسول لطمه نمی زنه راستش خودمم بیشتر از این بابت ناراحت بودم و الان که می بینم تازه خوشکل تر هم شده به جانه خودم . :cheesygri
W00T1991
03-05-2007, 07:59 AM
من اون عکس رو که گرفتم سیم فن ها رو جدا کردم و ایکس باکس رو گذاشتم رو میز
برای همین شما نیمیبینی که سیم ها به چیزی وصل باشن
وای نمیدونی چه طوفانی راه میوفته
فقط من چند تا تجربه در این راه کسب کردم که میخوام به همه بگم
1: از فن هایی استفاده کنید که هم ولتاژ بالای داشته باشه و اگه درست روی فن نگاه کنید مینویسه A : متلا 19
هرچی این عدد بالا تر باشه قدرت فن بیشتر هست
من این برام ثابت شده و با چند تا فن تست کردم
نکته بعد اینه که فن رو به کنسول نچسبونید چون خود فن هم گرم میشه و باعث میشه پشت کنسول داغ شه و در اخر بگم که در صورت امکان از پاور استفاده کنید چون م بهتره و هم میتونید هر چند تا فن که خواستین بهش وصل کنین تازه قدرتش هم بیشتره
ممنون بای
fade2black
03-05-2007, 11:21 AM
Water cooling هم اومد. البته منتقدان گفتند كه باعث ازبين رفتن گارانتي كنسول ميشه ،چون كنسول رو داراي شكاف ميكنه. اما خيلي از اونها بابت اين ابتكار ابراز رضايت كردند و گفتند كه شبيه يه سفينه فضايي شده !
http://image.shahkey.com/view/c9a0f_912.jpg
اينم كار يه گروه ديگه كه بجاي آب از يه نوع مايع استفاده كردند، كه خيلي تميز تر از قبليه در آوردن .
http://image.shahkey.com/view/31e91_913.jpg
Taher
03-05-2007, 12:06 PM
Water cooling هم اومد. البته منتقدان گفتند كه باعث ازبين رفتن گارانتي كنسول ميشه ،چون كنسول رو داراي شكاف ميكنه. اما خيلي از اونها بابت اين ابتكار ابراز رضايت كردند و گفتند كه شبيه يه سفينه فضايي شده !
http://image.shahkey.com/view/c9a0f_912.jpg
اينم كار يه گروه ديگه كه بجاي آب از يه نوع مايع استفاده كردند، كه خيلي تميز تر از قبليه در آوردن .
http://image.shahkey.com/view/31e91_913.jpg
اين Water Cooling تازه نيومده، خيلي وقت پيش اينا تو اينترنت پخش شده بود !
W00T1991
03-05-2007, 12:59 PM
واوووووووو
بابا این دیگه چیه !!!!!!!!!!!!
ایول اقا طاهر
خیلی باحال بود
W00T1991
03-05-2007, 01:08 PM
آقا ما هم امروز فنهارو وصل کردیم واقعا کار راحتی بود 3:20 ثانیه طول کشید :biggrin1:
من فنهارو به آداپتور وصل کردم کل خرجش هم 2000 هزار تومن شد چون من خودم دوتا آداپتور داشتم واقعا از اون موقعی که وصل کردم اصلا کنسول مثل یخچال شده هی دست می زنم می بینم یخ یخه . البته وقتی دوتا فن رو به یه آداپتور وصل می کنی قدرت فنها کم میشه ولی کاملا نامحسوسه شاید 15 درصد از قدرت فن رو می گیره . در ضمن اصلا برای وصل کردن به 360 پیچ و چسب و غیره هم نمی خواد من فنهارو گیر دادم به فیش Power و VGA به طوری که اصلا تکون نمی تونه بخوره کیپ کیپ و درآوردنش هم بسیار (اصلا به کابلها فشار نمی یاره ) راحته خلاصه اینکه بیخود پول اون فنهای Nyko رو ندین واقعا این روش بسیار بهتر از اون هستش حتی اصلا به زیبایی کنسول لطمه نمی زنه راستش خودمم بیشتر از این بابت ناراحت بودم و الان که می بینم تازه خوشکل تر هم شده به جانه خودم . :cheesygri
البته من هم مثل شما فن رو بین کابل هی برق و کامپوننت قرار دادم
البته ایم بگم که زیاد فن رو به کنسول نچسبون تا راه خروج هوا باشه
54M113
03-05-2007, 01:41 PM
از من می شنوید نگیرید چون هیچ فایده ای نداره
هر کی وسواس بیشتر کرد قطعا کنسولش مشکل پیدا می کنه
من دیشب از ساعت 11:30 شب تا ساعت 4 شب بازی کردم بدونه یه ذره دل حره هیچ اتفاقی هم نیفتاده
W00T1991
04-05-2007, 06:47 AM
این واتر کولینگ عجب چیزیه ؟
قیمتش به نظرت چنده ؟
Hamid_da2007
04-05-2007, 07:58 AM
بنظر من نصب فن یه کار غیر ضروری هست. ببینید مطمئن باشید مهندسای شرکت مایکروسافت که همچین سیستمی رو طراحی کردند به اندازه کافی اطلاعات در زمینه مشکلات گرمایی قطعات الکترونیکی داشتند. من خودم با ترمومتر و توسط اینفرارد دمای گرمترین نقطه Xbox بعد از دو سه ساعت کار مداوم گرفتم که هیچ وقت بالای 50 درجه نشده. اینکارو هم رو کنسول خودم و هم رو کنسول دوستم انجام دادم. این یک دمای استاندارد هست. من نمیگم نصب فن کار بدیه ولی ضروری یست. شما سعی کنید کنسولتونو تو محیط کوچک و بسته ای قرار ندین. حداقل جائی بزارید که کمی گردش هوا موجود باشه و اینکه وسیله گرمازای دیگری کنارش قرار ندید. هیچوقت اتظار نداشته باشید کنسولتون اندازه مثلا رسیورتون گرم کنه!!! اینکه بعد از 1 ساعت پشت کنسولتون دست میزنید و میبینید گرم شده اصلا نگران نشید و به فکر خریدن فن نیوفتید. واقعا عادیه.
fade2black
04-05-2007, 09:12 AM
بنظر من نصب فن یه کار غیر ضروری هست. ببینید مطمئن باشید مهندسای شرکت مایکروسافت که همچین سیستمی رو طراحی کردند به اندازه کافی اطلاعات در زمینه مشکلات گرمایی قطعات الکترونیکی داشتند. من خودم با ترمومتر و توسط اینفرارد دمای گرمترین نقطه Xbox بعد از دو سه ساعت کار مداوم گرفتم که هیچ وقت بالای 50 درجه نشده. اینکارو هم رو کنسول خودم و هم رو کنسول دوستم انجام دادم. این یک دمای استاندارد هست. من نمیگم نصب فن کار بدیه ولی ضروری یست. شما سعی کنید کنسولتونو تو محیط کوچک و بسته ای قرار ندین. حداقل جائی بزارید که کمی گردش هوا موجود باشه و اینکه وسیله گرمازای دیگری کنارش قرار ندید. هیچوقت اتظار نداشته باشید کنسولتون اندازه مثلا رسیورتون گرم کنه!!! اینکه بعد از 1 ساعت پشت کنسولتون دست میزنید و میبینید گرم شده اصلا نگران نشید و به فکر خریدن فن نیوفتید. واقعا عادیه.
عزيز من اتفاقا كنسول xbox يكي از ايرادهاي اساسي كه بهش گرفته ميشه همين مشكل حرارتيش و گرنه خود مايكروسافت بهتر ميدونه كه چه چيز عتيقه اي رو داده بيرون. ممكنه شما اندازه گرفته باشي ولي اين حرارت براي همه كنسولها يكي نيست و اين به خاطر همون كيفيت نامناسب 360 و خط توليد سري كارشون. در كل اگه ميبيني ms فن واسه كنسولش نذاشته مسئله عمدش زياد شدن نويز سيستم و احتمالا نامناسب شدن ظاهر و بالا رفتن قيمت تموم شده كنسول كه فعلا تو اين مورد (قيمت)، از ps3 جلوتر .
ين Water Cooling تازه نيومده، خيلي وقت پيش اينا تو اينترنت پخش شده بود !
آره طاهر جان حق با تو منم دودل بودم كه بزنم يا نه اما ديدم براي تجديد خاطره بد نيست ،زدم .
Saeed.x360
04-05-2007, 10:05 AM
دوست عزيز حميدجان. دليل نميشه كه دستگاه شما و دوستتون شايد مشكل گرمايي نداشته باشه بقيه همين جوري هستن. 360 مثل پژو405 هستش يعني هر موقع دستگاه رو روشن ميكني بايد با سلام و صلوات و چشم حسود بتركه ازين جور حرفها دستگاه رو روشن كني :biggrin1: و دستگاهي است كه اصلا مشخص نميكنه كي به مشكل برميخوره من دستگاهي رو ديدم كه تا 4 ماه مثل ساعت كار ميكرد ولي يكدفعه ارور هاي سه چراغش شروع شد تا حالا درست نشد. منظورم اين بود كه هرلحظه خودتون رو بايد با ارور سه چراغ آماده كنيد.:horse: :boxing: :gunner:
Hamid_da2007
04-05-2007, 12:58 PM
آقا واقعا اینجوریها هم که شما میفرمائید نیست. یعنی میگی اینقدر این کنسول ناپایدار هست که بعد از 4 ماه بدون هیچ اتفقای یهو قاطی کنه. درسته ممکنه 360 خرکارترین کنسول دنیانباشه ولی دیگه اینجوریها که شما میگین هم نیست. من بازم میگم استفاده صحیح و مناسب. نیازی به فن نیست. اینکه مایکروسافت فن نزاشته شاید لازم نبوده. اینکه بخاطر قیمت و نویز و زیبائی همش در حد حرفه. من فکر نمیکنم مایکرو سافت که معتبرترین کمپانی کامپیوتریه اینقدر سطحی روی 360 که یکی از پرفروشترین کنسولهاست کار کرده باشه. شما که 360 رو با پژو 405 مقایسه میکنید میشه بپرسم کدوم کنسولو با بنز مقایسه میکنید. فقط لطفا نگو Ps3. من خودم به شخصه فن نمیگذارم و اگر روزی کنسولم به مشکل خورد مردومردونه میام همینجا میگم اشتباه کردم. میگم شرط اینکار استفاده صحیح.
Saeed.x360
04-05-2007, 01:59 PM
آقا واقعا اینجوریها هم که شما میفرمائید نیست. یعنی میگی اینقدر این کنسول ناپایدار هست که بعد از 4 ماه بدون هیچ اتفقای یهو قاطی کنه. درسته ممکنه 360 خرکارترین کنسول دنیانباشه ولی دیگه اینجوریها که شما میگین هم نیست. من بازم میگم استفاده صحیح و مناسب. نیازی به فن نیست. اینکه مایکروسافت فن نزاشته شاید لازم نبوده. اینکه بخاطر قیمت و نویز و زیبائی همش در حد حرفه. من فکر نمیکنم مایکرو سافت که معتبرترین کمپانی کامپیوتریه اینقدر سطحی روی 360 که یکی از پرفروشترین کنسولهاست کار کرده باشه. شما که 360 رو با پژو 405 مقایسه میکنید میشه بپرسم کدوم کنسولو با بنز مقایسه میکنید. فقط لطفا نگو Ps3. من خودم به شخصه فن نمیگذارم و اگر روزی کنسولم به مشکل خورد مردومردونه میام همینجا میگم اشتباه کردم. میگم شرط اینکار استفاده صحیح.
خب آخه قربون شكلت برم اگه اين دستگاه مشكل گرمايي نداشت تاحالا صد تا شركت ساخت لوازم جانبي نميان براي اين دستگاه فن و كولر و پنكه و رادياتور ازين جور حرفها درست كنن. اتفاقا 360 ناپايدارترين كنسول هست شما تاحالا ميدونيد چندتا از همين بچه هاي خودمون تو سايت از دستگاهشون ناليدن. تو باورت ميشه من تا حالا بيش از3 بار دستگاهمو عوض كردم باورت ميشه همين كه دستگاهها رو آك از جعبه مياوردم بيرون با ارور سه چراغ مواجه ميشدم.
منظورت از استفاده مناسب و فرهنگ صحيح چيه؟ يعني اين كه بچه هاي سايت فكر ميكنن اين دستگاه همون پلي2 كه روزي باهاش 10 ساعت كنن نه همه ميدونن بلاخره عمر اين دستگاه نهايتا 2 الي 3 ساله. ماكروسافت براي فرار از قوانين مالياتي و عقب نيافتادن از رقبا و كم كردن هزينه قيد كيفيتو ازين دستگاه زده. در مورد بهترين دستگاه احتياج نيست كه من بگم چيه چون همه ميدونن PS3 بهترين دستگاه ساخته شده تا حالا از نظر كيفيت هستش و واقعا بنز هم لقب شايسته اي براي اين كنسول نيست تو اگه يك جا شنيدي كه PS3 مورد داشته هرچي خواستي بگو .
بازم ميگم 360 دوست داشتني ترين كنسول ولي از نظر كيفي 0
Mil@D-777
04-05-2007, 03:24 PM
حمید جان بچه ها درست میگن البته شما هم درست میگی که 50 درجه گرما استاندارد هستش ولی مسئله این گرما نیست مسئله اینه که کیفیت قطعات پایین هست و این قطعات نامرغوب تحمل این درجه گرما رو ندارن برای همین دچار مشکل میشن و فن هم می تونه به پایین آوردن دما کمک کنه که زیاد به قطعات صدمه نزنه نمی گم حتما لازمه ممکنه یه نفر فن هم گذاشته باشه ولی چون کنسولش درجای بسته ای قرار داشته باعث بروز مشکل شده اما یکی فن هم نداره ولی چون کنسولش یه جای بسیار خوب از لحاظ گردش هوا بوده و هیچ مشکلی هم نداشته پس همه چیز بر می گرده به کیفیت بد و به قول بچه ها مایکرو به خاطر کم کردن هزینه ها و غیره کیفیت دستگاه هارو پایین آورده و اون مهندسان بدبخت خوب معملومه کاری از دستشون بر نمی یاد وقتی چنین تصمیمی گرفته می شه ولی در کل با مدارا به این مشکل بر نمی خورید الان خیلی ها در اینجا این کنسول رو دارن و دارن باهاش بازی می کنند بدون مشکل (از جمله خود من ) و هستند تعدادی هم که کنسولشون رو از دست دادند بدلیل نگه داری نامناسب .
Hamid_da2007
05-05-2007, 12:51 AM
خب آخه قربون شكلت برم اگه اين دستگاه مشكل گرمايي نداشت تاحالا صد تا شركت ساخت لوازم جانبي نميان براي اين دستگاه فن و كولر و پنكه و رادياتور ازين جور حرفها درست كنن. اتفاقا 360 ناپايدارترين كنسول هست شما تاحالا ميدونيد چندتا از همين بچه هاي خودمون تو سايت از دستگاهشون ناليدن. تو باورت ميشه من تا حالا بيش از3 بار دستگاهمو عوض كردم باورت ميشه همين كه دستگاهها رو آك از جعبه مياوردم بيرون با ارور سه چراغ مواجه ميشدم.
منظورت از استفاده مناسب و فرهنگ صحيح چيه؟ يعني اين كه بچه هاي سايت فكر ميكنن اين دستگاه همون پلي2 كه روزي باهاش 10 ساعت كنن نه همه ميدونن بلاخره عمر اين دستگاه نهايتا 2 الي 3 ساله. ماكروسافت براي فرار از قوانين مالياتي و عقب نيافتادن از رقبا و كم كردن هزينه قيد كيفيتو ازين دستگاه زده. در مورد بهترين دستگاه احتياج نيست كه من بگم چيه چون همه ميدونن PS3 بهترين دستگاه ساخته شده تا حالا از نظر كيفيت هستش و واقعا بنز هم لقب شايسته اي براي اين كنسول نيست تو اگه يك جا شنيدي كه PS3 مورد داشته هرچي خواستي بگو .
بازم ميگم 360 دوست داشتني ترين كنسول ولي از نظر كيفي 0
سعید خان البته من در باره کنسولهای قبل از فوریه 2006 بحثی ندارم، چون نه خودم داشتم و نه دیدم ولی شنیدم کمی مشکل داشتند. که میتونه طبیعی باشه در هر صورت اونها سری اول رلیز این کنسول بود و ممکنه ایرادات مختصری بوده که مایکروسافت این مشکلات رو برای کنسولهای بعد اون تاریخ حل کرد. شما هم عجب دلیلی داری! چون شرکت لوازم جانبی برای این سیستم فن تولید کردند پس حتما این سیستم مشکل گرمائی داره. به این میگن برهان خلف، احتمالا هندسه رو 20 نگرفتی؟ شما دلیل علمی بیار اینا که دلیل نشد. در ضمن هر کی اختیار داره فن بگیره یا نه، به خودش ربط داره. من نگفتم فن چیزه بدیه فقط گفتم اصلا لازم نیست. شما ممکنه اصلا سرت درد نکنه ولی دورش دستمال ببندی ! خب به من ربطی نداره حتما اینجوری حال میکنی. من فقط میتونم بگم لازم نیست اینکارو بکنی ! در ضمن اصلا بحث PS3 رو نکن، خیلیها بحث کردن و بجائی نرسیدن. فقط بگم منم یه مدتی از طرفدارای پروپاقرص PS2 و 3 بودم ولی الان کاملا نظرم عوض شده. اینو زمان به خیلیها ثابت میکنه. لطفا برای انتخاب کنسول چشاتونو باز و تعصب رو کنار بذارید. اونوقت شاید یه کم از قدرت واقعی 360 رو احساس کنید.
Saeed.x360
05-05-2007, 06:06 AM
سعید خان البته من در باره کنسولهای قبل از فوریه 2006 بحثی ندارم، چون نه خودم داشتم و نه دیدم ولی شنیدم کمی مشکل داشتند. که میتونه طبیعی باشه در هر صورت اونها سری اول رلیز این کنسول بود و ممکنه ایرادات مختصری بوده که مایکروسافت این مشکلات رو برای کنسولهای بعد اون تاریخ حل کرد. شما هم عجب دلیلی داری! چون شرکت لوازم جانبی برای این سیستم فن تولید کردند پس حتما این سیستم مشکل گرمائی داره. به این میگن برهان خلف، احتمالا هندسه رو 20 نگرفتی؟ شما دلیل علمی بیار اینا که دلیل نشد. در ضمن هر کی اختیار داره فن بگیره یا نه، به خودش ربط داره. من نگفتم فن چیزه بدیه فقط گفتم اصلا لازم نیست. شما ممکنه اصلا سرت درد نکنه ولی دورش دستمال ببندی ! خب به من ربطی نداره حتما اینجوری حال میکنی. من فقط میتونم بگم لازم نیست اینکارو بکنی ! در ضمن اصلا بحث PS3 رو نکن، خیلیها بحث کردن و بجائی نرسیدن. فقط بگم منم یه مدتی از طرفدارای پروپاقرص PS2 و 3 بودم ولی الان کاملا نظرم عوض شده. اینو زمان به خیلیها ثابت میکنه. لطفا برای انتخاب کنسول چشاتونو باز و تعصب رو کنار بذارید. اونوقت شاید یه کم از قدرت واقعی 360 رو احساس کنید.
نگاه كن حميدجان الان فكر كنم تايپيك داره ميزنه به خاكي:cheesygri ولي براي پايان بحث بگم منظورمو توجه نشدي همه دستگاهها كه مشكل ندارن ولي ازونا بعضي هاشون ممكنه به خاطر خود دستگاه و شرايط نامناسب محيط مشكل پيدا كنن.دستگاه شما كه احتمالا مشكل گرمايي نداره خدارو شكر پس آنچناني نياز به فن نيست ولي اكثر دستگاهها نياز به فن دارن براي چي براي اينكه اشتباه از ريشه است از طراحي نامناسب مادربورد و كيفيت نامناسب مواد اوليه هست. شما يكبار قاب دستگاهتو باز كن به طوري كه بتوني مادربرد رو ببيني بعد دستگاهتو روشن كن بعد برو تو بازي نميگم بشين 5 ساعت روشن باشه 15 دقيقه هم كافيه اونوقت دستتو بذار روي چيپ رمهاش اونوقت ميفهمي من چي ميگم كه چطور يك چيپ رم كه خيلي حساسه بايد اون دمارو تحمل كنه نظرت راجع به اون X-clamp چيه ميدوني اون چي فشاري به برد وارد ميكنه؟ من هم مثل شما طرفدار سوني بودم و ميمونم چون براي اينكه كنسول آدميزاد گيرم من 4 بار دستگاهمو عوض كردم تا يكي در بياد اگه شما بجاي من بودي واقعا چيكار ميكردي؟ حرف منو قبول نداري اگه ميتوني زنگ بزن آقاطاهر بگو تاحالا چند تا دستگاه بعد فوريه مشكل دار آوردن جاي شما اگه كمتر از 100 تا نبود هر چي خواستي بگو در ضمن من عاشق اين كنسول بودم و هستم و من دستگاهمو همون اولا كه تبديل شد گرفتم درضمن خودم اصلا از آدماي تعصبي خوشم نمياد اما نميتونم بگم واقيت چيز ديگه هستش.
موفق باشيد
b.crazy
05-05-2007, 03:12 PM
این واتر کولینگ ها چنده از کجا میشه تهیه کرد؟
Hamid_da2007
05-05-2007, 04:24 PM
نگاه كن حميدجان الان فكر كنم تايپيك داره ميزنه به خاكي:cheesygri ولي براي پايان بحث بگم منظورمو توجه نشدي همه دستگاهها كه مشكل ندارن ولي ازونا بعضي هاشون ممكنه به خاطر خود دستگاه و شرايط نامناسب محيط مشكل پيدا كنن.دستگاه شما كه احتمالا مشكل گرمايي نداره خدارو شكر پس آنچناني نياز به فن نيست ولي اكثر دستگاهها نياز به فن دارن براي چي براي اينكه اشتباه از ريشه است از طراحي نامناسب مادربورد و كيفيت نامناسب مواد اوليه هست. شما يكبار قاب دستگاهتو باز كن به طوري كه بتوني مادربرد رو ببيني بعد دستگاهتو روشن كن بعد برو تو بازي نميگم بشين 5 ساعت روشن باشه 15 دقيقه هم كافيه اونوقت دستتو بذار روي چيپ رمهاش اونوقت ميفهمي من چي ميگم كه چطور يك چيپ رم كه خيلي حساسه بايد اون دمارو تحمل كنه نظرت راجع به اون X-clamp چيه ميدوني اون چي فشاري به برد وارد ميكنه؟ من هم مثل شما طرفدار سوني بودم و ميمونم چون براي اينكه كنسول آدميزاد گيرم من 4 بار دستگاهمو عوض كردم تا يكي در بياد اگه شما بجاي من بودي واقعا چيكار ميكردي؟ حرف منو قبول نداري اگه ميتوني زنگ بزن آقاطاهر بگو تاحالا چند تا دستگاه بعد فوريه مشكل دار آوردن جاي شما اگه كمتر از 100 تا نبود هر چي خواستي بگو در ضمن من عاشق اين كنسول بودم و هستم و من دستگاهمو همون اولا كه تبديل شد گرفتم درضمن خودم اصلا از آدماي تعصبي خوشم نمياد اما نميتونم بگم واقيت چيز ديگه هستش.
موفق باشيد
آقا سعید نظر شما قابل احترامه. منم هم فکر میکنم افرادی که روی گرمای 360 حساس هستن حتما فن بگین. خلاصه شاید کار از محکم کاری خیلی هم عیب نکنه.
شما هم موفق باشی.
Gartall
05-05-2007, 06:13 PM
باز يه بحثهايي شده كه نتونستم پست ندم :biggrin1:
من سوال از كساني دارم كه خيلي گير به مشكل گرمايي و كيفيت بد ساخت xbox360 ميدند .
1:ميشه بگيد كيفت بد ساخت xbox360 مربوط به كدوم قطعات به كار برده شده در كنسول ميشه ؟ كه باعث اين گرما ميشه ؟
اگه مربوط به cpu است بايد بگم سازندش ibm هست و يه شركتي كه بزرگترين شركت كامپيوتري جهان هست كه ابر قدرت سازنده ابر رايانه هاي جهان هست هيچ وقت نمياد يه cpu به xbox360 بسازه كه بگير نگير داشته باشه كه تو بعضي از كنسولها مشكل گرماي داشته باشه و تو بعضيها نه ؟!!!!!!!!!!!!! اميدوارم نگيد كه مايكروسافت گفته باشه كه برام سي پي يوي كم كيفيت بسازه .
و اگه منظور شما از gpu هست كه اونم سازندش ati هست كه مثل توضيحات بالا كه گفتم امكان چنين چيزي نيست .
ولي اگه منظورتون از بعضي قطعات مثل خازن و مقاومت ها است من كاملا با نظر شما موافق هستم چرا كه اگه به كنسول جديد elite توجه كنيد همين خازن و مقاومت ها تغير كردن و به جاش از قطعات با كيفت تري استفاده شده . و من مطمعن هستم تمام مشكلات گرمايي اين كنسول مربوط به همين قطعات هست كه باعث سوختگي يا گرماي بيش از حد كنسول ميشه .
اولا بهتون بگم كه من خيلي وقت دو ترم الكترونيك تموم كردم و تقريبا
از بعضي مسائل اگاهي دارم :biggrin1:
وقتي يه مقاومت يا خازن با كيفت بد ساخته ميشه بعد از مدتي و كار كردن زياد كاردهي اولي خود را از دست ميدن و اين باعث ميشه كه جريان الكتريكي عبور كرده از اون زياد يا كم بشه كه اين عامل باعث نيمسوز شدن مقاومت يا خازن ميشه و اين باعث از كار افتادن ديگر قطعات يا سوختن قطعات ديگر ميشه .
دقيقا همين مسئله ميتونه در كنسول هم صدق داشته باشه .
و من فكر ميكنم كه در xbox360
اين قطعات كم كيفت ساخته شده كه در الايت همين قطعات تعويض شده اند و كيفيت بهتري دارند .
پس وقتي ميبينيد كه بعضي از سايتها مينويسن مشكل گرمايي در الايت هم حل نشده اين سايتها ميان مثل بچه ها دستشون را پشت كنسول ميگيرن و ميبينن كه گرما مثل قبلي هست و يا كمي پيشرفته تر يه دستگاه گرماسنج پشتش ميبندن كه همون حكم دست را داره و زود ميگن كه كنسول مشكل گرمايي داره اين منطق دان ها نميگن كه ايا الايت هم مشكل چراغ قرمز داره ايا مثل قبلي ها cpu يا gpu خواهد سوخت .
Saeed.x360
05-05-2007, 08:08 PM
كسي در مورد Cpu , gpu اعتراضي نداره چون اصلا اونا هيچ ربطي به اين مساله ندارن من هم نميگم كه كيفيت اين كنسول پايينه من ميگم كه نسبتا اين كنسول شانسي در مياد من هم با شما موافقم اين بلاها از سر طراحي نامناسب برد و كيفيت پايين مواد اوليه مثل جنس دي الكتريك خازن هست من360 رو ديدم كه اگه بگم باورتون نميشه اين دستگاه به طور آك ارور سه چراغ ميداد دستگاه هم مشكل گرمايي نداشت و با يكبار روشن و خاموش كردن مشكلش برطرف ميشد متوجه شديم كه بله اين دستگاه از همون اول يكي از خازناش نيم سوز شده بود.
mohammad369
05-05-2007, 09:14 PM
اقایون من پشت کنسول فن گزاشتم .
اگه زیر کنسول هم بزارم تاثیر داره یا نه که هوا خوب گردش کنه ؟؟
Mil@D-777
05-05-2007, 09:43 PM
اقایون من پشت کنسول فن گزاشتم .
اگه زیر کنسول هم بزارم تاثیر داره یا نه که هوا خوب گردش کنه ؟؟
فقط پشت کنسول تاثیر زیادی داره و در دیگر جاها کارایی خاصی نداره چون اون قسمتها (بالا و پایین کنسول ) همیشه خنک هستند (اگه دست بزنی معلومه ) بعد اگه بخوای بزاری هم کنسول خیلی از قیافه می یوفته ولی اگه دوست داری می تونی بزاری ولی تاثیر زیادی نداره .
mohammad369
05-05-2007, 09:49 PM
فقط پشت کنسول تاثیر زیادی داره و در دیگر جاها کارایی خاصی نداره چون اون قسمتها (بالا و پایین کنسول ) همیشه خنک هستند (اگه دست بزنی معلومه ) بعد اگه بخوای بزاری هم کنسول خیلی از قیافه می یوفته ولی اگه دوست داری می تونی بزاری ولی تاثیر زیادی نداره .
مرسی
ولی منظورم اینکه که از زیر وارد بشه هوا و از پشت خارج...:confused: ممکنه تاثیر داشته باشه ؟
Taher
06-05-2007, 12:04 AM
من سوال از كساني دارم كه خيلي گير به مشكل گرمايي و كيفيت بد ساخت xbox360 ميدند .
1:ميشه بگيد كيفت بد ساخت xbox360 مربوط به كدوم قطعات به كار برده شده در كنسول ميشه ؟ كه باعث اين گرما ميشه ؟
اگه مربوط به cpu است بايد بگم سازندش ibm هست و يه شركتي كه بزرگترين شركت كامپيوتري جهان هست كه ابر قدرت سازنده ابر رايانه هاي جهان هست هيچ وقت نمياد يه cpu به xbox360 بسازه كه بگير نگير داشته باشه كه تو بعضي از كنسولها مشكل گرماي داشته باشه و تو بعضيها نه ؟!!!!!!!!!!!!! اميدوارم نگيد كه مايكروسافت گفته باشه كه برام سي پي يوي كم كيفيت بسازه .
و اگه منظور شما از gpu هست كه اونم سازندش ati هست كه مثل توضيحات بالا كه گفتم امكان چنين چيزي نيست .
ولي اگه منظورتون از بعضي قطعات مثل خازن و مقاومت ها است من كاملا با نظر شما موافق هستم چرا كه اگه به كنسول جديد elite توجه كنيد همين خازن و مقاومت ها تغير كردن و به جاش از قطعات با كيفت تري استفاده شده . و من مطمعن هستم تمام مشكلات گرمايي اين كنسول مربوط به همين قطعات هست كه باعث سوختگي يا گرماي بيش از حد كنسول ميشه .
وقتي يه مقاومت يا خازن با كيفت بد ساخته ميشه بعد از مدتي و كار كردن زياد كاردهي اولي خود را از دست ميدن و اين باعث ميشه كه جريان الكتريكي عبور كرده از اون زياد يا كم بشه كه اين عامل باعث نيمسوز شدن مقاومت يا خازن ميشه و اين باعث از كار افتادن ديگر قطعات يا سوختن قطعات ديگر ميشه .
اين قطعات كم كيفت ساخته شده كه در الايت همين قطعات تعويض شده اند و كيفيت بهتري دارند .
پس وقتي ميبينيد كه بعضي از سايتها مينويسن مشكل گرمايي در الايت هم حل نشده اين سايتها ميان مثل بچه ها دستشون را پشت كنسول ميگيرن و ميبينن كه گرما مثل قبلي هست و يا كمي پيشرفته تر يه دستگاه گرماسنج پشتش ميبندن كه همون حكم دست را داره و زود ميگن كه كنسول مشكل گرمايي داره اين منطق دان ها نميگن كه ايا الايت هم مشكل چراغ قرمز داره ايا مثل قبلي ها cpu يا gpu خواهد سوخت .
مشكل تو سيستم خنك كننده كنسوله نه تو CPUو GPU يا چيپهاي ديگه ! بهرحال اين چيپهاي بسيار پرقدرت حرارت زيادي توليد مي كنند ولي مايكروسافت و طراحان 360 مي تونستند سيستم خنك كننده اي مشابه سيستم خنك كننده PS3 كه بسيار بهتر هست رو بكار ببرن تا اين چيپها خنك بمونند ! نه اينكه بياد يك Heat Sink كه حتي بدرد يه كارت گرافيك قديمي نمي خوره بذارن رو Xenon ! بريد ببينيد روي كارتهاي گرافيك مشابه چيپ گرافيك 360 كه در PC استفاده ميشه چه تشكيلات خنك كننده اي ميذارن ! يه سر به بازار كامپيوتر بزنيد انواع تجهيزات عجيب و غريب خنك كننده كارت گرافيك رو مي بينيد.
هر كس از كيفيت ساخت نامناسب يا طراحي بد حرف ميزنه منظورش اين سيستم خنك كننده هست نه خود CPU يا GPU.
mohammad369
06-05-2007, 10:02 AM
حالا فقط با فن میشه این مشکلو حل کرد ؟
pandora tomorrow
06-05-2007, 10:51 AM
حالا فقط با فن میشه این مشکلو حل کرد ؟
بعضی ها اصلا مشکل ندارن اونایی هم که دارن با فن حل میشه!;)
54M113
06-05-2007, 12:19 PM
بعضی ها اصلا مشکل ندارن اونایی هم که دارن با فن حل میشه!;)
من که مشکل ندارم اما می گن کار از محکم کاری عیب نمی کنه
تا چند روز دیگه یه فن واسش می گیرم و با دل راحت بازی می کنم
Rainbow
06-05-2007, 01:19 PM
........................ولي اگه منظورتون از بعضي قطعات مثل خازن و مقاومت ها است من كاملا با نظر شما موافق هستم چرا كه اگه به كنسول جديد elite توجه كنيد همين خازن و مقاومت ها تغير كردن و به جاش از قطعات با كيفت تري استفاده شده . و من مطمعن هستم تمام مشكلات گرمايي اين كنسول مربوط به همين قطعات هست كه باعث سوختگي يا گرماي بيش از حد كنسول ميشه...............
در خصوص توضیحات خصوص توضیحات دوستمون باید عرض کنم که با کمی دقت در عکسهایی که از Minboard الیت وجود داره متوجه می شید که بجای دو تا از خازن ها ، از خازن های حالت جامد که در آنها از پلیمر های رسانای آلومینیم استفاده می کنند ، بکار رفته که طول عمری معادل 6 برابر خازن های معمولی دارن و در دماها و فرکانس های خیلی بالا نیز بسیار با ثبات هستند!:cool:
در عکس زیر اون دوتا خازن قرمز رنگ هستند! فقط نمی دونم چرا از خازن های بجای بقیه خازن ها استفاده نکردن؟؟!!؟؟!!؟؟!! :confused:
http://www.llamma.com/xbox360/news/images/xbox-360-elite/360_elite_mobo.jpg
در ضمن لازم به ذکره که از این خازن ها در مادربوردهای جدید GIGABYTE استفاده می شه!
Gartall
06-05-2007, 01:28 PM
مشكل تو سيستم خنك كننده كنسوله نه تو CPUو GPU يا چيپهاي ديگه ! بهرحال اين چيپهاي بسيار پرقدرت حرارت زيادي توليد مي كنند ولي مايكروسافت و طراحان 360 مي تونستند سيستم خنك كننده اي مشابه سيستم خنك كننده PS3 كه بسيار بهتر هست رو بكار ببرن تا اين چيپها خنك بمونند ! نه اينكه بياد يك Heat Sink كه حتي بدرد يه كارت گرافيك قديمي نمي خوره بذارن رو Xenon ! بريد ببينيد روي كارتهاي گرافيك مشابه چيپ گرافيك 360 كه در PC استفاده ميشه چه تشكيلات خنك كننده اي ميذارن ! يه سر به بازار كامپيوتر بزنيد انواع تجهيزات عجيب و غريب خنك كننده كارت گرافيك رو مي بينيد.
هر كس از كيفيت ساخت نامناسب يا طراحي بد حرف ميزنه منظورش اين سيستم خنك كننده هست نه خود CPU يا GPU.
اول از همه خواهش ميكنم كه بدقت بخونيد و بعد نظر بديد .
خوب حرف شما هم تا حدودي درسته و تا حدودي اشتباه . شما نميتونين بگين كه مشكل كاملا در سيستم خنك كننده ي كنسول خلاصه شده .
اگه با حرف شما بريم به اين نتيجه ميرسيم كه تهويه اي كه در تمام كنسولها استفاده شده متفاوت هست !!
يعني بعضي از فنهاي كنسول xbox360 با سرعت بالا كار ميكنه كه اين كنسولها اشكال پيدا نميكنند و بعضي فنهاي كنسول xbox360 با سرعت پايين كار كنه و كنسول به مشكل بربخوره !!
يا اينكه بگين همين Heat Sink يا راديات هاي به كار برده شده از نظر جنس در همه xbox360 ها متفاوت باشه كه باز تو بعضي به مشكل بربخوره و تو بعضي ها نه !!!
ديگه مايكروسافت نيومده كه سيستم خنك كننده را متفاوت درست كنه و كاملا معلومه همه از يك جنس و كاردهي درست شدند .
ولي يك سوال چطور ممكنه تمام قطعات مثل cpu , gpu و سيستم خنك كننده از يك جنس باشند ولي تو بعضي ها مشكل پيدا بشه و تو بعضي ها نه ؟
خوب اگه شما به آمار بالا نظر سنجي نگاه كنيد 95 درصد كنسولها مشكل ندارند و تعداد كمي مشكل پيدا كردند .
سوني خودش يه توليد كننده و سازنده بزرگ وسايل الكتريكي در جهان هست پس ميتونه در كنسولش بهترين قطعات الكتريكي را به كار ببره و با كمترين هزينه ولي مايكروسافت يك سازنده قطعات الكتريكي نيست و نميتونه خودش دست بكار بشه پس مجبورا براي اينكه قيمت تمام شده براي كنسولش كم بشه براي ساختن اين قطعات نمياد با يه شركت ژراپني قرارداد ببنده كه گرون تمام بشه مياد با شركت هاي چيني قرار داد ميبنده كه بتونه چيپها را براش ارزون درست كنه كه قرارداد بستن با شركتهاي چيني همين مشكلات را به وجود مياره .
خوب مايكروسافت قطعا مشكل كنسول خودش را ميدونست پس چرا نيومد سيستم خنك كننده را حل كنه ؟ ولي اومد همين مقاومت و خازنها را عوض كرده .
من شخصا خودم مطمعن هستم كه elite در مشكل چراغ قرمز خيلي كمتر از قبلي خواهد بود .
و حتي بعضي از مشكلاتي كه پيش مياد كاملا هين مسئله را ثابت ميكنه .مثلا استفاده از سشوارهاي صنعتي كه همون سشوارهاي مخصوص لوله هاي سبز استفاده شده در لوله كشي خانه هست ! براي اطلاع بيشتر ;)
من بارها و بارها همين مشكلات را در تلويزيون و يا پخش كننده ها مثل ويدئو و ضبط صوت ديدم كه تو بعضي وقت به صورت كامل و بدون مشكل كار ميكنند و با گدشت زمان دوباره ايراد پيدا ميكنند و بعد از مدت ديگه دوباره مشكل برطرف ميشه !!!؟
ميتونم بگم تمام مشكلات 90 درصد از يه چيز ميتونه باسه واين همون مقاومت هاي به كاربرده شده در وسايل برقي هست و اكسرا هم اين مقاومت ها اين مشكلات را به وجود ميارند .
اين مثالي كه ميزنم به XBOX360 هم مربوط ميشه پس لطفا گير نديد و كلا مثال هست .
به طور مثال اگه در يك ضبط صوت مقاومت هاي به كار برده شده از جنس بد باشند تا يك حدود معين ميتونن جريان الكتريكي را از خود عبور بدند و بيش از اون باعث سوختن يا نيمسوز شدن يا باعث ترك خوردن مقاومت ميشه . و اين مشكلات ناشي از بلند كردن زياد صداي ضبط به وجود مياد .
براي اطلاع بيشتر در ضبط صوت ها قدرت خروجي يا همون وات به دو عدد نشون داده ميشه .
قدرت لحظه اي يا همون غير واقعي با نامPMPIO
و قدرت خالص و واقعي با RMS نشون داده ميشه .
اگه به پشت ضبط نگاه كنيد وات PMPIO را نوشته مثلا 5000 وات و RMS را نوشته 550 وات كه كمتر از مقدار PMPIO هست اين در ديگر پخش كننده ها متفاوت هست .
خوب وقتي شما صداي ضبط صوت را تا اخر بلند ميكنيد صدا تا چند ثانيه صاف و بدون مورد شنيده ميشه كه اين همون نشان دهنده ي وات PMPIO هست ولي اگه دقت كنيد بعد از چند ثانيه اين صداي بلند داراي ايراد ميشه و صدا بسيار گوش خراش به نظر مياد كه در همين جاست كه بايد قدرت خروجي RMS محاسبه بشه .
شما بايد تا حدي صداي ضبط صوت را بلند كنيد كه بعد از گذشت زمان اين صدا پايدار بمونه و همون كيفيت را داشته باشه كه به اون وات RMS ميگويند .
خوب منظور من اينكه وقتي شما صداي ضبط را تا اخر بلند ميكنيد اگه جنس قطعات به كار برده شده از جنس مرغوب نباشه بعد از مدتي داغ ميشند و نميتونن كاردهي اوليه را داشته باشند و حتي به قدري داغ ميشه كه باعث ترك خوردن اين قطعات ميشه .
وقتي يه مقاوت ترك ميخوره با گرم شدن بيشتر باعث ميشه كه اين ترك انبساط پيدا كنه و در نتيجه از هم جدا بشه و جريان الكتريكي قطع بشه و باعث از كار افتادن دستگاه بشه.
و وقتي دستگاه را خاموش ميكنيد اين مقاومت سرد ميشه و باعث ميشه تا انقباض پيدا كنه و در نتيجه اين جدا شدگي از بين ميره و اتصال دوباره برقرار ميشه و دوباره دستگاه كار ميكنه و تا زماني ادامه پيدا ميكنه كه مقاومت گرم بشه و باعث جدا شدن بشه كه در نهايت دوباره دستگاه از كار بيوفته !!!!!!!!!
اين مشكل دقيقا ميتونه در XBOX360 هم اتفاق بيوفته .
خوب تمام توضيحاتي كه در بالا دادم در XBOX360 هم صدق ميكنه نه اينكه فكر كنيد دارم با ضبط صوت مقايسه ميكنم !!!:biggrin1:
منم فكر ميكنم وقتي XBOX360 زياد كار ميكنه باعث گرم شدن بيش از حد بعضي از قطعات ميشه كه باعث تمام مشكلاتي كه بالا گفتم ميشه و من تا اونجايي كه اطلاع دارم XBOX360 هم مثل كامپيوتر داراي سيستم محافظ هست كه در بروز مشكل و گرم شدن بيش از حد دستگاه ار كار ميوفته و چراغ قرمز ايجاد ميشه .
من براي همه توصيه ميكنم وقتي ميبينيد كه در حين بازي مشكل چراغ قرمز پيش مياد حداقل به كنسول خودشون نيم الي يك ساعت استراحت بدند و بعد دوباره امتحان كنند .
منم بعضي از فرمايش دوستان را تصديق ميكنم كه واقعا انتخاب XBOX360 شانسي هست ولي بيشتر از همه تقريبا 80 درصد به خودتون ربط داره كه چگونه از كنسولتون استفاده كنيد و در چه محلي قرار بديد .
ولي در XBOX360 ELITE فكر نكنم اين مشكلها باشه .
اقا طاهر خيلي ببخشيد منظورم از اين همه حرف شما نبوديد منظورم همه بود:biggrin1: كه نقل قول شما را هم قاطي اين كردم .
ديگه شما استاد هستيد و هرچي بگين همونه .;)
A l i
06-05-2007, 02:38 PM
دوستان اگه مشکل 360 فقط گرماشه پس چرا بعضی ها با فن هم 3 چراغ قرمز میگیرند یا خود به خود تصویر کنسول از دست میره ؟ یعنی اینا همش دروغه؟
A l i
06-05-2007, 02:48 PM
مگه میشه مایکروسافت بیاد این CPU و GPU رو واسه کنسولش ترتیب بده ولی از خازن ها و مقاومت هایی که توی کنسولش استفاده میشه غافل بشه؟
به نظر من مشکل به این سادگی ها نیست که شرکت عظیمی بخواد واسش بی آبرو بشه.
Rainbow
06-05-2007, 03:42 PM
از دوستان خواهش می کنم نقل قول هاشون رو کوتاه کنن!
در ضمن جناب ALi شما در 2 تا پست آخریتون فقط 5 خط نوشتی ولی به اندازه 4 تا پست جا گرفتی!
پست هاتون رو با هم بفرستید!
Punish3r
08-05-2007, 07:44 PM
با سلام . يه سوال به غير از فن Nyko براي 360 فن ديگري هم هست يا نه . بعد فن Nyko خوبه يا نه . دوستان اگه جايي رو ميشناسن كه اين فن رو ميفروشه به من بگه ممنون ميشم.
Nomad_609
08-05-2007, 08:51 PM
با سلام . يه سوال به غير از فن Nyko براي 360 فن ديگري هم هست يا نه . بعد فن Nyko خوبه يا نه . دوستان اگه جايي رو ميشناسن كه اين فن رو ميفروشه به من بگه ممنون ميشم.
یه فن هم هست که با کابل USB وصل میشه به کنسول خوبیش اینه که موقعی که کنسول حواموشه هم میشه روشنش کرد تا هوای گرم کاملا خارج لشه فروشگاه پیکسل هم فکر کنم داشته باشه
Punish3r
09-05-2007, 01:58 AM
یه فن هم هست که با کابل USB وصل میشه به کنسول خوبیش اینه که موقعی که کنسول حواموشه هم میشه روشنش کرد تا هوای گرم کاملا خارج لشه فروشگاه پیکسل هم فکر کنم داشته باشه
قيمتش چقدره؟؟
allworld
09-05-2007, 02:25 AM
خوب اين فنهايی که اکثريت دارن همش با پورت usb وصل میشه ديگه...چه 2 فن چه 3 فن
برقشم واسه من از اداپتورم گرفته میشه ( تبديل 220 به 110 )
وقيتم دستگاه خاموشه و اداپتور روشن فنها کار میکنه
W00T1991
10-05-2007, 11:56 AM
سلام یه سوال
چطوره اگه یه فن رو طوری بغل هارد قرار بدیم که هوای گرم رو تخلیه کنه ؟
MEHDIMDI
11-05-2007, 03:53 PM
اینم اینتر کولر اینجانب made in
W00T1991
11-05-2007, 05:20 PM
اینم اینتر کولر اینجانب made in
کسی نبود جواب بده ؟
Rainbow
11-05-2007, 06:10 PM
برقش از کجا تامین میشه؟!؟!
mohammad140
11-05-2007, 06:19 PM
برقش از کجا تامین میشه؟!؟!
از پاور کامپيوتر
يا اين که يه پاور خريده گذاشته کنارش
MEHDIMDI
11-05-2007, 06:26 PM
از دو تا آداپتور 12 ولت . تازه یه فن 220 هم کنار کنسول گذاشتم
Nomad_609
11-05-2007, 07:35 PM
قيمتش چقدره؟؟
فکر کنم 40 یا 45 میداد :confused:
Punish3r
11-05-2007, 08:47 PM
به نظر شما از اين اينتر كولر استاندارد بگيرم يا از فن كامپيوتر بخرم ؟؟
MEHDIMDI
11-05-2007, 09:42 PM
منظورتون کدوم استاندارد ، استاندارد ایران یا استاندارد ماکروسافت:biggrin1: اگه پولت زیادی میکنه حتماً اینتر بگیر:cheesygri
Mil@D-777
11-05-2007, 10:34 PM
اگه شما این هزینه (30 تومن ) برات مهم و همچنین به زیبایی کنسول خیلی اهمیت می دی از همون اینترکولرها بگیر ولی اگه نه برات قیمت مهمه و همچنین کنسول رو به خاطر بازی کردن می خواهی از همین فنها بگیر خودت درست گرچه به نظر من این فنها اصلا به زیبایی کنسول هیچ ضربه ای نمی زنه . از نظر قدرت هم یکسان هستند ولی فنهای Pc به دلیل بزرگتر بودن و همچنین استفاده از ولتاژ بالاتر قوی تر عمل می کنند .
Saeed.x360
11-05-2007, 10:42 PM
اگه شما این هزینه (30 تومن ) برات مهم و همچنین به زیبایی کنسول خیلی اهمیت می دی از همون اینترکولرها بگیر ولی اگه نه برات قیمت مهمه و همچنین کنسول رو به خاطر بازی کردن می خواهی از همین فنها بگیر خودت درست گرچه به نظر من این فنها اصلا به زیبایی کنسول هیچ ضربه ای نمی زنه . از نظر قدرت هم یکسان هستند ولی فنهای Pc به دلیل بزرگتر بودن و همچنین استفاده از ولتاژ بالاتر قوی تر عمل می کنند .
با سلام به همه
همون طور كه ميلادجان گفت فنهاي كامپيوتر بدليل Rpm بالاتر ميتونند هواي بيشتري نسبت به Intercooler كه ارزونترين مدلش 30 تومن هست از داخل دستگاه بكشه بيرون از طرفي اگه شما خيلي به مساله زيبايي اهميت ميديد ميتونين از فنهاي چراغدار كريستالي يا همون شيشه اي استفاده كنيد كه هم به رنگ كيس و طراحي 360 ميخوره و هم وقتي روشن ميشه كلاس داره!:biggrin1: با تشكر
MEHDIMDI
12-05-2007, 11:01 PM
اگه دقت کرده باشید کنسول هوا رو از طریق سوراخهای جانبی کنسول و مخصوصا شبکه جلوی هارد با داخل میکشه . بنظر من بد نیست یه فن جلوی هارد بذاریم تا هوا رو به داخل بده فقط کافیه اونو بذاریم روی شبکه.مطمئنا اگه سودی نداشته باشه(که داره) ضرری هم نداره.
allworld
12-05-2007, 11:48 PM
اگه دقت کرده باشید کنسول هوا رو از طریق سوراخهای جانبی کنسول و مخصوصا شبکه جلوی هارد با داخل میکشه . بنظر من بد نیست یه فن جلوی هارد بذاریم تا هوا رو به داخل بده فقط کافیه اونو بذاریم روی شبکه.مطمئنا اگه سودی نداشته باشه(که داره) ضرری هم نداره.
به هيچ وجه از اين کارا نکنيد.:biggrin1: .چيزی از خودتون اختراع نکنيد که عواقب بدی خواهد داشت
دستگاه محيطش کاملاً بستست هوا بره داخلش که چی بشه آخه؟ وقت فنها که پشته دستگاه
داره هوارو تخليه میکنه چه لزومی داره باز هوا بفرستی داخله کنسول !
به نظر من اين کار بی تأثيره
Saeed.x360
13-05-2007, 12:06 AM
با سلام به همگي
نظر من هم اينه كه گذاشتن فن پشت كنسول كافيه چون خوشبختانه حداقل Air Condition (اگه درست گفته باشم) دستگاه براي خنك كردن كيس خوبه و هر موقع كه دست بزنيد متوجه ميشيد در حالتي كه فن اضافي بكار برديد هواي خيلي بيشتري از اون سوراخهاي بغل به داخل كنسول كشيده ميشه و به نظر من هيچ موقع ازين كاراي اضافي نكنيد چون لازم نيست.
با تشكر
MEHDIMDI
13-05-2007, 07:32 AM
به هيچ وجه از اين کارا نکنيد.:biggrin1: .چيزی از خودتون اختراع نکنيد که عواقب بدی خواهد داشت
دستگاه محيطش کاملاً بستست هوا بره داخلش که چی بشه آخه؟ وقت فنها که پشته دستگاه
داره هوارو تخليه میکنه چه لزومی داره باز هوا بفرستی داخله کنسول !
به نظر من اين کار بی تأثيره
اولاً محیط دستگاه بسته نیست ثانیا ً وقتی خود دستگاه داره هوا رو از این شبکه ها داخل میکشه و از پشت بیرون میفرسته پس ما با این کار هوا رو سریعتر به گردش در میاریم . گردش سریع هوا مطمئن باشید باعث داغ نشدن محفظه فلزی، چیپها و خازنها میشه .
soheilsb
13-05-2007, 09:06 AM
دو نوع فن وجود دارد.
1- فن های پشتی که هوا را به بیرون می کشد
2- فن هایی که بصورت پایه در زیر دستگاه (در حالت عمودی) قرار می گیرد و از زیر هوا را تهویه می کند .
در ایران بیشتر از فن های پشتی استفاده می شود.
MEHDIMDI
14-05-2007, 06:13 PM
سیستم خنک کننده یعنی این :eek:
Mil@D-777
14-05-2007, 08:19 PM
دوست عزیز شما سوالت رو اینجا مطرح کن تا دوستان مشکلت رو حل کنن ولی فکر کنم با 1 ساعت خاموش گذاشتن کنسول مشکلت حل بشه (البته نه در همه موارد ) :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2533
Mil@D-777
14-05-2007, 08:27 PM
بابا مهدی جان این چه عکسی گذاشتی دل و روده کنسول بدبختو که ریخت بیرون بیشتر شبیه دستگاه تنفس مصنوعی هستش . :cheesygri .
pandora tomorrow
14-05-2007, 08:31 PM
نه الان چند ساعته که خاموش گذاشتم فرقی نکرده
اصلا درایو کار نمی کنه
صدای فنها کم شده و فقط باد خنگ میده بیرون
تا اونجایی که یادمه این عکس fake بود...;):)
MEHDIMDI
14-05-2007, 10:43 PM
بابا مهدی جان این چه عکسی گذاشتی دل و روده کنسول بدبختو که ریخت بیرون بیشتر شبیه دستگاه تنفس مصنوعی هستش . :cheesygri .
با این سیستم خنک کننده (فریز کننده) باید یه فکری برای یخ نزدن قطعات بشه ، یه المنت باید جلوی فنها بزاره تا هوای گرم بده داخل:biggrin1:
اینم یه فن استند
W00T1991
15-05-2007, 06:57 AM
چیزه جالبی هست اگه بود میگرفتیم
MEHDIMDI
15-05-2007, 07:24 AM
دوست خوب کاری نداره دوتا فن بگیر بهم بچسبون بعد کنسولو بذار روش البته فنها یکم کوچیکن و کنسول کامل روشون قرار نمیگیره با یه کم خلاقیت اونم درست میشه . من که دارم درست میکنم اگه درست شد یه عکس واستون میذارم .
W00T1991
15-05-2007, 07:30 AM
من خودم درست کردم
همین جوری گفتم
Rainbow
15-05-2007, 12:56 PM
چیزه جالبی هست اگه بود میگرفتیم
تو خیابون داریوش ، روبروی پاساژ کازرونیان ، یه پاساژی هست که پارکینگ زیر زمینی داره! مغازه دست راست یکس از این فن ها داره! ولی حواست باشه اگه خواستی کنسولت رو افقی بزاری بی فایده بشه!
Mil@D-777
16-05-2007, 12:24 AM
این فنی که عکسشو دوست خوبمون گذاشتن بدرد نمی خورده اولا فنهاش خیلی کوچیکه (اندازه گوجه سبز می مونه ) دوما اینکه مهم پشت کنسول هستش که خنک بمونه بقیه جاها همیشه خنک هستش و لزومی نداره برای اون قسمتها بیام 20 30 تومن پول خرج کنیم بی ارزشه ;)
W00T1991
16-05-2007, 06:46 AM
اره بابا
با دو تا فن کیس همه چی ردیفه من که الان واقعا خیالم از بابت مشکل گرمایی راحته
allworld
16-05-2007, 08:33 AM
به نظر من که 98% مشکلات 360 از گرمايش زييادشه..........
2% ديگشم به خاطر نوسانات برق........مطمئن باشيد اگه اين 2 فاکتور رو درست
انجام بديد دستگاتون هيچ وقت دچار مشکل نمیشه.....البته به غيره درايو...
Good Boy
17-05-2007, 08:28 PM
سلام یک سوال داشتم
این فنهای کامپیوتر رو با چه چیزی به کنسول وصل کردید؟
A l i
17-05-2007, 08:38 PM
سلام یک سوال داشتم
این فنهای کامپیوتر رو با چه چیزی به کنسول وصل کردید؟
2 تا راه داره :
1. با پاور دست دوم کامپوتر
2. با ترانس متغیر برق
که دومی تمیز تر و راحت تره
ولی اگر منظورت چسبوندنشه با پیچ به سوراخای پشت یا با چسب پهن.
Mil@D-777
17-05-2007, 11:39 PM
2
ولی اگر منظورت چسبوندنشه با پیچ به سوراخای پشت یا با چسب پهن.
نه علی جان پیچ چسب نمی خواد بابا شما کافیه فنهارو به هم بچسبونی و بعد بین فیش کابل VGA و فیش پاور گیر بندازی اونوقت به هیچ وجه از جاش تکون نمی خورده اینکار هم تمیز تره و هم مشکلات فیزیکی رو دستگاه ایجاد نمی کنه . و براحتی قابل جدا شدن هستش کافیه یکی از فنهارو در بیاری . موفق باشید . ;)
W00T1991
18-05-2007, 08:19 AM
دقیقا درست گفت میلاد خان میتونید بین کابل برق و کابل کامپوننت قرار بدید البته کار خیلی درستی نیست ولی میتونید یه نخ از توی فن رد کرده و دور کنسول بیارید این طوری بهتره
MEHDIMDI
18-05-2007, 11:05 AM
اگه کنسول من خراب بشه دیگه مطمئن میشم مشکل 360 مشکل گرمایی نیست;)
اینتر عمودی و اینتر افقی
Punish3r
20-05-2007, 11:21 AM
به نظر من که 98% مشکلات 360 از گرمايش زييادشه..........
2% ديگشم به خاطر نوسانات برق........مطمئن باشيد اگه اين 2 فاکتور رو درست
انجام بديد دستگاتون هيچ وقت دچار مشکل نمیشه.....البته به غيره درايو...
کلا اشتباه مایکروسافت اینه که CPUو GPU کنسول رو 65nm تولید نمی کنه ما که نفهمیدیم چرا اگه این کار بکنه هم کنسول گرمای کمتری تولید می کنه هم هزینه تولید این کنسول پایین تر میاد در Elite به گفته خود مایکروسافت مشکل گرمایی برطرف شده اما اگر 65nm تولید میشد مطمئن تر بودیم .
ehsan_62
20-05-2007, 10:58 PM
کسی هست که از ابتدا فن روی کنسولش باشه ولی بازم به 3 چراغ قرمز برخورده باشه ؟
A l i
20-05-2007, 11:08 PM
کسی هست که از ابتدا فن روی کنسولش باشه ولی بازم به 3 چراغ قرمز برخورده باشه ؟
تا دلت بخواد همین منو منصرف کرد :(
Mil@D-777
21-05-2007, 12:06 AM
تا دلت بخواد همین منو منصرف کرد :(
نه بابا علی جان چرا بنده خدا رو می ترسونی کجا اینهمه آدم مشکل داشتن حالا خوبه این تاپیک نظرسنجی هم داره شما اگه به نظر سنجی دقت کنین می بینین که همش یکی دو نفر این مشکل براشون پیش اومده (باوجود فن هم مشکل داشتن ) که اون هم مطمئن از چیز دیگه بوده . با فن 85 درصد مشکلی نخواهید داشت .
GodFather
21-05-2007, 10:55 AM
من میخوام اینجا کلا یک چیز را بگم که این سه چراغ 360 واقعا قاطی داره من تا حالا ده بار 3 چراغ داده حالا ادامه را داشته باشید یک بار چون کابل hd سفت نبود یک بار که واقعا من را برد به سمت سکته وسط بازی یک دفعه خاموش شد گفتم به رحمت ایزدی پیوست ولی بعد از دوساعت روشنش کردم درست شد نمیدونم سیما شل شده بود نوسان بود چی بود نمیدونم ولی کلا این کنسول یکی مثل من نباید میخرید چون با صد تا بدبختی خریدم حالا همش موقع بازی همش ترس دارم البته نمیگم نخرید ولی برای هر چیز باید آماده باشید و من واقعا با این که طرف دار هیچ کنسولی نیستم و لی در اینجا میگم که برنده از نظر کیفیت 100 ps3 هست و این جنگ مسخره برنده شدن در یک نسل موجب این خرابی هاست یعنی به خدا اگر من آمریکا بودم روزی 3 تا دستگاه میسوزوندم تا بلاخره یک سالمش بیاد دستم شما حساب کن 90 روز گارانتی یعنی چی یعنی عشق کی میره فن بخره
54M113
21-05-2007, 12:49 PM
من میخوام اینجا کلا یک چیز را بگم که این سه چراغ 360 واقعا قاطی داره من تا حالا ده بار 3 چراغ داده حالا ادامه را داشته باشید یک بار چون کابل hd سفت نبود یک بار که واقعا من را برد به سمت سکته وسط بازی یک دفعه خاموش شد گفتم به رحمت ایزدی پیوست ولی بعد از دوساعت روشنش کردم درست شد نمیدونم سیما شل شده بود نوسان بود چی بود نمیدونم ولی کلا این کنسول یکی مثل من نباید میخرید چون با صد تا بدبختی خریدم حالا همش موقع بازی همش ترس دارم البته نمیگم نخرید ولی برای هر چیز باید آماده باشید و من واقعا با این که طرف دار هیچ کنسولی نیستم و لی در اینجا میگم که برنده از نظر کیفیت 100 ps3 هست و این جنگ مسخره برنده شدن در یک نسل موجب این خرابی هاست یعنی به خدا اگر من آمریکا بودم روزی 3 تا دستگاه میسوزوندم تا بلاخره یک سالمش بیاد دستم شما حساب کن 90 روز گارانتی یعنی چی یعنی عشق کی میره فن بخره
ای بابا اینهایی که میگی همه ماله بی احتیاطیه خودته و اصلا ربطی به کنسولت نداره
یعنی کنسول روشنه یهوو کابلش شل میشه و نه این کنسول جون داره هی تکون می خوره تا کابلش بیفته
شما خیلی حرف های بی خودی زدی و درش هم هیچ شکی نیست ;)
من نمی دونم چی بگم اما شل شدن کابل ربطی به کنسول نداره شما درست اونو جا بزن تا 1 قرن دیگه در نمیاد
Mil@D-777
21-05-2007, 05:56 PM
البته کیفیت دستگاه های جدید بهتر شده طوری که مایکرو گارانتی رو از 90 روز به 1 سال تمدید کرده ( باید بهتر شده باشه که همچین کاری کرده ) . :)
bazibaz
21-05-2007, 06:27 PM
دیروز واسه یکی از رفقا یه 360 که تاریخ تولیدش 2006/12/22 بود گرفتیم اقا باورتون نمیشه 5 ساعت بدون فن باهاش بازی کرد بعد 5 ساعت از پشتش هوایی که میومد نه تنها داغ نبود بلکه به زحمت میتونم بگم گرم بود ماله خودم هم که 2006 12 هستش و 10 روزی میشه گرفتم از ترس تو این 10 روز بیشتر از 1 یا 2 ساعت پشت سره هم کار نکرده بود ولی امروز از صبح ماله خودمم تست کردم و دقیقا از نظر حرارت مثله اون یکی بود یا شما مارو خیلی ترسوندین یا واقعا اینا کیفیتشون بهتره یه توضیح میدین که بعد از 5 ساعت بازی چجوری باید باشه حرارت کنسول
دیروز واسه یکی از رفقا یه 360 که تاریخ تولیدش 2006/12/22 بود گرفتیم اقا باورتون نمیشه 5 ساعت بدون فن باهاش بازی کرد بعد 5 ساعت از پشتش هوایی که میومد نه تنها داغ نبود بلکه به زحمت میتونم بگم گرم بود ماله خودم هم که 2006 12 هستش و 10 روزی میشه گرفتم از ترس تو این 10 روز بیشتر از 1 یا 2 ساعت پشت سره هم کار نکرده بود ولی امروز از صبح ماله خودمم تست کردم و دقیقا از نظر حرارت مثله اون یکی بود یا شما مارو خیلی ترسوندین یا واقعا اینا کیفیتشون بهتره یه توضیح میدین که بعد از 5 ساعت بازی چجوری باید باشه حرارت کنسول
ببينيد مسئله دقيقا همينجاست. فنهاي خود كنسول اونقدر سريع نيستن كه هواي كنسول رو تهويه كنن و اصلا هواي چنداني بيرون نميدن. شما براي تشخيص گرم شدن دستتون رو به بدنه كنسول زير درايو بزنيد اونجا مقدار حرارت بخوبي مشخصه
moeinifar
21-05-2007, 08:22 PM
اگه بعد از بازی دستگاه رو در محیط داشبورد قرار بدیم و مدتی رو صبر کنیم و بعد خاموش کنیم آیا در این صورت دستگاه خنک نمیشه تا مستقیم دستگاه رو خاموش کنیم؟
Silenthill_ir
21-05-2007, 08:29 PM
من 8 فن PC براش گذاشتم
2 تا عقب 3 تا بغل سمت راست 1 دونه بغل سمت چپ پایینه هارد 2 هم روی خنک کننده ی CPU
دیگه غلط می کنه داغ کنه :biggrin1:
GOOD LUCK
pandora tomorrow
21-05-2007, 08:42 PM
من 8 فن PC براش گذاشتم
2 تا عقب 3 تا بغل سمت راست 1 دونه بغل سمت چپ پایینه هارد 2 هم روی خنک کننده ی CPU
GOOD LUCK
میشه یه عکس بزاری ازش:) میخوام این هواپیما رو ببینم!!:laughing:
54M113
21-05-2007, 09:48 PM
من 8 فن PC براش گذاشتم
GOOD LUCK
بابا یه عکس از این جت F-14 بزار ما هم ببینیم :laughing: :cheesygri
MEHDIMDI
21-05-2007, 10:34 PM
نکته ای که دوستان باید به آن توجه داشته باشن اینه که اگه از آداپتور استفاده میکنید حتماً آداپتور 500 میلی آمپر باشه و در ضمن سعی کنید هر یه دونه فن یه آداپتور داشته باشه تا حداکثر سرعت رو داشته باشه در غیر اینصورت دور فن به مقدار قابل توجهی پایین میاد و بازدهی اون مثل فنهای خود کنسول میشه .
Silenthill_ir
21-05-2007, 10:38 PM
من از ترانس 4 آمپر استفاده کردم
که هم 6 ولت داره هو 12 ولت که باید روی 12 باشه
من 6500 خریدم اگه از بازار بخرید ارزون تر هست
Good Luck
Silenthill_ir
21-05-2007, 10:42 PM
بابا یه عکس از این جت F-14 بزار ما هم ببینیم :laughing: :cheesygri
باشه فردا می گیرم :laughing:
GOOD LUCK
MEHDIMDI
21-05-2007, 10:48 PM
من 8 فن PC براش گذاشتم
GOOD LUCK
خدمت این دوست عزیز عرض کنم که من یه فن 220 برای سمت چپ کنسول گرفته بودم ولی به این نتیجه رسیدم که گذاشتن فن زیر کنسول بسیار کارامدتره (فن استند) چون بیشترین منفذ ورود هوا در زیر کنسول قرار داره نتیجش هم فوق العاده بود . گذاشتن فن اطراف کنسول فقط بدنه اونو خنک میکنه ولی مهم محفظه فلزی داخل کنسوله .
allworld
21-05-2007, 10:49 PM
من 8 فن PC براش گذاشتم
GOOD LUCK
شما تماميه فن هارو عقب دستگاه بزار...مطمئن ، مطمئن باش دستگاهت اينجوری بيشتر
از اينی که شما میگی خنک ميمونه.....تو اين قضيه شک نکن..چون بنده هم مثل شما با چندين فن در بغلو ، عقبو ، همجا تست کردم
هيچی اون عقب نمیشه !
gonahkar
21-05-2007, 10:58 PM
باشه فردا می گیرم :laughing:
GOOD LUCK
پس کی از این ایر باس عکس میزاری؟:laughing:
old_snake
22-05-2007, 01:18 AM
اینتر عمودی و اینتر افقی
فن های 360 همین هاست ؟
منظورم اینه که این فن ها واسه خود xbox360 ساخته شده ؟
Nomad_609
22-05-2007, 01:32 AM
فن های 360 همین هاست ؟
منظورم اینه که این فن ها واسه خود xbox360 ساخته شده ؟
نه این فنها دست سازه از فن PC استفاده میشه
فن آماده هم داره
http://www.uncrate.com/men/images/xbox-360-intercooler.jpghttp://www.bxbox360.com/images/pelican_stand.jpg
Silenthill_ir
22-05-2007, 11:39 AM
خدمت این دوست عزیز عرض کنم که من یه فن 220 برای سمت چپ کنسول گرفته بودم ولی به این نتیجه رسیدم که گذاشتن فن زیر کنسول بسیار کارامدتره (فن استند) چون بیشترین منفذ ورود هوا در زیر کنسول قرار داره نتیجش هم فوق العاده بود . گذاشتن فن اطراف کنسول فقط بدنه اونو خنک میکنه ولی مهم محفظه فلزی داخل کنسوله .
منظور از کنار همون منفذ ها هست چون من کنسول رو افقی میگذارم ;)
Good Luck
Silenthill_ir
22-05-2007, 11:43 AM
شما تماميه فن هارو عقب دستگاه بزار...مطمئن ، مطمئن باش دستگاهت اينجوری بيشتر
از اينی که شما میگی خنک ميمونه.....تو اين قضيه شک نکن..چون بنده هم مثل شما با چندين فن در بغلو ، عقبو ، همجا تست کردم
هيچی اون عقب نمیشه !
2 تا فن برای عقب کافیه
ضمن این که می تونستم به فن خوده 360 12 ولت بدم که اینکار رو نکردم
اگه می کردم شاید بهتر می شد :confused:
حالا بعدا امتحان می کنم
GOOD LUCK
Silenthill_ir
22-05-2007, 11:52 AM
پس کی از این ایر باس عکس میزاری؟:laughing:
اونقدرم که فکر می کنید خفن نشده
چون من تمیز کار نکردم و سری خواستم تو 45 دقیقه درست کنم , همش چسب کاریه
ولی روشن که می کنی :biggrin1: اصلا صدای خوده 360 نمیاد , البته بدبخت دیگه صدایی هم نداره چون فقط مونده صدای درایو
صداش اصلا خوشایند نیست :laughing:
موبایل دوستم رو بگیرم چشم
GOOD LUCK
Silenthill_ir
23-05-2007, 12:13 PM
سلام
این هم XBOX من که 8 تا فن روش هست
البته از 2 فن روی خنک کننده CPU رو نمی تونستم عکس بگیرم اما یکیش عقب هست یکی جلو
:arrowd:
http://suprfile.com/src/1/7f8ztv0/1.JPG
http://suprfile.com/src/1/7f90hm5/2.JPG
http://suprfile.com/src/1/7f91z2r/3.JPG
http://suprfile.com/src/1/7f93a3n/4.JPG
http://suprfile.com/src/1/7f960vx/5.jpg
GOOD LUCK
Good Boy
23-05-2007, 03:26 PM
سلام
البته از 2 فن روی خنک کننده CPU رو نمی تونستم عکس بگیرم اما یکیش عقب هست یکی جلو
GOOD LUCK
سلام
فکر کنم 360 شما از خنکی زیاد خراب بشه:laughing: :blushing:
Saeed.x360
23-05-2007, 06:34 PM
سلام
GOOD LUCK
بابا چه خبره محمدجان. مگه ميخواي بويينگ747 هوا كني. مواظب باش دستگاهت پرواز نكنه. جداي از شوخي تو چطوري ميتوني اون صدارو تحمل كني؟
mohammad369
23-05-2007, 06:44 PM
سلام
GOOD LUCK
پشت کنسول چند تا گزاشتی دقیقا دیده نمیشه ؟ اگه دو تا گزاشتی بهتره از زیر کنسولت دو تا دیگه بر داری بزاری روی اونا چون زیر به هیچ وجه تاثیر نداره من همه روش ها رو امتحان کردم و بهتر همینه که پشت کنسول فن بیشتر بزاری البته از چهار تا بیشتر نشه چون تاثیرش با چهار تایی فرق نمیکنه (اینم من امتحان کردم)
مثل عکس زیر >>>>
http://i11.tinypic.com/4xnnij5.jpg
در ضمن دور فن ها رو هم با چسب پهن به کنسول بچسبون تا فقط از داخل کنسول هوا بکشه و نه از زیر و زبر ...
این کارو اگه بکنی بعد متوجه میشی که از زیر و بالای کنسول چه هوایی به داخل کشیده میشه ....
Silenthill_ir
23-05-2007, 07:21 PM
پشت کنسول چند تا گزاشتی دقیقا دیده نمیشه ؟ اگه دو تا گزاشتی بهتره از زیر کنسولت دو تا دیگه بر داری بزاری روی اونا چون زیر به هیچ وجه تاثیر نداره من همه روش ها رو امتحان کردم و بهتر همینه که پشت کنسول فن بیشتر بزاری البته از چهار تا بیشتر نشه چون تاثیرش با چهار تایی فرق نمیکنه (اینم من امتحان کردم)
در ضمن دور فن ها رو هم با چسب پهن به کنسول بچسبون تا فقط از داخل کنسول هوا بکشه و نه از زیر و زبر ...
این کارو اگه بکنی بعد متوجه میشی که از زیر و بالای کنسول چه هوایی به داخل کشیده میشه ....
سلام
پشتش 2 تا گذاشتم
نه با چسب درزاش رو گرفتم تا از بیرون هوا نکشه
نمی دونم منظور شما از زیر کنسول چیه
من که زیرش فن نذاشتم , کنار سمت راست 3 تا و سمت چپ هم یکی (در حالت افقی)
GOOD LUCK
Silenthill_ir
23-05-2007, 07:23 PM
بابا چه خبره محمدجان. مگه ميخواي بويينگ747 هوا كني. مواظب باش دستگاهت پرواز نكنه. جداي از شوخي تو چطوري ميتوني اون صدارو تحمل كني؟
نه خیلی هم صداش زیاد نیست ;)
GOOD LUCK
Nomad_609
23-05-2007, 07:50 PM
نه خیلی هم صداش زیاد نیست ;)
GOOD LUCK
آقا اگه بخوایم میتونیم چند تا فن رو به یه آداپتور وصل کنیم ؟ ولتاژ آداپتور رو باید رو چند بذاریم ؟
در ضمن فیس پلیتت چقدر زشته :cheesygri:-"
Gears xbox360
23-05-2007, 09:17 PM
اینتر عمودی و اینتر افقی
اقا من از فنت خوشم امدم ميشه اموزشش بذاري
ممنون
Silenthill_ir
23-05-2007, 11:23 PM
آقا اگه بخوایم میتونیم چند تا فن رو به یه آداپتور وصل کنیم ؟ ولتاژ آداپتور رو باید رو چند بذاریم ؟
در ضمن فیس پلیتت چقدر زشته :cheesygri:-"
آداپتور برای اینکار زیاد مناسب نیست
یک ترانس 12 ولت , 4 آمپر مناسب هست
فیس پلیت سلیقه ای هست دیگه ;)
GOOD LUCK
prancE 3
24-05-2007, 08:01 AM
با اين طرحت تو جشنواره جوان خوارزمي هم ميتوني شركت كني;)
Silenthill_ir
24-05-2007, 02:25 PM
با اين طرحت تو جشنواره جوان خوارزمي هم ميتوني شركت كني;)
این کار رو نکردم که به کسی نشون بدم یا...
360 افتاده بود گوشه گفتم یه حرکتی انجام بدم بخندیم :)
GOOD LUCK
1tLeR}{
24-05-2007, 03:35 PM
یعنی اگه 4تا فن بزاری براش دیگه مشکل xbox 360که فقط داغ کردنه حل میشه و دیگه ارور چراغ های قرمز رو نمیده:cool:
mohammad369
24-05-2007, 04:20 PM
سلام
پشتش 2 تا گذاشتم
نه با چسب درزاش رو گرفتم تا از بیرون هوا نکشه
نمی دونم منظور شما از زیر کنسول چیه
من که زیرش فن نذاشتم , کنار سمت راست 3 تا و سمت چپ هم یکی (در حالت افقی)
GOOD LUCK
من همون کنار سمت راست رو میگم اصلا فن گزاشتن تاثیر نداره چون زیر همون سوراخ ها با یک آهن سوراخ سوراخی هست که باد فنها باز به اون برخورد میکنه و کلا تاثیز خیلی کمی داره . به نظر من با چسب قطره ای بچسبونی به اون پشتی ها و اونا رو چهار تا کنی دیگه عالی میشه ...
راستی داخل چه طوری فن گزاشتی ؟؟؟؟ :confused: اگه زحمتی نیست و تونستی ازوناهم عکس بگیر ببینیم.
MEHDIMDI
24-05-2007, 11:31 PM
اقا من از فنت خوشم امدم ميشه اموزشش بذاري
ممنون
خدمت شما بگم که آموزش خاصی نداره فقط کمی اگوستیک ( محافظهای داخل کارتن ضبط و تلویزیون و ...) چند تا فن و چسب برق و یکم سلیقه ;) در ضمن باید بگم آداپتور 500 میلی آمپر البته برای هر فن یک دونه آداپتور از ترانس خیلی بهتره سرعت فن رو دو برابر میکنه ، شک نکنید من امتحان کردم برای اینتر پشت کنسول حتماً اینکارو بکنید .
W00T1991
25-05-2007, 07:03 AM
بچه ها بهتره که یه چیزی هم زیر کنسول بزارین تا زیرش هوا جریان داشته باشه که اون قسمت زیرش خیلی گرم میشه
bahavalad
25-05-2007, 11:11 AM
نه این فنها دست سازه از فن PC استفاده میشه
فن آماده هم داره
http://www.uncrate.com/men/images/xbox-360-intercooler.jpghttp://www.bxbox360.com/images/pelican_stand.jpg
اینی که گذاشتی مال خود xbox یعنی microsoft ساخته ؟قیمتش چنده؟ 1 دونه کاره ادمو راه میندازه؟
Mil@D-777
25-05-2007, 04:16 PM
اینی که گذاشتی مال خود xbox یعنی microsoft ساخته ؟قیمتش چنده؟ 1 دونه کاره ادمو راه میندازه؟
این فن رو مایکروسافت نساخته شرکتهایی که تو کار ساخت لوازم جانبی برای کنسولها هستن ساختن . قیمت این دوتا فن تقریبا با هم یکیه ولی سمت راستیه پیشنهاد میشه (قیمت 29 تومن ) . بله یدونه کافیه ببینم اگه دوتا می خواستی بخری کجا وصل میکردی . :)
pandora tomorrow
25-05-2007, 04:18 PM
میگم این فن بهتره یا اون یکیه ها که پشت کمسول وصل میشه؟!
اخه اگه از این فن استفاده کنیم باید کنسول رو عمودی بزاریم که...;)
mohammad369
25-05-2007, 04:46 PM
میگم این فن بهتره یا اون یکیه ها که پشت کمسول وصل میشه؟!
اخه اگه از این فن استفاده کنیم باید کنسول رو عمودی بزاریم که...;)
به نظر من که کلا هیچ کدوم بدرد نمیخوره و خودت اگه با فن کیس درست کنی درسته که مثل اینا قشنگ نمیشه ولی کاراییش 3 برابر اینا ها ست ;)
ولی اگه بخوای ازینا بخری اون که پشت وصل میشه خیلی خیلی بهتره ...
pandora tomorrow
25-05-2007, 04:56 PM
سلام
من که بلد نیستم درست کنم...!!
دلیلت رو میشه بگی؟! کنسول پشتش بیشتر گرم میشه یا زیرش؟!
hlozeie
25-05-2007, 05:29 PM
فرض کنید من هم توان خریدن یه اینتر کولر رو دارم هم میتونم خودم فن بسازم کدومش بهتر کار میکنه
اگه فن بگیرم به غیر از این اینتر کولر که مال nyko هستش فن دیگه تو بازار نیست ؟(ایران)
mohammad369
25-05-2007, 05:54 PM
فرض کنید من هم توان خریدن یه اینتر کولر رو دارم هم میتونم خودم فن بسازم کدومش بهتر کار میکنه
اگه فن بگیرم به غیر از این اینتر کولر که مال nyko هستش فن دیگه تو بازار نیست ؟(ایران)
اگه قشنگی می خوای باید nyko بگیری ولی اگه میخوای طوفان راه بندازی با چهار تا فن کیس این کارو میتونی بکنی .
allworld
25-05-2007, 07:26 PM
سلام
من که بلد نیستم درست کنم...!!
دلیلت رو میشه بگی؟! کنسول پشتش بیشتر گرم میشه یا زیرش؟!
خوب مشخصه که زيره دستگاه بيشتر داغ میشه...چون مادبورد در پايين دستگاه قرار داره
روی دستگاه که نيست......
ولی علت اين که چرا در عقب دستگاه اين قد گرمايش بالاست رو نميدونم...يعنی چی ميتونه
اون عقب باشه که اين قدر موجب گرمايش میشه.....
genaveh
25-05-2007, 07:39 PM
خوب مشخصه که زيره دستگاه بيشتر داغ میشه...چون مادبورد در پايين دستگاه قرار داره
روی دستگاه که نيست......
ولی علت اين که چرا در عقب دستگاه اين قد گرمايش بالاست رو نميدونم...يعنی چی ميتونه
اون عقب باشه که اين قدر موجب گرمايش میشه.....
بیشتر گرمای عقب واسه اینه که فنها هوای گرم کنسول رو از اون قسمت بیرون میکنن !
mohammad369
25-05-2007, 08:06 PM
اگه داخل کنسولو دیده باشین CPU و GPU توسط یک چیز تونل مانند پلاستیکی به فن های پشت وصل هست پس به این ترتیب اگر زیر کنسول فن بزارین میتونین باد خیلی کمی به Cpu بزنه و Gpu اصل کاری که اون وره و بیشتر داغ میکنه سرش بی کلاه میمونه به همین دلیل گزاشتن فن پشت کنسول بهتره چون میتونه گرما رو از اون پلاستیک را ه رو مانند به بیرون منتقل کنه و اگه دقت کرده باشین در حالت افقی فن سمت چپ که طرف GPU هست گرمای خیلی بیشتری خارج میکنه .
http://i19.tinypic.com/68j1388.jpg
pandora tomorrow
25-05-2007, 08:08 PM
یه سوال شاید احمقانه!!!:)
نمیشه هر 2 فن رو هم زمان وصل کرد؟!:blushing:
mohammad369
25-05-2007, 09:10 PM
نمیشه هر 2 فن رو هم زمان وصل کرد؟!:blushing:
منظورت کدوم فنها هست ؟
pandora tomorrow
25-05-2007, 09:12 PM
منظورت کدوم فنها هست ؟
mohammad369
25-05-2007, 09:23 PM
فکر کنم برقشون جدا باشه و بتونی هر دوتا رو ببندی :confused:
http://i9.tinypic.com/68jmi42.jpg
mohammad369
25-05-2007, 09:27 PM
از این روش هم میشه برای کولینگ استفاده کرد :sick:
http://i10.tinypic.com/6cf8415.jpg
half_life2.5
25-05-2007, 09:38 PM
خوب به خدا ما هیچی نفهمیدیم.یکی میاد میگه که اگر فن بخری خوبه و یکی میاد میگه که خودت درست کنی بهتره!!
حالا من اگر تا دقیقا 1 ماه دیگه یه پرمیوم بگیرم خودم براش بسازم یا خودم یه اینتر کولر بگیرم؟
اگرخودم درست کنم باید به هم هر 4 تاشو بچسبونم؟اونوقت سیم فن را هر 4 تاشو به کجا بزنم؟
gonahkar
25-05-2007, 09:40 PM
به چه دردت میخوره فقط فن:biggrin1: :cool:
pandora tomorrow
25-05-2007, 10:55 PM
به چه دردت میخوره فقط فن:biggrin1: :cool:
به درد خنک کردن میخوره;)
میخواستی به چه درد بخوره؟!
Mil@D-777
25-05-2007, 11:18 PM
خوب به خدا ما هیچی نفهمیدیم.یکی میاد میگه که اگر فن بخری خوبه و یکی میاد میگه که خودت درست کنی بهتره!!
حالا من اگر تا دقیقا 1 ماه دیگه یه پرمیوم بگیرم خودم براش بسازم یا خودم یه اینتر کولر بگیرم؟
اگرخودم درست کنم باید به هم هر 4 تاشو بچسبونم؟اونوقت سیم فن را هر 4 تاشو به کجا بزنم؟
ببین دوست عزیز اگه دوست نداری 30 تومن بابت سه تا آرمیچر و یه مشت پلاستیک بدی بیا خوت فن رو درست کن بچه ها هم آموزششو خیلی کامل گذاشتن اما اگه 30 برات مهم نیست خوب فن بخر این دیگه سردرگمی نداره . البته فنهایی که دست سازن بهترن اولا هزینه ش بسیار کمتر از فنهای مثلا Nyko هست دوما چون از فنهای PC استفاده میشه برای ساختن هم از لحاظ اندازه بزرگترن و هم از لحاظ قدرت بهتر . حالا انتخاب با خودت .
باید فنهارو بهم بچسبونی . یا می زنی به یه آداپتور 12 ولت 500 میلی آمپر اگه نداری بخر یا اینکه می تونی بری یه Power دست دوم کیس جور کنی و فنهارو به اون وصل کنی که البته اگه به Power وصل کنی از قدرت فنها کاسته نمیشه ولی اگه فنهارو به آداپتور وصل کنی حدود 15 درصد از قدرت فنها کم میشه (البته به هر آداپتور نمیشه بیشتر از دوتا فن وصل کرد چون اگه بیشتر بشه فنها خیلی ضعیف کار می کنن و عملا مثل فنهای خود کنسول میشن یعنی انگار تا حالا هیچ کاری نکردی . ) نحوه آموزشش رو هم بچه ها در صفخات قبلی گذاشتن که می تونی بری ببینی . موفق باشید .
gonahkar
26-05-2007, 12:08 AM
ببین همونطور که میلاد گفت 30تومن باید بابت intercooler بدی که کارایی چندانی نداره!!
ولی میتونی با قیمتی کمتر از یک پنجم intercooler چند تا فن بسازی که هم به صرفه تره و هم کار آمدتر.
لازم نیست چهارتا باشه(اون موقع کنسولت از خنکی زیاد از بین میره:biggrin1: )دو تا بسته.
خیلی خوشحال میشم به جمع 360دارا ملحق شی:cool: :biggrin1:
یه تشکر بکن(چه قدر از خود راضیم:cool: )
half_life2.5
26-05-2007, 12:46 AM
انشاالله بتونم به قولم عمل کنم تا 360 هم بیاد تو خونه!!!شما هم دعا کنید مدرسه نمونه قبول بشم!!!!:cheesygri تا بیام پیشتون!!!
pandora tomorrow
26-05-2007, 10:01 AM
کسی نبود جواب من رو بده البته مطمئن هم باشه؟!;)
gonahkar
26-05-2007, 11:06 AM
نمیشه هر 2 فن رو هم زمان وصل کرد؟ !:blushing:
آره چرا نمیشه من خونه دوستم امتحان کردم. ولی باید هر کدوم رو جدا گانه تو برق بزنی و فقط یه بدی داره اونم اینه اینه که کنسولو باید عمودی بزاری :biggrin1:
ولی بدرد نمی خوره فن بهتره:cool:
در ضمن دیگه سوال احمقانه نپرس (شوخی کردم به دل نگیر:biggrin1: )
Punish3r
26-05-2007, 11:16 AM
این آموزشی که میگید برای ساخت فن هستش کدوم تاپیک هستش؟؟
gonahkar
26-05-2007, 11:23 AM
این آموزش ساخت فن برای 360 کاملا فارسی
از دوست خوبم موحد:cool:
2730
bahavalad
26-05-2007, 12:37 PM
حالا اگر به خواهیم inter cooler به چه اسمی باید بخرم؟نام تجاریش چیه؟ :confused:
Rockstar
26-05-2007, 01:07 PM
حالا اگر به خواهیم inter cooler به چه اسمی باید بخرم؟نام تجاریش چیه؟ :confused:
Nyco intercooler:cheesygri
سلام دوستان
من ميخوام دو تا فن رو هيت سينك هاي CPU و GPU قرار بدم ولي نميدونم چه جوري توي كيس جاشون بدم:confused: :confused: :confused: لطفا كمك كنيد.
تو همين تاپيك ديده بودم يكي(فكر كنم آقا طاهر بود)روي چند تا از چيپ ها هيت سينك چسبونده بود. مي خواستم بدونم اين كار خيلي تاثير داره :confused: ؟؟؟
موفق باشيد
mohammad20
26-05-2007, 03:22 PM
سلام
در مورد فن هایی که پشتش وصل میکنین شما فن ها رو از توی دستگاه پیچ میکنین میخواستم ببینم مگه گارانتی هیچی ندارن که کنسول رو بازس میکنین و 2 تا فن رو از تو پیچ میکنین
ممنون
سلام
در مورد فن هایی که پشتش وصل میکنین شما فن ها رو از توی دستگاه پیچ میکنین میخواستم ببینم مگه گارانتی هیچی ندارن که کنسول رو بازس میکنین و 2 تا فن رو از تو پیچ میکنین
ممنون
چون قبلا كپی خور شده فكر نكنم گارانتی داشته باشه :cool:
genaveh
26-05-2007, 03:29 PM
سلام
ممنون
اصلا وقتی کنسول رو برای کپی خور کردن باز میکنن گارانتی باطل میشه پس شما نگران نباش جون از قبل گارانتی باطل شده ! :laughing:
Rainbow
27-05-2007, 04:16 PM
خوب بچه ها این هم یک خنک کننده از این جانب : Rainbow InterCooler مخفف به RIC !
در ضمن در انتها می گم که چرا اینا رو اینجا کار گذاشتم! صبر کنید!
http://suprfile.com/src/1/7ile2dw/20070527177.jpg
http://suprfile.com/src/1/7ilo46o/20070527179.jpg
بعضی ها می گن که اینطوری باد کم به CPU و GPU می رسه! باید بگم که اصلا قرار نیست شما باد به اینا برسونی! باید حالت مکش ایجاد کنی! مثل فن های خود کنسول! همونطور که می دونید این فن ها باد گرم رو تخلیه می کنن! پس باید فن ها رو بر عکس بچسبونید! البته این هم یک مشکل داره که از منفذ های همون نزدیک هوا می کشه ! این مشکل هم با بستن منفذ ها حل می شه کافیه کنسول رو باز کنید و منفذ ها رو باچسب بچسبونید! اگر هم ظاهر کنسول براتون مهم نیست همون بیرون کارش رو یک سره کنید! خواهید دید که از منافذ طرف هارد کنسول هوا به داخل می کشه! پس خیلی می تونه موثر باشه!
نگران پشت کنسول هم نباشید ( همونطور که در تصویر بالا می بینید از InterCooler استفاده می کنم )
باید این منافذ رو ببندید :
باید هر دو طرف رو ببندید ، هم زیر کنسول رو هم بالاش رو ، من اینجا فقط عکس بالاش رو گذاشتم!
http://suprfile.com/src/1/7ilrj7k/20070527183.jpg
در ضمن برای نگهداشتن فن ها هم می تونید از گیره کاغذ استفاده کنید! به این صورت که گیره رو بصورت یک مفتول صاف در میارید و بعد از وسط خمش می کنید و بجای پیچ از فن و منافذ قسمت سیاه رنگ زیر کنسول رد می کنید و بعد با انبردستی اینقدر دورش می دین تا محمک بشه!
این هم چند نمای دیگه!
http://suprfile.com/src/1/7ilplgk/20070527178.jpg
http://suprfile.com/src/1/7ilth52/20070527187.jpg
از آقا محمد ( mohammad 369 ) هم تشکر می کنم! راهنمایی های ایشون تا حد زیادی به من کمک کرد! مخصوصا در مورد روشن کردن پاور!
اون فنهاي پايين هوا رو ميكشن بيرون ؟ http://qsmile.com/qsimages/155.gif
اميدوارم اينطور نباشه ولي اگه هست:
از سه حالت خارج نيست:
1- كنسولت تا حالا سوخته
2- كنسولت تا حالا نسوخته ===> يه كنسول جون سخت عالي داري كه داره نفساي آخر رو ميكشه
3- قدرت اون سه فن بقدري بالاست كه اثر Intercooler رو خنثي ميكنه ولي عملا بعلت تغيير مسير تهويه به مرور كنسول رو از كار ميندازه
اگه هوا رو ميكشه بيرون بگو تا علت ايراد رو بهت بگم.
Rainbow
27-05-2007, 06:26 PM
اون فنهاي پايين هوا رو ميكشن بيرون ؟ http://qsmile.com/qsimages/155.gif
اميدوارم اينطور نباشه ولي اگه هست:
از سه حالت خارج نيست:
1- كنسولت تا حالا سوخته
2- كنسولت تا حالا نسوخته ===> يه كنسول جون سخت عالي داري كه داره نفساي آخر رو ميكشه
3- قدرت اون سه فن بقدري بالاست كه اثر Intercooler رو خنثي ميكنه ولي عملا بعلت تغيير مسير تهويه به مرور كنسول رو از كار ميندازه
اگه هوا رو ميكشه بيرون بگو تا علت ايراد رو بهت بگم.
ممنون از تذکرت. ولی اینطوریا هم که فکر می کنی نیست!
درسته که این سه فن خیلی قوی هستن ولی:
1. منافد زیر کنسول بقدر کوچک هستن که اجازه نمیدن جریان هوای خیلی قوی بوجود بیاد!
2.این فقط در حد یک ایجاد کننده جریان ملایم هوا برای برای خنک کردن قسمت های بالا ( هارد ، درایو و GPU ) کار برد داره! مخصوصا GPU چون در وضع خیلی بدی قرار داره! بالا سرش درایو کنسوله ، هیتسینکش هم خیلی کوچیکه!
---------------------------------------
برای اینکه نتیجه بهتری بگیرین ( در استفاده از Rainbow InterCooler :love: ) ، منافذ بیرونی کنسول در قسمت پایین کنسول ( در حالت عمودی ) رو با چسب نواری چسب بزنید ( به تصویر توجه کنید ) :
http://suprfile.com/src/1/7ip13f7/20070527191.jpg
این کار باعث میشه جریان هوا یک نواخت بشه ( از بالا به پایین در حالا عمودی و از چپ به راست در حالت افقی ) و به هیچ یک از فن ها فشاری وارد نشه!
mohammad369
27-05-2007, 07:23 PM
منم باید یکی از این RIC ها درست کنم :love:
ببخشيد من متوجه نشدم اين فنهاي پايين آخر هوا رو ميكشه بيرون يا ميده تو؟
Rainbow
27-05-2007, 07:38 PM
ببخشيد من متوجه نشدم اين فنهاي پايين آخر هوا رو ميكشه بيرون يا ميده تو؟
می کشه بیرون!
Rainbow
27-05-2007, 07:43 PM
این هم تصویر کلی از کنسول در حالتی RIC در حال فعالیته!
این هم بگم که کنسول موقت رو زمینه! یک گل میز زیرش بود! که خواهرم کش رفت! فعلا چون جایی براش نیست گذاشتمش رو زمین! البته استفاده ای هم از نمیشه ( نا سلامتی فصل امتحاناته ) ! تا انشا الله تابستون برسه و یک LCD بگیریم! اونوقت وضعش روبراه تر می شه!
http://suprfile.com/src/1/7iqj6bz/20070527192.jpg
خوب با اين كار شما تراكم هواي داخل كنسول رو كم ميكني و نكته مهم اينجاست كه همين هوا رسانش گرمايي رو ايجاد ميكنه. بعبارتي اگه فنها درست كار كنه كنسول بيشتر از وقتيكه يه طرف فن داشت گرم ميشه.
allworld
27-05-2007, 07:55 PM
آدم بايد هميشه يه چيزرو ببينی تا باور کنه.....
اين کاری که شما کردی نميدونن چندتا روش رو تست کردی که بعد سعی کردی به اين شکل جمو جور کنی....ولی من به شخصه با فنهای خيلی زيادی در عقبو بقلو و کلاً همجای کنسول تست کردم....
شما دوست عزيز rainbow الان همينجوری که درست کردی بعد از 4 ساعت بازی کردن
( بهتره lostplanet باشه ) دست بزن پشته دستگات......ببين چه مقدار گرم شده
حالا يه بار اون 3 تا فنی که گزاشتی بقله کنسول رو بزار عقب دستگات...يعنی پشته اون
اینتر کولرهات......مثل من...من هم مثل شما اینتر کولر داشتم ولی بازم فنهای درست شدرو
در عقب گذاشتم...بعد باز ...بعد از چند ساعت بازی کردن تو همين Lostplanet گرمارو بسنج...يعنی اصلاً دستگاه داغ نمیشه که بخوای گرمارو بسنجی
باز هم میگم مطمئن ، مطمئن باش در عقب نتيجه خيلی خيلی بهتری میگيری....
اون 3 تا فنی که گزاشتی بقل دستگاه تأثيرش خيلی کم و ببيشتر جنبه فانتزی داره
تا کارايی.....
من دقيقاً مثل کاره شمارو انجام دادم...اصلاً خوب نبود تأثيرش......
شما يه بار که تأثير فن زياد در عقب رو ببينی ديگه عمراً در بقل فن نمیزاری
pandora tomorrow
27-05-2007, 07:58 PM
سلام
هزینه ی ساخت Ric چه قدر میشه؟!کلا؟:)
اگه سفارش بدیم میسازی:-"
Rainbow
27-05-2007, 08:08 PM
شما همش اومدین پشت کنسول دست گرفتین ببینین خنکه یا گرمه! خوب معلومه وقتی 4 تا فن بذاری هوای گرمی نمی مونه که بخواد کنسول رو گرم کنه! فقط هم همین قسمت خنک می مونه!
شمایی که مثل من اومدین این کار رو کردین نتییجه نگرفتین ، منفذ ها رو بستین!
جناب 007 ! شما هم که دارین حرف خودتون رو می زنید!
فکر نمی کنم تاثیری در تراکم هوا داشته باشه! چون هوای خارج شده بلافاصله جایگزین میشه! چسب ها هم به همین علت زده شده! اگر هم تراکم هوا رو کمتر کنه ، خوب اگه فن ها رو بذارید پشت کنسول که بد تره!
سلام
هزینه ی ساخت Ric چه قدر میشه؟!کلا؟:)
اگه سفارش بدیم میسازی:-"
شما که رو سر ما جا داری آقا امین! اتفاقا بابام الآن کرمانشاهه! تیکه مشکیه زیر کنسولت رو بده بیاره! بعد با 3 تا فن برات پستش می کنم!:biggrin1:
راستش رو خودم تقریبا 17 هزارتومن در اومد! فن ها رو دونه ای 3.5 خریدم! با یک پاور دست دوم 7 تومن!
کار مشکلی نیست! یکم صلیقه می خواد!
حالا اگه واقعا می خوایین بسازین ، جیک و پیکش رو براتون می ذارم اینجا!
البته سر وقت مناسب ، احتمالا اوایل هفته دیگه!
pandora tomorrow
27-05-2007, 08:37 PM
شما که رو سر ما جا داری آقا امین! اتفاقا بابام الآن کرمانشاهه! تیکه مشکیه زیر کنسولت رو بده بیاره! بعد با 3 تا فن برات پستش می کنم!:biggrin1:
راستش رو خودم تقریبا 17 هزارتومن در اومد! فن ها رو دونه ای 3.5 خریدم! با یک پاور دست دوم 7 تومن!
کار مشکلی نیست! یکم صلیقه می خواد!
حالا اگه واقعا می خوایین بسازین ، جیک و پیکش رو براتون می ذارم اینجا!
البته سر وقت مناسب ، احتمالا اوایل هفته دیگه!
سلام
من هنوز کنسول نخریدم:blushing::blushing:
ولی بعده امتحان هام حتما میخرم اون موقع خبرت میکنم!!
MEHDIMDI
27-05-2007, 11:23 PM
جناب rainbow نمیدونم چرا این کار رو کردی اگه فنهای استند رو ببینی میفهمی که برعکس عمل کردی مطمئن باش کارخانه های سازنده این فنها بعد از کلی آزمایش این فنها رو ساختن شما توجه داشته باش که این منافذ برای ورود هوا به داخل ایجاد شدند اینو میتونین با گذاشتن یه سیگار روشن کنار اونا متوجه بشین (وقتی دستگاه روشنه ) بهر حال دارین با جون کنسولتون بازی میکنین;)
bazibaz
28-05-2007, 01:36 AM
اینهمه جینگولک بازیهارو در میارین بعدش که خراب شد میگین ای ماکروسافت خاک بر سرت با این کنسول ساختنت اون اینترکولر که داری کافیه منم از همون دارم و روزی 4 تا 6 ساعت بازی میکنم و کنسولم به بهترین شکل کار میکنه و مقدار گرم شدنش کاملا عادی
بین بچه های اینجا یه اپیدمی فن بستن به 360 را افتاده که مطمینم(چون دیدم) حتی 1% هم هیچ کدومش تاثیر نداره ولی بیشترشون واسه کنسول ضرر هم داره با این کارا فقط اونایی که قصد خرید دارن رو میترسونین عین خودم که اوایل با چه ترسو لرزی بازی میکردم خدا میدونه چه بلایی سره کنسول میارن خرابش که میکنن میان میگن مورد از کنسول بود(این مورد تو PSP هم بود طرف وسط اپدیت مموری رو میکشید بیرون بریک که میشد سونی دیگه بدترین بود)
واسه همه عزیزان که می خوان کنسول بگیرن بگم موقع خرید دقت کنین کنسول دسته دو یا تاریخ تولید قدیم نگیرین بعدش با خودتونه واسه اطمینان هم یه اینتر کولر بگیرین کیفیت کنسول به این بدی که از خوندن فرومهای کنسول دستتون میاد نیس بیشترش فقط همینجوری میترسونن خیلیشون از کنسول سواریم میگیرن خراب که شد بدو بیراه میکشن به ماکروسافت
در اخر بگم استفاده از کنسول خیلی زیاد هم ارتباط به سن دارنده کنسول داره :cheesygri
W00T1991
28-05-2007, 06:04 AM
چجوری فنت رنگیه رین بو جان ؟؟؟؟
W00T1991
28-05-2007, 06:06 AM
سلام دوستان
من ميخوام دو تا فن رو هيت سينك هاي CPU و GPU قرار بدم ولي نميدونم چه جوري توي كيس جاشون بدم:confused: :confused: :confused: لطفا كمك كنيد.
تو همين تاپيك ديده بودم يكي(فكر كنم آقا طاهر بود)روي چند تا از چيپ ها هيت سينك چسبونده بود. مي خواستم بدونم اين كار خيلي تاثير داره :confused: ؟؟؟
موفق باشيد
دوست عزیز شما اگه از سخت افزار و کلا کارهای الکترونیکی سر در نمیاری بهتره انجام ندی
چون با یه حرکت غلط ممکنه کنسولت نفله بشه
Saeed.x360
28-05-2007, 06:33 AM
سلام دوستان
من ميخوام دو تا فن رو هيت سينك هاي CPU و GPU قرار بدم ولي نميدونم چه جوري توي كيس جاشون بدم لطفا كمك كنيد.
شما نميتوني در حالت عادي اين كارو بكني بخاطر اينكه اون White Channel (كانالي كه هوارو به فنها منتقل ميكنه) مزاحمت هست مگه اين كه كنسولت در حالت باز باشه يعني قابها و كيسها جداشده باشن كه فكر كنم هيچ آدم عاقلي نمياد اين كارو بكنه
تو همين تاپيك ديده بودم يكي(فكر كنم آقا طاهر بود)روي چند تا از چيپ ها هيت سينك چسبونده بود. مي خواستم بدونم اين كار خيلي تاثير داره ؟؟؟
من هم اين كارو انجام دادم واقعا تاثير داره البته شما مجبوريد فقط براي اون دو تا Ram كه زير Heatsink - GPU هستند اين كارو انجام بديد. البته چون RAM هاي 360 پايه هاي اتصالشون به صورت BGA نيست بهتره كه يك Heatsink روي اون دو تا رم بزاريد چون گرمترين نقطه كنسول اون رمها هستن براي اتصالشون بهتره از سيليكون استفاده كنيد اون هم نه خيلي كم و نه خيلي زياد
موفق باشيد
mohammad20
28-05-2007, 11:06 AM
اگه دوستان دو تا فن 12 ولت گرفتن میتونن براش یکی از این دو اداپتور رو انتخاب کنن
1- 24 ولت 500 میلی امپر
2- 12 ولت 1 امپر
در حالت اول باید فن رو به صورت سری وصل کنین (یعنی یه سر اداپتور میره به فن اول اون سر دیگه فن اول وصل میشه به فن دوم سر دوم اداپتور هم به فن دوم وصل میشه)
در حالت دوم هم سر های فن رو به هم و ته شون رو هم همین جو و دو سر اداپتور رو به دور سر میدین (باید موازی وصل کنین)
به نظر حالت دوم بهتره ولی اداپتور 1 امپر باشه چون هر فن 500 میلی امپر میکشه
گفتم شاید کمک کوچکی کرده باشم ممنون
mohammad369
28-05-2007, 11:49 AM
آخه چرا از پاور استفاده نمیکنین ؟مثل آقای رین بو عزیز .
این همه دنگ و فنگ هم نداره . ده تا فن و بیشتر هم میتونین بهش وصل کنین تازه من برق 360 رو هم از اون گرفتم که فقط با یک دکمه هم فنها روشن و خاموش میشه و هم اداپتور 360 .
mohammad20
28-05-2007, 12:32 PM
جناب mohammad369 خیلی ها دسترسی به پاور ندارن
خریدنش هم به صرفه نیست دست دوم هم معلوم نیست گیر بیاد:cheesygri
mohammad369
28-05-2007, 01:39 PM
جناب mohammad369 خیلی ها دسترسی به پاور ندارن
خریدنش هم به صرفه نیست دست دوم هم معلوم نیست گیر بیاد:cheesygri
من مجبور نکردم ;) گفتم بهتره و اگه خواستین خودم 20 تا در مغازه دارم دونه ای 5 تومن .
Nomad_609
28-05-2007, 05:08 PM
اگه میشه یه نفر آموزش اتصال فن به پاور رو بده
البته با عکس اگه میشه :biggrin1::blushing:
Rockstar
28-05-2007, 06:04 PM
خسته نباشی rainbow جان کار جالبی کردی ولی فکر نمیکنی یه کم خود سرانه کار کردی.البته خودت اونجایی و همه کارا رو چک میکنی و حتما یه چیزی میدونی که اینکارو انجام دادی ولی به هر حال به نظر من کارت اشتباه بود :
سیستم خنک کننده ی 360 این طوریه:
http://i11.tinypic.com/4yjd83m.jpg
از اون زیر هوارو میکشه تو و از پشت میده بیرون
اونوقت شما برای خنک تر کردن 360 داری اینجوری عمل میکنی:
http://i14.tinypic.com/6f63rly.jpg
هم هوا رو از پشت میکشی بیرون و هم از زیر! با اینکارت باعث میشه فنهای خود دستگاه و فن اینتر کولر در مقابل فنهایی که خودت وصل کنی قرار بگیره به زبان ریاضی ! :
فن خودت<=>فن 360+فن اینتر کولر
همچنین با اینکار هوایی رو که فنهای 360 و اینترکولر از زیر دستگاه میکشن بیرون به وسیله ی فنهای خودت کشیده میشن بیرون! و همچنین هوایی که فنهای خودت میخوان بکشن بیرون و کنسول خنک کنن به وسیله ی اون 2 تا فن دیگه کشیده بشن بیرون.پس تنها چیزی که در اینصورت باعث خنک شدن کنسولت میشه اینه که هر گروه از فنها که قویتره کنسول از اون قسمت خنکتر میشه و اون 50 تا فنی که گذاشتی ! همشون صرف خنک کردن کنسول نمیشه
بلکه یه طرفشون صرف خنثی کردن فنهای طرف دیگه میشه و برآیند دو گروه فن صرف خنک کردن کنسولت میشه.
اینم خنک کننده ی جالبیه:
http://i13.tinypic.com/680ruom.jpg
پ.ن:چرا فنات انقدر رنگی و جفنگه مگه عروسیه؟!
mohammad369
28-05-2007, 06:26 PM
اگه میشه یه نفر آموزش اتصال فن به پاور رو بده
البته با عکس اگه میشه :biggrin1::blushing:
برو اینجا هر چی که می خوای هست :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3762&page=4
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.