PDA

View Full Version : مشکل در اجرای Stubbs The Zombie

Elvish Hero
03-12-2005, 06:51 PM
به بروبچ...
قا من این بازیو ریختم.یعنی اول ایمیجشو ریختم رو هارد بعدش ایمیج رو مانت کردم سیدیه یک بود.این بازی رو همینطوری با سیدیه یک ریخت.بعدش رفتم اجرا کنم مشکل قفلکی داد.رفتم چرت و پرتای تکین رو خوندم دیدم نوشته بازی رو بذارین تو حالت Run this program in compatibility mode for Windows 2000که فکر کنم معنیش یعنی اینکه این برنامه رو هماهنگ با ویندوز 2000 اجرا کن.بعدش که بازیو اجرا کردم صدا میاد ولی تصویر یه چیز شناوری میاد!که نوشته Video Mode Not Supported.حالا من اینو چیکارش بکنم؟؟سی پی یو 64 بیت؟:Dآقا دمتون گرم یه کاری بکنین من این بازیه چندش آورو میخوام ببینم چیه!

ChaosTheory
03-12-2005, 08:04 PM
اولا اصلا اون حرف تکین که میگه فقط 64 بیتی رو اصلا گوش نده.دوما Video Mode Not Supported اصلا ربطی به cpu نداره.درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن شاید درست شد.

Elvish Hero
03-12-2005, 11:57 PM
اولا که آرشام دیدی که جلوی 64 بیت خنده گذاشته بودم،یعنی بیخیل.دوما رفتم ریدمیه بازیو دیدم.کارتای 5200 رو هم ساپورت میکنه ولی سریه تی آی نچ!عجیبه نه؟؟من تا حالا ندیده بودم یه بازی اف ایکس های اولو ساپورت کنه ولی تی آی رو نه.در هر صورت....اگه پچی چیزی اومد که هیچ اگه نیومدم هیچی دیگه...

Kain
04-12-2005, 02:35 AM
اولا که آرشام دیدی که جلوی 64 بیت خنده گذاشته بودم،یعنی بیخیل.دوما رفتم ریدمیه بازیو دیدم.کارتای 5200 رو هم ساپورت میکنه ولی سریه تی آی نچ!عجیبه نه؟؟من تا حالا ندیده بودم یه بازی اف ایکس های اولو ساپورت کنه ولی تی آی رو نه.در هر صورت....اگه پچی چیزی اومد که هیچ اگه نیومدم هیچی دیگه...
اگه اینجور که شما میگین باشه احتمالا ( البته بعید میدونم !! ) این بازی فقط با کارتهای گرافیکی که از DirectX9 و Pixel Shader 2 بصورت سخت افزاری پشتیبانی میکنن اجرا میشه .
اما فکر نکنم . چون تا حالا هیچ بازی با این مشخصات عرضه نشده ! ;)

Elvish Hero
04-12-2005, 07:16 PM
اون زده که با این گرافیکا میاد.بعدشم اینکه فکر کنم یه ربطی به ویندوز 2000 داشته باشه.چون که من این وقتی رو ویندوز 9 یا 98 میذارم ایندفعه تصویر میاره ولی سفید!!!نکته جالب اینه که تکین بازیو تو 3 سیدی داده ولی دیسک2 به هیچ وجه لازم نمیشه!!!

Elvish Hero
04-12-2005, 08:47 PM
آقا یه چیزیم بگم رفع ابهام شه!!از همه سیدیا استفاده میشه ولی به طور نا محسوس واسه من استفاده شد واسه همین نفهمیده بودم!البته چون من سه پیچ به این بازی گیر دادم یه جوری امتحانش میکنم حتما!!یکی از دوستان بیاد یا آب پاکیو بریزه که تایپک تموم شه یا که هیچی دیگه...!!!

Elvish Hero
08-12-2005, 04:35 PM
آقا مشکل از کارت نبیده بیده!من زامبییییی میخوام!کارتمو عوض کردم چون هم پیر بود هم خراب شده بود.ولی همون مشکل قبلی هستش بازم.درایورم هم از آخرین ورژن 1 دهم کمتره.امکان داره مشکل از مانیتور باشه؟چون من این مانیتور رو به صورت دزرایوری نصب نکردم.یعنی خودش پلاگ اند پلی نصب شد.همینطوری میشه بچه های مردم عقده ای میشن معتاد میشنا!کمک های مردمی شما را نیاز مندیم!

Saman
08-12-2005, 08:59 PM
خب يه كلمه قبلا به من ميگفتي نوشته Video Mode Not Supported

من حدود 5 ساله با اين مشكل دست و پنجه نرم ميكنم ! اين اخطار واسه مانيتورت هست.مانيتورت صد در صد قديميه.Refresh rate هاي با بسامد بالا رو ساپورت نميكنه همين.حالا تو بايد يه جوري بسامد رو روي 60 قفل كني كه بازي بياد.راحت ترين كار اينه كه از تو قسمت تنظيمات درايور كارت گرافيك اين كار رو انجام بدي اما شايد نتوني چون درايور هاي جديد اين گزينه شون حذف شده.

براي اين كار اين برنامه رو بگير :

http://www.pagehosting.co.uk/rf/download.html

اسمش Reforce هست.برنامه رو كه نصب كردي همه ي رزلوشن ها و فركانس ها رو پاك كن.بعد روي Add mode كليك كن.يه جدول ميسازه كه بايد جلوي اينها رو مقدار دهي كني :

X , Y , Frequency

حالا هر چي احتياج داري مقدار بده.مثلا بده :

اكس = 1024
واي = 768
فركانس = 60 (اينو حتما 60 بده)

حالا بازم خواستي ميتوني يكي ديگه بسازي.مثلا بعدي رو بده 800 در 600.

حالا نتيجه اينه كه فركانس ها و رزلوشن ها روي همينا قفل ميشه.
بعضي بازي ها به طور پيش فرض كه ميري توشون فركانسشون مثلا روي 70 هرتز هست كه مانيتور تو نميتونه نشون بده.با اين برنامه كه گفتم،تنظيماته تو بر تنظيماته بازي ها برتري پيدا ميكنه.

Elvish Hero
08-12-2005, 11:06 PM
سامان مرسی.من حالا اون برنامه رو میگیرم ولی دو تا مشکل!یک اینکه مانیتور من الان تست کردم رو 75 هرتز داره به من تصویر میده.حالا اینم تست میکنم ببینم چی میشه.

Saman
09-12-2005, 12:51 AM
ولی دو تا مشکل!یک اینکه مانیتور من الان تست کردم رو 75 هرتز داره به من تصویر میده.حالا اینم تست میکنم ببینم چی میشه.

مشكل دوم كو ؟! تيريپ برره اي بود ؟
حالا به هر حال يه تستي بكن شايد اثر كرد ...

Elvish Hero
09-12-2005, 09:11 AM
نه سامان برره نیست این.تیریپ اون سریاله حشمت آقا بود!!من اون برنامه رم تست کردم ولی جواب نداد ولی منم فکر میکنم از مانیتور باشه چون از کارت گرافیک که نی.مسئله اینه که مانیتور من درایور رسمیه ویندوز ایکس پی نداره.البته الان یه درایور ایکس پی غیر رسمی واسش پیدا کردم ولی اونم سرور بیزی میده.برای اینکه تو لیست فرکانس های ساپورت مانیتور 85 هرتز هم هست ولی وقتی پلاگ اند پلی نصب میشه بالای 75 قاط میزنه.حالا اگه دوستان برای مانیتور Samsung syncmaster 570s TFT یه درایور ایکس پی جایی سراغ دارن یه لطفی کنن من عقده ای نشم!ممنون...

ChaosTheory
09-12-2005, 09:24 AM
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=56770

Elvish Hero
09-12-2005, 09:37 AM
آقا دم همه گرم.مرسی آرشام.من مشکلم حل شد.اون سروره از بیزیی در اومد منم مشکلم حل شد.یکی بیاد جول و پلاس این تاپیکو جم کنه!

Kain
10-12-2005, 02:15 AM
سلام .
آقا منم این مشکل رو دارم و مدل مانیتورم هم این هست :
LG Flatron 795 FT Plus
اگه درایوری واسه این مانیتور هم هست لطفا لینک بدین .
ممنون میشم .

Elvish Hero
10-12-2005, 10:06 AM
مصطفي درايور ژلاس ژيدا نكردم نه رسمي نه غير رسمي ولي درايور معمولي رسمي ژيدا كردم ميخواي يه امتحان كن.بعدشم يه كاري كن.برو تو پراپرتيز دستكاپ-ستينگز-ادونسد-مانيتور.اونجا اون گزينه رو تيكش روشن باشه.بعدش ريفرش ريت رو ببر بذار بالاتريني كه نشون ميده ببين نات ساپورت ميده؟چون من مشكلم اين بود كه مانيتورم فكر ميكرد ميتونه 85 هرتز ساپورت ميكنه ولي نميكرد.زامبي هم ميرفت رو بالاترين چيزي كه ساژورت ميشه اجرا ميشد كه همون 85 بود!

http://www.lgservice.com/gcsc/b2c/hom/main

اينجا قاره و كشورو امريكا انتخاب كن بعدش برو 795 سرچ كني واست مياره.نميشد لينك مستقيم داد شرمنده.

Kain
13-12-2005, 02:36 AM
مصطفي درايور ژلاس ژيدا نكردم نه رسمي نه غير رسمي ولي درايور معمولي رسمي ژيدا كردم ميخواي يه امتحان كن.بعدشم يه كاري كن.برو تو پراپرتيز دستكاپ-ستينگز-ادونسد-مانيتور.اونجا اون گزينه رو تيكش روشن باشه.بعدش ريفرش ريت رو ببر بذار بالاتريني كه نشون ميده ببين نات ساپورت ميده؟چون من مشكلم اين بود كه مانيتورم فكر ميكرد ميتونه 85 هرتز ساپورت ميكنه ولي نميكرد.زامبي هم ميرفت رو بالاترين چيزي كه ساژورت ميشه اجرا ميشد كه همون 85 بود!

http://www.lgservice.com/gcsc/b2c/hom/main

اينجا قاره و كشورو امريكا انتخاب كن بعدش برو 795 سرچ كني واست مياره.نميشد لينك مستقيم داد شرمنده.
دستت درد نکنه دوست عزیز .
بابا مانیتور من اونقدر ها هم نفتی نیست !
خیر سرش مثلا 17 اینچه و فلترون و تا رزولوشن 1200 * 1600 رو ساپورت میکنه .
روی رزولوشن 768 * 1024 ریفرش ریت 85 هرتز که هیچ 100 هرتز رو هم ساپورت میکنه و مشکلی نداره اما نمیدونم چرا با بعضی بازیها من جمله این بازی مشکل داره . :confused:

Rezahajizadegan
20-12-2005, 05:13 PM
این ارور چیه؟؟؟؟ :(
http://xs60.xs.to/pics/05512/Zambiearr.png (http://xs.to)
http://xs.to/xs.php?h=xs60&d=05512&f=Zambiearr.png

SUPERMHR
25-12-2005, 01:04 PM
يه سوال همينجوري بي ربط دارم.اين بازي استابز چه جوري اجرا ميشه؟با دايمون؟لطف كنيد جواب بديد.

SHvIRUS
25-12-2005, 02:25 PM
يه سوال همينجوري بي ربط دارم.اين بازي استابز چه جوري اجرا ميشه؟با دايمون؟لطف كنيد جواب بديد.

شما اگه خواستي ببيني از اين به بعد بازيها چطوري اجرا ميشن برو توي سايت www.takincdcovers.com (http://www.takincdcovers.com) پایین همه بازی هاش مینویسه که کرک دارن یا با daemon اجرا میشن یا اینکه قفلشون استارفورسه ... :idea:

mostafa_cpp
30-01-2006, 11:57 AM
سلام

بچه ها توي اين بازي چطور ميشه اون پير مرده كه پرواز ميكنه رو كشت ؟

mostafa_cpp
01-02-2006, 12:44 AM
يعني هيچكس اين بازي رو تموم نكرده ؟

Kain
01-02-2006, 02:25 AM
سلام

بچه ها توي اين بازي چطور ميشه اون پير مرده كه پرواز ميكنه رو كشت ؟
راستش دقیق یادم نیست اما میرفتی دور اون دستگاه بعد 3 تا یا 4 تا دستگیره بود میکشیدی بعد اون یارو حفاظش از بین میرفت و میومد نزدیک زمین و.... .
خلاصه یه چیزی تو همین مایه ها بود . ببخشید اما دقیق تر از این نمیتونم راهنماییتون کنم . :neutral:

mostafa_cpp
01-02-2006, 09:55 AM
خودم اينا رو ميدونم
ولي وقتي مياد نزديك زمين بازم ارتفاعش زياده نميشه بهش ضربه زد

Kain
02-02-2006, 02:36 AM
خودم اينا رو ميدونم
ولي وقتي مياد نزديك زمين بازم ارتفاعش زياده نميشه بهش ضربه زد
فکر کنم باید وقتی اومد نزدیک زمین از اون دل و روده ها به طرفش پرت کنی که بچسبه بهش و بعد وقتی ترکید خون غوله کم میشه .
دقیق یادم نیست . چون تو بازیش گیر نکردم و سریع تمومش کردم اصلا از بازیش چیزی یادم نمیاد .
فقط غول آخرشو یادمه چون یکی دوبار مردم تا زدمش به همین خاطر این قسمت یادم مونده اما بقیه رو نه ! :neutral:

mostafa_cpp
02-02-2006, 02:40 AM
باشه ميرم امتحان ميكنم

ممنون