PDA

View Full Version : مشکل در DirectX

UBI
27-11-2005, 02:30 PM
سلام به همه ..
من Windows XP SP2 نصب کردم و ویندوزش Directx 9.0b داره و هر کاری میکنم DirectX9.0c نصب نمیشه !!! حتی با DX Remover هم کار کردم و الان DirectX8.1 شده و باز هم 9.0c نصب نمیشه .( تو نصب 9.0c گزینه Install رو که میزنم هیچی پر نمیشه و ولی میگه The Components installed are now ready for use.)
لطفا هر کمکی که میدونید بگید چون من هیچ بازی رو نمیتونم بازی کنم !!!

UBI
28-11-2005, 12:08 AM
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه ؟؟!!

Lich King
28-11-2005, 12:20 AM
سلام به همه ..
من Windows XP SP2 نصب کردم و ویندوزش Directx 9.0b داره و هر کاری میکنم DirectX9.0c نصب نمیشه !!! حتی با DX Remover هم کار کردم و الان DirectX8.1 شده و باز هم 9.0c نصب نمیشه .( تو نصب 9.0c گزینه Install رو که میزنم هیچی پر نمیشه و ولی میگه The Components installed are now ready for use.)
لطفا هر کمکی که میدونید بگید چون من هیچ بازی رو نمیتونم بازی کنم !!!
منصور جان شاید اون فایل install DirectX 9.0c ایراد داره!! ببینم از یه DricetX استفاده کردی یا چنتا؟
در ضمن یادمه یکی دیگه از بچه ها هم این مشکلو داشت ولی چطور حلش کرد درست یادم نیست ولی اینو می دونم که یسری از این SP2 ها مشکل دارند شاید برای شما هم شامل آنها باشه. ببینم مطمئنی که ورژن SP2 که دارای فاینال هست و مشل خاصی نداره؟!

Behzad
28-11-2005, 12:27 AM
منصور جان منم چند وقت همين مشكل رو داشتم و نهايتا هم مجبور به تعويض ويندوز شدم چون هيچ رقمه 9c روش نصب نمیشد ... از هر برنامه ای که فکرشو بکنی هم استفاده کردم ولی نشد ... اگه ویندوز رو تازه نصب کردی یه بار دیگه پاکش کن و از اول نصب کن البته این بار یه نسخه دیگه از ویندوز SP2 رو نصب کن (که قبلا تست شده باشه و ازش مطمعن باشی)

farzadlion
28-11-2005, 08:15 AM
عجیبه چون ویندوز XP سرویس پک 2 خودش باید Drectx 9C را داشته باشه !!!!!!

UBI
28-11-2005, 12:01 PM
منصور جان شاید اون فایل install DirectX 9.0c ایراد داره!! ببینم از یه DricetX استفاده کردی یا چنتا؟
در ضمن یادمه یکی دیگه از بچه ها هم این مشکلو داشت ولی چطور حلش کرد درست یادم نیست ولی اینو می دونم که یسری از این SP2 ها مشکل دارند شاید برای شما هم شامل آنها باشه. ببینم مطمئنی که ورژن SP2 که دارای فاینال هست و مشل خاصی نداره؟!

ایراد از DriectX9.0c نیست چون هرDirectX 9.0c که تو بازیها بود هم همینطوره. ویندوزم هیچ مشکلی نداره به جز همین DirectX.

منصور جان منم چند وقت همين مشكل رو داشتم و نهايتا هم مجبور به تعويض ويندوز شدم چون هيچ رقمه 9c روش نصب نمیشد ... از هر برنامه ای که فکرشو بکنی هم استفاده کردم ولی نشد ... اگه ویندوز رو تازه نصب کردی یه بار دیگه پاکش کن و از اول نصب کن البته این بار یه نسخه دیگه از ویندوز SP2 رو نصب کن (که قبلا تست شده باشه و ازش مطمعن باشی)
ممنون از راهنمایاتون. مثله اینکه مجبورم همین کارو بکنم !!!

zangoulak
22-07-2006, 05:08 PM
بهترین راه اینه که windows xp media center نصب کنی

Rockstar
12-08-2006, 04:21 PM
اره منم این مشکلو داشتم
ویندوزمو عوض کردم درست شد

tz
13-08-2006, 12:33 AM
سلام به نظر من اگه میتونب win عوض کن در ضمن driectx 10 هم اومده اونو امتحان کن

R.I.P-UNKNOWN
13-08-2006, 12:38 AM
dx 10 رو اگه الفا است ميتوني لينك دانلود بذاري؟
روي خوده سرويس 2 سري 9 سي دي ايكس 9 هست.
شما سرويس 1 رو نصب كن بعد يه پچ هست با اون وين ميشه سرويس 2.
اين وينايي كه توي بازار به اسمه sp2 هستند همه قلابين و منم چند تاشو دارم.

pandora tomorrow
13-08-2006, 10:09 AM
dx 10 رو اگه الفا است ميتوني لينك دانلود بذاري؟

الفاش که فکر کنم با ویستا میاد منم خودم هنوز بتاش رو هم ندیدم ;)
ولی یه سرچ کردم اینو پیدا کرد:
http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=34435
این یعنی چی؟

farhadjan
13-08-2006, 11:50 AM
من با ویندوز قلابی امتحان کردم اصلا نصب نمیشه بعد با ویندوز اصل نصب کردم میشه با هر کارت گرافیک باشه با ویندوز اصل نصب میشه
بعد ربطی به sp2ندارد

R.I.P-UNKNOWN
13-08-2006, 11:58 AM
اتفاقا ربطش به sp2 هست.اين sp2 دوستومون بتا هست كه نصب نميشه.من خودم با بتي sp2 va vista اين مشكلو داشتم كه اصلا به هيچ وجه قابل حل نيست.
اگه باورت نميشه بتاست برو توي safe mod و بالاي صفحه ي ويندوزت رو بخون.اصلا از sp 2 هاي تو بازار استفاده نكنين .بهترين راه نصب پچ روي sp1 هست.