View Full Version : دانلود آفلاین
Dr_JavaD
21-02-2007, 03:11 PM
این تاپیک را زدم که در مورد دانلود آفلاین و معرفی برنامه های دانلود افلاین که مخصوص کسانی است که کارت دی وی بی دارن که می توانند به صورت رایگان از دانلود آفلاین استفاده کننده
دانلود آفلاین چیست ؟
دانلود آفلاین هم نوعی دانلود می باشد با این تفاوت که ما در دریافت فایل نمی توانیم تصمیم بگیذیم وفقط می توانیم دریافت کننده فایل باشیم ولی با کمی تنظیمات برنامه میتوانیم این برنامه را بهینه سازی کنیم تا آن طوری که می خواهیم فایلهارا در یافت کند .
با پا گذاشتن کارتهای dvb اینتر نت نیز متحول شد و مردم توانستند از طریق این کارتها به اینترنت پرسرعت دست پیدا کنند.
بعضی از ماهواره ها سر ویسش اینتر نت پر سرعت در اختیار کار بران خود قرار می دهند ه کاربران می توانند با سرعتی بیش از 40 برابر سرعت مودم های معمولی به اینترنت متصل شده و از این سرویسها استفاده نمایند . کاربرانی که از این سرویسها استفاده می کنند فایلهای زیادی هز این طریق به صورت آنلاین دانلود می کنند. این برنامه به کاربران این اجازه را می دهد تا فایلهایی را که از طریق کاربران به صورت آنلاین درحال دانلود شدن می باشد روی رایانه خود دانلود کند.
این برنامه دارای مزایا ومعایبی می باشند ما در اینجا به چند مورد اشاره خواهیم کرد :
مزایا : سرعت بالای دانلود فایلها - دریافت فایلهایی با حجم بالا تنظیمات ساده واستفاده آسان
معایب: دریافت فایلهای زیاد به صورت ناقص - اشغال حجم بالایی از فضای رایانه - نداشتن بعضی از امکانات نسبت به برنامه های مشابه
بهترین برنامه ها برای دانلود آفلاین
بهترین برنامه ها برای دانلود آفلاین عبارت اند از : 1- اسکای نت 2- مانا 3- اوپن اسکای 4- اسکای گرابرر
که بهترین این برنامه ها برنامه اسکای نت و مانا است که در ادامه به اموزش این برنامه ها می پردازم
لوازم مورد نیاز برای دانلود آفلاین :
1- کارت دی وی بی
2- یکی از برنامه های بالا
3- دیش و ال ان بی
4- داشتن جهتهای مخصوص دانلود افلاین
5- فضای مناسب برای دانلود آفلاین
قسمت 1و 2 و3 که مشخص است و قسمت 4 . شما باید یکی از جهتهای مناسب دانلود آفلاین را داشته باشید که بهترین جهتها به ترتیب W3 و W6 و ترکست می باشد .
اگر نمی دانید که جهت w3 در چه مختصاتی است اشکال ندارد چون من و دوستان بلد هستیم . فکر می کنم شما حتما دیشتون روی هاتبرد تنظیم است شما به راحتی می توانید با یک قیچی این جهت را دریافت کنید به این صورت:
یک طرف بست قیچی را به کمر ال ان بی هاتبرد و بست دیگر قیچی را به پایین ال ان بیی که می خوایید W3 را بگیرید وصل کنید . بعد وقتی وصل کردید از جلو که نگاه می کنید سمت چپ هاتبرد (سمت راست شما از جلو که نگاه می کنید ) دقیقا بهش می چسبونید یعنی ال ان بی دوم را بقل هاتبرد سمت چپ هاتبرد ( راست شما از جلو )می زارید . ساعت ال ان بی هم اگر ال ان بی شما استار ست است طبق شکل پایین میزارید یعنی ساعت ال ان بی هاتبرد و W3 یکی هست .
http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=405cw44.jpg
ماهواره: یوتلست W3
موقعيت : 7 درجه شرقي
پوشش : اروپا - شمال و غرب ايران
كانال هاي آزاد:10
tvpolonia-trt1-trt2-trt3-tr4-digiturkpromo-isiktv-skyturk-m6-tv5-opensky
مجموعه كانالهاي كارتي digiturk
مشخصات lnb اين ماهواره : ku-band-universal 9750 تا 10600 مي باشد
سپس ديش را برروي فركانس 11492 *عمودي*30000 تنظيم كنيد.
جهت دانلود نیز از فرکانسهای زیر استفاده کنید:
11449 - ورتیکال 27500 - OpenSky
11554 - هاریزونتال 27500 - Evolve
در پست بعدی شروع به آموزش برنامه ها و معرفی برنامه می پردازیم
شما دوستان برای اطلاعات بیشتر می تونید به این وب سایت سر بزنید www.sat2m.com و ثبت نام کنید و در بخش دانلود آفلاین اونجا بیشتر به این بحث می پردازیم
Dr_JavaD
21-02-2007, 03:24 PM
حالا می رسیم به معرفی برنامه برای دانلود آفلاین از جهت w3 و اموزش برنامه . برنامه را می توانید از سایت که آپلود کرده ام در پایین همین پست دانلود کنید
آموزش کامل اسکای نت ( از مبتدی تا حرفه ای )
برنامه اسکای نت یک برنامه روسی هست که برای کارتهای DVB مورد استفاده قرار می گیرد . توسط این برنامه می توانید فایلهای را به صورت آفلاین دریافت کنید یعنی توسط کارت دی وی بی شما امواج که دریافت می کنید این کارت امواج را به دیتا تبدیل می کند. اسکای نت به دو صورت اجرا می شه:
ماژول-: بوسیله برنامه Progdvb کار می کنه و دیگه ورژنهای جدید به این صورت نیستن!
- مستقل: بدون استفاده از هیچ برنامه ای بصورت یک برنامه معمولی قابل اجراست! ( که خیلی بهتر است از بالایی . الان ما با اسکای نت مستقل کار می کنیم و احتیاجی به برانامه پروگ ندارد
برنامه اسکای نت از 7 فایل تشکیل شده است و دوفایل هم هنگام اجرا کردن برنامه ساخته می شوند.7فایل اصلی عبارت اند از : regex.Dat ------ regex---- Rules ----Skynet.ini StreamReader -------StreamReader.dll ------ Skynet
و دو فایلی که در هنگام اجرای برنامه ساخته می شود عبارت اند از : - files.DAT -- Skynet.text
حالا می پردازیم به جزئیات برنامه اسکای نت
فایل رجیکس Regex.txt :
ما از فایل رولز برای این کار استفاده می کنیم
برای این کار 3 روش داریم!
داشتن IP سایت
داشتن Mac آدرس (MAC شناسه هر کارت DVB هستش مثل شماره شناسنامه شما ولی این یکی قابل تغییره) داشتن IP کاربر (که من خودم به شخصه 1 بار هم استفاده نکردم چون هر بار connect شدن IP عوض می شه)
- Site IPمشخصه حرف کوچکs
داریم s *.*.*.* -BLOCK یعنی از تمامی سایتها گروه BLOCK (شامل فایلهای بلوکه شده!) رو دانلود نکن
یا داریم s 69.16.194.188 +[1K-] *sat2m. یعنی تمام فایلهای بالای 1 کیلو بایت که از سایت sat2m میاد رو بگیر و ذخیره کن در پوشه sat2m
چند مثال:
داریم s 194.63.250.11 +[40K-] *Bia2music
در این صورت کلیه فایلهای بزرگتر از 40 کیلو بایت که از سایت bia2music دانلود میشه رو شما هم میگیرید مثلاً اگه بخواهید فقط از این سایت Mp3 بگیرین باید این شکلی بشه
s 194.63.250.11 +mp3 *Bia2music
اگه جدای از فرمت فایل سایزش هم براتون مهمه به این صورت نوشته می شه
s 194.63.250.11 +mp3[1m-] *Bia2music
که در این صورت فقط mp3 های بزرگتر از 1 مگ رو میگیره و چون ماکزیمم رو مشخص نکردیم اگه سایز فایل 1 گیگ هم باشه براتون میگیره ولی اگه بخواهید بیشتر از یه سایز مشخص رو نگیره باید این شکلی بشه :
s 194.63.250.11 +mp3[1m-20m] *Bia2music
که با این دستور فایلهای mp3 که حجمشون بین 1 تا 20 مگ هستش و از این سایت دانلود میشه رو شما هم میگیرید.
نکته: برای پیدا کردن IP یک سایت کافیه توی run تایپ کنید CMD وارد محیط DOS میشید دستور ping www.sat2m.com رو وارد کنید IP سایت ست تو ام رو بهتون میده!
نکته:یه نکته دیگ لازم بود که بگم اینه که شما اگر می خوایید فایلی مورد نظرتان در اینترنت است باید شما لینک دانلود مورد نظرتان را آی پی اونو پیدا کنید نکنه آی پی سایت را پیدا کنید باید آی پی لینک دانود را وارد کنید و رد قسمت رولرز اسکای نت وارد کنید.
Rules.txt رولرز :
در اسکای نت بوسیله این فایل شما می توانید *****ی توسط آی پی و مک آدرس بر روی فایلهای دریافتی اعمال کنید.توجه داشته داشته باشید با اعمال این تغییرات شما فایل بیشتری دریافت نمی کنید بلکه دسته بندی فایلها آسانتر شده و می توانید فایلهای یک یوز خاص با یک سایت را در صورت انتشار بر روی ماهواره دریافت کرده و در پوشه مجزا قرار دهید
هر فایلی که توسط اسکای نت انلود می شود با نامهای شبیه به این ذخیره می شود.
10_10.129.46.250_70.67.267.116_2589.gif
آی پی سایت نشان میدهد این فایلها متلق به سایتی با این آی پی می باشد آی پی یوز بعلت اینکه در ارتباط dial-up (شماره گیری با مودم) هر بار عوض می شود قابل استفاده نیست ولی توسط آی پی سایت و مک آدرس هر شخص میتوان تنظیمات را انجام داد
زیر مجموع پوشه wallpapers در صورت داشتن چندین آی پی wallpapers#beeicons.com s38.32.344.123+[150k-] که بهمین ترتیب
Wallpapers این نام برای فایلهای این آی پی +[150k-] کمترین حجم دانلود از این آی پی s نشان آی پی سایت است و 38.32.344.123 آی پی سایت است.
نکته:یه نکته دیگ لازم بود که بگم اینه که شما اگر می خوایید فایلی مورد نظرتان در اینترنت است باید شما لینک دانلود مورد نظرتان را آی پی اونو پیدا کنید نکنه آی پی سایت را پیدا کنید باید آی پی لینک دانود را وارد کنید و رد قسمت رولرز اسکای نت وارد کنید.
برای چندین سایت به همین صورت میتوانید با تغییر ip دسته ای از فایل ها را درون یک پوشه و زیر مجموعه خودش قرار دهید .
فایل Skynet.ini :
فایلی است که راهبری تنظیمات اسمای نت را بر عهده دارد و تنظیمات مختلف اسکای نت در این فایل وجود دارد.
و فایل بالا هم که در قسمت اجزای برنامه معرفی شد هم برای مدل کارت سحت افزاری شما می باشد مثلا اگر کارت شما اسکای استار 2 است با از StreamReader اسکای استار استفاده کنید کارتهای دیگر هم به همین صورت می باشد.
ادامه کار باشد در پست بعد
قرابان شما جواد
Dr_JavaD
21-02-2007, 03:33 PM
قسمت دوم:
معرفی فرمت فایلها به skynet های جدید
((ابتدا به خط دستوری این skynetها توجه کنید))
http://i18.tinypic.com/2v34ork.jpg
در این skynetها نحوه کار مانند ورژن قبلی است ولی با کمی فرق در معرف فرمت hex به برنامه و کار به این صورت است که در مدل قبلی برای معرف فرمت به برنامه از کلماتی به شکل ( r\n\r\nl\n\n) استفاده ولی در این ورژن از کلمات ^b استفاده می شود وبعد از این کلمات فرمت hex آن قرار می گیرد.
قسمت سوم :
چگونگی جداسازی فایلهای مورد نظر از بین فایلهای zip و rar
این کار را فقط با نرم افزار skynet ilsat وکلیه skynetهایی که از این ورژن استفاده میکنند ممکن پذیر است و قادر هستند که فایلها را جداگانه در پوشه مجزای خود ذخیره کنند ولی به طور مثال برای جدا کردن فایلها ی zip و rar که هاوی عکس ونرم افزار هستند باید تغیراتی در فایل regex خود بدهید تا برنامه قادر به جداسازی فایلها باشد برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
تنها کاری که باید انجام دهید این است که ابتدا کلمات زیر را بنویسید:
C00000 b^pk.*\jpg
\*.!C 00000 b^Rar
وبعد از نوشتن این کلمات نام فرمتی را که میخواهید جدا شود را بنویسید برای مثال برای جدا شدن عکس های فشرده از دستور زیر استفاده کنید:
C00000 b^pk.*\jpg jpg.zip;pic;All
C00000 b^Rar!.*\ jpg.rar;pic;All
با استفاده از دستورات بالا کلیه عکس هایی که فشرده شده باشند جدا و در پوشه خود ذخیره می شوند.
قسمت چهارم :
چگونگی پیدا کردن hex فرمت فایل ها
برای این کار کافی است که یک نمونه از فایل مورد نظرتان را به داحل نرم افزار notpad بیندازید وکمی در نوشته های آن دقت کنید با این کار نوشته هایی در برنامه ظاهر می شود که در همان آغاز نوشته ها hex آن فایل مشخص شده است ما نند عکس زیر))
در این عکس یک فرمت swf یعنی فایل فلش قرار داده شده است که hex آن را cws نشان داده است .
[IMG]http://i19.tinypic.com/2rnvg2o.jpg[IMG]
راه دیگر هم وجود دارد که آن استفاده از نرم افزار winhex می با شد.
Dr_JavaD
21-02-2007, 03:33 PM
دوستانی که از دانلود آفلاین استفاده می کنند و در جهت w3 قرار دارند امشب می توانند از ساعت 12 تا 9 صبح فیلم دانلود کنند
Dr_JavaD
24-02-2007, 05:07 PM
این هم یک رولرز و رجیکس برای دانلود فیلم که نوشته nima_sh می باشد
Dr_JavaD
24-02-2007, 05:10 PM
این هم رولرز و رجیکس برای دانلود آهنگ که نوشته نیما هست
[DOG]
24-02-2007, 08:42 PM
خیلی خوب بود عزیز دمت گرم خیلی بدردم خورد
Monirzadeh
24-02-2007, 11:37 PM
می تونم بپرسم برای داشتن یک اینترنت ماهواره ای چقدر باید هزینه کرد و آیا باید هزینه ماهیانه داد مثل adsl ؟؟؟؟
Dr_JavaD
25-02-2007, 06:56 AM
دو نوع داریم یکی آفلاین که مجانی هست یکی آنلاین که پولی هست و باید هر ماه پول بدی
Dr_JavaD
25-02-2007, 07:07 AM
سلام دوستان چند وقته که من و دستان ایران دی وی بی داریم از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنیم کسانی که از دانلود آفلاین استفاده می کنند می توانند هر شب فیلمها و برنامه های روز را توسط ای اسکای نت دریافت کنند و هر روز من می گم که از چه ساعتی دانلود شروع و تا چه ساعتی تموم می شه حتما برنامه را دانلود کنید که خیلی به دردتون می خوره
samanwqv
25-02-2007, 11:17 AM
سلام دوستان چند وقته که من و دستان ایران دی وی بی داریم از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنیم کسانی که از دانلود آفلاین استفاده می کنند می توانند هر شب فیلمها و برنامه های روز را توسط ای اسکای نت دریافت کنند و هر روز من می گم که از چه ساعتی دانلود شروع و تا چه ساعتی تموم می شه حتما برنامه را دانلود کنید که خیلی به دردتون می خوره
سلام.
كارت خيلي عالي بود. خسته نباشي
Monirzadeh
25-02-2007, 02:07 PM
میشه بیشتر توضیح دهید فرق آنلاین و آفلاینش چیه هزینش حدودا چقدر است
Dr_JavaD
25-02-2007, 05:59 PM
دانلود آفلاین را که بالا توضیح دادم حالا یک توضیح کوچولو می دم . اینترنت آنلاین مثل الان که داری وب گردی می کنی می تونی هر چی فایل می خوایی با سرعت بالا و بدون ف . ل ... دانلود کنی اما اینترنت افلاین یعنی این که منی که اینترنت انلاین را خریدم و دارم استفاده می کنم شما توسط این برنامه که در بالا توضیح دادم می تونی هر چی فایل من می گیرم تو هم بگیری
Dr_JavaD
25-02-2007, 06:13 PM
***** كردن فايلها در فايل regex
بلوكه كردن فايلهاي غيردلخواه
با استفاده از فرمول زير در فايل regex ميتوانيم فايلهاي mp3 ناخواسته را بلوكه كنيم.
F04040 b ^ID3.*(www.viachappa.ru|www.ap naymp3.com|mastimaza.com) BLOCK
دستور بالا تمامي فايلهاي mp3 را كه در برچسب آنها يكي از عبارات داخل پرانتز وجود داشته باشد بلوكه خواهد كرد.
ميتوانيم با جايگزيني هيدر فايلهاي مختلف و همچنين عبارات و كلمات كليدي اين ***** را براي فايلهاي ديگر نيز قرار دهيم مثلا براي فايلهاي فشرده غيردلخواه با توجه به كلمات كليدي ميتوانيم فرمول زير را بنويسيم.
F04040 b ^(Rar!|PK|MSCF|7z¼).*(CATALOG |MANIFEST.MF) BLOCK
تمام فايلهاي فشرده با پسوند rar zip ace 7z را كه عبارات داخل پرانتز در برچسب آنها قرار دارد بلوكه خواهد كرد.
***** كردن فايلهاي دلخواه
با استفاده از فرمول زير در فايل regex ميتوانيم فايلهاي mp3 دلخواه را بهدست آوريم.
FFFF2F b ^ID3.*(Persian|IRONI|sarzamin| Bia2) Persian.mp3;FAVORITE;ALL
دستور بالا تمامي فايلهاي mp3 را كه در برچسب آنها يكي از عبارات داخل پرانتز وجود داشته باشد براي ما دريافت خواهد كرد.
ميتوانيم با جايگزيني هيدر فايلهاي مختلف و همچنين عبارات و كلمات مربوطه اين ***** را براي فايلهاي ديگر نيز قرار دهيم مثلا براي فايلهاي فشرده دلخواه با توجه به كلمات كليدي ميتوانيم فرمول زير را بنويسيم.
FF7D7D b ^(Rar!|PK|MSCF|7z¼).*(skynet| Softcam|DVB) Dvb.rar;FAVORITE;ALL
تمام فايلهاي فشرده با پسوند rar zip ace 7z را كه عبارات داخل پرانتز در برچسب آنها وجود داشته باشد دريافت خواهد كرد.
FF7D7D b ^(Rar!|PK|MSCF|7z¼).*(.mp3|.w ma|.wav) audio.rar;AUDIO;ALL
تمام فايلهاي فشرده با پسوند rar zip ace 7z را كه عبارات داخل پرانتز يعني پسوند فايلهاي صوتي در برچسب آنها وجود داشته باشد دريافت خواهد كرد.
چند نكته:
- فرمولها فقط به عنوان نمونه هستند و ميتوان كلمات كليدي ديگري را به آنها اضافه كرد.
- فرمولها قابل تعميم براي ساير فرمتها نيز هستند.
- براي بلوكه كردن فايلهاي غيردلخواه بايستي فرمول زير را هم در ابتداي فايل rules اضافه بكنيم.
s *.*.*.* -BLOCK
- قابليت سرچ كلمات كليدي در برنامه اسكاينت محدود ميباشد و فقط چند كيلوبايت اول فايل رو جستجو ميكند و اين يكي از اشكالات برنامه اسكاينت هست.(به همين خاطر هست كه نميتوان بيشتر فايلهاي exe را ***** كرد/ كلمات كليدي در ابتداي برچسب باشند نتيجه 100درصد خواهد بود.)
- از كلمات كليدي، هم ميتوان بعنوان ***** براي بهدست آوردن فايلهاي دلخواه استفاده كرد و هم ميتوان براي بلوكه كردن فايلهاي غيردلخواه در regex استفاده كرد.
- برنامه اسكاينت نسبت به بزرگ يا كوچك بودن حروف حساس ميباشد و جهت ايجاد ***** مؤثر بايستي همان كلمهاي را كه در برچسب فايل وجود دارد كپي و در regex قرار دهيم.مثلا كلمه كليدي در بعضي از فايلهاي mp3 به دو بصورت Sarzamin و sarzamin ميباشد كه فقط در حرف اول متفاوتند.(البته اين مورد در اسكاينت 91 تست شده است/ در نرمافزار Groovy Hex Editor منوي Export وگزينه clipboard وسپس گزينه paste در نرمافزار Notepad سپس انتخاب كلمه موردنظر و قرار دادن در فايل regex)
Monirzadeh
26-02-2007, 07:40 PM
میشه یک قیمتی هم تجهیزات مورد نیاز و هزینه ماهیانه ی اینترنت ماهواره ای بدهید؟
Dr_JavaD
27-02-2007, 04:35 PM
1 - کارت دی وی بی DVB :
60000 تومان
2- پول دیش و ال ان بی :
18000تومان
3- پول اکانت ماهانه :
با سرعت 2Mb ماهانیه 25000تومان
THE LORD
02-03-2007, 12:57 AM
2mb فقط 25000 ؟؟! میشه آدرس سایتی رو که اکانت میده بدی..
بعد این 25000 فقط برای دانلود آفلاین هست یا خودمونم میتونیم دانلود کنیم؟
دانلود نامحدود قیمتش چنده؟
یه چیز دیگه مثلا من میخوام آهنگای خاصی رو بگیرم با دانلود آفلاین که نمیشه میشه؟
بنظر راه اندازی و کار کردن باهاش هم سخت میاد ... اگه راحت بود یه روزه میگرفتم...
شایدم من فکر میکنم خیلی پیچیدس!
بابای.
Monirzadeh
02-03-2007, 03:27 PM
2 مگ واقعیه و اینکه اگر این روش نسبت به Adsl خیلی بیشتر می ارزه چرا Adsl طرفدار بیشتری داره میشه یک شرکت که این امکانات را ارائه میده آدرس سایتش را بدهید
Dr_JavaD
02-03-2007, 03:36 PM
2mb فقط 25000 ؟؟! میشه آدرس سایتی رو که اکانت میده بدی..
بعد این 25000 فقط برای دانلود آفلاین هست یا خودمونم میتونیم دانلود کنیم؟
دانلود نامحدود قیمتش چنده؟
یه چیز دیگه مثلا من میخوام آهنگای خاصی رو بگیرم با دانلود آفلاین که نمیشه میشه؟
بنظر راه اندازی و کار کردن باهاش هم سخت میاد ... اگه راحت بود یه روزه میگرفتم...
شایدم من فکر میکنم خیلی پیچیدس!
بابای.
سایتش خیلی مطمئن هست www.ilsat.com
همه اطلاعات لازم هم توش هست
با دانلود آفلاین من خودم کلی اهنگ گرفتم حدود 20 گیگ می شه البته بیشتریشو پاک کردم
انقدر کار کردن باهاش آسون هست من خودم اول فکر می کردم خیلی سخت هسا اما خیلی آسون هست
Monirzadeh
02-03-2007, 06:01 PM
2 مگ واقعیه و اینکه اگر این روش نسبت به Adsl خیلی بیشتر می ارزه چرا Adsl طرفدار بیشتری داره میشه یک شرکت که این امکانات را ارائه میده آدرس سایتش را بدهید
Dr_JavaD
02-03-2007, 06:13 PM
به نظر خودم اگه adsl و اینترنت ماهواره ای را کنار هم و با هم داشته باشیم خیلی توپ می شه
اما adsl بهتر و هزینه اش کمتر است ولی سرعتش کمتر هست نسبت به ماهوره ای
Monirzadeh
02-03-2007, 07:33 PM
هزینه سابتش کمتره ماهواره ای البته به غیر از هزینه اولیه بعد اینکه ارسال و دریافت با هم هست؟
Dr_JavaD
02-03-2007, 08:31 PM
فقط دریافت اطلاعات داری نمی تونی که سند کنی
Mr-Game
02-03-2007, 08:36 PM
اقا جواد من اگه بخرم میای برام نصب کنی ؟ چقدر میگیری ؟
Dr_JavaD
03-03-2007, 10:58 AM
نصبش کاری نداره کارهایی که باید بکنی اینه
1- یک کارت دی وی بی می گیری و وصلش می کنی که خیلی راحت هست بعد برنامه های مربوط به اون را دانلود می کنی
2- : باید یک دیش و یک ال ان بی و چند متر سیم بگیری و به یک نصاب بگی بیاد برات نصب کنه
3- بعد سیم را به کارت وصل می کنی و لذت می بری
کاری نداره
danijon_2006
04-03-2007, 03:21 PM
این جوری هم که شما میگی اینقدر راحت نیست من که دارم میدونم کلی دنگ و فنگ داره باید بلد باشی چجوری دانلود کنی باید برنامه ی مناسب برای اینکارو داشته باشی و خیلی چیزهای دیگه
Dr_JavaD
04-03-2007, 03:48 PM
دنگ و فنگی نداره
مثلا شما چه مشکلی داری ؟
test84
04-03-2007, 03:51 PM
یه نکته رو من بگم اینکه این 2مگابایت نیست و 2مگابیت هستش.
Dr_JavaD
05-03-2007, 07:04 AM
دوستمون راست می گه اون دو مگا بیت هست
Sasy360
21-03-2007, 12:29 AM
جواد جان، من LNB رو رو 7 درجه ی شرقی تنظیم کردم فرکانس رو هم رو 11492 گزاشتم، ولی سیگنالی نداشتم؛ من از یه فرکانس ضعیف تر استفاده کردم حالا میخوام با نرم افزار SkyGrabber دانلود افلاین کنم بعد provider رو میزارم رو Evole [اصلا این Provider ماجراش چیه؟] بعد رو استارت کلیک میکنم [قبلش کارتم رو بش معرفی کردم] CPU Usageخیلی میره بالا و سیستمم تقریبا هنگ میکنه، Quality یی رو هم خیلی پایین نشون میده:( کلا هیچ فایلی هم دانلود نمیشه، جواد لطفا توضیح کامل بده
راستی من اومدم رو یه دیش دو تا LNB نصب کردم، که دیشم رو LNBیم میکس هست که سمت هات برده
liyona
21-03-2007, 12:45 PM
agha gheymat vase external chande
vase laptop
Dr_JavaD
21-03-2007, 02:55 PM
vase laptop
حدود 120 تا 140 هزار تومن
Dr_JavaD
21-03-2007, 03:05 PM
جواد جان، من LNB رو رو 7 درجه ی شرقی تنظیم کردم فرکانس رو هم رو 11492 گزاشتم، ولی سیگنالی نداشتم؛ من از یه فرکانس ضعیف تر استفاده کردم حالا میخوام با نرم افزار SkyGrabber دانلود افلاین کنم بعد provider رو میزارم رو Evole [اصلا این Provider ماجراش چیه؟] بعد رو استارت کلیک میکنم [قبلش کارتم رو بش معرفی کردم] CPU Usageخیلی میره بالا و سیستمم تقریبا هنگ میکنه، Quality یی رو هم خیلی پایین نشون میده:( کلا هیچ فایلی هم دانلود نمیشه، جواد لطفا توضیح کامل بده
راستی من اومدم رو یه دیش دو تا LNB نصب کردم، که دیشم رو LNBیم میکس هست که سمت هات برده
دوست عزیز فرکانس 11492 به فرکانس11299 تغییر کرده است و قوی تر شده است
11299 H 13500
برنامه SkyGrabber اصلا به درد نمی خوره حالا بعدا خودم یک اسکای نت عالی برات می زام و بعدا تو همین تاپیک اعلام می کنم که چه ساعتی برای دانلود بهتر است
واسه من هم دیشمم سمت هاتبرد هست و با یک قیچی w3 را گرفته ام
این provide هم فرکانس مربوط به دانلود آلاین را تنظیم می کنه .
منتظر اسکای نت جدید باش بهت خبر می دم
Sasy360
21-03-2007, 05:52 PM
جواد جان، الان از نرم افزار SkyNet استفاده میکنم، LNB دومم هم به سمت W3 تنظیم هست [ولی نه دقیق] الان مشکلی که دارم اینه که اصلا سرعت دانلودم بالا نیست [1 کیلوبایت در دقیقه!] این عکس از فایل skynet.ini م هست، ببین درست زدم؟، بگو چی بزنم من وارد کنم
http://i3.tinypic.com/2llj4i8.jpg
Dr_JavaD
22-03-2007, 05:42 PM
skynet.ini که درست تنظیم کردی
یک چیزی به احتمال زیاد serber4pc شما تنظیم نیست و باید تنظیم شده باشه
Sasy360
30-03-2007, 02:12 AM
یک چیزی به احتمال زیاد serber4pc شما تنظیم نیست و باید تنظیم شده باشه
جواد توضیح میدی در موردش؟
Masood_Matin
20-06-2007, 01:13 AM
سلام
راستش نمیدونم کسی این فرکانس رو برای دانلود آفلاین داره یا نه و تا حالا کسی اینجا معرفیش کرده یا نه ؟
ولی من که دارم ازش استفاده میکنم و خوراکش هم فیلمه (البته بیشتر به زبان روسی )
eutelSat W3
11361
symbolrate : 18086
3/4
Vertical
البته سیگنال ضعیفی داره و مطمئن نیستم همه بتونن بگیرنش
ولی اگه میتونید امتحانش کنید ، عشق فیلمها میتونن براحتی شبی 3-4 تا فیلم دانلود کنن
موفق باشید
hkhafan
19-08-2007, 06:17 AM
سلام،
منو با این تاپیک تشویق کردید که برم یه کارت بخرم و ...
ولی خداییش جوری مطالبو نوشتید که هیچی سر در نیاوردم . :confused:
این کارت dvb همون کارت ریسیور خودمونه؟
میشه با این کارت مثل اینترنت معمولی میون صفحات وب گشت زد؟
کانال های ماهواره رو هم می گیره؟
چه مدل کارتی و با چه قیمتی خوبه؟
سرعت دانلود اینجوری چقدره؟
لطف کنید اگه می دونید ، سایتی رو معرّفی کنید تا به صفر کیلومترها هم یاد بده . سایت sat2m هم برای تازه کارها آموزشی نداشت .ممنون:cheesygri
Capcom
19-08-2007, 07:19 AM
هرچند كه جواد جان توضيحات رو قبلا داده بودند...ولي من دوباره براتون توضيح مي دم...
این کارت dvb همون کارت ریسیور خودمونه؟
اره ولي با استفاده هاي ديگه..مثل دانلود افلاين يا اينترنت ماهواره اي..و..خوبي اينها اينه كه ميشه از طريق gbox راحتتر بتوني كانالهاي پولي رو نگاه كني...(يه چيزي تو مايه هاي اشتراك گذاري كارتها!!)
میشه با این کارت مثل اینترنت معمولی میون صفحات وب گشت زد؟
درواقع ما فقط رسيو داريم يعني سندي در كار نيست و بايد كار سند رو يا با دال اپ يا وايرلس يا adsl خودت جور كني بعدش بايد يه اشتراك بگيري..كه بتوني استفاده كني..اگه خودت adsl با سرعت مناسب داري..ميتونم بگم كه همون بهتره واسه اينترنت چون اينجوري خرجش بالا ميشه مثلا يه اكانت 256 كه بخواي بگيري 30 تومن هست 1ماهه و نامحدود(محدوديت دانلود نيست) سرعتت 30-40 هست معمولا كه اگه adls مناسب داشته باشي خرجش كمتره..
کانال های ماهواره رو هم می گیره؟
اره ديگه..!!
چه مدل کارتی و با چه قیمتی خوبه؟
sky star 2.6 d b2d2 كه بايد حدود 75 اينا باشه...كمتر هم گير مياد..(دقت كن كره اي يا الماني باشه هرچند كه ديگه المانيش فكر نمي كنم گير بياد)
البته كارتهاي ديگه هم مثله vision plus هم هست كه sk2 به دليل پشتيباني بيشتر برنامه ها توصيه ميشه..
دقت كنيد كه sk3 اصلا مربوط به اين شركت يعني technisat نيست..و معلوم نيست كه كدوم شركت ميزنه!
بعضي ها استفاده كردن ميگن خوبه بعضي ها هم ميگن اصلا خوب نيست!!بهتره همون 2 رو بگيري..
سرعت دانلود اینجوری چقدره؟
در حالت اينترنت كه بستگي به اشتراكت داره كه تا 1مگ هم ميره...
در حالت دانلود افلاين هم تا 8-9 هم ميره..البته اولاش معمولا كمه و هرچي بيشتر بگذره ..سرعتت هم معمولا ميره بالا..
لطف کنید اگه می دونید ، سایتی رو معرّفی کنید تا به صفر کیلومترها هم یاد بده . سایت sat2m هم برای تازه کارها آموزشی نداشت
برات پي.ام كردم...
-----------------------------
vase laptop
البته از اين اكسترنالها همشون قابليت دانلود افلاين رو نداره...بايد دقت كني...هرچند كه فكر مي كنم تاحالا گرفته باشي!!!
hkhafan
19-08-2007, 11:46 AM
سلام ،
آقا بابت جواباتون ممنونم ؛
تو اون سایت هم ثبت نام کردم . قضیه ی پول هم بابت تکمیل ثبت نامه که چون دیدم مطالبش باز می شن بی خیالش شدم :cheesygri
جالب اینجاست که با فایرفاکس رفتم ، ف ی ل ت ر شده بود ولی تو IE اینجوری نبود؟!
به هر حال دستت درد نکنه ، باید سایت کاملی باشه ( هنوز نخوندمشون )
راجع به اینترنت هم که آخه برادر من ، اگه adsl داشتم که برای دانلود نمیرفتم دنبال dvb !
بازم ممنونم و موفق باشی :blushing:
Dr_JavaD
19-08-2007, 03:45 PM
دوست عزیز من به شما یک پیغام خصوصی دادم لطفا چک کنید شما می تونید از ساعت 9 الی 9 صبح حدود 10 فیلم جدید - بازی - آهنگ - برنامه و در ماه حدود 900 گیگ فایل سالم دانلود داشته باشید این کاری هست که ما یک گروه کامل داریم انجام می دیم برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدید تا من بگم چی کار باید بکنید
Capcom
20-08-2007, 01:51 AM
راجع به اینترنت هم که آخه برادر من ، اگه adsl داشتم که برای دانلود نمیرفتم دنبال dvb !
گفتم شايد اين رو هم ندوني..:biggrin1:
بازم ممنونم و موفق باشی
خواهش مي كنم...
دوست عزیز من به شما یک پیغام خصوصی دادم لطفا چک کنید شما می تونید از ساعت 9 الی 9 صبح حدود 10 فیلم جدید - بازی - آهنگ - برنامه و در ماه حدود 900 گیگ فایل سالم دانلود داشته باشید این کاری هست که ما یک گروه کامل داریم انجام می دیم برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدید تا من بگم چی کار باید بکنید
جواد سرعتتون چنده؟
Masood_Matin
21-08-2007, 02:47 PM
اتفاقا من شب جمعه که برا دانلود گذاشته بودم دیدم یه فایل AVI با حجم حدود 1 و نیم گیگ داره دانلود میشه . صبح زود ساعت 11 :cheesygri که از خواب بیدار شدم رفتم سر وقت کامپیوتر دیدم زرشک !!! ، طبق معمول هاردم پر شده ( آخه هنوز وقت نکردم فایلهای دانلودی شبهای قبل رو چک کنم ) ولی کلا خیلی حالم گرفته شد . فقط دوستان از این تجربه ها درس بگیرن و قبل شروع دانلو حتما یه فضای کافی برا دانلود رو هاردشون آزاد کنن
موفق باشید
Dr_JavaD
21-08-2007, 04:07 PM
سلام
با عضویت در این انجمن, همواره در جریان آخرین اخبار دانلود آفلاین خواهید بود.
تمامی اخبار گروههایی نظیر IranOff ,Ilsat و Offline4U هر روز در تاپیک مربوطه نوشته شده و به Email شما نیز ارسال می شود.
اخبار گروههای رایگان نظیر OfflineDVB هم به اطلاع شما خواهد رسید.
این اخبار شامل پسورد فایلها, لیست دانلود و مکها و حتی لینک مستقیم فایلها برای ترمیم می باشد. کلا همه اطلاعاتی که گروه مورد نظر در صورت عضویت شما به اطلاعتان می رساند.
اگر بخواهید شخصا عضو سایتهای فوق شوید باید هزینه ای بالغ بر 30000 تومان بپردازید که چند برابر هزینه ایست که جهت عضویت در این سایت می پردازید.
--------------------------------------
نحوه عضویت:
1- مبلغ 4000 تومان به شماره حساب واریز کنید
2- شماره فیش واریزی رو از طریق Email به ---- ارسال کنید.
3- پس از اینکه شماره فیش شما چک شد و تطبیق پیدا کرد, یوزر شما در این فروم ساخته میشود و دسترسی شما به دیگر بخشهای این فروم ممکن می شود (نام کاربری شما به Email تان فرستاده میشود).
که سایتی زده ایم که می تونید بیایید تو اون سایت تا از اطلاعات لازم آگاه بشید
Dr_JavaD
21-08-2007, 04:14 PM
این هم سایتهایی که ماز شون اکانت خریداری کرده ایم که هر کدوم شما بخوایید همه شو بخرید 30000 تومان می شه که فقط 5000 تومان بدید می تونید از همه اینها استفاده کنید
www.ilsat.com
www.offline4u.com
www.iranoff.com
Dr_JavaD
22-08-2007, 06:57 PM
دوستان در این سایت می تنید از دانلود آفلاین مجانی لذت ببرید
http://www.iranoffline.com/forum/index.php
pepsiamir
04-09-2007, 02:54 PM
سلام
من یک سوال دارم که اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم.
من امروز دیشم رو به سمت یوتلست W3ٌٌ با استفاده از setup4pc تنظیم کردم ولی هر کدوم از سیگنالهایی که شما عرض کرده بودید رو بهProgDVB میدم نمیتونه پیدا کنه.
مثلا فرکانس H 27500 11262 رو در setup4pc حدود 60% میگیره ولی توی ProgDVB نمیتونه پیداش کنه!
یا فرکانس 11299 H 13500 رو در setup4pc حدود 77% میگیره ولی توی ProgDVB نمیتونه پیداش کنه.
میخواستم ببینم آیا فرکانس ها ایراد داره و اگر شما فرکانسی خوب میشناسید ممنون میشم بگید. یا اینکهProgDVB من ایراد داره یا اصلا تنظیم دیش درست نیست البته با این وجود که درsetup4pc سیگنالها دریافت میشه بعید میدونم از دیش باشه.:confused:
با تشکر
Dr_JavaD
04-09-2007, 03:59 PM
سلام دوست عزیز این دو فرکانس فرکانس های جدیدی هستنی که تو progdvb نیست و باید خودت دستی وارد کنی
این دو فرکانس برای دانلود آفلاین هست و شبکه ای ندارد و شما باید از اسکی نت استفاده کنی
BehnamX360
05-09-2007, 07:35 PM
مشکل سه چراغ قرمز با تعمیر حل می شه؟
berayan
06-09-2007, 10:12 AM
مرسی دوست عزیز ...
mehrdad00
07-09-2007, 05:52 AM
ببخشید من عجله دارم میشه یکی به من بگه که اگه من وسایل داشته باشم (مدل مناسب کارت dvb رو هم معرفی کنیین ) دیگه می تونم بدون خرج ازش استفاده دریافت کنم
فیمت کارت dvb هم بگین
Dr_JavaD
07-09-2007, 08:17 AM
بله دوست عزیز اگه شما این وسایل را بخری دیگه بدون خرج شبی 40 گیگ دانلود می تونی بکنی و در 24 حدود 80 گیگ
کارت دی وی بی هم حدود 55 تا 65 تومن هست skystars 2
mehrdad00
09-09-2007, 06:23 AM
سلام به همه
با پوزش فراوان
آقا من امروز تو چند جا واسه این آفلاین رفتم ولی همه پولی بود سایت های ایرانی هم پولی بود چه جوری شما میگین مجانی!!!!!!!
بازهم معذرت می خوام
bdgunn
15-02-2008, 06:26 PM
اقا من شنیدم یه برنامه ای هست که شما میتونین دقیقا فایل مورد نظرتونو مشخص کنید بعد دانلود (افلاین)کنیدولی کار باهاش یکم سخته
کسی اسمه برنامشو میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
pandora tomorrow
15-02-2008, 06:31 PM
میشه یکی توضیح بده که خرجش چه قدر میشه؟!
پ.ن:هیچ کدوم از وسایل اینکارو هم ندارم....
Console
15-02-2008, 06:38 PM
سلام به همه
با پوزش فراوان
آقا من امروز تو چند جا واسه این آفلاین رفتم ولی همه پولی بود سایت های ایرانی هم پولی بود چه جوری شما میگین مجانی!!!!!!!
بازهم معذرت می خوام
این سایت هایی که میرید و پولی هستن تمام فایل هایی رو که ازشون به صورت آفلاین دانلود می کنید مشخص شده هستند و غیر از اون ها چیزی برای شما نمیاد.اما رایگان هم زیاده و رایگان ها اصلا نمیشه گفت چه چیزهایی براتون میاد.از ویدئوهای مستهجن گرفته تا MP3 و برنامه و ... براتون میاد.
اقا من شنیدم یه برنامه ای هست که شما میتونین دقیقا فایل مورد نظرتونو مشخص کنید بعد دانلود (افلاین)کنیدولی کار باهاش یکم سخته
کسی اسمه برنامشو میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
برای دانلود فایل های که از طریق دانلود Offline میان شما باید فقط فرمت هایی که دوست دارید رو انتخاب کنید و بذارید بیاد فایل ها.کار باهاشون سخت هست اما نه خیلی.سایت هایی مثل Ilsat.Com این کاره هستن و آموزش توشون زیاده.
میشه یکی توضیح بده که خرجش چه قدر میشه؟!
امین جون خرجش فقط 55 تا 75 هزار تومان و حتی بیشتر هست.بستگی داره چی بخری.من توی قیمت های مناسب SkyStar رو پیشنهاد می کنم.خودمم دارم همین مارک رو میگیرم.اما خوب ورژن 2.6 و 2.8 و 3.0 خیلی خوب هستن.
pandora tomorrow
15-02-2008, 07:33 PM
امین جون خرجش فقط 55 تا 75 هزار تومان و حتی بیشتر هست.بستگی داره چی بخری.من توی قیمت های مناسب SkyStar رو پیشنهاد می کنم.خودمم دارم همین مارک رو میگیرم.اما خوب ورژن 2.6 و 2.8 و 3.0 خیلی خوب هستن.
پست بالام رو ویرایش کردم!
من هیچی از وسایلش رو ندارم یعنی واقعا کلا میشه 55 تا 75 ؟!!!! بابا این که خیلی توپه! بعد هزینش ماهیه؟!یعنی شارژی چیزی داره؟
سرعت دانلودش چه قدره؟!
Console
15-02-2008, 07:51 PM
پست بالام رو ویرایش کردم!
من هیچی از وسایلش رو ندارم یعنی واقعا کلا میشه 55 تا 75 ؟!!!! بابا این که خیلی توپه! بعد هزینش ماهیه؟!یعنی شارژی چیزی داره؟
سرعت دانلودش چه قدره؟!
یه کارت DVB می خری که قیمتش بین 55 تا 75 تومان هست.اگر هم دیش نداری یه دیش می خری که 15000 تومان هست و یه LNB
بعدش هم که آموزش هاشو می خونی و نرم افزار هاشو نصب می کنی و حالی می بری.
سرعتش نمی دونم چقدر هست اما خوب من دیدم پسر عمه ام میزاره 1 روز کامل 2 گیگ دانلود می کنه کلی فایل میاد.2 گیگش به 4-5 تا فایل ختم نمیشه.2 گیگ هر چی که دلت بخواد.البته بسته به فرمت هایی که انتخاب کردی که دانلود بشه.
فکر کنم بیشتر از 2 گیگ هم میشه واسه دانلود انتخاب کرد.
Elvish Hero
15-02-2008, 08:40 PM
ببخشید من دقیقا متوجه نشدم،یعنی با این روش ما میشینیم سر راه ملت هر چی که اونا دارن میگیرن ما هم میگیریم؟یعنی اگه من چیزی بخوام از یه سایتی باید حتما یکی دیگه در حال دانلود کردنش باشه؟اینطوری که خیلی پرتی خواهد داشت،واسه یه گیگ چیزی که میخوام اگه خوش شانس نباشم حدود باید 100 گیگ دنالود کنم تا گیرم بیاد؟:دی
Console
15-02-2008, 08:58 PM
ببخشید من دقیقا متوجه نشدم،یعنی با این روش ما میشینیم سر راه ملت هر چی که اونا دارن میگیرن ما هم میگیریم؟یعنی اگه من چیزی بخوام از یه سایتی باید حتما یکی دیگه در حال دانلود کردنش باشه؟اینطوری که خیلی پرتی خواهد داشت،واسه یه گیگ چیزی که میخوام اگه خوش شانس نباشم حدود باید 100 گیگ دنالود کنم تا گیرم بیاد؟:دی
نگاه کن یه نفر دانلود می کنه بعد هرچی اون میگیره براش شما هم میاد.اما این رو نذاشتن که شما اگر یه فایل خواستی بیای 100 گیگ دانلود کنی.
این رو گذاشتن که همینطوری هرکی دوست داره بیاد دانلود کنه.البته توی پولیاش وضعیت فرق می کنه.مثلا یه سری فیلم و بازی و برنامه توی به طور مثال سایت ILSAT.Com هست که شما نیازشون داری و وقت هم نداری دانلودشون کنی.10 هزار تومان میدی به این سایت و چیزایی که لیستش رو دادن برای شما میاد.به این دلیل میگن دانلود آفلاین چون شما نمی تونی فایلی رو که می خوای انتخاب کنی و دانلود کنی.فایل هایی که دانلود میشه دیگه دست شما نیست که حتما مثلا فلان چیز دانلود نشه و اون یکی دانلود بشه.همه با هم دانلود میشن.
من خوب متوجه نمیشم ؟
یعنی ما با خرید یک کارت dvb و یک دیش ماهواره میتونیم مجانی و بدون پرداخت پول دانلود کنیم
اینکه عالی :cool: دوستان اگر امکان داره بیشتر توضیح بدن
Console
15-02-2008, 10:38 PM
من خوب متوجه نمیشم ؟
یعنی ما با خرید یک کارت dvb و یک دیش ماهواره میتونیم مجانی و بدون پرداخت پول دانلود کنیم
اینکه عالی :cool: دوستان اگر امکان داره بیشتر توضیح بدن
بله دیگه رایگان دانلود می کنی.اما خوب اینم بگم که حتما آنتی ویروس رو سیستم هاتون باید نصب باشه.چون من عینا دیدم توی بعضی از فایل ها ویروس هم بوده.
QuinT
15-02-2008, 10:52 PM
سلام .
من خودم مدتی پیش از دانلود افلاین استفاده میکردم .
فایل های مختلفی شما میتونی دریافت کنی که به احتمال زیاد فقط 10% از همون فایل ممکنه به دردتون بخوره . البته الان برنامه هایی هستند که توسط خود بچه های ایرانی دستکاری شدن . این برنامه ها که تعدادشون هم کم نیست به طور مثال اهنگ ها رو فقط از سایت های ایرانی دریافت میکنه و اهنگ های خارجی دیگه دانلود نمیشه . همین قضیعه بر عکسش هم هست . همین کار رو برای فیلم ها , عکس ها و ... هم انجام دادن . ( البته خیلی گسترده تر از این حرف ها هست . من فقط یه مثال کوچیک از این برنامه ها زدم )
اگه نظر من رو میخوان کلا دانلود افلاین رو بی خیال شید مگر اینکه همانطور که پدارم جان هم گفتن از سایت هایی که دانلود افلاین مدیریت شده دارند استفاده کنید . اینطوری دیگه فایل هایی که شما دوست دارید برای شما دانلود میشه و فایلهای بیهوده دیگه در کار نیست .
اما بحث دانلود انلاین جداست . سایت هایی هستند که اکانت های ماهواره ای به فروش میرسونند . شما با خرید این کارت ها دیگه میتونید هر چی رو که دوست دارید از هر سایتی که خوشتون میاد دانلود کنید . ( یه جورایی مثل Adsl اما با کیفیت بیشتر ) .
Console
15-02-2008, 11:08 PM
سلام .
من خودم مدتی پیش از دانلود افلاین استفاده میکردم .
فایل های مختلفی شما میتونی دریافت کنی که به احتمال زیاد فقط 10% از همون فایل ممکنه به دردتون بخوره . البته الان برنامه هایی هستند که توسط خود بچه های ایرانی دستکاری شدن . این برنامه ها که تعدادشون هم کم نیست به طور مثال اهنگ ها رو فقط از سایت های ایرانی دریافت میکنه و اهنگ های خارجی دیگه دانلود نمیشه . همین قضیعه بر عکسش هم هست . همین کار رو برای فیلم ها , عکس ها و ... هم انجام دادن . ( البته خیلی گسترده تر از این حرف ها هست . من فقط یه مثال کوچیک از این برنامه ها زدم )
اگه نظر من رو میخوان کلا دانلود افلاین رو بی خیال شید مگر اینکه همانطور که پدارم جان هم گفتن از سایت هایی که دانلود افلاین مدیریت شده دارند استفاده کنید . اینطوری دیگه فایل هایی که شما دوست دارید برای شما دانلود میشه و فایلهای بیهوده دیگه در کار نیست .
اما بحث دانلود انلاین جداست . سایت هایی هستند که اکانت های ماهواره ای به فروش میرسونند . شما با خرید این کارت ها دیگه میتونید هر چی رو که دوست دارید از هر سایتی که خوشتون میاد دانلود کنید . ( یه جورایی مثل Adsl اما با کیفیت بیشتر ) .
یادت رفت بگی Sent با دیش ممنوع هست و پیگرد قانونی داره.دلیلی که براش دارن این هست که شما اطلاعات رو برای جاسوسی با دیش از ایران خارج می کنید.برای همین Sent رو با ADSL و یا Dial Up انجام میدن.
اگر BaziCenter دانلود آفلاین بذاره خودم مشتری اولیشم.اصل حاله.فقط باید Pack دی وی دی بخرم بذارم که هر بار هاردم رو خالی کنم.خدایی طرفدار پیدا می کنه اگر راه بندازن.فقط اختصاصی بازی.دیگه این شرکتا نمی خواد برن بگردن دنبال بازی های جدید برای این که دانلود کنن و بدن بازار.سه سوت میان BaziCenter توی یه شب کلی بازی جدید دانلود می کنن. :biggrin1:
QuinT
15-02-2008, 11:32 PM
یادت رفت بگی Sent با دیش ممنوع هست و پیگرد قانونی داره.دلیلی که براش دارن این هست که شما اطلاعات رو برای جاسوسی با دیش از ایران خارج می کنید.برای همین Sent رو با ADSL و یا Dial Up انجام میدن.
درسته یادم رفت . از طریق اینترنت ماهواره ای شما فقط میتونید Receive داشته باشید و برای Sent همانطور که پدارم جان هم گفتن باید ADSL یا Dial Up داشته باشید .
tekken_lord
15-02-2008, 11:34 PM
2 مگ واقعیه و اینکه اگر این روش نسبت به Adsl خیلی بیشتر می ارزه چرا Adsl طرفدار بیشتری داره
باسلام به همه بچه های سایت بازی سنتر
من الان اینجارو دیدم و گفتم بد نیست یکم اطلاعات این صفحه رو کامل تر کنم البته با اجازه بزرگان این رشته.
این سیستمی که الان آقا جواد معرفی کردن در اصل چیز جدیدی حساب نمیاد و خیلی وقته که هستش . در مورد نحوه کار باهاش بقدر کافی گفته شده من فقط یه قسمتی که مطمئنم برای خیلیا سوال شده رو جواب میدم .
علت اینکه چرا همه میرن سراغ adsl گرونی یا ارزونیش نیست موضوع اینه که این سیستم در ایران بصورت کامل ممنوع هستش و اگه درست یادم باشه جرمش هم کم نیست ...
حتماَ میگید چرا ... چراشو میتونید زنگ بزنید از یکی از isp ها و بپرسید تا بهتر بهتون بگن ...و ممکنه خیلیا بگید که حالا ما این کارو بکنیم کی میفهمه ما داریم استفاده می کنیم ، اما فهمیدن این موضوع از آب خوردن هم راحت تره میدونید چرا ؟ ... خیلی سادست شما فقط دریافت می کنید که این دریافت قابل پیگیری نیست اما سنت هم دارید همونطور که دوستان گفتن و باید یا با دایل آپ یا adsl سنت داشته باشید ... نتیجه : وقتی ببینند که یه مدته شما فقط سنت دارید و رسیو ندارید به اولین چیزی که شک می کنن این سیستم هستش (مطمئن باشید اونا از منو شما گرگ تر هستن تو این زمینه:biggrin1:) راحت بگم بهترین راه شناسایی این سیستم همینه :-".
در کل ممکنه شما مدت زیادی استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نیاد ولی شانس دیگه یه وقتم سری مچتون رو می گیرن .
در هر صورت امیدوارم موفق باشید :-":biggrin1:
XtreamGamer
16-02-2008, 12:06 AM
علت اینکه چرا همه میرن سراغ adsl گرونی یا ارزونیش نیست موضوع اینه که این سیستم در ایران بصورت کامل ممنوع هستش و اگه درست یادم باشه جرمش هم کم نیست ...
حتماَ میگید چرا ... چراشو میتونید زنگ بزنید از یکی از isp ها و بپرسید تا بهتر بهتون بگن ...و ممکنه خیلیا بگید که حالا ما این کارو بکنیم کی میفهمه ما داریم استفاده می کنیم ، اما فهمیدن این موضوع از آب خوردن هم راحت تره میدونید چرا ؟ ... خیلی سادست شما فقط دریافت می کنید که این دریافت قابل پیگیری نیست اما سنت هم دارید همونطور که دوستان گفتن و باید یا با دایل آپ یا adsl سنت داشته باشید ... نتیجه : وقتی ببینند که یه مدته شما فقط سنت دارید و رسیو ندارید به اولین چیزی که شک می کنن این سیستم هستش (مطمئن باشید اونا از منو شما گرگ تر هستن تو این زمینه:biggrin1:) راحت بگم بهترین راه شناسایی این سیستم همینه :-".
:biggrin1:
چرا در مرود چیزی که اطلاع دقیقی نداری نظر می دهید !!:angry:
اولاً که نمی تونن بفهمن که شما از ماهواره رسیو داری و اینکه شما می گویید وقتی از ماهواره رسیو داری فقط از Dialup یا ADSL می فرستی کاملًا اشتباه است چون وقتی از اینها سند می کنید هر چند بایتی که سند می کنید یک بایت هم از همون کانکشن (دایل آپ و... ) رسیو می کنید. به این علت که از درستی سند اطمینان حاصل بشود تا بعد بایت بعدی ارسال شود (کلاً TCP/IP اینجوری کار می کنه).
این عکس نگاه کنید متوجه می شوید
http://i29.tinypic.com/ju7713.jpg
ثانیاً بیشتر سرویس دهنده گان ماهواره از سیستم *** برای برقراری ارتباط میان سرورشون و یوزر استفاده می کنن که این سیستم جزء امن ترین سیستم های دنیا هست و هیچ کس و هیچ کس قادر به اینکه اطلاعات این کانکشن را ببیند نیست !!!
این هم که دانلود افلاین میکنن و اطلاعلت دیگران را می بینن به این علت است که یوزر به جای *** از Proxy استفاده میکنن که امنیت ندارد و اطلاعت encrypt نمی شوند.
من خودم سال ها است که از OPENSKY استفاده می کنم و سندم هم از دی اس ال است (بیشتر از 6 سال)
بالاخره چی شد این افلاینه سایت؟
اگه بشه خیلی خوب میشه میشه دانلود افلاینه بازی:cheesygri
انحصاری بازی سنتر:love:
راستش من چیزی نمیدونم از راه اندازیش:confused: ولی هر کمکی بتونم میکنم
منDvb دارم یه بار این دانلود افلاینو تست کردم و چیزی جز ویدیو فجیه و mp3هندی دانلود نشد:laughing:
خلاصه که من هستم;)
مرسی
سلام . من میخواستم یک کارت DVB بگیرم تا از این روش که دوستان میگن (دانلود افلاین) استفاده کنم ولی یک سری ابهامات هست که هنوز برطرف نشده :confused:
به نظر شما چه مدلی بگیرم DVB ؟ قیمتش تو چه رنجه ؟
برای استفاده از اینترنت ماهواره ای مثلا اگر میخوای ک بازی دانلود کنی اگر 8 ساعت طول بکشه تو این مدت باید حتما با Dial-Up یا Adsl کانکت باشیم یا اگر هم سند نداشته باشیم مشکلی
پیش نمیاد (اینترنت افلاین نه آ )
من فقط میخوام فیلم دانلود کنم . میشه یک کاری کرد که فقط فیلم های dvd های خارجی جدید دانلود کرد
و یک فیلم 4 گیگا بایتی رو تو چند ساعت میزنه
یک شرکت خوب که قیمت های مناسبی برای خرید اکانت وایرلس داشته باشه معرفی می کنید
و اخرین سوال : وسیله ای وجود داره که تو کامپیوتر نصب بشه و مثل رسیور ماهواره عمل کنه و قابلیت اپگرید داشته باشه ؟ و بشه شبکه های ماهواره رو دید
ببخشید مثل اینکه طومار نوشتم:blushing:
Console
16-02-2008, 09:24 PM
سلام . من میخواستم یک کارت DVB بگیرم تا از این روش که دوستان میگن (دانلود افلاین) استفاده کنم ولی یک سری ابهامات هست که هنوز برطرف نشده :confused:
به نظر شما چه مدلی بگیرم DVB ؟ قیمتش تو چه رنجه ؟
برای استفاده از اینترنت ماهواره ای مثلا اگر میخوای ک بازی دانلود کنی اگر 8 ساعت طول بکشه تو این مدت باید حتما با Dial-Up یا Adsl کانکت باشیم یا اگر هم سند نداشته باشیم مشکلی
پیش نمیاد (اینترنت افلاین نه آ )
من فقط میخوام فیلم دانلود کنم . میشه یک کاری کرد که فقط فیلم های dvd های خارجی جدید دانلود کرد
و یک فیلم 4 گیگا بایتی رو تو چند ساعت میزنه
یک شرکت خوب که قیمت های مناسبی برای خرید اکانت وایرلس داشته باشه معرفی می کنید
و اخرین سوال : وسیله ای وجود داره که تو کامپیوتر نصب بشه و مثل رسیور ماهواره عمل کنه و قابلیت اپگرید داشته باشه ؟ و بشه شبکه های ماهواره رو دید
ببخشید مثل اینکه طومار نوشتم:blushing:
کارت DVB مارک Skystar بگیر البته ورژن 2.6 به بالا.
دانلود با اینترنت ماهواره ای یه محدودیتی داره.به طور مثال محدودیت دانلود سرعت 1 مگابایتش 8 گیگابایت هست.بعد از دانلود 8 گیگابایت سرعت نصف میشه و دوباره یه محدودیتی برای سرعت نصف هست که باز اون هم نصف میشه.به دردسرش نمی ارزه.به نظر من همون ADSL آدم داشته باشه بهتره.
فیلم هم بستگی داره با چه سرعتی از اینترنت ماهواره ای بگیری.
همین کارت DVB که بهت معرفی کردم این کار رو انجام میده.کارت DVB کارش پخش و ضبط شبکه های ماهواره،دانلود آفلاین و دانلود آنلاین(فقط Recived) هست.در ضمن اکثرا شبکه ها رو با ProgDVB توی کامپیوتر می بینن.
اکانت اینترنت وایرلس هم بهتره از SHatel.IR بگیری اگر توی تهران هستی.
lave_101
18-02-2008, 01:23 PM
دوستان من از Skystar3استفاده میکنم ایا نحوه کاراش با Skystar2 فرق میکند یا نه اگه توضیح بدهید ممنون میشوم
K A M B I Z
18-02-2008, 06:00 PM
دوستان من از Skystar3استفاده میکنم ایا نحوه کاراش با Skystar2 فرق میکند یا نه اگه توضیح بدهید ممنون میشوم
دوست عزیز SS3 کارت بسیار خوبیه ولی برای دانلود ss2 حرف اول رو میزنه،
از نظر کیفیت پخش تصویر ss3 بهتره البته کارت ss3 ی که در اینجا میفروشن ریمارکه و ساخت Technisat نیست
برای دانلود آفلاین ss2 بهترینه و اگر کریستال اسیالاتورش عوض بسه و یه کریستال با فرکنس بالاتر قرار داده بشه روش مشکل Discontinuty و Flow حل میشه و میشه تا 2-2.5 گیگ در ساعت دانلود داشت
اگه اطلاعات بیشتر می خوای یه سری به این سایت که سایت تخصصی دانلود آفلاین هست بزن : www.offline4u.com
Console
18-02-2008, 06:15 PM
بهترین مدل های سری2 از نظر من Skystar 2.6 و Skystar 2.8 هستن.
Elvish Hero
19-02-2008, 10:01 PM
ببخشید این سرویس SkyDSL همون دانلود آفلاینه؟
danijon_2006
20-02-2008, 05:01 PM
نه عزیز این سرویس یکی از سرویس های دانلود انلاین هست و شما با خرید اکانت از این شرکت میتونین به صورت انلاین هرچی دوست دارین خودتون دریافت کنین
Dr_JavaD
27-03-2008, 07:58 AM
سلام یه دوستان عزیز
الان تو دانلود آفلاین ای گروهای ایرانی زیاد هم به درد نمی خورن اما باز هم خوبه
به نظر من فقط گروه بالکان که بهترین گروه خودشون یه برنامه اختصاصی دارن و هر چی می خوایی دانلود می کنی و در ماه حدود 400 تا 500 گیگ فایل درت حسابی دانلود می کنی و هر روز هم می تونی بازیهای psp - pc xbox را دانلود کنی و یک برنامه خیلی خفن و قشنگ دارن که تو خود CD های Skystar هستش . خلاصه اگه می خوایید دانلود توپ داشته باشید باید عضو این گروه خارجی بشید که 6 ساله داره دانلود می کنه و کلی هم تجربه دارن . نه ثل ما
Console
27-03-2008, 02:02 PM
توی ایران Offline4u خیلی خوبه.بعدش هم ILSAT خوبه.
Dr_JavaD
29-03-2008, 07:46 AM
تو ایران فقط offline4u خوبه چون من از اون روز اولی که قرار بود این بندو بسات باشه من هم بودم کارشون خیلی خوبه و. ilsat که به درد نمی خوره خودشون نمی دونن دارن چی کار می کنند
حیف که من کنکور دارم وگرنه اگه می شد یک اکانت می گرفتیم و عضو می گرفتیم و فقط بازی دانلود می کردیم
البته پیشنهاد من اینه که حداقل 10 نفر بشیم و نفری 7 تومن بزاریم . بعد من این موضوع را به مدیر Offline4u می گم که با همکاری اونها یک مک به مکهای اونا اضافه بشه و اون مک فقط بازی دانلود کنه و یک شب هم 6 مک دیگر هم هفته ای یک بار همگی با هم بازی دانلود کنند و فایلها هم با شیوه خاصی پسوردگذاری می شن و کسی هم نمی تون بجز کسایی که عضو گروه هستند دانلود کنند .
و ما هم خودمون از فیلمها و برنامه و ... استفاده می بریم و حداقل روزی 12 گیگ دانلود مفید داریم یعنی 10 ساعت که اون هم شب هست
حالا انشالله بعد از کنکور میام و اگر کسی پایه بود یعنی اگر 7 نفر هم شدیم هم این کار را می کنیم
danijon_2006
29-03-2008, 02:59 PM
ببببهههههه اقا جواد گل بابا کجایی نیستی میدونی من چقدر دنبالت گشتم بابا یه سری تو یاهو بیا من که پایه این برنامه هستم البته برای تابستون
Dr_JavaD
29-03-2008, 03:18 PM
فعلا که نیستم دنی جون فعلا تا دو ماه دیگه . اگر هم کار واجبی داره شماره بهت بدم
[DOG]
29-03-2008, 04:21 PM
البته پیشنهاد من اینه که حداقل 10 نفر بشیم و نفری 7 تومن بزاریم . بعد من این موضوع را به مدیر Offline4u می گم که با همکاری اونها یک مک به مکهای اونا اضافه بشه و اون مک فقط بازی دانلود کنه و یک شب هم 6 مک دیگر هم هفته ای یک بار همگی با هم بازی دانلود کنند و فایلها هم با شیوه خاصی پسوردگذاری می شن و کسی هم نمی تون بجز کسایی که عضو گروه هستند دانلود کنند .
منم براي هر كاري كه بشه اعلام امادگي مي كنم هزينه هم مهم نيست
Dr_JavaD
30-03-2008, 09:33 AM
دوست عزیز اگه بشه اول تابستان این کار را انجام بدیم چون الان فصل امتحانات دوستان هست و من هم کنکوری هستم فکر نکنم الن وقت خوبی باشه انشالله 2 ماه دیگه
سلام
تو این فرام کسی واسعه زیر مجموعه آفلاین هست؟
رو W3??
Throne4naik
02-09-2008, 11:42 AM
ببخشید لطف می کنید بگید من از کدوم سایت معتبر می تونم دی وی بی کارت رو بخرم؟!
قبلآ یه لینکی دیده بودم اما هر چی می گردم پیداش نمی کنم
به سایت های
offline4u
www.ilsat.com (http://www.ilsat.com/)
هم سر زدم جایی برای فروش قطعات نداشتن
Iranoff هم که بسته شده انگار
با تشکر
Dr_JavaD
02-09-2008, 03:20 PM
اگه تهران هستی راحت می تونی بری پاساژ ایران و تهیه کنی اگر هم که نه یه سایت هست که می فروشه و با پیک می فرسته و مطمدن تر هست
http://saba-trading.org/shopping/dvbmenu.htm
و یکی از دوستان دیگه تو سایت پرشین تولز هست که خیلی خوب می ده قیمتش هم 56 تومن هست . و مطمئن هست
Throne4naik
03-09-2008, 02:51 AM
اقا این رفیقت تو پرشین تولز چه مدلی رو 56 می ده؟!من دنبال مدل Skystar2 rev2.8apci هستم
بعدش اره تهانم اما وقت نمی کنم برم بگیرم
Dr_JavaD
03-09-2008, 04:06 PM
دقیقا همین مدل را می ده Skystar2 rev2.8apci
stabilizer
06-09-2008, 12:21 PM
دوستان متاسفانه تمام مک های ایرانی از w3 به w5 نقل مکان کردند.
Throne4naik
08-09-2008, 03:04 PM
خب اقا ردیفش کن بخرم ازش.تو پ.خ اطلاعاتش و بده یا می خوای اطلاعات منو به اون بده که برام بفرسته.بیا زود که بسی در کفش مانده ام
حالا یه چیزی جدآ اصله!!برا چی اینقدر ارزون داره می ده؟!!دست دومی چیزیه حتمآ هان؟!
ali_sal
27-09-2008, 02:42 PM
سلام
برای دانلود آفلاین ماهیانه چیزی باید پرداخت بشه ؟ یا بصورت رایگانه ؟
یک سوال دیگه : کارت dvb روی سرعت تاثیر دارد یا نگاه کردن tv ؟
با تشکر
ali954
27-09-2008, 02:55 PM
از نایل یا هات برد میشه دانلود اف کرد؟
اگر اره خوبه یا نه
ali_sal
27-09-2008, 03:05 PM
آقا یک چیزی ! میگن مثلا قطع میشه ! منظور اینه نمیشه dl کرد و tv دید ؟
جهت w3 و w5 چه فرقی داره ! اصلا منظور از دوتا چیه ؟
ببخشید سوالام آماتوره http://qsmile.com/qsimages/252.gif
http://qsmile.com/qsimages/242.gif
Dr_JavaD
27-09-2008, 03:30 PM
از نایل یا هات برد میشه دانلود اف کرد؟
اگر اره خوبه یا نه
نه نمی شه
آقا یک چیزی ! میگن مثلا قطع میشه ! منظور اینه نمیشه dl کرد و tv دید ؟
جهت w3 و w5 چه فرقی داره ! اصلا منظور از دوتا چیه ؟
ببخشید سوالام آماتوره http://qsmile.com/qsimages/252.gif
http://qsmile.com/qsimages/242.gif
نمی شه هم دانلود کرد و هم tv دید
منظور از دوتا جهت مختلف هست دوتا ماهواره هست که بیشتر برای دانلود آنلاین و آفلاین استفاده می شه و دیگه دوستان کارت 2.8 نگیرن اگر برای دانلود آفلاین می خوان استفاده کنن
Dr_JavaD
27-09-2008, 03:32 PM
سلام
برای دانلود آفلاین ماهیانه چیزی باید پرداخت بشه ؟ یا بصورت رایگانه ؟
یک سوال دیگه : کارت dvb روی سرعت تاثیر دارد یا نگاه کردن tv ؟
با تشکر
که رایگان هست اما چون بعضی دانلودها خصوصی هست باید عضو سایتشون بشی و پسورد فایلها رو دریافت کنید
سوال دومت هم جواب دادم
estefa
28-09-2008, 07:01 PM
چیا لازم داره ؟
Dark Light
15-10-2008, 04:52 PM
یه سوال داشتم این الان داره چیزی دانلود میکنه ؟
http://i35.tinypic.com/10hm8ic.jpg
mohammad_66
15-10-2008, 05:20 PM
والا dc وحشتناکی داری!!!
احتمالا سیگنالت کمه!!!!!!!!!!!
تو همین برنامه اسکاینت دکمه Q رو بزن تا سیگنالتو ببینی!
بعد بگو ببینم رو چه جهتی دانلود داری و چه فرکانسی؟
دیگه دوستان کارت 2.8 نگیرن اگر برای دانلود آفلاین می خوان استفاده کنن
ببخشید جواد مگه چه مشکلی داره؟ اگه منظورت اور کلاکه که الان برا اونم خیلی وقته راهی اومده!!!
چیا لازم داره ؟
یک عدد دیش تنظیم شده رو جهت دلخواه
یک عدد ریسیور که اصطلاحا میگن DVB
سیم به مقدار لازم:)
برنامه اسکای نت یا مانا
Dark Light
15-10-2008, 05:44 PM
والا dc وحشتناکی داری!!!
احتمالا سیگنالت کمه!!!!!!!!!!!
تو همین برنامه اسکاینت دکمه Q رو بزن تا سیگنالتو ببینی!
بعد بگو ببینم رو چه جهتی دانلود داری و چه فرکانسی؟من الان اینایی که میگی نمیدونم چیه من الان hotbird دارم
تا یه ساعت دیگه نصاب میاد eutlesat رو میگیره frequancam نمیدونم کلا باید چی کار کنم اون برنامه skynet اقا جوادو نصب کردم همین
این فایل هایی که download میکنه کجا میره ؟
mohammad_66
15-10-2008, 09:02 PM
ببین فعلا هیچ اکانتی تو ماهواره hotbird برای دانلود وجود نداره!
منظورتم از eutelsat بگو!!!! آخه w3..w5...w6 کدومش؟
dc همون disconecty هست که تو خط اول اسکای نت هست!
برای تغییر فرکانس هم فایل skynet.ini رو با نت پد باز کن و قسمتی که نوشته tuner فرکانس و سیمبل ریت رو عوض کن مثلا:tuner=10928000,V,27500000,A
pids=8192
این یعنی فرکانس 10928 (تو w3 هستا) نوع فرکانس vertical و symbol 27500 پید 8192 هم که گذاشتم یعنی پید مادر!!!! به این معنی که شما از هرچی پید که وجود داره دانلود داری!!!
که البته این پید مادر توی جهتهای سرعت بالا مثله w6 مشکل ساز میشه چون سرعت خیلی بالا میره و حتما باید کارتتو اور کلاک کنی و گرنه dc میره بالا!!!!
در ضمن هر دی سی = نرسیدن یک بیت در ثانیه
Dark Light
15-10-2008, 10:38 PM
ببین فعلا هیچ اکانتی تو ماهواره hotbird برای دانلود وجود نداره!
منظورتم از eutelsat بگو!!!! آخه w3..w5...w6 کدومش؟
dc همون disconecty هست که تو خط اول اسکای نت هست!
برای تغییر فرکانس هم فایل skynet.ini رو با نت پد باز کن و قسمتی که نوشته tuner فرکانس و سیمبل ریت رو عوض کن مثلا:tuner=10928000,V,27500000,A
pids=8192
این یعنی فرکانس 10928 (تو w3 هستا) نوع فرکانس vertical و symbol 27500 پید 8192 هم که گذاشتم یعنی پید مادر!!!! به این معنی که شما از هرچی پید که وجود داره دانلود داری!!!
که البته این پید مادر توی جهتهای سرعت بالا مثله w6 مشکل ساز میشه چون سرعت خیلی بالا میره و حتما باید کارتتو اور کلاک کنی و گرنه dc میره بالا!!!!
در ضمن هر دی سی = نرسیدن یک بیت در ثانیه
الان یه اقایی اومد عوض کرد و من الان eutelsat w3 دارم
الانم این کاری که گفتید کردم مثل این که داره یه اتفاقاتی میفته
این عکسش http://i36.tinypic.com/2ccnots.jpg
حالا اگه لطف کنی بگی من از کجا بدونم این فایلها چیه video هست mp3 هست حجمش چقدره ممنون میشم و یه جهت که خوبه خودتون بگید بیشتر فیلم باشه موزیک خارجی و گیم
ممنون بابت کمک یارو نصابه گیج بود
میشه این اسکای نت حودتونو به من بدید ؟
Ali333
21-12-2008, 10:31 PM
برنامه ای برای تعمیر فایل های دانلود شده در دانلود آفلاین
http://i35.tinypic.com/2rzcb42.png
این برنامه برای تعمیر فایل های ناقص دانلود شده در سیستم دانلود آفلاین تهیه شده است و با محیطی کاربر پسند و انجین داخلی قوی و بهینه سازی شده در اختیار شما قرار می گیرد.
از ویژگی های برنامه: (http://ultrarepair.com)
بدون نیاز به اکانت رپید شر.
بدون نیاز به لینک مستقیم.
قابل استفاده در تمام طول سال.
سرعت ترمیم بسیار بالا.
ترمیم مطمئن با قابلیت چک کردن فایل ترمیمی و فایل روی سرور.
ترمیم فایل های دارای سگمنت های زیاد با سرعتی بسیار بالاتر از برنامه های مشابه.
پشتیبانی آنلاین و رایگان.
قابلیت درگ و دراپ.
و ...
دانلود :
http://forum.ultrarepair.com/download/UltraRepairSetup1.0.167.exeنحوه استفاده:
برای استفاده رایگان از برنامه در فروم برنامه ثبت نام کنید و یوزر نیم و پسورد خودتون رو به برنامه بدید تا به طور اتوماتیک اکانت شما ساخته شود.
http://forum.ultrarepair.com/register.phpراهنمای کامل برنامه:
http://forum.ultrarepair.com/showthread.php?t=3&p=3تمام مسائل ساپورت و رفع اشکال برنامه و آپدیت ها در فروم برنامه انجام می پذیرد.
http://forum.ultrarepair.com (http://forum.ultrarepair.com/)
KhashiMetal
04-07-2009, 01:07 PM
ای تاپیک ! بیا بالا :biggrin1:
آقا یه سوال !
میشه به DVB دوتا LNB وصل کرد ؟
یعنی مثلا با W3 دانلود کنم ولی با Hotbird از VH1 کلیپ ضبط کنم !!
اگه میشه بگید کدوم مدل و کدوم مارک !
ممنون
nes-93
04-07-2009, 07:50 PM
ای تاپیک ! بیا بالا :biggrin1:
آقا یه سوال !
میشه به DVB دوتا LNB وصل کرد ؟
یعنی مثلا با W3 دانلود کنم ولی با Hotbird از VH1 کلیپ ضبط کنم !!
اگه میشه بگید کدوم مدل و کدوم مارک !
ممنون
برای اینکه بتونی دو تا یا هر چند تا بخوایlnb بزنی باید تقسیم بگیری که یکی دو تومنه
بهترین مدل هم به نظر من وخیلییا همون skystar HD
KhashiMetal
12-07-2009, 02:22 AM
دوستان برای دانلود آفلاین ، SkyStar HD2 خوبه یا SkyStar 2.8 ؟؟؟
M8CRX
12-07-2009, 11:09 AM
بله ، این سوال منم هست ! از اساتید عزیز خواهش میکنم پاسخ بفرمایند .
خواهشاً کلاً اگه ممکنه یه مقایسه کوتاه و مبتنی بر تجربیات شخصی از کارتهای مطرح و مورد بحث در این زمینه داشته باشد .
لطفاً قیمت نهایی این DVB ها رو هم در تهران ، به صورت تقریبی ذکر بفرمایید .
ممنون .
mohammad_66
12-07-2009, 12:05 PM
برای اینکه بتونی دو تا یا هر چند تا بخوایlnb بزنی باید تقسیم بگیری که یکی دو تومنه
بهترین مدل هم به نظر من وخیلییا همون skystar HD
آخه چرا راجب چیزی که نمیدونید اظهار نظر میکنید؟ خیر نمیشه با یه dvb هم دانلود کرد هم کانال دید به هیچ وجه!
ببینید دو نوع فرکانس داریم! s2 و s1!!!!
شما اگه dvb داشته باشین که s2 رو بگیره با s1 هم کار میکنه اما s1 فقط فرکانسایه مخصوص خوشو میگیره!
که اصطلاحن به s2 میگن HD! و البته یه خوبیم این کارتا دارن که دیگه رو فرکانسایه با سرعت بالا نیازی به اورکلاک نیست!(البته یه مدل هم اومده که نیاز داره که اونم یه لحیم کاریه کوچیکه که هر کسی میتونه)!
از کارت skystarhd یه مدل هم جدیدا اومده که تولید روس هست که 80 تو بازار پیدا میشه و با توجه به امکاناتش خیلی ارزونه!
Lions Gate
12-07-2009, 01:07 PM
به دوستاني كه مي خوان كارت بگيرن پيشنهاد ميكنم skystar hd نگيرن . چون هنوز streamreader خوب واسه
اين كارت نيومده . كارت qbox رو بگيرن كه هم از نظر ديدن كانال هاي hd و هم dc هيچ مشكلي نداره
KhashiMetal
12-07-2009, 01:38 PM
بله ، این سوال منم هست ! از اساتید عزیز خواهش میکنم پاسخ بفرمایند .
خواهشاً کلاً اگه ممکنه یه مقایسه کوتاه و مبتنی بر تجربیات شخصی از کارتهای مطرح و مورد بحث در این زمینه داشته باشد .
لطفاً قیمت نهایی این DVB ها رو هم در تهران ، به صورت تقریبی ذکر بفرمایید .
ممنون .
Sky Star HD 2 : 137
Sky Star USB2 HD CI : 227
Sky Star 2.8 : 60
Qbox : 107
ایمیل فروشنده : marlonsat@gmail.com
BLACK.HAWK
18-07-2009, 03:10 AM
دوستان کارت DVB رو از کجا می شه تهیه کرد؟
و بهترین مارک چیه؟؟
gamer5
18-07-2009, 01:34 PM
دوستان یه سوالی.یعنی ما یه DVB میگیریم از نوع اکسترنال بعد به دیش باید وصل کنیم تا بشه کانال ها رو باهاش دید با برنامه ی مخصوص نه؟
shoosh
18-07-2009, 05:37 PM
دوستان کارت DVB رو از کجا می شه تهیه کرد؟
و بهترین مارک چیه؟؟
QBOX s2
Sky star s2
بگردی پیدا می کنی اگه واقعا کارت می خوای بخری پ خ کنید..
دوستان یه سوالی.یعنی ما یه DVB میگیریم از نوع اکسترنال بعد به دیش باید وصل کنیم تا بشه کانال ها رو باهاش دید با برنامه ی مخصوص نه؟
بله برنامه می خواد که در سی دی هایی که همراه کارت dvb هست وجود داره.
gamer5
18-07-2009, 07:30 PM
یعنی نیازی به رسیور نیست دیگه؟همون سیمی که از دیش میاد رو فرت میکنی تو کارت دی وی بی بعد با USB میزنی به کامپیوتر؟یه سوال.میشه از دیش دو تا سیم گرفت یکی واسه رسیور معمولی یکی واسه DVB?
nes-93
18-07-2009, 08:18 PM
آخه چرا راجب چیزی که نمیدونید اظهار نظر میکنید؟ خیر نمیشه با یه dvb هم دانلود کرد هم کانال دید به هیچ وجه!!
اخه ادم درست و حسابی...
من کی گفتم همزمان میشه هم دانلود کرد هم کانال دید مثه این می مونه که بخوای دو تا شبکه ماهواره ای را با هم ببینی
دانلود افلاین هم یه فرکانس داره که تا زمانی که با اون کار میکنی که هیچی ولی زمانی که افلاین نمی کنی می تونی راحت هر کانلی ببینی
shoosh
18-07-2009, 08:31 PM
اخه ادم درست و حسابی...
من کی گفتم همزمان میشه هم دانلود کرد هم کانال دید مثه این می مونه که بخوای دو تا شبکه ماهواره ای را با هم ببینی
دانلود افلاین هم یه فرکانس داره که تا زمانی که با اون کار میکنی که هیچی ولی زمانی که افلاین نمی کنی می تونی راحت هر کانلی ببینی
ولی من این کار کردم! البته فقط با کارت sky star 2.6 تونستم این کار بکنم ولی با دیگر کارت ها این کار امکان پذیر نیست..
S.A.S
18-07-2009, 08:42 PM
یه سوال.میشه از دیش دو تا سیم گرفت یکی واسه رسیور معمولی یکی واسه DVB?
lnbدو خروج داشته باشين ميشه
aliahmadi2
18-07-2009, 09:10 PM
سلام
میشه لینک یک Skunet درست و حسابی رو بزاری واسه دانلود آخه هر چی میگردم برنامه هاش ناقصی داره
leon.s
19-07-2009, 12:40 AM
سلام
میشه لینک یک Skunet درست و حسابی رو بزاری واسه دانلود آخه هر چی میگردم برنامه هاش ناقصی داره
http://rapidshare.com/files/257324420/SkyNet_20a.rar
McAfeex
01-08-2009, 08:48 PM
سلام دوستان . قيمت يک کارت D V B اکسترنال مدل Skystar ( بهترينش هم برای آفلاين و هم برای ديدن کانال های ما ه و ا ر ه )
لطفا قيمت تقريبی رو برای بهترين مدل ها بگيد ، شنديم مدل های اچ دی جديدی آمده که فرکانس های جديدی رو دريافت ميکنه ، لطفا راهنماييم کنيد
خودم ميخوام باهاش دانلود آفلاين بدون کوچکترين مشکلی داشته باشم ، خانواده هم ميخوان هر کانالی که دلشون بخواد رو ببينن
McAfeex
03-08-2009, 06:05 PM
سلام دوستان . قيمت يک کارت D V B اکسترنال مدل Skystar ( بهترينش هم برای آفلاين و هم برای ديدن کانال های ما ه و ا ر ه )
لطفا قيمت تقريبی رو برای بهترين مدل ها بگيد ، شنديم مدل های اچ دی جديدی آمده که فرکانس های جديدی رو دريافت ميکنه ، لطفا راهنماييم کنيد
خودم ميخوام باهاش دانلود آفلاين بدون کوچکترين مشکلی داشته باشم ، خانواده هم ميخوان هر کانالی که دلشون بخواد رو ببينن
دوستان کسی نيست جواب بده؟
erfan poet
15-09-2009, 10:31 PM
يه كارت دي وي بي برا دانلود آفلاين كه مشكلي هم نباشه قيمت هم از 60 - 70 بالاتر نباشه چيه ؟؟؟
Lions Gate
19-09-2009, 06:05 PM
يه كارت دي وي بي برا دانلود آفلاين كه مشكلي هم نباشه قيمت هم از 60 - 70 بالاتر نباشه چيه ؟؟؟
Technisat Skystar2 2.8a (http://www.technisat.com/index381f.html?nav=PC_products,en,76-174)
Police _ 110
20-09-2009, 01:51 PM
برای یکی از دوستانم به زحمت توانستیم دانلود افلاین اش رو راه بندازیم و با سرعت نزدیک به 2 میگ هم دانلود داره.
ولی مشکلی که دارم در دو فایل regex.txt و Rules.txt هستش. به یک زحمت فایل regex.txt یکی
از برنامه ها رو تنظیم کردم که فقط فایل های rar zip mp3 avi mpg wmv ها رو دانلود کنه.
ولی مشکل اساسی که داریم تو فایل Rules.txt هستش و میخوایم اونجا رو سامان بدیم که
فقط فایل هایی با حجم بالا رو دانلود کنه و به فایل های کوچیک کاری نداشته باشه.
چندتا آموزش رو هم خوندیم طبق اونها عمل کردیم چندتا فایل Rules.txt رو هم با هم ترکیب کردیم
ولی بازم فایل های کم حجم رو به تعداد بالا دانلود میکنه.
حتی با خود برنامه اسکای نت هم محدودیت گذاشتیم برای فایل های دانلودی ولی بازم یا هیچی دانلود نمیکنه و یا بازم قاطی میکنه...!!!
ممنون میشم دوستان Rules.txt خودشون رو قرار بدند و یا Rules.txt ای رو برام تهیه کنند که
فقط از سایت های مهم دانلود مثل Rapidshare دانلود کنه و این پسوند ها رو فقط بیاره و با محدودیت باشه
( یعنی محدودیت قرار بدید که فقط من حجمشون رو به دلخواه تغییر بدم )
Lions Gate
21-09-2009, 03:36 PM
برای یکی از دوستانم به زحمت توانستیم دانلود افلاین اش رو راه بندازیم و با سرعت نزدیک به 2 میگ هم دانلود داره.
ولی مشکلی که دارم در دو فایل regex.txt و Rules.txt هستش. به یک زحمت فایل regex.txt یکی
از برنامه ها رو تنظیم کردم که فقط فایل های rar zip mp3 avi mpg wmv ها رو دانلود کنه.
ولی مشکل اساسی که داریم تو فایل Rules.txt هستش و میخوایم اونجا رو سامان بدیم که
فقط فایل هایی با حجم بالا رو دانلود کنه و به فایل های کوچیک کاری نداشته باشه.
چندتا آموزش رو هم خوندیم طبق اونها عمل کردیم چندتا فایل Rules.txt رو هم با هم ترکیب کردیم
ولی بازم فایل های کم حجم رو به تعداد بالا دانلود میکنه.
حتی با خود برنامه اسکای نت هم محدودیت گذاشتیم برای فایل های دانلودی ولی بازم یا هیچی دانلود نمیکنه و یا بازم قاطی میکنه...!!!
ممنون میشم دوستان Rules.txt خودشون رو قرار بدند و یا Rules.txt ای رو برام تهیه کنند که
فقط از سایت های مهم دانلود مثل Rapidshare دانلود کنه و این پسوند ها رو فقط بیاره و با محدودیت باشه
( یعنی محدودیت قرار بدید که فقط من حجمشون رو به دلخواه تغییر بدم )
دوست عزیز این بهترین نسخه برنامه skynet هست که توسط گروه حرفه ای iranoffline ویرایش شده .
برای فرکانس های 11354 , 10928 , 10845 , 11262 بر روی ماهواره w3
فایل های کم حجم هم نمیگیره . من خودم تست کردم
دانلود (http://iranoffline.com/skynets/Skynet_IranOffline20a.exe)
اینم یه سری توضیحات و اموزش این برنامه
ا استفاده از این اسکاینت 100% فایلهای تمامی گروههای آفلاین ایرانی را دانلود کرده و فایلی را از دست نخواهید داد!
در این اسکاینت توانستیم مشکل Bad را بطور کامل رفع کنیم، با استفاده از این اسکاینت دیگر مشکل Bad نخواهید داشت و میشه گفت 99% این مشکل برایتان حل خواهد شد!
توجه1: کاملترین بهینه سازی در این اسکاینت جهت دانلود آفلاین بهتر انجام گرفته است و نیاز به هیچگونه دستکاری نمیباشد! اگر میخواهید از فرکانس دیگری دانلود کنید میتوانید از فایل Switcher.exe استفاده کنید تا بهترین تنظیم را برای فرکانس مورد نظرتان انجام دهد.
توجه2: در این اسکاینت بطور پیشفرض از streamreader.dll متعلق به کارتهای کیوباکس استفاده شده، اگر کارت شما از نوع دیگری میباشد بایستی حتما استریم ریدر مربوط به کارت خود را در پوشه اسکاینت کپی کنید تا اجرا شود!
ویژگیهای نسخه جدید:
1.اصلاح نوع مرتب سازی فایلهای دانلود شده مکهای دیگر بنوعی که هر فرمت داخل فولدر خود قرار میگیرد برای مثال فایل hichkas.mp3 داخل فولدر hichkas قرار میگیرد و همینطور فایلهای گروههای آفلاین داخل فولدر بنام گروه ذخیره میشود مثلا فایلهای گروه AsreJavan داخل فولدر Asrejavan قرار میگیرند.
2. اضافه شدن امکان تغییر فرکانس دانلود تنها با یک کلیک!
توضیحات بیشتر: برای تغییر فرکانس دانلود برای مثال از 11354 به 10928 و همچنین تغییر rules و regex مربوط به ان بر روی Switcher.exe کلیک کرده و گزینه 2 را که برای فرکانس 10928 میباشد را تایپ و اینتر را بزنید تا کار تنظیم فرکانس، پید، مکها و رجکس بطور خودکار انجام گیرد و سپس با فشار دادن کلید اینتر از برنامه Switcher خارج شوید.
3. اضافه شدن برنامه Setup SigmaSoft_SatFileRenamer.exe برای تغییر نام فایلهای دانلودشده جهت استخراج آنها
توضیحات بیشتر: بعد از نصب برنامه Setup SigmaSoft_SatFileRenamer.exe داخل فولدر فایلهایی دانلودی خود رفته و برنامه SigmaSoft_SatFileRenamer.exe را نیز اجرا کنید و سپس فایلها را با ماوس انتخاب و راست کلیک کرده و گزینه Rename by sigma Renamer را بزنید تا فایلهایتان جهت استخراج ویکی کردن اماده شوند!
4. برطرف کردن چندین باگ برنامه
| اولین و تنهاترین اسکاینتی که قابلیت بروزرسانی از طریق اینترنت را تنها با یک کلیک دارا میباشد. |
راهنمای آپدیت اسکاینت از طریق اینترنت برای مبتدیها
1. ابتدا به اینترنت متصل شوید.
2. بر روی فایل Updater.exe موجود در پوشه اسکاینت کلیک بکنید.
3. منویی باز میشود که در ان 4 گزینه وجود دارد که بترتیب نام فرکانسها و شماره انها دیده میشوند مثلا اگر میخواهید اطلاعات مکها و پیدهای فرکانس 11354 را بروز کنید میتوانید عدد 1 را تایپ و کلید اینتر را بزنید و کمی صبر کنید تا رنگ Updater تغییر کند و بروزرسانی به اتمام برسد و سپس با فشار دادن کلید اینتر از برنامه Updater خارج شوید.
توجه! توجه! توجه!
آزمایش و مقایسه اسکاینت با اسکاینتهای دیگر
برای اینکه فرق و قدرت این اسکاینت با اسکاینتهای دیگر را بدانید پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این اسکاینت را با اسکاینتهای دیگر بطور همزمان آزمایش کنید! تا به قدرت این اسکاینت پی ببرید و ببینید که از چه نیروی زیادی برخوردار است، دانلود زیاد با کمترین DC !
1) ابتدا stream splitter را در پوشه یکی از اسکاینت ها قرار دهید
توجه: اسکاینتی که streamsplitter درپوشه ا ن قرار گرفته master وان یکی اسکاینت slave نام دارد
2)skynet.ini اسکای نت master را باز کنید وچون streamsplitter در فولدر خود این اسکاینت قرار دارد این خط را به skynet.ini اضافه کنید
streamreader=streamsplitter.dll
3)skynet.ini اسکانت slave راباز کنید مسیر streamsplitter را به ان بدهید
مثال:streamreader=f:/skynet0897b6sbf0_20a/streamsplitter.dll
4)هر دو اسکاینت رو اجرا کرده و تفاوت را احساس کنید!
دوفایل با نامهای Enable Shutdown PC after 8.30 Hours.exe و Disable Shutdown PC after 8.30 Hours.exe در پوشه اسکاینت قرار دارد که از آنها برای فعال یا غیر فعال کردن تایمر برای خاموش شدن کامپیوتر بعد از 8.30 ساعت دانلود میتوانید استفاده کنید.
توجه: اگر اسکاینت اجرا نمیشود، به این معنیست که فایل Streamreader.dll با کارت شما سازگاری ندارد میتوانید از سایر استریم ریدرها که بصورت فشرده در فایل ALL StreamReaders.exe قرار داده ایم استفاده نمایید.
توجه : برای راحتی شما عزیزان فایلی بنام freqs.txt در پوشه اسکاینت قرار دادیم تا براحتی بتوانید از فرکانسهای دیگر دانلود آفلاین در بقیه ماهواره ها نیز استفاده کنید!
این اسکاینت ورژن 20a میباشد که توسط تیم ایران آفلاین ویرایش شده و برای دانلود آفلاین مختص ایرانیان تنظیم شده است.
با استفاده از این اسکاینت DC که در زمان دانلود دارید 99% کاهش پیدا خواهد کرد.
فایلهای هر گروه در فولدر با نام خودشان ذخیره میشود.
این اسکاینت نام فایلها را 95% صحیح ذخیره میکند.
برای فایلهای ناقصی seg درست میکند.
تمامی مکها و گروههای ایرانی و ترکیه ای در این اسکاینت اضافه شده اند.
جدیدترین و کاملترین فرکانسهای دانلود در همه جهت های ماهواره ای بهمراه مشخصات کامل ماهواره و نوع فرکانس در فایل freqs.txt ذخیره شده اند.
از بهترین regex در این اسکاینت استفاده شده است.
استرین ریدیر بیشتر کارتها در داخل پوشه اسکاینت بصورت فشرده قرار گرفته است ، تا هرکسStreamreader مخصوص کارت خود را استفاده نماید.
این اسکاینت برای دانلود از فرکانسهای S1 و S2 در تمامی جهت ها مناسب بوده و بهترین عملکرد را داراست.
دارای فایلی بنام Clear.exe برای حذف لوگها در هربار اتمام دانلود.
نمایش آمار ترافیک سیگنال بصورت نمودار مانند در Header
اگر سیستم شما ضعیف است و DC دارید، نگران نباشید با این اسکاینت مشکلتان حل خواهد شد و DC هایتان به مقدار تقریبی 20 عدد کاهش خواهد یافت، که آنهم بر روی فایلهای دانلودی به هیچوجه تاثیرگذار نخواهد بود.
این اسکاینت بصورت پیشفرض بر روی فرکانس 11354 واقع در ماهواره W3 که بیشتر تیم های آفلاین ایرانی را دارا میباشد تنظیم شده است، اگر از جهت دیگر استفاده میکنید میتوانید از فایل Switcher.exe تغییر دهید.
چند توصیه مفید به کاربران:
برای اینکه دانلودی بهتر و بدون DC داشته باشید موارد زیر را رعایت کنید
1. از گذاشتن گوشی موبایل در نزدیکی کامپیوتر خودداری کنید.
2. در تنظیم دیش نهایت دقت بعمل آید تا سیگنال بیشتری دریافت کنید.
3. در هنگام دانلود با اسکاینت از کار با کامپیوتر خودداری کنید و بگذارید برنامه راحت دانلود بکند زیرا زمان کار با کامپیوتر و دانلود بطور همزمان ، وقتی میزان دیتای ورودی ماهواره به کامپیوتر افزایش یابد کامپیوترتان به احتمال زیاد نخواهد توانست همه دیتاها را پردازش کند و ...
4. سعی کنید از پیدهای دیگر فرکانس دانلودیتان استفاده کنید و پید مادر (8192) را زیاد بکار نبرید.
5. دیش را درجایی قرار دهید تا پارازیت بران اثر نکند و یا مقدار پارازیت کمتر شود.
6. فایلهای Rules , Regex را زیاد سنگین نکنید!
6. مورد اضافی: اگر هنوز کارت نخریدید، بهتر است کارت Qbox را انتخاب کنید.
و در آخر اینکه شما میتوانید تنظیمات دلخواه خود را با دیدن نمونه های تنظیم شده براحتی در فایلهای Rules و Regex اعمال نمایید.
hosseintdk775
21-09-2009, 04:00 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
Police _ 110 (http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=95) جان شما وقتی دستورات رو در رولز واد می کنی و بعد هم از داخل skynet تنظیم می کنه دیگه دستورات رولز اجرا نمی شه / چون تنظیمات خود skynet به رولز اولویت داره و برای اینکه تنظیمات رولز ایجاد بشه تمام تیکهایی که در skynet ( با استفاده از کلید g ) گذاشتید رو بردارید ( با کلید منهی - )
اینم نمونه مثال برای اینکه فایلهای با حجم کم رو نگیرید:
m ?????????? +[10m-] *rastgo
که از 10 مگ به بالا از هر مکی دانلود می کنه
Dash_javad
21-09-2009, 08:10 PM
سلام به همه
دوستان من الان 2 -2.5 سالی هست که دیگه سراغ دی ال آفلاین نرفتم
همه چیرو هم فراموش کردم (حتی مسیر یوتل ست 3 رو به عرب ست عوض کردم، ولی دیگه از این مسیر خسته شدم و دلم بجور هوس دانلود آفلاین کرده)
لطفا یه رفرنس خوب بهم معرفی کنید که دوباره یاد آوری بشه واسم و اطلاعات بروزی هم داشته باشه
Lions Gate
21-09-2009, 08:38 PM
سلام به همه
دوستان من الان 2 -2.5 سالی هست که دیگه سراغ دی ال آفلاین نرفتم
همه چیرو هم فراموش کردم (حتی مسیر یوتل ست 3 رو به عرب ست عوض کردم، ولی دیگه از این مسیر خسته شدم و دلم بجور هوس دانلود آفلاین کرده)
لطفا یه رفرنس خوب بهم معرفی کنید که دوباره یاد آوری بشه واسم و اطلاعات بروزی هم داشته باشه
دوست عزیز الان w3 ترافیکش خیلی خیلی پایین اومده . تنها فرکانسی که ترافیکش بالاس 10845 هست که
باید برای دانلود از این فرکانس از skynet لینوکسی استفاده کنی که OS هم باید لینوکس باشه .
بهترین ماهواره برای دانلود Express AM22 هست که اکثر گروه های ایرانی داران روی این ماهواره اکانت های
خیلی پر سرعتی میخرن
اینم فرکانس های دانلود ماهواره Express AM22
S1-PlanetSky
10969000,V,24200000
pids=8192
S1-KB Impuls
11156000,H,18888000
pids=8192
S1-Eurocom
11023000,H,8888000
pids=8192
S1-Raduga Internet
11096000,V,6164000
8192
S1-Skylogic
12716000,V,27500000
pids=8192
اگه کارت s2 هست w6 هم بدک نیست
Dash_javad
21-09-2009, 09:23 PM
ممنون دوست عزیز، پس یعنی میخاین بگی دبلیو تری مثه سابق مشتری های ایرانی نداره!؟
البته 2 سال پیشا شنیده بودم که بیشتر برو بکس ایرانی دارن شیفت میکنن رو دبلیو سیکس و ...
ولی حالا یه سئوال... موقعیت این ماهواره ای اکسپرس ای ام 22 چیه؟ (میخام بدونم مثه دبلیو تری نباشه که هر چی آهنگ پاکستانی و هندی بود بخورد ما میداد اینم بخوردمون بده)
فایلهای دریافتی اکسپرس ای ام ارزشمندتر هستند یا فایلهای دریافتی از طریف دبلیو سیکس؟
به عنوان سئوال آخر بین دبلیو سیکی با اکسپرس ای ام 22 کدومشون دردسرش کمتره و کارایی بهتری داره و ایرانی تر و سریعتره؟
پ.ن
یه رفرنس خوب یا یه انجمن خوب هم معرفی کنین که مختص همین کار باشه
Lions Gate
21-09-2009, 10:52 PM
ممنون دوست عزیز، پس یعنی میخاین بگی دبلیو تری مثه سابق مشتری های ایرانی نداره!؟
البته 2 سال پیشا شنیده بودم که بیشتر برو بکس ایرانی دارن شیفت میکنن رو دبلیو سیکس و ...
ولی حالا یه سئوال... موقعیت این ماهواره ای اکسپرس ای ام 22 چیه؟ (میخام بدونم مثه دبلیو تری نباشه که هر چی آهنگ پاکستانی و هندی بود بخورد ما میداد اینم بخوردمون بده)
فایلهای دریافتی اکسپرس ای ام ارزشمندتر هستند یا فایلهای دریافتی از طریف دبلیو سیکس؟
به عنوان سئوال آخر بین دبلیو سیکی با اکسپرس ای ام 22 کدومشون دردسرش کمتره و کارایی بهتری داره و ایرانی تر و سریعتره؟
پ.ن
یه رفرنس خوب یا یه انجمن خوب هم معرفی کنین که مختص همین کار باشه
اگثر مك هاي w6 عرب هستند ولي اگثر مك هاي Express AM22 روسي هستند . دركل روي w6 شوهاي عربي
و سريال هاي عربي خيلي زياد دانلود ميشه . از نظر فيلم هم من روي w6 فيلم هاي خوبي دان نكردم و اكثر
فيلم ها p.o.r.n هستند
اينم طزيقه نصب ديش Express AM22
در حالتی که پشت دیش قرار دارید و دیشتون روی هاتبرد قرار داره ، دیش خودتون رو به اندازه 40 درجه به سمت چپ یعنی شرق ببرید بطوریکه پایه سمت راست دیش تقریبا به سمت جنوب باشد (البته یکم مونده تا جنوب)
پایه پشت برای این جهت حدود 8 سانت بالاتر از هاتبرد قرار داره یعنی رو به آسمان قرار میگیره
ساعت ال ان بی برای این جهت باید روی 12 یا 6 باشه (یعنی اون فلش کوچکی که روی ال ان بی قرار داره ، رو به بالا و روی ساعت 12 قرار بگیره
بهترين انجمن ها هم dvb5.net (http://www.dvb5.net) و Free-offline (http://forum1.free-offline.com/) و mahvareh.biz (http://www.mahvareh.biz) هستند .
faraso00
01-10-2009, 12:41 AM
سلام.
اامکان داره یه کارت دی وی بی باشه که برای دیدن کانالهای ماهواره ایی احتیاجی به دیش و ال ان بی و سیم نداشته باشه یعنی مثل usb قابل حمل باشه؟:-"
rhett butler
01-10-2009, 03:12 PM
سلام.
اامکان داره یه کارت دی وی بی باشه که برای دیدن کانالهای ماهواره ایی احتیاجی به دیش و ال ان بی و سیم نداشته باشه یعنی مثل usb قابل حمل باشه؟:-"
نه امکان نداره..........
من نه ماهواره دارم نه DVB
میخوام هم ماهماره بگیرم وهم DVB ممنون میشم که اگه جایی رو میشناسین که هر دوتای اینارو هم میفروشه هم نصب میکنه معرفی کنید؟
BLACK.HAWK
11-07-2010, 01:57 AM
و تاپیک زنده شد:d
دوستان بهترین کارت dvb در حال حاضر در بازار چیه؟؟؟و از کجا می تونم گیر بیارم.ممنون.
farbodkain
11-07-2010, 02:49 PM
و تاپیک زنده شد:d
دوستان بهترین کارت dvb در حال حاضر در بازار چیه؟؟؟و از کجا می تونم گیر بیارم.ممنون.
در حال حاضر بهترین کارت به نظر من prof 8000 است که باید اینترنتی سفارش بدی برات از کیش بفرستند چون نمایندگیش اونجاست البته تو نت هم یک سرچ بزنی پیدا میشه.
اگر 8000 گیر نیامد می تونی بری سراغ prof 7301 اگر این هم گیر نیامد می تونی بری سراغ برند qbox که اونم کارش خوب اما اگر برای آفلاین می خوای اصلا نرو سراغ skystar s2.
BLACK.HAWK
11-07-2010, 04:00 PM
در حال حاضر بهترین کارت به نظر من prof 8000 است که باید اینترنتی سفارش بدی برات از کیش بفرستند چون نمایندگیش اونجاست البته تو نت هم یک سرچ بزنی پیدا میشه.
اگر 8000 گیر نیامد می تونی بری سراغ prof 7301 اگر این هم گیر نیامد می تونی بری سراغ برند qbox که اونم کارش خوب اما اگر برای آفلاین می خوای اصلا نرو سراغ skystar s2.
قیمت این PROF 8000 چقدره؟؟؟؟
King-x360
11-07-2010, 04:27 PM
الان بهترین مدل HD اسکای استار که هم یرای دیدن HD مناسب باشه و هم آفلاین چیه
قیمت و یه سایت هم برای فروش اینترنتی بگید ممنون میشم...
shoosh
11-07-2010, 04:38 PM
الان بهترین مدل HD اسکای استار که هم یرای دیدن HD مناسب باشه و هم آفلاین چیه
قیمت و یه سایت هم برای فروش اینترنتی بگید ممنون میشم...
بهترین کارت در حال حاضر Prof Revolution DVB-S2 8000 PCI-E
قيمت تک فروشي 144 هزار تومـان + فـايندر ديجيتال بصورت هديه
Soap McTavish
11-07-2010, 08:17 PM
ثانیه ای چند مگ دانلود میکنه؟
shoosh
11-07-2010, 08:32 PM
ثانیه ای چند مگ دانلود میکنه؟
ربطی به اکانت که از شرکت سرویس دهنده ای می گیری داره 512k تا 100 mb
کارت شماره يک جهان در نوع پي سي آي اکسپرس
STV0903داراي چيپ تخصصي با سرعت باور نکردني 80 نانو متري مدل
داراي خــروجي لوپ براي ارتباط چندين كارت و دريافت كننده ديگر
داراي استريم ريدر مخصوص كارت براي دانلود آفلاين و نرم افزار اينترنت آنلاين
سيگنالهاي دريافتيSNR و BERداراي سيستم مانيتورينگ
مشخصات این کارت:
High sensitivity
Features of reception and presentation of DVB data services (high-speed multicast and internet access)
Support of AltDVB, DVBDream, DVBviewer, ProgDVB, MediaPortal, FastSatFinder
DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS
Remote control
Drivers for Windows XP/Vista/Win7
PTG Engine 1.7 Blind Scan Interface
BDA-driver (Broadcast Driver Architecture) supports many 3rd party applications
PTG Engine
Designed in Germany
Video Features
HDTV support (MPEG2 and MPEG4/H.264)
AC3 5.1 software decoder
Support of DXVA (DirectX Video Acceleration) for H.264
Plug and play installation
Recording and playback via TV/radio
Teletext
Time shift support
Electronic Program Guide (EPG)
Photos
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.