View Full Version : سخت ترین اچیومنتی که گرفتی ...
syaleni
26-05-2009, 11:35 AM
سلام
توی این تاپیک سخت ترین اچیومنت یا بهتر بگم اچیومنتی که خیلی براش زحمت کشیدید رو معرفی کنید.
-خودم سخت ترین اچیومنتی که گرفتم تموم کردن گیتار هیرو 3 روی Expert بود چون بتل آخرش واقعا فضایی بود و خیلی شانسی بعد دو ، سه هفته گرفتمش.
-بعد از اون تموم کردن gears 2 روی insane بود .
- یه اچیومنت دیگه بود که اونم مربوط به گیتار هیرو 3 بود ، اینکه 20 تا آهنگ رو روی Expert 100% بزنی که واسه اینم یه ماهی وقت گذاشتم .
-آخریشم کشتن تموم کبوترها توی gta iv بود که خیلی وقت گرفت .
البته تموم کردن cod4 و 5 رو هم باید به این لیست اضافه کنیم ولی اینا وقت کمتری گرفت مخصوصا cod4 روی veteran خیلی سخت نبود .
خوب این شما و اینم سخت ترین اچیومنت هایی که گرفتید . امیدوارم تاپیک خوبی بشه !
pouria x360
26-05-2009, 12:25 PM
كشتن 100000 لوكاست.
BoRiX_HiDeN
29-05-2009, 11:06 AM
په باحال این تاپیک که قفل بود باز شدش حالا:biggrin1: در کل فکر نکنم با طرفدارهای زیادی مواجه بشه. من فکر کنم توی بازی NINJA GAIDEN 2 , Afro Samurai سخت ترین آچیومنت های دنیا وجود داره.
BlackCat
29-05-2009, 11:28 AM
په باحال این تاپیک که قفل بود باز شدش حالا:biggrin1: در کل فکر نکنم با طرفدارهای زیادی مواجه بشه. من فکر کنم توی بازی NINJA GAIDEN 2 , Afro Samurai سخت ترین آچیومنت های دنیا وجود داره.
البته یه بحثی که وجود داره اینه که اچیومنت های آفلاین هرچه قدر هم که سخت باشن بازی آفلاین اند ، یعنی فرضا شما یه Checkpointرو 200 بار میری تو NG و کشته میشی اما بالاخره رد میکنی مرحله رو و اچیومنت رو میگیری.
اما اچیومنت های آنلاین بحثش کلا جداس ، شما تا مهارت نداشته باشی نمیتونی یه اچیومنت آنلاین رو بگیری.
یه مثال ساده بزنم توی بازی GRAW2 یه اچیومنت هست که شما باید 60 دقیقه دفاع کنی(Coop) این اچیومنت به تنهایی از کل ـه اچیومنت های NG2 سخت تره و فقط هم NIK ( XFIGHT3R) توی این سایت این اچیومنت رو داره.
البته این حرفا در مورد هر بازی ای صدق میکنه جز Guitar Hero
BoRiX_HiDeN
29-05-2009, 12:29 PM
حرفت کاملا درسته و یک سری آچیومنت های آنلاین واعقا سخت هستش. Guitar Heri که اصلا جداست قضیش:biggrin1:
BlackCat
30-05-2009, 07:38 PM
هرچه قدر پروفایلم رو نگاه میکنم میبینم هیچ اچیومنت سختی توش نیست ، یعنی نه اینکه مثلا من خیلی قوی بودم همرو راحت گرفتم یعنی اینکه بازی هایی که کردم هیچ کدوم اچیومنت ـه سوپرسخت توشون نبوده که من گرفته باشم.
اما به هر حال فکر کنم یکی از وقت گیرترین اچیومنت هایی که من تاحالا درگیرش بودم کامل کردن Challenge Mode ـه FIFA08 باشه که از 10ریجن و 105 Challenge تشکیل شده که هر ریجن دارای یه اچیومنت ـه.
گرفتن این 10تا اچیومنت روی هم چیزی حدوده 50 ساعت وقت گرفت و در این بین شاهد Challenge های فوق العاده جالبی نیز بودیم! " گل زدن با دروازه بان روی درجه سختی ـه Legendry" در حالی که توی فیفا نمیشه از دروازه بان برای پنالتی یا ضربه آزاد استفاده کرد.
این Challenge ها به طرز عجیبی وقته من رو گرفت اما به هر حال هرجوری بود این بازی رو 1000 کردم.( کلا FIFA08 ـه من زمانی که 1000 شد من نزدیکه 110 ساعت بازی کرده بودمش که بین بازی های پروفایل من وقت گیرترین بازی بوده)
بعد از این هم "هدشات کردن 100نفر توی Geow" بود ، این هم اچیومنته سختی نبود ولی به دلیل مشکلات این بازی من بعد از هدشات کردنه تقریبا 300نفر( به طور نسبی الان درست یادم نیست) اچیومنت رو گرفتم.
navid of war
31-05-2009, 06:10 PM
کشتن 100000 تا لوکاست سخت نی ولی طولانی و وقت گیره .
سخت ترین اچیومنتی که دیدم توی L4D بود که فقط من و سه نفر دیگه توی ایران با هم گرفتیمش.
کاره هر کسی نیست! خیلی سخت و قانونی بود !
BlackCat
01-06-2009, 09:57 AM
سخت ترین اچیومنتی که دیدم توی L4D بود که فقط من و سه نفر دیگه توی ایران با هم گرفتیمش.
کاره هر کسی نیست! خیلی سخت و قانونی بود !
خب امیرجان اسم اچیومنت رو هم بگو و یکم راجبش توضیح بده ببینیم چیه ، مثل کاری که من کردم.
http://www.xbox360achievements.org/images/achievements/525/UPjmcVk=.jpgUntouchables30 http://www.xbox360achievements.org/images/site/gp-g.jpg
No Survivors take damage after contacting the rescue vehicle
فکر کنم این اچیومنت بود ، نزدیک 2 ساعت با سعید و علی و یکی دیگه از بچه ها گرفتیمش ...
تا اونجایی که می دونم هیچکس دیگه ای نتوسنته اینو بگیره !
فکر کنم این اچیومنت بود ، نزدیک 2 ساعت با سعید و علی و یکی دیگه از بچه ها گرفتیمش ...
البته از راه عادی گرفتن شرطه نه گلیچ کردن و تو اون اتاقه نشستن:laughing:
البته از راه عادی گرفتن شرطه نه گلیچ کردن و تو اون اتاقه نشستن:laughing:
عزیزم شما بدون نشستن توی اتاق گرفتید؟ البته جدیدا مثل اینکه چند نفری قراره بگیرنش :دی
بدون اتاق رفتن ، امکان نداره ! با سعید چند بار تست کردیم ولی نشد ! در کل برای Damage نخردن فقط اتاق تنها راه هست !
البته گلیچ که حساب نمی شه و بهتره بگیم باگ !
جالب اینه که من این اچیومنت رو نگرفتم:laughing: تو اتاق رفتن کار چندان دشواری نیست که شما از افتخار ملی بهش اشاره میکنی
فکر نکنم توی اتاق اچیومنت را بده ولی در کل اون اتاق تنها شانس برای بچه هاست ! بعد از اتاق باید در عرض 10 ثانیه به هلیکوپتر برسیم بدون اینکه حتی یک نفر ضربه بخوره ، این در صورتی است که صدها دشمن در چپ و راست بهت حمله می کنند و دو نفر باید به grenade اونا را عقب بکشند و بقیه با مسلسل پوششون بدن !
فکر نکنم آسون باشه !
عزیزم شما بدون نشستن توی اتاق گرفتید؟ البته جدیدا مثل اینکه چند نفری قراره بگیرنش :biggrin1:
بدون اتاق رفتن ، امکان نداره ! با سعید چند بار تست کردیم ولی نشد ! در کل برای Damage نخردن فقط اتاق تنها راه هست !
جالب اینه که من این اچیومنت رو نگرفتم:laughing: تو اتاق رفتن کار چندان دشواری نیست که شما از افتخار ملی بهش اشاره میکنی
BlackCat
01-06-2009, 01:28 PM
استفاده از Bug برای گرفتن ـه اچیومنت هم Glitch به حساب میاد البته!
استفاده از Bug برای گرفتن ـه اچیومنت هم Glitch به حساب میاد البته!
درسته ولی به طور مثال شما 30 تا لپتاب را شانسی توی Cod4 پیدا کردی؟:biggrin1:خب معلومه که مثل من از Youtube دیدی و رفتی و گرفتیش ... خیلی از اچیومنت ها راه سخت و آسان دارند ، حالا کدوم را بیشتر دوست دارید؟
درسته ولی به طور مثال شما 30 تا لپتاب را شانسی توی Cod4 پیدا کردی؟:biggrin1:خب معلومه که مثل من از Youtube دیدی و رفتی و گرفتیش ... خیلی از اچیومنت ها راه سخت و آسان دارند ، حالا کدوم را بیشتر دوست دارید؟
این الان چه ربطی داشت!
اسم تاپیک اچیومنت سخته! اگر خیلی ادعای L4D میشه ببینم میتونی اچیومنت Expert رو بگیری
BoRiX_HiDeN
01-06-2009, 06:17 PM
این الان چه ربطی داشت!
اسم تاپیک اچیومنت سخته! اگر خیلی ادعای L4D میشه ببینم میتونی اچیومنت Expert رو بگیری
دوستان می خواین یک تاپیک برای راهنمایی آچیومنت ها L4D بزنم راحت شین:biggrin1: اون رو نگو که من ترکیدم ولی نشدش. اصلا کسی رو همه مراحل رفته؟
دوستان می خواین یک تاپیک برای راهنمایی آچیومنت ها L4D بزنم راحت شین:biggrin1: اون رو نگو که من ترکیدم ولی نشدش. اصلا کسی رو همه مراحل رفته؟
عمرا یه مرحلش رو هم کسی رفته باشه!در کل بسیار سخته
BoRiX_HiDeN
01-06-2009, 06:32 PM
عمرا یه مرحلش رو هم کسی رفته باشه!در کل بسیار سخته
من اون مرحله اول که آپارتمان بود چی بود اون رو تا قسمت 3ومش رفتم اینقدر این هوش مصنوعی تعطیل هست که میمیرن منم که تکی نمی تونم از پسشون بر بیام
BlackCat
01-06-2009, 06:34 PM
درسته ولی به طور مثال شما 30 تا لپتاب را شانسی توی Cod4 پیدا کردی؟:biggrin1:خب معلومه که مثل من از Youtube دیدی و رفتی و گرفتیش ... خیلی از اچیومنت ها راه سخت و آسان دارند ، حالا کدوم را بیشتر دوست دارید؟ امیرجان من الان هر چه قدر این جمله ی شما رو میخونم ربطی بینه Glitch و جمع کردن ـه Collectable ها با استفاده از دیدن ـه ویدیو نمیبینم!
ببین الان مد شده همه بازی ها از این آیتم ها دارن و به شکل های مختلف ، مطمئنا کسی که دنبال ـه اچیومنت بیکار نیست بشینه 100 تا پرچم رو خودش توی AC پیدا کنه پس میره Achievement Guide ها رو میخونه و راهنماش رو پیدا میکنه و براساس اون میری دنباله این آیتم ها.
اما Glitch به چیزی که شما گفتی ربطی نداره ، Glitch یعنی سوء استفاده از Bug ها برای گرفتن ـه اچیومنت. با یه مثال برات بگم یه مشکلی که تو Geow1 بود و توی Geow2 هم عینا تکرار شد گرفتن اچیومنت Seriously و تفنگ های دیگه در عرض کمتر از 10 ثانیه است! فقط کافیه پروفایل دوستت که این اچیومنت ها رو گرفته Recover کنی بعد هر دو رو sign in کنی و ...!
من سعی کردم با 2 مثال نشون بدم چه فرقی بین Glitch و حرفی که شما میزنی هست امیدوارم منظورم واضح بوده باشه.
در ضمن اچیومنت بگیرها چند دسته هستن:
1- فقط دنباله GS ـه بیشتر هستن و براشون مهم نیست از هر بازی چقدر بگیرن.
2-GS Completion براشون مهمه یعنی گرفتن ـه بیشترین اچیومنت ـه ممکن از هر بازی و بالابردن نسبت اچیومنت های باز شده نسبت به کل اچیومنت های ممکن( بهترین دسته که تعدادشون زیاد ام نیست)
3- استفاده از هر روشی برای گرفتن ـه اچیومنت ، این گروه خودشون رو گول میزنن و هیچ وجدانی ندارن! استفاده از Save ، Glitch و دیگر روشهای ممکن فقط برای بالابردن GS!
کلا خوبه همه سعی کنیم جز دسته ی دوم باشیم.
در ضمن من تلاش شما رو تحسین میکنم که فعلا تنها کسانی هستین که این اچیومنت رو گرفتین ولی این اچیومنت ها برای ـه رقابت نیست که حالا بگم من X ام تو X-1 پس من از تو قوی تر هستم و بحث های مشابه ، پس سعی کنید وقتی اچیومنتی میگیرین باهاش نخواین پز بدین و منم منم کنید ، این در شان ـه یه اچیومنت بگیر حرفه ای نیست.
BoRiX_HiDeN
01-06-2009, 06:41 PM
2-GS Completion براشون مهمه یعنی گرفتن ـه بیشترین اچیومنت ـه ممکن از هر بازی و بالابردن نسبت اچیومنت های باز شده نسبت به کل اچیومنت های ممکن( بهترین دسته که تعدادشون زیاد ام نیست)
3- استفاده از هر روشی برای گرفتن ـه اچیومنت ، این گروه خودشون رو گول میزنن و هیچ وجدانی ندارن! استفاده از Save ، Glitch و دیگر روشهای ممکن فقط برای بالابردن GS!
مرسی خیلی خوب بود مخصوصا قسمتی که آخرش اضافه کردی در مورد پز دادن.
من در این چند وقته سعی کردم جز دسته دوم بشم و کمی هم جواب داده چون من قبلا فقط از هر بازی مقدار کمی می گرفتم و درصدم 40 یا حتی 38 هم بود ولی الان سعی می کنم بازی ها رو در حد توانم کامل کنم و الان درصدم 52 رسیده که به نظر خودم نسبت به قبل خوب هست.
در سایت خودمون هم که فکر کنم آقا اشکان، آقا امیر(Nik) و احمدرضا درصدهای عالی داشته باشند
Dr.ДядsЙ
02-06-2009, 11:00 PM
خداییش این Street Fighter IV پیر آدمو درمیاره تا اچیومنت بده:mad:
به نظرم یکی از سخت ترین اچیومنمتا کشتن 100,000 لوکاست باشه که من هنوز نتونستم بگیرم:biggrin1:
این Condemned 2 هم واقعا مسخره هست با این اچیومنتاش.
GTA IV هم خداییش بعضیا خیلی سخته.مثه ترکوندن 10 ماشین تو 10 ثانیه که من هر کاری کردم نتوستم بگیرمش هنوز.
دمش گرم Fear 2,Bourne,Fable II, واقعا اچیومنتاشون راحت و گرفتنشون لذت بخشه:biggrin1:
navid_x360
03-06-2009, 09:44 PM
سلام
اقا درسته مهم نیست چقدر گیم اسکور گرفتین مهم اینکه از چند بازی چقدر امتیاز کسب کردین مثلا خود من از52 بازی 40 هزارتا گیم اسکور گرفتم این 12 هزار اختلاف گیم اسکورام باسه اینکه من adsl نداشتم که تکمیلشون کنم اما خیلی زحمت کشیدم باسه گرفتن اچیومنتا افلاین همش مدیون این دوستانم که اینجا راهنمایی اچیومنت گذاشتن پس اینکه امتیاز بره بالا الکی فایده نداره به نظر من ارزش کسی که 10 تا بازی کرده و 10 هزارتا امتیاز کسب کرده خیلی بیشتر از کسی که 100 تا بازی کرده و 30 هزارتا گیم اسکور جمع کرده
وای خدای من ، چه قدر بحث می کنید!
امیرجان من الان هر چه قدر این جمله ی شما رو میخونم ربطی بینه Glitch و جمع کردن ـه Collectable ها با استفاده از دیدن ـه ویدیو نمیبینم!
ببین الان مد شده همه بازی ها از این آیتم ها دارن و به شکل های مختلف ، مطمئنا کسی که دنبال ـه اچیومنت بیکار نیست بشینه 100 تا پرچم رو خودش توی AC پیدا کنه پس میره Achievement Guide ها رو میخونه و راهنماش رو پیدا میکنه و براساس اون میری دنباله این آیتم ها.
اما Glitch به چیزی که شما گفتی ربطی نداره ، Glitch یعنی سوء استفاده از Bug ها برای گرفتن ـه اچیومنت. با یه مثال برات بگم یه مشکلی که تو Geow1 بود و توی Geow2 هم عینا تکرار شد گرفتن اچیومنت Seriously و تفنگ های دیگه در عرض کمتر از 10 ثانیه است! فقط کافیه پروفایل دوستت که این اچیومنت ها رو گرفته Recover کنی بعد هر دو رو sign in کنی و ...!
من سعی کردم با 2 مثال نشون بدم چه فرقی بین Glitch و حرفی که شما میزنی هست امیدوارم منظورم واضح بوده باشه.
در ضمن من تلاش شما رو تحسین میکنم که فعلا تنها کسانی هستین که این اچیومنت رو گرفتین ولی این اچیومنت ها برای ـه رقابت نیست که حالا بگم من X ام تو X-1 پس من از تو قوی تر هستم و بحث های مشابه ، پس سعی کنید وقتی اچیومنتی میگیرین باهاش نخواین پز بدین و منم منم کنید ، این در شان ـه یه اچیومنت بگیر حرفه ای نیست.
این الان چه ربطی داشت!
هیچی عزیزم ، یک اچیومنت سخت گرفتم ، الانم پشیمونم. بیخیال بشید و لذت بازی را ببرید ...
terova
05-06-2009, 10:57 PM
به نظر من وقت گیر بودن تو گرفتن اچیومنت نشانه سختی اون نیست.. اگر یک اچیومنت باشه که فقط احتیاج به مهارت خیلی بالای داشته باشه به اون بگیم سخت بهتره..
مثلا همین کشتن 100.000 لوکاست .. من برادرم رو گذاشتم هر روز یک مدتی میره تو مرحله آخر لوکاست میکشه تا آخرم این اچیومنت رو بگیرم..
PaRaDoXiSt
06-06-2009, 12:27 AM
البته اگه بخواین سریع این اچیومنت رو باز کنین یه کمی باید اعصاب درست و حسابی داشته باشین چون واقعا حوصله آدم رو سر میبره.
ECL!PSE
06-06-2009, 10:27 AM
سخت ترین اچیومنت فکر کنم تموم کردن بازی Bioshock بدون مردن رو درجه ی سختی Hard باشه ... :evil:
Mamad Ripper
06-06-2009, 09:31 PM
سلام
من سختترین اچیومنتی که بازی کردم مربوط به بازی GRID بود که فکر کنم باید 20 بار ماشینو ملق میدادی!
یا یه همچین چیزی دقیقاً یادم نیست.
Desert-Eagle
08-06-2009, 01:31 PM
من سخت ترين اچيومنتي كه گرفتم واسه GTA IV بود! :biggrin1:همون كه بايد مسافت زيادي رو تك چرخ ميزدي!!! هي موتور يا از عقب به زمين ميخورد يا از جلو!!!!..... آسونترين اچيومنت ها هم واسه Terminator Salvation هست هر مرحله رو تموم كني 80 تا گيمر اسكور ميده! البته من حالشو ندارم آخه اصلا جذابيت نداره!!!!:biggrin1:
Mojtabaseyfi
23-06-2009, 11:30 PM
در اینجا اچومنت هایی که مشکل داریم میشه معرفی کرد؟
highergraphic
24-06-2009, 07:47 AM
در اینجا اچومنت هایی که مشکل داریم میشه معرفی کرد؟
نه اینجا در مورد سخت ترین اچیومنتی که موفق شدی بگیری است.
Aidin.gh73
25-06-2009, 02:28 PM
سخترين اچيومنتي كه من گرفتم يكي pt توي prototype بود كه وقتم رو زياد گرفت بعضي eventهاش واقعا خيلي سخت بودن.
يكي هم True Dedication توي Midnight Club: Los Angeles كه بايد همه ي Goal attack ها رو واسه همه ي مسير ها مي رفتي.
سخت ترینو اعصاب خورد کن تریت اچیومنتی که من گرفتم اخرین اچیومنت CoD Modern Warfare بود که باید مرحله گروگان گیری تو هواپیما رو زیر 1 دقیقه تموم میکردیم
BoRiX_HiDeN
25-06-2009, 02:37 PM
سخت ترینو اعصاب خورد کن تریت اچیومنتی که من گرفتم اخرین اچیومنت CoD Modern Warfare بود که باید مرحله گروگان گیری تو هواپیما رو زیر 1 دقیقه تموم میکردیم
اون خیلی رو اعصاب بودش خداییش:biggrin1: (http://www.ps3trophies.com/trophies/143) من آخر نتونستم بگیرمش عصبانی شدم کنسول رو از پنجره پرت کردم بیرون:biggrin1: (http://www.ps3trophies.com/trophies/143)
Aidin.gh73
25-06-2009, 03:40 PM
آره اون خيلي سخت بود من بعد از شش هفت ساعت تكرار آخر گرفتمش.
من دفعه اول كه رسيدم به گروگانه خوشحال شدم كه اچيومنت رو گرفتم. ولي من زدم به شكم كسي كه گروگانرو گرفته بود بعد ديدم سوختم دوبار اينجوري شد اعصابم خورد شده بود ميخواستم با كله برم تو مونيتور بعد فهميدم بايد يارو رو هدشات كني.
sajadgamer
25-06-2009, 03:44 PM
سخت ترین الان یادم نیست اما حدشات کردن یک زامبی درحال پرش از یک بلندی در Res5 سخت بود.البته میان ریزه کاریها نه اجباری ها مثل بردن مرحله.
AC_Creed
27-06-2009, 07:31 PM
کلا همه فکر میکنن GH3 سخت ترین بازی برای اچیومنت گرفتنه ولی بازی ای که خیلی از GH سخت تره
DEVIL MAY CRY4 :love: هست که اگر 5-6 بارم بازی رو تموم کنید تازه میشه 650 گیمر اسکور
اسونترین بازی هم برای اچیومنت گیری AVATAR هستکه تو 5 دقیقه 1000 تارو میده
play3
30-06-2009, 07:18 AM
کلا همه فکر میکنن GH3 سخت ترین بازی برای اچیومنت گرفتنه ولی بازی ای که خیلی از GH سخت تره
DEVIL MAY CRY4 :love: هست که اگر 5-6 بارم بازی رو تموم کنید تازه میشه 650 گیمر اسکور
اسونترین بازی هم برای اچیومنت گیری AVATAR هستکه تو 5 دقیقه 1000 تارو میده
اصلا با حرف این دوستمون موافق نیستم دویل میکرای خیلی خیلی سادهتر هست از گیتار هیرو بله گیتار هیرو تا 200 الی 250 تاش خیلی سادست ولی از اونجا به بعدش ...:((
ولی دویل میکرای فقط یه حوصله فولادی میخواد که مثلا همه اسلحه هاش رو اپگرید کنی:-"
syaleni
30-06-2009, 08:54 AM
باهات موافقم . من از گیتار هیرو 3 ، 630 تا گرفتم ولی از دویل 150 تا! دویل واقعا سخته .الانم دارم روی اون اچیومنت 5 ستاره زدن اکسپرت کار می کنم و فقط آهنگ ریننیگ رو 5 تزدم ! واقعا سخته
manouch
05-07-2009, 06:20 PM
حوصله دارید ها :دی
من 1 بازی هم 1000 تاشو نگرفتم تا حالا :دی
Kian_X
06-07-2009, 04:36 PM
سخترین که نبوده ولی اچیومنتی که رو اعصابم باشه به نظر چند تا از اچیومنتهای L4d واقعا دهنم سرویس شد :biggrin1:
BoRiX_HiDeN
06-07-2009, 06:04 PM
سخترین که نبوده ولی اچیومنتی که رو اعصابم باشه به نظر چند تا از اچیومنتهای L4d واقعا دهنم سرویس شد :biggrin1:
بابا تو که آخرش نیومدی باهم بریم 50Cent رو بگیرم و 1000 تاش کنیم:biggrin1: آره L4D هم خیلی سخت بودش تو صفحه های اول هم رتجع بش بحث شده
majidpotter616
09-07-2009, 10:05 AM
تو بازی dead rising 3 تا اچیومنت هست که هیچی توضیح در موردش هست ننوشته اون موقع ها مد نبوده بنویشند این 1 اچیومنت مخفی هست خودتان باید بفهمید فقط 3 تا علامت سوال گذاشته کسی میدونه چی هست
Zalamen
09-07-2009, 10:56 AM
تو بازی dead rising 3 تا اچیومنت هست که هیچی توضیح در موردش هست ننوشته اون موقع ها مد نبوده بنویشند این 1 اچیومنت مخفی هست خودتان باید بفهمید فقط 3 تا علامت سوال گذاشته کسی میدونه چی هست
اون هارو من باید گرفته باشم...برو تو Gamewinners.com شاید پیدا کردی...
من یک ساله 360 ام خرابه...بازی Oblivion رو کامل گرفتم...ولی سخت ترین یا بهتره بگم وقت گیر ترین آچیومنت 56000 Kill تو Dead Rising بود...یکی دیگه هم اون مرحله ی اضافی COD4 که اسمش یادم نیست رو آخرین درجه ی سختی...
آخ راستی یادم اومد(البته اطلاعات من واسه یه سال قبله)Froza2 هم واقعا وقت گیر بود آچیومنت هاش....هیچ خلاقیتی هم نداشت...مثلا:20 تا مسابقه رو ببر-همه ی ماشین های اروپا رو باز کن...بر خلاف آچیومنت های مثلا GTA IV که آدم باید با تفکر کار می کرد...مثه اون 10تا ماشین تو 10 ثانیه....من نمیدونم چند تا با هم منفجر کردم ولی چند ثانیه سرعت فریم بازی اومد رو 5-6.:biggrin1:
BoRiX_HiDeN
09-07-2009, 10:57 AM
خوب چه ربطی به اینجا داره. برو سوالت رو اینجا (http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13385&page=17) بپرس. در ضمن می تونی بری توی سایت Achievement.org نوشته اونجا
Troy_ali
09-07-2009, 12:24 PM
اچیومنتهای بازی Cod4 سخت بود . مخصوصا اون مراحلی که زمانی بود و برای Veteran خیلی زمان کمی می داد .
اچیومنتهای بازی Forza 2 هم خیلی وقت گیر بود .:biggrin1:
NINJA_PANDA
09-07-2009, 02:19 PM
اچیومنتهای بازی Forza 2 هم خیلی وقت گیر بود
با این نکته واقعا موافقم من برای800 تاش یک ماه زمان گذاشتم!!!
BoRiX_HiDeN
09-07-2009, 02:23 PM
من که اصلا Forza2 رو 50 تا بیشتر ازش نگرفتم. دیدم سر کاری هست بی خیالش شدم:biggrin1:
BlackCat
09-07-2009, 02:55 PM
با این نکته واقعا موافقم من برای800 تاش یک ماه زمان گذاشتم!!!
شما که کلا 355 تا از این بازی بیشتر نگرفتی!
NINJA_PANDA
09-07-2009, 03:21 PM
الان مثلا میخواستید من رو ضایع کنید!
دوستان از جمله همین اقا برهان اطلاع دارند به خاطر اینکه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم یه gamer tag که تقریبا اندازه من گیم اسکور داره گذاشتم تو پرو فایلم!
امیدوارم جواب قانع کننده ای گرفته باشید!
Dr.Freeman
09-07-2009, 07:02 PM
حالا شما هم اینقدر سخت نگیر . اصلا شاید هنوز پروفایلش رو آپدیت نکرده .
phones
09-07-2009, 10:40 PM
سخترین اچیومنت مال ninja gaiden 2 بود که میگفت باید 1000 تا ضربه بزنی بدون این که damge بخوری
Kian_X
11-07-2009, 09:25 AM
بابا تو که آخرش نیومدی باهم بریم 50Cent رو بگیرم و 1000 تاش کنیم:biggrin1: آره L4D هم خیلی سخت بودش تو صفحه های اول هم رتجع بش بحث شده
اصلا حسش پرید اگه هستی من هستم هنوز :-" مشکل سر اینه که من GUNIT رو میخوام تو هم GUNIT رو میخوای :biggrin1:
Bianconeri
11-07-2009, 03:09 PM
ههچ چیز به اندازه Midnight club :LA من را اذیت نکرد. :mad::evil:
ساده ترین هم terminator salvation که 1000 تا را در تنها 11 اچیومنت بهت میده .کلا 5 ساعت طول می کشه.
سلام دوستان .میشه به چند تا بازی جدید که بشه زیر 12 ساعت 1000gs شون کرد معرفی کنید؟
BoRiX_HiDeN
13-07-2009, 08:06 PM
سلام دوستان .میشه به چند تا بازی جدید که بشه زیر 12 ساعت 1000gs شون کرد معرفی کنید؟
این پستتون دقیقا چه ربطی به این تاپیک داشتش؟
kiavash2
13-07-2009, 08:36 PM
خب جای دیگه ای نیست که بپرسن شمام سخت نگیر:biggrin1:
بازی dragon ball z تو مدت خیلی کوتاهیی هر 1000 تاشو میده:biggrin1:
هری پاتر جدیده هم خوب اچیومنت ولی یکم وقت گیره.
....
سخت اچیومنتی که گرفتم مال بازی cod4 بود که یکی از مراحلش رو veteran با بدبختی رفتم.
trust n1
14-07-2009, 11:43 AM
دوستان اگه ممکنه اچیومنتهای بازی ufc 2009 را هم بزارید
اگه هم کسی تونسته قسمت کلاسیک فایت را تمام کنه بگه چطوری میشه rear n a k e d chocke را انجام بدیم که ویدیوهاش باز شه
والا من اگر هر جا اینو مینوشتم یه عده بودن که بیان بگن چه ربطی داره .......:nospam::discussion::sick:
BoRiX_HiDeN
15-07-2009, 10:30 PM
خب جای دیگه ای نیست که بپرسن شمام سخت نگیر:biggrin1:
بازی dragon ball z تو مدت خیلی کوتاهیی هر 1000 تاشو میده:biggrin1:
هری پاتر جدیده هم خوب اچیومنت ولی یکم وقت گیره.
....
سخت اچیومنتی که گرفتم مال بازی cod4 بود که یکی از مراحلش رو veteran با بدبختی رفتم.
چرا دوست عزیز جای دیگه ای هستش:biggrin1:
والا من اگر هر جا اینو مینوشتم یه عده بودن که بیان بگن چه ربطی داره .......:nospam::discussion::sick:
کاشکی یکم قبل از پست دادن فکر می کردی دوست من. این عکس ها چی مثلا گذاشتی.
این تایپک رو برای شما گذاشتن نه من: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13385&page=17
چرا دوست عزیز جای دیگه ای هستش:biggrin1:
کاشکی یکم قبل از پست دادن فکر می کردی دوست من. این عکس ها چی مثلا گذاشتی.
این تایپک رو برای شما گذاشتن نه من: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13385&page=17
دوست من اون تاپیک هم مثل این یکی دقیقا به چیزی که من می خوام مربوط نمیشه ...ولش کن دیگه اگه پست من خیلی بی ربط بود یا شما رو آزار داد معذرت میخوام:((در ضمن این عکس ها مفهوم رو بهتر میرسونه....:-")
amin 262
19-07-2009, 10:54 AM
من یکی از سخت ترین ها (100 پاور پارکینگ تو برون اوت) و (کشتن 100000 نفر در گیرز او وار)
amin 262
19-07-2009, 10:58 AM
تمام کردن گیرز او وار در درجه ی اینسین
eric666_godofgame
25-07-2009, 01:47 PM
امیر جان اگه شما فکر فکر میکنی که این سخت ترین achievement هست و فقط شما توی ایران اینو گرفتین باید بگم که خواب دیدی!!!!!
من و امیر و اشکان و امید که هر 3 تایی(به جز من) بسیار حرفه ای هستند این achievement رو گرفتیم!
و امیر و اشکان و امید L4D رو روی expert بدون هیچ گونه glitch تمام کردن!
به نظر من سخترین achievement این بازی تمام کردن بازی بر روی درجه سختی expert و بعد از آن achievement Nothing Special هست.
در ضمن امیر تو چی را میخوای ثابت کنی!!!!
امیر جان اگه شما فکر فکر میکنی که این سخت ترین achievement هست و فقط شما توی ایران اینو گرفتین باید بگم که خواب دیدی!!!!!
من و امیر و اشکان و امید که هر 3 تایی(به جز من) بسیار حرفه ای هستند این achievement رو گرفتیم!
و امیر و اشکان و امید L4D رو روی expert بدون هیچ گونه glitch تمام کردن!
به نظر من سخترین achievement این بازی تمام کردن بازی بر روی درجه سختی expert و بعد از آن achievement Nothing Special هست.
در ضمن امیر تو چی را میخوای ثابت کنی!!!!
عرفان شما سال سوم دبیرستانت را که تموم کردی ! تاریخ پست را نگاه کن و تاریخ اچیومنت گرفتنت را ببین و مقایسه کن ! تا اون زمان فقط 4 نفر این اچیومنت را گرفته بودند که من و سعید و علی و حسام اگر درست یادم باشه بودیم که باهم گرفتیم ، حالا برو خوش باش.
خیلی جالبه من 3 ماه پیش این اچیو را گرفتم و بعد از 3 ماه اومدی میگی من هم گرفتم ! دیگه واقعا ...
http://live.xbox.com/en-US/profile/Achievements/ViewAchievementDetails.aspx?tid=%09]%3adh)k%3f{t&compareTo=IIx+GoDLikE+xII
L4D رو روی expert بدون هیچ گونه glitch تمام کردننمی دونم Expert اینقدر آسان شده که بدون گلیچ تموم میشه ! همانطوری که من نمی دونم تو گلیچ کردی یا خیر ، هیچکس دیگه ای نمی دونه. البته من در مورد اشکان و امیر و امید ، نه خبر دارم و نه کاری دارم ، چون می دونم کارشون درسته.
هرچیزی سخت بود باید برای تموم کردنش glitch کرد یا از اعمال مشابه استفاده کرد؟ (اصلا کاری به بحث اچیومنت های این بازی ندارم) بحث گلیچ نیست ، بلکه بحث اثبات اینه که چه کسی گلیچ کرده و چه کسی نکرده !
BlackCat
25-07-2009, 06:29 PM
نمی دونم Expert اینقدر آسان شده که بدون گلیچ تموم میشه !
هرچیزی سخت بود باید برای تموم کردنش glitch کرد یا از اعمال مشابه استفاده کرد؟ (اصلا کاری به بحث اچیومنت های این بازی ندارم)
syaleni
25-07-2009, 11:47 PM
بچه ها این حرفای گلیچ و این چیزا رو ول کنید دیگه . همه ی افرادی که واسه تموم کردن expert نام برده شدن کارشون خیلی درسته و اگه لیست بازی هاشون رو نگا کنی اولین بازیشون نیست که ازش سخت ترین اچیو ها رو گرفتن . بعدم dante may cry خیلی وقته که 1000 امتیاز l4d رو داره / بعدم یک چیز در مورد گلیچ که اعتقاد شخصیم هستش اینه که گلیچ مثله اینه که معلم توی امتحان حواسش نباشه توی یه سوال جواب یه سوال دیگه رو داده باشه ، حالا شما می تونید از اطلاعات خودتون استفاده کنید جواب سوال رو بدید یا اینکه بیاید از رو اون یکی سوال جواب بدید . ( مثال خیلی خوبی نشد !) اون کسی که از رو اون یکی سوال نوشته کار خلافی نکرده فقط نباید برا جواب دادن به اون سول افتخار کنه و شاخ بازی در بیاره . البته بحث رنک 100 gow2 و این چیزا جداست .
یه اچیومنت سخت که من گرفتم البته توی پروفایل دادشم بردن یه مسابقه le mans روی درجه pro بود . حالا یه سوال کسی راهی بلد نیست که این رو به پروفایل اصلیم منتقل کنم؟
BlackCat
26-07-2009, 12:08 AM
یه اچیومنت سخت که من گرفتم البته توی پروفایل دادشم بردن یه مسابقه le mans روی درجه pro بود . حالا یه سوال کسی راهی بلد نیست که این رو به پروفایل اصلیم منتقل کنم؟
راهی برای منتقل کردن اچیومنت ها از یک پروفایل به پروفایل ـه دیگه وجود نداره مگر مجددا Unlock کردن ـه اون اچیومنت.
من قبلا توی Achievement Guide ـه Grid یه توضیحاتی در مورد این اچیومنت دادم ، مجددا میذارمش ، حالا نمیدونم چقدر میتونه کمکتون کنه.
سوالی بود به هر حال من در خدمتم
Le Mans Legend
امتياز:30
قبل از شروع هر مسابقه شما مي توانيد حالتي را فعال كنيد با نام "Pro Mode" كه امكان استفاده از Flashback و Restart را در ميانه ي بازي قطع مي كند. براي گرفتن اين اچيومنت شما بايد در حالي كه حالتPro Mode فعال است مسابقه ي 24 Hours Of Le Mans Series را پيروز شويد. شايد در ابتدا كمي سخت برسد ، اما تنها سختي اين مسابقه مدت زماني است كه هوا تاريك است. به احتمال زياد پس از دو-سه بار انجام اين مسابقه به طور كامل با مسير مسابقه آشنا مي شويد و اين به شما در حفظ مكان اول در مدت زماني كه بازي در شب به وقوع مي پيوندد كمك مي كند. براي تشخيص پيچ ها نيز از علامت قرمزي كه هنگام پيچ ها در زير مپ نمايان مي شود استفاده كنيد و البته سر پيچ ها تابلوهايي نيز هست كه در شب مي درخشد. در صورتي كه موفق نشديد مي توانيد از بازي خارج شده و مجددا ديسك را در دستگاه گذاشته و بازي را آغاز كنيد. در غير اينصورت بايد تا دوره ي بعدي صبر كنيد.
mah10vi
09-08-2009, 11:36 AM
سلام.من gares of war 1 رو 1250 کردم و اولین نفر تو ایران هستم که اکچیومنت seriously 1 رو بدون گلیچ میگیرم. قابل توجه آقا عرفان (eric666_godofgame (http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=7409)) که رو هر 2تا پروفایلش این اکچیومنت رو گلیچ کرده و الان خوشحاله.آقا عرفان این دفعه دیگه نمیتونی تهمت گلیچ رو به من بزنی چون این دفعه میتونی بری تو Leaderboard گرز 1 و تعداد کشته های منو ببینی , من به جای 10000 کیل 12500تا کشتم تا این اکچیومنت باز شد.یادت وقتی گرز 2 رو 1000 کرده بودم میگفتی گلیچ کرده و .... خلاصه این اکچیومنت از همه اکچیومنت ها به نظر من سخت تر و وقت گیر تر هست.چون من یک سال و نیم دارم برای این اکچیومنت با کلی لگ با خارجی ها بازی میکنم.
morpheus
10-08-2009, 10:58 AM
یکی دیگه از سخت ترین اچیومنت های من تموم کردن مرحله one shot . one kill توی COD 4 روی درجه ی Veteran بود
Kian_X
10-08-2009, 11:46 AM
این واژه Glich یعنی چی :دی تا اونجای که میدونم میشه خرابی حالا اصطلاح Achivment این کلمه رو نمیدونم یه توضیحی بدید بدونیم
این واژه Glich یعنی چی :دی تا اونجای که میدونم میشه خرابی حالا اصطلاح Achivment این کلمه رو نمیدونم یه توضیحی بدید بدونیم
تعریف خاصی نداره ولی میشه گفت هر بازی شاید یک سری ضعف و ایراد و یا باگ داشته باشه. استفاده از این نقاط ضعف بازی و پیدا کردن یک راه برای آسان تر شدن اون بازی و یا رفتن به نقاط غیر قابل پیش بینی شده را گلیچ می گند ...
البته یک جاهایی باگ و گلیچ را با هم قاطی می کنند !
I AM XBOX
09-09-2009, 05:25 AM
سختترین ها برای street fighter هست! مخصوصاً باز کردن همه الاالخصوص! Gouken! یه 10 ساعتی معطل بودم آخر 20تا داد!
sAsAn.K
10-09-2009, 06:11 PM
Dirt 2 یه Achievement وقت گیر داره که Secret هم هست !
100 مایل رو بدون اینکه Achievement دیگه ای بگیری رانندگی کنی !
فقط آخر بازی میشه گرفت ..
play3
10-09-2009, 07:36 PM
سلام.من gares of war 1 رو 1250 کردم و اولین نفر تو ایران هستم که اکچیومنت seriously 1 رو بدون گلیچ میگیرم. قابل توجه آقا عرفان (eric666_godofgame (http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=7409)) که رو هر 2تا پروفایلش این اکچیومنت رو گلیچ کرده و الان خوشحاله.آقا عرفان این دفعه دیگه نمیتونی تهمت گلیچ رو به من بزنی چون این دفعه میتونی بری تو Leaderboard گرز 1 و تعداد کشته های منو ببینی , من به جای 10000 کیل 12500تا کشتم تا این اکچیومنت باز شد.یادت وقتی گرز 2 رو 1000 کرده بودم میگفتی گلیچ کرده و .... خلاصه این اکچیومنت از همه اکچیومنت ها به نظر من سخت تر و وقت گیر تر هست.چون من یک سال و نیم دارم برای این اکچیومنت با کلی لگ با خارجی ها بازی میکنم.
حاجی کارت درسته و من یکی که تو گیرز قبولت دارم کاش همه مثل شما برای گرفتن اچیومنت وقت بزارن نه اینکه برن و گلیچ کنن و بعد هم شاد باشه که مثلا فلان اچیومنت سخت رو داره :love:
Hagear
13-09-2009, 01:02 AM
بازی Alone In The Dark یک Achievements داشت باید سخت ترین مخلوط رو انجام بدی رفتم لیست رو در اوردم دونه دونه زدم تا Achiev آزاد شد
BoRiX_HiDeN
13-09-2009, 01:12 AM
بازی Alone In The Dark یک Achievements داشت باید سخت ترین مخلوط رو انجام بدی رفتم لیست رو در اوردم دونه دونه زدم تا Achiev آزاد شد
البته اون سخت ترین مخلوط نبود. شما باید تمام مخلوط هایی که امکانش وجود داشت رو در بازی انجام میدادین که من لیستش رو تو صفحه آخر Guide نوشته بودم:biggrin1: موفق باشی
BROXIGAR
14-09-2009, 02:48 AM
داخل بازی FABLE 2 یه اچیومنت بود که باید 2.5 میلیون پول جمع میکردی که 100 تا GS میداد!
فکر کنم حدودن دو سه هفته تمام بازیش کردم تا تونستم این اچیومنت رو بگیرم!:biggrin1:
syaleni
06-10-2009, 01:58 PM
والا من خودم این اچیو 2.5 میلیون رو نگرفتم ولی اگه انتخاب آخرت ثروت رو انتخاب کنی بهت 1000000سکه میده که باید تا می تونی باهاش خونه بخری و اجاره بدی . نهایتا هم باید او قلعه رو بخری . خیلی هم سخت نیست!
total_ps85
07-10-2009, 05:47 AM
اخرین level تو بازی dead space کاره مشکلی بود
البته ارزشه 150ایچیومنتو داشت
BROXIGAR
04-11-2009, 08:06 PM
والا من خودم این اچیو 2.5 میلیون رو نگرفتم ولی اگه انتخاب آخرت ثروت رو انتخاب کنی بهت 1000000سکه میده که باید تا می تونی باهاش خونه بخری و اجاره بدی . نهایتا هم باید او قلعه رو بخری . خیلی هم سخت نیست!
آره ثروتو انتخاب کردم !:biggrin1:
ولی بازم نمیشه خیلی سخته ! اجاره ها خیلی کمه !جبران اون خونه هایی که خریدیو نمیکنه چه برسه به اینکه اضافه بشه !
finalgod
07-11-2009, 06:27 PM
سخت تریننها؟
من؟
1.Ikaruga
بعد:NG2+DLC
بعد:DOA4
بعد:Lost Odyssey
و:Devil May Cry 4
---------------------
ولی سخت ترینن بازیها تو دنیا .
1.Robotron: 2084
Triggerheart Exelica.2
Ikaruga.3
نميشه گفت سخترين ولي باحالترينش براي بازي far cry 2 بود ! هيچ وقت يادم نميره
جيپ با سرعت داشت ميامد سمتم ! آقا زديم تركيد ماشينش مثل فيلمماي كبرا 11 از بالا سرم رد شد !
بعد ازاد شد :d
Biohazard
08-11-2009, 06:20 PM
ninja gaiden2 رو master ninja تموم کنیم که نتونستم بکنم!:biggrin1:
پس mentor واسم سخت ترین بود!:biggrin1:
syaleni
11-11-2009, 02:13 PM
یه چیزی که هست ولی کسی بهش توجه نکرده اینه که اچیومنتایی رو بگید که مهارتیه نه مثلا تموم کردن dead space رو سختترین درجه . این رو بالاخره انقدر می ری تا تموم بشه . اینا بیشتر وقت گیرن تا مهارتی . ولی مثلا گرفتن رنکای لایو یا اچیوای گیتار هیرو یا مثلا اچیوای چلنجهای بتمن اینا مهارتین و باید بازی بلد باشی تا بتونی بری و معمولن هم خیلی کم کسایی هستن که دارن . مثل مثلن اون 250 امتیاز dlc نینجا گیدن که فقط darkfinagold داره . البته بقیه اچیواشم مهارت می خواد ولی نه مثل اون بقیه . یا مثلا اچیو تایم ترایال های mirrors edge .
play3
17-11-2009, 08:39 PM
سخت تریننها؟
من؟
1.Ikaruga
بعد:NG2+DLC
بعد:DOA4
بعد:Lost Odyssey
و:Devil May Cry 4
---------------------
ولی سخت ترینن بازیها تو دنیا .
1.Robotron: 2084
Triggerheart Exelica.2
Ikaruga.3
البته جعفر جان یکسری اچیومنت داره که هیچکس تو سایت نداره که به نظر من اگه میخواست لیست کنه باید 1 صفحه رو پر میکرد :biggrin1: در هر صورت من جعفر رو ماهرترین اچیومنت گیر سایت میدونم:cool::love:
nice_m9
16-12-2009, 09:07 AM
call of duty 4 رد کردن مرحله ي توي هواپيما روي وترن با زمان يک دقيقه
دهنم رو سرويس کرد تا گرفتمش
MR.CR
05-01-2010, 08:03 PM
رد کردن رو هارد cod4
elyas_dante
21-02-2010, 10:09 PM
prototype رو رو نرمال بدون مردن تموم کردم
mohammad_twe
20-05-2010, 02:27 PM
من ninja gaiden 2 رو هفته پیش با دوستم master ninja رو هم تموم کردیم !! هنوز انگشتایه دستم داره میلرزه :biggrin1::((
حالا قراره رو xbox منم بریم تمام کنیم که 2 تا xbox ریدیف شن :دی
terova
26-05-2010, 02:27 AM
گرفتن رنک 100 تو Geow 2 اگر قرار باشه گلیچ نکنید حداقل باید 3 تا xbox بسوزنید تا همچین رنکی بگیرید :laughing: البته به شرط اینکه اینترنت ناسا و عمر نوح هم داشته باشین
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.